Welke Sieraden zijn Geschikt voor Heren? 

welke-geschikt-sieraden-heren

Ben jij een man en wil jij graag iets extra’s toevoegen aan jouw outfit maar weet je nog niet wat? Dan is het tijd om eens te kijken naar sieraden. Sommige mannen denken dat sieraden niets voor hen zijn, maar dan kennen zij de mogelijkheden vaak nog niet. Heren sieraden zijn populairder dan ooit tevoren en dus is het ook niet verwonderlijk dat je sieraden in alle denkbare soorten en maten kunt vinden. Het is dus niet de vraag of sieraden jou gaan staan, maar welke je moet kiezen. Wij helpen je daar graag een handje bij. Wij geven je enkele nuttige tips om te zorgen dat je de perfecte blikvanger aan jouw outfit kunt toevoegen.

Kies met lef

man-ketting-sieraden-uiterlijk

De tijd dat mannen enkel accessoires konden toevoegen aan hun outfit door middel van manchetknopen, ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig kun je heel veel meer doen om iets bijzonders aan je verschijning toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zilveren armband heren. Een armband is een perfect sieraad om je karakter te laten zien. Een armband in combinatie met een blouse is een perfecte combinatie: de armband zal zo nu en dan te zien zijn wat het effect van je sieraad juist vergroot. Wanneer je voor zilver kiest, laat je zien dat je lef hebt en dat je niet bang bent voor een beetje avontuur. Bij een zakelijke outfit kan dit een heel goede manier zijn om je klant te laten zien waar jij voor staat. Niemand wil saai zijn, dus kijk eens welke armband jou het meest aanspreekt.

Combineer meerdere bandjes

Misschien heb je het weleens gezien: veel mannelijke tv-presentatoren dragen niet slechts een armband, maar zij combineren er meerdere. Het effect: je straalt jeugdigheid uit, zeker wanneer je kiest voor andere materialen dan goud en zilver. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aantal mooie leren bandjes? Deze kun je voor een laag prijsje inslaan en dat terwijl je er juist grote indruk mee kunt maken. Je kunt leren bandjes in allerlei kleuren kopen, maar meestal is de keus voor een donkere kleur de beste. Zorg er wel voor dat je outfit een beetje casual blijft omdat dergelijke bandjes bij een heel zakelijke verschijning afbreuk kunnen doen aan je geloofwaardigheid.

Kies voor combinaties

sieraden-ringen-goud-mannen-uiterlijk

Een andere manier om indruk te maken met sieraden, is door een combinatie te dragen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie armband dragen en eveneens een ketting in hetzelfde design kiezen. Daarmee breng je eenheid aan in je outfit, maar je laat ook zien dat je op de details let. Je kunt ook kiezen voor een mooie ring. Op dit gebied heb je ontzettend veel keus, alleen al als het gaat over de materialen. Je kunt hier ook voor stoer metaal kiezen, of aluminium. Bekijk ook eens de kunststof ringen om echt alle opties te ontdekken. Het kan bijna niet anders dan dat je iets vindt dat bij jouw karakter aansluit. Bekijk de opties en bestel je sieraden vandaag nog.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten