Wat Vinden Mannen Aantrekkelijke Kleding bij een Vrouw? (20 Tips)

wat-vinden-mannen-aantrekkelijke-kleding

Wil je je sexier kleden voor je man? Vraag je je af tot welke outfits mannen zich het meest aangetrokken voelen?

In de dating wereld zijn mannen visuele wezens. Dat wil zeggen dat ze sterk bewogen, aangetrokken en gedreven worden door wat ze zien, vooral als het om het andere geslacht gaat.

Net als magneten en metaal worden hetero mannen van nature aangetrokken door vrouwen. Als vrouwen zich nu op wat sexy of andere uitnodigende manieren kleden, is de aantrekkingskracht groter dan gewoonlijk.

Dat gezegd hebbende, wil je de aandacht trekken van een nieuwe love interest of van je vriendje? Of zet je je gewoon opnieuw in om de juiste man aan te trekken voor een mogelijk zinvolle relatie? De juiste outfit kan het verschil maken.

Dit artikel helpt je met wat tips over outfits die mannen het aantrekkelijkst vinden. Uiteindelijk moet je in staat zijn de juiste look uit de kast te trekken om met succes de man van je dromen aan te trekken.

Welke outfit is het aantrekkelijkst voor mannen?

sexy-off-shoulder-vrouw-mannen-aantrekkelijk

In het algemeen vinden mannen de outfits het aantrekkelijkst die de rondingen/lichaamsvorm van de vrouw onthullen. Mannen zijn bijvoorbeeld dol op vrouwen die een korte broek dragen met hun lange benen naar buiten. Dit doet mannen aan seks denken en het windt mannen zeker op. Toch, omdat mannen mysterie-liefhebbers zijn, voelen ze zich ook aangetrokken tot kledingtypes die hen in staat stellen zich meer over vrouwen voor te stellen. Dus ook het bedekken van die gevoelige delen kan aantrekkelijk zijn voor mannen.

Welke outfits vinden mannen mooi bij een vrouw?

Een jurk of outfit die een vrouw slim doet lijken is over het algemeen aantrekkelijk. Hoewel, oversized kleding is ook in de mode en mannen vinden ze even sexy als ze op de juiste manier gestyled zijn. Al met al moet je gemakkelijke kleding dragen waar je je prettig in voelt en die niet neigt naar trashy of sletterig.

Valt het mannen op wat een vrouw draagt?

Mannen zijn van nature visuele wezens, dus ja, ze merken op wat vrouwen dragen. Omdat het lichaam van een vrouw van nature expressief is, kan wat een vrouw draagt de perceptie van een man over haar beïnvloeden. De outfit van een vrouw kan een man opwinden en hem doen verlangen bij haar te zijn. Het kan er zelfs voor zorgen dat een man meer geïnteresseerd raakt in een relatie.

Welke kleur windt een man op?

rode-jurk-sexy-opwindend-aantrekkelijk-kleding-mannen

Rood, roze, zwart zijn kleuren die mannen gemakkelijk opwinden. Toch is het belangrijk om de juiste kleuren samen te brengen als je je kleedt, zodat je niet klasseloos overkomt of alsof je niet weet wat je aan het doen bent.

Wat vinden mannen mooi aan het uiterlijk van een vrouw?

Mannen houden van vrouwen die zich sexy kleden, wat niet per se hetzelfde hoeft te betekenen als trashy of sletterig. Kleding als een mini-jurkje, off-shoulder shirt, skinny jeans, enz. zijn outfits waarin mannen vrouwen graag zien verschijnen. Ook hakken en sneakers complimenteren het uiterlijk van een vrouw.

Hoewel sommige kledingstukken er beter uitzien met een paar hakken, moet je echter streven naar een evenwicht tussen stijlvol en comfort boven alles. Verder vinden mannen het ook mooi als vrouwen beduidend bedekt zijn met kleding. Hun liefde voor mysterie maakt dat ze je soms liever achtervolgen dan dat al je “troeven” in één keer aan hen blootgesteld worden.

20 Kleding Tips

sexy-kleding-kant-aantrekkelijk

1. Korte rokjes

Als je ernaar streeft er sexy uit te zien, zijn strakke korte rokken je go-to outfit. Want ze tonen de glorie van je dijen/benen. Veel mannen vinden vrouwen in korte rokjes onweerstaanbaar omdat het sexier is dan je je kunt voorstellen. Merk op dat sommige mannen zich aangetrokken kunnen voelen tot een sexy verschijning, maar ook totaal afkeer kunnen hebben van een sletterige look.

Dus, als je een kort rokje gaat stylen om de juiste man aan te trekken, is de sleutel dat je het niet overdrijft, zodat je niet met sletterige “baantjes” kruist. Je weet dat je al meer huid (benen en dijen) onthult door voor een korte rok te kiezen. Je kunt het in evenwicht brengen door een jasje te kiezen of kleding die aan de bovenkant minder huid blootgeeft. Zo laat je meer aan zijn verbeelding over. Dus, ga je gang en herinner de kerels in je postcode eraan hoe sexy je bent.

2. Een crop top op jeans met hoge taille

Soleil High Waisted Jeans – House of Angelica

Mannen gaan gaga voor jeans met hoge taille, vooral als die strak om je bips zit. Met een strak crop topje erop zou je ongetwijfeld hoofden doen rollen. Niet alle mannen vinden lichaam onthullende outfits sexy. Sommige mannen houden ervan dat hun vrouwen aanzienlijk bedekt zijn om genoeg voor de verbeelding over te laten. Je kunt dus een crop topje stylen met een jasje en je komt helemaal stijlvol over, zonder enige sletterige vibe.

3. Kleur rood is gewoon een van nature sexy kleur

Als je een diner bijwoont maar nog geen outfit gekozen hebt, is een rode jurk een perfecte combo bij een mooie avond of een koele avond. Een zwart jurkje is ook geen slecht idee, maar de rode kleur heeft een manier om de zintuigen aan te spreken, want het is een kleur die passie harder schreeuwt en het gemakkelijk aflegt tegen andere kleuren. Vergeet niet die rode jurk te complimenteren met even rode lippenstift.

4. Leren broek

wide leg leather trousersQuality Promotional Products & Merchandise | Lowest Prices | Dresses, Denim, Tops, Shoes and More - Best-Selling Promotional Products

Een leren broek is een van die outfits waar je geen moeite voor hoeft te doen om in te slayen, zolang je er maar een kiest die je rondingen onthult. Hoe nauwer ze aan je huid kleven, hoe aantrekkelijker je bent voor mannen.

Je kunt ook niet fout gaan met een leren broek als het op kleur aankomt. Of je nu gaat voor rood, bruin, of zwart, je sexappeal zal er niet minder door worden. Bovendien, als je de aandacht wilt trekken van een man die van zijn vrouwen houdt met een vleugje stoerheid, dan had je geen betere outfit kunnen kiezen. Als je kiest voor een leren jasje, zal dat geen slecht idee zijn voor een combo.

5. Spaghettiband topje

Ook bekend als het spaghettiband topje, is deze outfit zo ontworpen dat ze vooral veel huid onthult rond de bovenrug, schouders, borst, en soms het decolleté gebied. Als je het al gezellig krijgt rond een man en je wilt dat de volgende date eindigt met een beetje aanrakingen, dan is het spaghettiband topje een uitstekende keuze die hem de memo zal doen krijgen.

Sommige dames stylen het met een denim of ander soort jasje als ze zich niet al te prettig voelen om te veel huid bloot te geven tot ze op hun bestemming zijn. Dus, de keuze is aan jou.

6. Mini-jurkje met sneakers

Sneaker Stylin' with Peppermayo — PEPPERMAYO Blog

Er was een tijd dat jurkjes meestal samengingen met een paar hoge hakken, flats, of sleehakken. Een meer handige manier van kleden die vrouwen meer vrijheid, bewegingsgemak, en meer aandachttrekkerij geeft is jurkjes op sneakers.

Je bent het er waarschijnlijk wel mee eens dat een paar hoge hakken soms een beetje te veel kunnen zijn. Hoge hakken kunnen je soms minder nonchalant doen lijken en als je geen pro bent in het bewegen in een paar, kan naadloos bewegen een uitdaging zijn.

Dat gezegd hebbende, mannen zijn meer gepikeerd over de combinatie van mini-jurkjes op sneakers dan een paar hakken, want het is zowel uniek als jeugdig. Mini-jurkjes geven van nature een flatteuze look. Je kunt er ook een sexy vibe mee uitstralen die de meeste mannen aantrekt door net genoeg dijhuid te tonen, maar toch genoeg te verhullen voor de verbeelding.

7. Off-the-shoulder topjes, jurkjes of truien

sexy-kleding-off-shoulder-trui-vrouw

Nogmaals, als je niet bang bent om je eigen huid te laten zien, zal je het interessant vinden om te weten dat mannen een sucker zijn voor off-the-shoulder topjes en outfits, vooral korte off-the-shoulder jurkjes op een paar hoge hakken. Het is sexier dan je je kunt voorstellen. Het stelt ze in staat je bloot te zien van je hoofd, hals, tot je schouders.

Voor het geval je het nog niet wist: de schouders en de bovenste borstkas complimenteren de borsten van een vrouw. Laat mannen daarom een wilde fantasie hebben van wat ze kunnen verwachten. Verder, als je extra glam wilt toevoegen aan off-the-shoulder tops of jurkjes, kan een prachtig klein goud/zilver kettinkje de truc doen in plaats van je hals kaal te laten.

8. Een oversized overhemd

Lottie Moss is casual chic in oversized checked shirt and cycling shorts - ReadSector

Een man die niet dol is op een vrouw in een oversized overhemd, vooral zijn overhemd, bestaat niet. Het is sexier dan je je kunt voorstellen, ondanks dat het niet de gebruikelijke strakke outfit is waar mannen dol op zijn. Als je een weekendje weg met een man afspreekt, zoek dan zeker die gelegenheid om je sexy lichaam in een van zijn hemden te laten glijden.

Tegenwoordig dragen dames oversized hemden op fiets-broekjes en sneakers als gewone vrijetijdskleding. Als je de aandacht van een kerel wilt trekken, kan het een goede outfit zijn om in te verschijnen.

9. Leren jasje

Terwijl veel mannen zich aangetrokken voelen tot vrouwen in kleding die traditioneel vrouwelijker is, is deze voor mannen die in zijn voor een minder conventionele stijl, misschien een gedurfde vrouw met een beetje stoerheid. Als je geïnteresseerd bent in een man die door het leven gaat als motorrijder is een leren jasje een outfit die in je garderobe moet zitten.

Let op, een man die dol is op vrouwen in leren jassen is meestal niet het type man dat opgewonden zou raken van veel blootgestelde huid. Dus is een leren jack op een gewone blauwe spijkerbroek misschien geen slecht idee.

10. Sokken op dijbeen hoogte

Buy outfits to wear with knee high socks - OFF 79%

Een van de dingen die mannen fascineren is dat het lichaamsdeel van een sexy vrouw dat hen opwindt als het bloot ligt, hen evenzeer opwindt als het bedekt is. Of je nu zwarte, lichtbruine, of gebroken wit gekleurde dijbeen-lange sokken kiest, de sexappeal is hetzelfde.

Mannen vinden het prachtig hoe deze materialen met een lichte textuur dicht tegen de vrouwelijke huid aankleven, waardoor ze nog meer te fantaseren hebben. Bovendien, of je ze nu draagt bij “gevaarlijk” korte rokjes, mini-jurkjes, of een jurk, de seksuele aantrekkingskracht is voor mannen hetzelfde.

11. Jumpsuits

Voorbij zijn de dagen dat je een drie- of tweedelig pak en een paar hoge hakken moet hebben om met een zelfverzekerde boss-lady look voor de dag te komen. Dit is de 21e eeuw. Jumpsuits zijn de manier om te gaan als je bossy-lady en new-age classy met elkaar moet vermengen. Met een mooi paar middelhoge of hoge hakken zijn jumpsuits een uitstekende keuze voor kantoor, een vergadering in de stad, of om kerels aan te trekken die hun dame graag slim en zelfverzekerd zien.

12. Een shirt en een paar skinny jeans

Aankoop >high waist broeken Grote uitverkoop - OFF 60%

Hoe eenvoudig deze combo (een shirt en een paar skinny jeans) ook mag klinken, het is de ideale keuze als je je niet wilt onder- of overdressen. Een wit shirt en een blauwe spijkerbroek zijn bijvoorbeeld eenvoudig te stylen en vergen weinig of geen inspanning om erin te slayen.

Als je de aandacht van een man wilt trekken, zorg dan dat de jeans extra skinny is, zodat je rondingen naar voren komen en je wat sexy vibes uitzendt. De waarheid is dat veel mannen die rondingen en benen aantrekkelijk vinden. Bovendien kun je, als je bang bent te nonchalant over te komen, gympen of slippers verruilen voor een mooi paar hoge hakken.

13. Oversized truien

Trendy Outfits | Short sweater outfit, Casual tshirt outfit, Oversized sweater outfit

Mannen zijn niet moeilijk aan te trekken. Noem een oversized trui sexy, noem het schattig, welk label je er ook aan besluit te geven, zorg er alleen voor dat ze oversized genoeg zijn, zodat ze maar een klein deel van je mooi gemaakte nagels in de open lucht laten. Wil je je nieuwe love interest gek maken? Stijl een crèmekleurige of rode oversized trui op een korte broek of mini rok. Zorg ervoor dat de trui groot genoeg is om je korte broek bijna te bedekken. Een slimme sneaker zal de kledingcombo ongetwijfeld perfect maken.

14. Roze kleding

Hoewel tegenwoordig bijna alles genderneutraal wordt, worden sommige dingen nog steeds heel erg als traditioneel vrouwelijk beschouwd. Roze kleding is er daar een van. Sommige mannen voelen zich er gewoon door aangetrokken. Het steekt hen meteen aan, en stuurt vrouwelijke vibes hun kant op. Of het nu roze broeken zijn, roze topjes, jurken, of zelfs ondergoed. Je kunt echt niet fout gaan met het dragen van een roze jurk als je de aandacht van een man wilt trekken.

15. Lingerie

vrouw-lingerie-aantrekkelijke-kleding-mannen

Ja, lingerie is aantrekkelijk voor mannen en is ook een enorme turn-on. Het is echter niet iets dat gedragen wordt voor de hele wereld om te zien, tenzij je een lingeriemodel bent. Het is een verleidelijke outfit die door de meeste vrouwen gedragen wordt om de boel op te fleuren en seksueel genot te bevorderen.

Het is een outfit die elke zelfverzekerde en sexy vrouw in haar garderobe zou moeten hebben en klaar zou moeten liggen om uit te trekken als de seks minder spontaan wordt of extra vuur nodig heeft. Mannen hebben verschillende voorkeuren als het op lingerie aankomt.

Sommigen houden van een doorschijnend schaars materiaal, terwijl anderen juist van iets minder onthullend houden om hen geleidelijk in de stemming te brengen. Hoe dan ook, lingerie is een andere must-have outfit die je op je kledinglijst moet hebben. Al met al moet je ze in je garderobe hebben in meerdere kleuren die de persoon voor wie je ze draagt zullen aanspreken.

16. Kanten stoffen outfit

kant-sexy-aantrekkelijke-kleding

Als je niet het type bent dat graag te veel blote huid bloot legt en liever je decolleté bedekt ziet, zal een kanten stoffen jurkje of hemdje goed werk doen door je te bedekken, maar toch onthullend genoeg zijn om mannen aan te trekken.

Of je nu wilt kiezen voor een kanten hemdje, kanten jurk, kanten topje of blouse, je zult je onderscheiden van andere vrouwen die alles in de open lucht laten en toch klasse behouden die mannen aantrekt die graag genoeg hebben aan hun actieve verbeelding.

17. Yoga broeken

Yoga broeken en leggings lijken op elkaar omdat ze je vorm naar voren brengen voor de wereld om te zien. Zoals je inmiddels al weet zijn mannen dol op die vormen en kunnen ze hun ogen er niet vanaf houden. De aandacht die je krijgt van leggings is vergelijkbaar met wat je krijgt van yogabroeken. Al met al zijn mannen dol op yogabroeken.

18. Vrouwen in pakken

vrouw-pak-suit-sexy-aantrekkelijk

Je hoeft pakken niet alleen voor sollicitatiegesprekken in je garderobe te houden. Het zal je interesseren te weten dat ze ook gedragen worden om de seksuele kant van mannen aan te spreken, want pakken spelen in op de fantasieën van mannen die graag naar bed gaan met de bankiers of de baas-vrouw. Bovendien hebben sommige mannen een zwak voor vrouwen met macht, dus vrouwen in pak schilderen dat beeld voor hen.

19. Leggings

vrouw-legging-sexy-aantrakkelijk-mannen

Vraag een paar willekeurige mannen wat zij vinden van leggings en hun gedachten zijn waarschijnlijk hetzelfde. Het trekt hen aan. Ze kunnen hun ogen niet van vrouwen in leggings afhouden. Ja, het brengt al je rondingen en door de natuur gegeven gaven naar voren, zodat het totale, 100% mannelijke magneten zijn.

Denk er eens zo over na, welke man voelt zich niet aangetrokken tot een comfortabele, veelzijdige, vrouw die moeiteloos haar ding doet, zonder enige fysieke beperking?

Mannen voelen zich dus niet alleen aangetrokken tot vrouwen in leggings omdat ze de rondingen naar voren brengen, de manier waarop je ongehinderd en comfortabel je ding doet is nog aantrekkelijker. Dus ga je gang en stijl die legging met sneakers, hardloopschoenen, of zelfs een paar hakken. Je moet er veel in je garderobe hebben om te combineren met je verschillende tinten bovenkleding.

20. Korte broek en sneakers

korte-broek-aantrekkelijke-kleding

Korte broeken doen twee dingen voor je: je super comfortabel maken, en je benen laten zien. Hoewel deze kledingcombinatie optie goed staat in de zomer, worden mannen er elk seizoen gek van omdat ze zo een duidelijk zicht krijgen op die lange benen. Als je sexy, rechte benen hebt, ga je gang en pronk ermee. Als je deze wilt stylen doe je er goed aan korte broeken met grote of veel zakken te vermijden.

De sleutel is om het eenvoudig te houden. Hoe minder zakken, hoe beter. Bovendien kun je kiezen voor een korte broek van elk materiaal, bv. denim, chino’s, zorg er alleen voor dat je die sexy, mooie benen vanaf de dijen helemaal naar beneden laat zien.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten