Hoe kun je een Vrouw Verleiden: 32 Manieren die Werken

vrouw-verleiden-manieren-koppel

Je gevoelens uiten vereist niet het juiste moment of de juiste gelegenheid. Het vereist alleen dat je je hart uitstort in het bijzijn van iemand van wie je houdt, want kansen gaan verloren in slechts een impuls.

Een vrouw verleiden is een kunst die veel mannen niet onder de knie hebben. Het vereist oplettendheid, geestigheid en veel geduld. Je bent op de juiste plaats beland als ook jij worstelt met het indruk maken op de vrouw die je leuk vindt. In dit artikel geven we tips en stappen hoe je een vrouw op verschillende manieren kunt verleiden.

Hier lees je hoe je een vrouw kunt verleiden zodat ze voor je valt:

1. Ga een interessant gesprek aan

koppel-gesprek

Vrouwen vinden mannen aantrekkelijk als ze zinvolle gesprekken proberen te voeren. Dit betekent echter niet dat je maar door moet gaan over een bepaald onderwerp zonder hen aan het woord te laten. Praat met hen over hun interesses, hobby’s, motivatie in het leven, en meer. Complimenteer hun jurk of lichaamsdelen zoals sleutelbeen, hals en lippen. Zulke gesprekken laten zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ander.

2. Bouw geleidelijk op

Wees niet te voorbarig met het flirten. Begin het gesprek in plaats daarvan met kleine gesprekjes en bouw van daaruit langzaam op. Probeer je ook niet op te dringen of te dicht bij haar te komen zonder duidelijke aanwijzing. Lees haar lichaamstaal, kijk of ze positief reageert op het flirten, en ga dan geleidelijk verder.

3. Laat de vrouw de leiding nemen

Vrouwen houden ervan de leiding te nemen in plaats van achterover te leunen en de leiding van de man te volgen. Dus als je eenmaal de basis hebt gelegd en je bedoelingen hebt gecommuniceerd, laat de vrouw dan de leiding nemen in de situatie en je leiden over wat je vervolgens moet doen. Zij weten wat ze willen en zouden ervoor zorgen dat er een gemeenschappelijke basis wordt gevonden, zodat jullie allebei een leuke tijd hebben. De meeste vrouwen beschouwen te autoritaire mannen als ongevoelig. Wees daarom attent en laat haar de leiding nemen.

Hoe verleid je een vrouw via tekstberichten

Verleid een vrouw via sms door de hieronder gegeven tips te volgen:

1. Stuur een leeg tekstbericht om een gesprek op gang te brengen

Een leeg bericht zal zeker een reactie krijgen van een vrouw als ze in je geïnteresseerd is. Misschien antwoordt ze met een ‘?’ of vraagt ze wat er gebeurd is. In beide gevallen krijg je de kans om een gesprek te initiëren.

2. Neem wat tijd om terug te antwoorden

Als je direct antwoordt, kan ze denken dat je wanhopig bent. Als je echter te laat antwoordt, kan het op haar overkomen dat je niet geïnteresseerd bent. Neem dus even de tijd, tel tot 10 en antwoord dan.

3. Gebruik Emoji’s

Emoji’s zijn krachtige hulpmiddelen om emoties uit te drukken die soms te moeilijk zijn om via gewone teksten kenbaar te maken. Je kunt ze gebruiken om je speelse aard en happy-go-lucky persoonlijkheid te laten zien.

4. Wijs fouten in haar berichten speels aan

Wanneer twee mensen heen en weer sms’en, gebeuren er vast en zeker typfouten. Die kun je gebruiken om haar te plagen en een luchtig gesprek in stand te houden. Doe dit echter niet te vaak. Ze zou kunnen denken dat je een grammatica nazi bent en de interesse in je kunnen verliezen.

5. Stuur haar berichten op gepaste tijden

man-telefoon-bericht

Het is belangrijk om de vrouw die je probeert te verleiden te sms’en wanneer ze vrij is en hoogstwaarschijnlijk haar telefoon zal checken. Als je bekend bent met haar werkroutine, sms haar dan tijdens de lunch of ‘s avonds laat als haar kantooruren voorbij zijn. Als je een vrouw sms’t op een tijdstip dat ze het druk heeft, kun je een droog antwoord krijgen, wat geen goed teken is.

6. Stuur haar een bericht voor het slapen gaan

Als het laatste wat ze doet voordat ze gaat slapen je berichten lezen is, zal ze in haar slaap aan je denken en misschien zelfs van je dromen. Probeer echter niet te opdringerig te zijn en respecteer haar grenzen tijdens het sturen van een late-night-text.

Hoe verleid je een vrouw door te praten

Op zoek naar tips over hoe je een vrouw fysiek kunt verleiden door te praten? Hier zijn er een paar om je op weg te helpen:

 • Houd de toon van je stem zacht en laag. Vrouwen geven de voorkeur aan zacht sprekende mannen boven luide.
 • Overlaad haar regelmatig met lof. Overdrijf het echter niet; het kan nep lijken.
 • Waardeer kleine dingen aan haar die gewoonlijk door de meeste mensen onopgemerkt blijven.
 • Houd het gesprek interessant door onderwerpen naar voren te brengen die haar aan het lachen zouden maken. Gevoel voor humor is een kwaliteit die elke vrouw in een man verlangt. De strijd is half gewonnen als je haar aan het lachen maakt.
 • Betrek haar bij zinvolle gesprekken. Begin over onderwerpen die haar nieuwsgierigheid zouden vergroten.
 • Leun dicht tegen haar aan terwijl je praat om haar het gevoel te geven dat zij de enige vrouw ter wereld is in wie je geïnteresseerd bent.
 • Laat subtiele hints vallen of stel suggestieve vragen om je bedoelingen te onthullen in plaats van openhartig te zijn. Een te directe benadering kan sommige vrouwen beledigen.
 • Complimenteer ook haar persoonlijkheid terwijl je met haar praat en niet alleen haar fysieke verschijning.
 • Toon je interesse in haar aspiraties en steun haar dromen.
 • Geef je over aan wat zinnige gesprekken om haar intellectuele kant aan te spreken. Vrouwen voelen zich over het algemeen meer aangetrokken tot mannen die kennis van zaken hebben en goed geïnformeerd zijn.
 • Wees altijd zelfverzekerd over wat je zegt en druk je gedachten openlijk uit.
 • Houd oogcontact en glimlach terwijl je met haar praat.
 • Wek haar op door speelse, plagerige woorden te gebruiken.
 • Lieg niet en geef geen valse informatie als je een vrouw echt leuk vindt.

Hoe verleid je een vrouw in bed?

vrouw-verleiden-bed-koppel

Bekijk deze stappen over hoe je een vrouw in bed kunt verleiden:

 • Creëer de juiste sfeer door een kaars aan te steken en zachte muziek te draaien om haar in de stemming te brengen.
 • Kies een locatie voor de date die dichter bij je huis is. De kans ze je huis bezoekt is groter als je in een nabije omgeving woont.
 • Geef haar het gevoel het middelpunt van de wereld te zijn door haar alle aandacht te geven.
 • Verleid haar met behulp van je gevoel voor humor en gevatheid.
 • Besteed aandacht aan wat ze zegt. Een onoplettende man is een grote afknapper voor vrouwen.
 • Zoek voorzichtig naar tekenen om te zien of ze in je geïnteresseerd is voordat je conclusies trekt.
 • Initieer een speelse lichte aanraking om haar op haar gemak te stellen. Ga niet verder en doe een stap terug als ze enig teken van ongemak vertoont.
 • Als alles op de date goed gaat, zal ze verwachten dat je haar kust. Initieer de kus door het eerst met woorden voor te stellen en leun dan langzaam naar binnen als haar reactie positief is.
 • De laatste stap zou zijn om haar terloops te vragen om je huis te bezoeken en van daaruit de weg te wijzen.

Conclusie

Onthoud dat instemming het belangrijkst is tijdens het verleiden van een vrouw. Welke stap je ook zet, zorg ervoor dat zij er net zo in staat als jij. Probeer een gesprek niet te forceren en ga verder op basis van haar reactie. Houd gewoon rekening met haar emoties, maak de juiste bewegingen, en ze zal binnen de kortste keren voor je vallen.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten