Neem jij meestal een wijntje mee uit de supermarkt? Ontdek hier de voordelen van online wijn bestellen! 

voordelen-online-wijn-bestellen

Tijdens de boodschappen kun je ook net zo goed meteen een wijntje voor vanavond uit de schappen plukken, toch? Het etiket ziet er veelbelovend uit, en de wijn heeft bovendien bijna altijd wel een prijs gewonnen! Dan heb je vast te maken met een kwaliteitswijn. Of toch niet? We zochten het voor je uit, en over het algemeen zijn helaas de meeste supermarktwijnen niet van topkwaliteit. Deze wijnen zijn namelijk vaak zo goedkoop mogelijk geproduceerd waardoor er wordt ingeleverd op de smaak en kwaliteit. Gelukkig vind je online bij wijnspeciaalzaken vaak wel een ruim aanbod aan kwalitatieve wijnen die eerlijk en op traditionele wijze met liefde zijn geproduceerd. Wijn online bestellen heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van wijn inslaan bij de supermarkt. Ontdek de voordelen hieronder!

Je koopt meestal kwalitatieve wijn regelrecht van de wijnboer

wijn-alcohol-hapjes

Een groot deel van de supermarktwijnen is fabrieksmatig op grote schaal geproduceerd. Zou je je favoriete witte of rode wijn kopen bij een online specialist, dan is de kans veel groter dat het team achter deze wijnspecialist zorgvuldig en vanuit expertise de wijnen heeft ingekocht. Een team van vinologen en wijnkenners hebben er plezier in om de klant te voorzien van een ruim aanbod aan kwaliteitswijnen die met zorg en toewijding zijn ontwikkeld en geproduceerd. Vaak hebben deze webshopeigenaren direct contact met de wijnproducent en verkiezen zij de gepassioneerde wijnboeren boven de grote fabrieken die massaproductie leveren. En waarschijnlijk kun je daar als consument meer achter staan, toch?

Je kunt het verhaal achter de wijn lezen

Ga je online wijn kopen, dan vind je ontzettend veel achtergrondinformatie over de wijn. Van waar de wijnen vandaan komen tot informatie over de druifsoorten en bij wat voor gerechten de wijnsoort het beste combineert. Ook hebben wijnspecialisten online vaak een professioneel proefpanel in dienst die het smaakprofiel van iedere wijn nauwkeurig beschrijft. Zo kun je van te voren alles te weten komen over het karakter van de wijn, waardoor je precies weet wat je in huis haalt!

Je krijgt vaak korting voor meerdere flessen

tuinfeestje-wijn-vrienden-familie

Heb je eenmaal je lievelingswijn ontdekt? Dan kun je online vaak gebruik maken van aantrekkelijke kortingen als je meerdere flessen in één keer koopt. Doe dit wel alleen als je de wijn echt kent, zodat je niet straks met zes flessen zit die je bij nader inzien toch niet zo lekker vindt.

Het is gemakkelijk

Ga je een feestje geven, of wil je wijn inslaan om een voorraadje of een wijnkelder aan te leggen? Dan is het natuurlijk ideaal als de wijn thuis wordt bezorgd en dat je niet zelf die zware flessen hoeft te tillen. Bovendien kun je gewoon vanuit je luie stoel rustig kijken welke wijn je het liefst wil bestellen, en bestellen wanneer het jou uitkomt!

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten