Een Voetbalshirt kan Altijd

een-voetbalshirt-kan-altijd

Een voetbalshirt van jouw favoriete club kan je ook buiten het stadion dragen. Voetballers zijn echte stijliconen en met een tof voetbalshirt kan je dan ook een fashion statement maken. In grote wereldsteden zie je dit al vaak in het straatbeeld. Mannen zitten op het terras in hun favoriete voetbalshirt, dragen het luchtige shirt tijdens een blokje om of naar een afspraak met vrienden. Een voetbalshirt kan altijd, dus laat deze niet langer achterin je kast liggen!

Moderne en hippe shirts

Er zijn tal van toffe voetbalshirts van Europese topclubs te koop. Je hoeft je niet enkel te beperken tot je favoriete club, want er is een goedkoop voetbalshirt te vinden van diverse grote clubs uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland en uiteraard het Nederlands elftal. Al deze shirts zijn uit de officiële fancollecties van de clubs, zodat je weet dat je een shirt van hoge kwaliteit ontvangt in officiële clubkleuren. Door de hoge kwaliteit bieden de voetbalshirts zeer veel draagcomfort, of je ze nou draagt tijdens een vriendschappelijk wedstrijdje, het hardlopen of een avondje naar de kroeg.

Voetbalshirt combineren

man-vrouw-voetbal-shirt-fashion

Boven een skinny jeans of destroyed spijkerbroek staat een sportief voetbalshirt erg gaaf. Het luchtige shirt is ook uitstekend te combineren met een korte broek van spijker- of joggingstof. Je kunt ook een goedkoop trainingspak kopen dat je draagt in combinatie met verschillende voetbalshirts uit jouw garderobe. Kies voor items waarin jij je zelfverzekerd voelt en met veel draagcomfort.

Maak je outfit af met vette sneakers of slippers. Dit jaar zijn sneakers met een retro look helemaal in. Deze retro modellen kenmerken zich door weinig kleur, een platte zool en suède materialen. Ook hoge sneakers en witte sneakers doen het goed in combinatie met een voetbalshirt. De meeste voetbalshirts hebben namelijk opvallende kleuren waar het oog naartoe wordt getrokken. Het valt dan ook aan te raden om de rest van je outfit rustig te houden, om te voorkomen dat het geheel te druk wordt.

Pasvorm van het shirt

Het is niet alleen belangrijk hoe je het shirt combineert, maar het feit moet uiteraard goed zitten. Voetballers hebben een gespierd en afgetraind lichaam en de shirts die ze op het veld dragen, hebben een strakke pasvorm. Een strakke pasvorm is ideaal als je het voetbalshirt wilt gebruiken om in te sporten. Voetbalshirts voor buiten het veld mogen ook prima wat wijder vallen. Een shirt dat een beetje oversized valt kan erg stoer staan. Dit effect kan je bereiken door een maatje groter te bestellen dan dat je normaal draagt.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten