10 Manieren om Verleidelijk te Ruiken voor andere Mensen

verleidelijk-ruiken-voor-andere

Een van de meest effectieve manieren om iemand van het andere geslacht te verleiden is door verleidelijk te ruiken. Het is bekend dat een zoete, aangename geur een soort chemische reactie in de hersenen ontsteekt. Het zorgt ervoor dat iemand romantisch aangetrokken wordt tot de ander. Dit is uitstekend nieuws als je iemand wilt verleiden of naar je toe wilt trekken. Gebruik het in je voordeel om je geliefde dichter naar je toe te trekken. Deze techniek is al vele malen beproefd.

Hieronder volgt de volledige lijst van tien manieren om verleidelijk te ruiken voor andere mensen:

1. Persoonlijke hygiëne

douche-douchekop-badkamer

Douche minstens één keer per dag om van slechte lichaamsgeur af te komen. Maak je haar vaak schoon, zo niet dagelijks. Je kunt er zelfs voor kiezen om geparfumeerde zeep en body wash te gebruiken. Deze dingen zorgen ervoor dat je de hele tijd fris ruikt, zelfs als je geen andere geuren gebruikt.

2. Geurige lotions

Je kunt een geparfumeerde lotion proberen, want die geven je lichaam een lekkere geparfumeerde geur. Je kunt ook een body mist gebruiken, want die kunnen even effectief zijn, zo niet meer. Sommige mensen gebruiken liever een deodorant die ook prima werkt. Sommige bloemige body wash heeft ook een aangename geur.

3. Frisse adem

Zorg voor een goede mondhygiëne voor voordelen die veel verder kunnen gaan dan het verleiden van je date. Rook nooit vlak voordat je in contact komt met je partner, want dat kan urenlang een echt nare geur achterlaten. Vermijd bepaald voedsel zoals ui of knoflook, want daar kun je op zijn zachtst gezegd vreselijk van gaan ruiken. Neem een frisse munt om je adem verfrissend te laten ruiken voor je potentiële geliefde.

4. Geconcentreerde formule

parfum-kiezen-tips

Probeer een parfum of een cologne als je een geconcentreerde en robuuste geur wilt. Deze kunnen een beetje prijzig zijn, dus zorg ervoor dat je er een kiest die bij je budget past. Je hoeft niet per se voor een grote merknaam te gaan, want zelfs een doorsnee merk is net zo goed. Ze hebben meestal allemaal een zeer sterke geur die genoeg is om de kamer te vullen met hun geur.

5. Verleidelijke geuren

Er zijn veel verschillende soorten geuren en van sommige is vooral bekend dat ze verleidelijk zijn voor het andere geslacht. Kies een sexy geur zoals muskus of jasmijn, want die zijn allebei erg romantisch. Vermijd meer fruitige geuren zoals munt of cider omdat die verfrissender ruiken. Kies dus een geur die sexy ruikt, zodat je je date zonder veel moeite verleidt.

6. Doe een test

Je wilt het echt niet verpesten met de persoon die je probeert te verleiden. Je moet proberen wat proefjes te doen door enkele van je goede vrienden en familie te vragen om je te vertellen hoe je ruikt. Een slechte geur kan iemand echt afschrikken en dat is wel het laatste wat je wilt dat je overkomt. Doe dus voor de zekerheid een klein onderzoekje om er zeker van te zijn dat je verleidelijk en sexy ruikt.

7. Allergische reacties

Houd er rekening mee dat sommige van deze geurende artikelen een allergische reactie kunnen veroorzaken. Het kan allergieën veroorzaken bij zowel degene die ze gebruikt als degene die ze kan ruiken. Zorg er dus voor dat jij of je verliefdheid niet allergisch zijn voor een bepaald soort geurstoffen. Misschien wil je een milde geur kiezen die minder gevoelig is voor allergieën.

8. lichaamsdeel

parfum-sprayen-tips

Het is essentieel om geuren op de juiste lichaamsdelen aan te brengen. Spray of dep een beetje op je pols of achter je oorlellen. Je kunt zelfs wat op je oksels of je borststreek spuiten. Kies een gebied waar het langer kan blijven hangen.

9. Tijdstip van aanbrengen

Zorg ervoor dat je het parfum aanbrengt vlak voordat je in contact komt met degene die je wilt verleiden. Sommige sterkere parfums kunnen een hele dag blijven hangen. Sommige milde zouden binnen een paar minuten verdwijnen. Informeer naar het type parfum dat je van plan bent te gebruiken en breng het dan op het juiste moment aan.

10. Kleine hoeveelheid

Probeer slechts een kleine hoeveelheid geur te gebruiken. Door het hele flesje te spuiten ga je ruiken als een draagbare parfumerie. Het laatste wat je zou willen is dat je date zich overweldigd voelt door hoe sterk je ruikt. Doe wat proefjes met vrienden en kijk wat het beste werkt.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten