Vakantievilla in Spanje Huren? 4 Voordelen op een Rijtje

Zoek je nog een verblijf voor jouw aankomende vakantie in Spanje? Dan denk je waarschijnlijk niet direct aan een villa. Toch is dit een uitstekend onderkomen voor een vakantie in dit Zuid-Europese land. Als je nog niet eerder in een vakantievilla bent verbleven, vraag jij je misschien af of dit iets voor jou is. Om je een handje te helpen een oordeel te vellen, zetten we hier 4 voordelen van het huren van een vakantievilla in Spanje op een rijtje.

1. Rust en privacy

vakantie-villa-spanje

Als je al vaker op vakantie bent geweest naar Spanje, verbleef je hier misschien in een hotel of appartementencomplex. Je hebt hier weliswaar een eigen kamer, maar om je heen zijn er talloze andere toeristen aanwezig. Dit is niet het geval als je een villa in Javea, Denia of Moraira boekt. Alleen de mensen met wie je op vakantie bent verblijven namelijk in hetzelfde onderkomen. Hierdoor heb je veel meer privacy dan wanneer je in een hotel of appartementencomplex verblijft. Daarnaast is het er ook een stuk rustiger, want de meeste vakantievilla’s liggen buiten toeristische plaatsen.

2. Betaalbaar

De meeste mensen denken dat een vakantievilla in Spanje huren veel geld kost. Er zijn inderdaad villa’s waar je ontzettend veel geld voor betaalt, maar er zijn ook goedkopere alternatieven. Schrijf een vakantievilla in Spanje daarom niet direct af omdat je denkt dat zo’n verblijf onbetaalbaar is. Je kunt zelfs goedkoper uit zijn als je een villa verkiest boven een appartementencomplex of hotel. Kijk daarom altijd even of zo’n luxe vakantieverblijf in Spanje binnen jouw budget past. Wanneer dit het geval is, is het zeker het overwegen waard om te boeken. De gemiddelde vakantievilla is namelijk een stuk luxer dan een appartementencomplex of hotel.

3. Eigen zwembad

vakantievilla-in-spanje-huren-voordelen

Omdat de zomers in Spanje behoorlijk heet kunnen zijn, is het prettig als je een verkoelende duik kunt nemen. Net als veel hotels en appartementencomplexen hebben ook veel vakantievilla’s een zwembad. Denk overigens niet dat iedere villa over een zwembad beschikt, want dat is niet het geval. Wil je een vakantiehuis op Ibiza met zwembad huren? Kijk dan altijd eerst of er echt een zwembad aanwezig is als je een verblijf op het oog hebt. Vaak zie je dit al op de foto’s, maar je kunt ook het lijstje met faciliteiten bekijken.

4. Ideaal voor groepen

Ga je met de hele familie op vakantie naar Spanje? Of wil je hier met je vrienden vakantie vieren? Dan is een vakantievilla ideaal. Zo’n verblijf leent zich uitstekend voor groepen. Jullie verblijven dan namelijk allemaal in hetzelfde complex, iets wat niet altijd het geval is als je een hotel of appartementencomplex boekt. Een vakantievilla in Spanje heeft vaak meerdere slaap- en badkamers. Ondanks dat jullie in hetzelfde huis verblijven, is er toch sprake van privacy.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten