Top 18 Mannelijke Instagram Influencers voor Fashion Inspo

top-mannelijke-instagram-influencers

Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om de laatste modetrends bij te houden, zowel voor mannen als voor vrouwen. De stijl- en modebeïnvloeders voor vrouwen zijn vaak de bekende beroemdheden, en het is niet moeilijk om een meisje met een coole smaak te vinden. Maar hoe kunnen mannen kiezen uit al die verscheidenheid aan bloggers op de markt die in deze niche Instagram videoweergaven grossieren? Nou, dit artikel is er om je te helpen de populairste Instagram influencers voor mannenstijl en -mode te vinden.

1. @CHRISJOHNMILLINGTON

Deze man is een mannelijk model en blogger, die een werkelijk adembenemende baard heeft. Het hoofdidee van zijn stijl is het mengen van een houthakker en een moderne heer in één outfit. Zijn dandy-achtige looks worden perfect belicht op zijn Instagram-pagina.

2. @BRIGHTBAZAAR

Deze blog is gemaakt voor mensen die graag felle en kleurrijke dingen dragen! Will heeft zijn carrière gebouwd op zijn geestige en heldere persoonlijkheid, waarbij hij zijn stijl integreert in zijn filosofie. Behalve dat hij een modem is voor zijn eigen stijl, heeft Will ook productkleding gelanceerd, een boek geschreven en samengewerkt met vele merken. Zijn IG is echt de moeite waard om te bekijken – je zult verrast zijn door de verscheidenheid aan vormen en kleuren die mannen kunnen dragen.

3. @GARCONJON

Sommige mensen kennen deze persoonlijkheid onder de echte naam – Jonathan Daniel Pryce. Hij is een succesvolle modefotograaf en bouwde zijn carrière op door samen te werken met veel beroemde merken. Zijn account is een van de iconische voor wie op zoek is naar stijlvolle outfits en sappige fotografie. Dit account is een mix van straatmode met opmerkelijke bezienswaardigheden om de moderne stijl te belichten.

4. @APETOGENTLEMAN

Als je van classy en elegante looks houdt, dan hebben deze jongens iets om je te laten zien. Dit account handhaaft de esthetiek van een mannenblad, dat tijdloze trends promoot en nuttige inzichten geeft over veel dingen naast mode. De Instagram-feed van dit blog is ook nuttig omdat het nieuwe productlanceringen belicht, wat helpt bij het nemen van goede aankoopbeslissingen.

5. @FREDRIKRISVIK

Deze influencer komt uit Noorwegen, en zijn stijl is de weergave van de moderne cultuur en levensstijl van Scandinavische en Noordse landen. De feed van deze stijlvolle man is gevuld met het idee van minimalisme en comfort, die voor de kijkers op heel elegante manieren door elkaar lopen. Eenvoud in kleuren en vormen is een ander kenmerk van dit account. Ook laat Fredrik zien dat zijn elegantie nog steeds gecombineerd wordt met de vrijheid van jongere generaties – hij wordt soms rondschaatsend gezien, in een meer belabberde, maar nog steeds stijlvolle outfit.
Fredrik RisvikFredrik Risvik

6. @IAMGALLA

Deze man begon zijn blogcarrière op zijn 17e, en tegenwoordig demonstreert hij zijn street fashion looks aan bijna 2 miljoen volgers. Hij reist ook om nieuwe trends en interessante items te ontdekken die hij later naadloos in zijn outfits verwerkt. Zijn foto’s verenigen de modetrends en de omringende architectuur tot een echte urbanistische look voor wie comfort en schoonheid op prijs stelt.

7. @THEPACMAN82

Zit je vast wat betreft styling ideeën in de ochtend, als je naar je kleding kijkt en je je wanhopig begint te voelen? Deze man is pure inspiratie. Hij biedt minimalistische en effectieve lay-outs voor casual mannenoutfits. Phil concentreert zich op de casual stijl, die gemakkelijk na te maken is, maar toch verdient hij zijn Instagram blog te gelde te maken door enkele uitgekiende ideeën te geven voor het creëren van een originele look op basis van de garderobe van de gebruiker voor zijn opvattingen en modemotivatie.

8. @MENWITHCLASS

Ben je op de hoogte van de belangrijkste trends in casual en straatstijl, maar als het gaat om het dragen van een pak verlies je je zelfvertrouwen? Dit Instagram profiel schiet te hulp! Deze blog is gespecialiseerd in maatkleding en passende accessoires voor klassieke mannenmode. Het is zeker het volgen waard als je visuele ideeën wilt voor je komende outfit. Het concept is simpel als de dag – de feed is gevuld met foto’s van mannen die verachtelijk mooie en stijlvolle pakken dragen en klassieke accessoires zoals manchetten, horloges, enz.

9. @BASEMENTAPPROVED

Dit account is begonnen als een koop- en verkoopgemeenschap. Op mysterieuze wijze is deze gemeenschap gemigreerd van Facebook naar Instagram en uitgegroeid tot een sterk platform voor de vertegenwoordiging van straatstijl en ondergrondse jonge merken. Basement Approved is een manifest van streetwear en moderne cultuur, dat niet alleen een blog op IG heeft waar het likes en views verzamelt, maar ook een officiële website, pop-up winkels en evenementen.

10. @JUSTINLIV

Hij zal je verbazen met zijn elegante en toch ontspannen stijl, en zijn heldere en creatieve persoonlijkheid. In zijn Instagram-profiel legt Justin momenten van zijn reizen vast en deelt hij zijn visie op straatstijl. Justin runt ook lifestyle blog ScoutSixteen.

11. @PERMANENTSTYLELONDON

Ook al tovert de moderne mode de dresscode tevoorschijn die sneakers en klassieke jasjes combineert, de kwestie van kleermakerswerk blijft belangrijk voor mannen, want er is niets waarmee je er zo stijlvol uitziet als met een pak. En ter herinnering aan Barney Stinson – het dragen van een pak is een vorm van kunst. Veel mannen worstelen dus met de beste look, vooral voor belangrijke gebeurtenissen. Permanent Style Instagram komt je helpen bij je keuze. Dit account krijgt veel views van zijn publiek en geeft tijdloze ideeën en hints voor het passen.

12. @NIGEL_CABOURN

Nigel bedenkt trends voor koel weer. Zijn passie in de mode is vintage sportpakken en militaire stijl, gemengd met werkkleding. Dit Instagram-account is een manier voor Nigel om te delen en views te krijgen voor interessante items die hij heeft kunnen pakken, en unieke stukken waar hij op zijn reizen over de hele wereld op jaagt.

13. @WATCHFRED

De ware passie van deze blogger is vintage horloges, zoals duidelijk blijkt uit de naam. In deze Instagram-feed demonstreert de blogger verschillende uurwerken en chronografen, meestal uit de jaren 60 en 70. De persoonlijkheid van Watchfred is nogal mysterieus, maar toch kunnen we met zekerheid zeggen, dat zijn collectie horloges zeer rijk en interessant is.

14. @JIMCHAPMAN

Deze man komt van de binnenkant van de industrie. Jim is redacteur voor GQ UK en vlogger, wiens Instagram-profiel mensen leidt naar de wereld van mannenmode, reizen en lifestyle. Als het je aan inspiratie ontbreekt, kijk dan door Jims profiel en je zult ideeën vinden die je looks zullen doen oplichten.

15. @THESARTORIALIST

Deze blog staat helemaal aan het begin van een nieuw genre modefotografie. Het begon allemaal toen Scott Shuman foto’s begon te maken van interessante en originele outfits die hij in de New Yorkse straten om zich heen opmerkte. Hij uploadde de resultaten naar zijn website en voegde zijn commentaar en meningen toe, en kreeg tonnen views. Instagram was daar eigenlijk voor gemaakt! Scott Shuman heeft het concept straatmode, dat niet door beroemdheden wordt gedemonstreerd, gepopulariseerd en laat zo de trends en inspiraties zien van willekeurige mensen die in de meest modieuze stad ter wereld wonen.

16. @JOEOTTAWAY

Een van de meest betrouwbare bronnen voor het creëren en onderhouden van een trendy garderobe is het volgen van modellen en stylisten. Joe Attaway is een bekende herenstylist en image consultant. Deze man weet absoluut hoe hij indruk moet maken met zijn kleding. Op zijn Instagram vind je nuttige inzichten over messcherpe tailoring en hedendaagse stijl.

17. @JAADIEE

Ergens rond hun dertigste beginnen mannen zich af te vragen of het tijd is om uit hun favoriete hoodie en versleten sneakers te stappen en over te stappen op iets dat beter bij hun leeftijd past. Maar wie dicteert het gepaste? Jaadiee onderzoekt hoe moderne en klassieke stijlen in elkaar overlopen en evolueren naarmate de man van status en leeftijd verandert. Haast je niet om je logo T-shirts en baggy broeken weg te gooien, mensen!

18. @THEDROPDATE

Dit account is vooral gewijd aan sneakers, maar het belangrijkste concept is dat ze aankondigen wanneer en waar nieuwe producten worden uitgebracht. Ze richten zich op het beste schoeisel en helpen mensen om hun behoefte aan een exclusief of gewoon gewenst paar schoenen op tijd te vervullen. Dit account geeft ook goede beschrijvingen van het komende product en helpt de consument bij zijn keuze.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten