16 Tips om je Man te Verleiden en Gek te Maken

tips-man-verleiden

Verleiden is niet iemand dwingen tot wat hij niet wil. Het is iemand verleiden tot wat hij stiekem al wil doen. Verleiding is een spel van sensatie, verlangen, ontdekking en verzadiging. Op het gebied van romantiek is het een essentiële vaardigheid om je relatie op te fleuren.

Als je dacht dat verleiding alleen de dingen voor de nacht opleukt, dan heb je het mis. De kunst van het verleiden versterkt ook je band met je vriend en tilt hem naar het volgende niveau – waarbij jullie elkaars fantasieën zijn en die laten uitkomen.

Als je een man naar je doet verlangen, laat je de vonk in jullie relatie weer overslaan en versterk je de intimiteit. Soms, als het saai wordt in een lange en eentonige relatie, is het een verleiding die je leven weer spannend maakt. Op een bepaald moment in ons leven gaan we allemaal de verleider spelen. Dus moet je nu deze manieren leren. Het is erg leuk om je partner te verleiden. En hier zijn 16 manieren waarop jij en je vriend die plezierrit kunnen maken en je de kunst van het verleiden kunt leren.

1. Laat je geur achter

Gebruik je favoriete parfum of aromatische haarlak. Er is een wetenschap achter geur en stemming, gebruik die in je voordeel. Een vleugje van de juiste geur is de manier om te gaan als je manieren zoekt om een man te verleiden zonder een woord te zeggen.

2. Sexy berichtje

Dankzij de technologie binnen handbereik zijn er nu veel manieren om je man te verleiden, zelfs als hij niet fysiek bij je is. Als hij aan het werk is of weg, verleid je man dan via berichtjes. Het zal een stemming van anticipatie voor hem creëren. Zeg iets als “Ik wil vandaag zulke wilde dingen met je doen dat ik ze niet kan zeggen”. We durven te wedden dat hij excuses zal zoeken om zich naar je toe te haasten.

3. Probeer de geen-handen-regel

Wel kijken maar niet aanraken is misschien wel de makkelijkste manier om een man naar je te laten verlangen en je meer dan ooit te willen. Als je truc werkt, laat je hem smeken om meer. Maar als hij zijn handen gebruikt, vertel hem dan dat het verboden is. Dat zal hem verder opwinden. Je zult zien wat voor creatieve manieren mannen kunnen bedenken.

4. Plaag hem

Dit is een eenvoudige aanpak om een man te verleiden zonder een woord te zeggen, die altijd werkt. Draag doorschijnende kanten nachtkleding. Plaag hem, maar laat hem je niet aanraken. Je kunt ook proberen bonbons te eten, waarbij je hem af en toe een uitdagende blik toewerpt terwijl je je vingers aflikt.

5. Stuur verleidelijke foto’s

Om een man fysiek te verleiden, moet je jezelf naar buiten brengen. Wat is een betere manier om dat te doen dan een smaakvolle maar verleidelijke foto. Nee, we hebben het niet over naaktfoto’s, maar iets in de trant van een doorzichtig topje zonder bh. Of een kort rokje met alleen de omtrek van je billen. Dit is het soort foto dat zijn slapende hormonen zal wekken. Verwacht hem snel thuis.

6. Neem hem mee winkelen

Nee, niet het gebruikelijke uitstapje naar het winkelcentrum. Je weet net zo goed als wij dat dat een van de laatste manieren is om je man te verleiden. Als er al iets is, zal het zijn libido doden. We hebben het over lingerie shoppen. “We gaan lingerie shoppen en jij mag kiezen,” is beslist een winnaar als je een man met één zin wilt verleiden. Laat hem bij de proefruimte zitten en nodig hem uit om een kijkje te nemen. Zou hij de lingerie daar van je af willen rukken? O ja! Dit is een geweldige manier om je man te verleiden.

7. Verras hem met een verleidelijke blik

flirten-met-je-ogen-manieren

Als je in een langdurige relatie zit, maakt het je niet uit hoe je eruit ziet. Een rommelige knot met een pyjama is je dresscode. Maar de volgende keer dat hij aanbelt, begroet je hem met los haar, minimale make-up, en gedraag je je gebruikelijke zelf. Hij zal nieuwsgierig opgewonden raken. Zo verleid je een man zonder een woord te zeggen. Je werk als verleidster zit er hier op. Het is tijd om de dingen naar het volgende niveau te brengen.

8. En kleed je dan uit

Net als zijn nieuwsgierigheid de overhand begint te krijgen, laat je hem op de bank zitten, schenk je hem misschien een drankje in en trek je je slipje en beha voor hem uit. Als je clueless doet, is dat nog beter. Hij gaat je volgen als een brave hond met open kaken. Dit is een fantastische manier om een man te verleiden.

9. Voorspel en loop dan weg

vrouw-verleiden-bed-koppel

Hoe verleid je een man en maak je hem gek? Door hem naar meer te laten verlangen. Geef hem alles wat hij verlangt, loop dan voor de laatste daad weg om te douchen misschien, of geef een excuus dat je naar een nachtelijk feestje moet. Kijk hoe hij op het bed naar je smacht. Wees echter geen plaaggeest, kom wel terug en maak af wat je begonnen bent.

10. Creëer de sfeer

Kleine romantische gebaren behoren tot de manieren om je man te verleiden. Neem de klassieke aanpak en ga er helemaal voor. Je draait romantische muziek, steekt geurige kaarsen aan, draagt een dun eendelig stuk en wacht hem op met rozen. Het lijkt veel werk, maar geloof ons, het is het waard. Het is het waard om een man te verleiden.

11. Wees zijn masseuse

Hoe verleid je een man? Door hem te laten zwelgen in het genot van jouw aanrakingen, zonder duidelijkheid over waar het toe leidt. Zorg er tijdens het masseren voor dat je zijn erogene zones aanraakt. Een kus op zijn keel, een beet op zijn oorlellen, omcirkel zijn navel. Zijn lichaam zal op onvoorstelbare manieren op je aanraking reageren.

12. Plan een romantisch weekend

Verleiding gaat niet alleen over het lichaam. Het gaat er ook om je geest vrij te laten. Om te ontspannen. Plan een verrassingsreisje naar een romantische bestemming en vul je reisschema met spannende koppelactiviteiten zoals massages, diners bij kaarslicht en ontbijt op bed. Hij zal je dankbaar zijn en zich emotioneel aan je hechten. Het is een ander soort charme die je over hem zult hebben. Om een man met één zin te verleiden, zeg je gewoon: “Jij en ik op staycation dit weekend.”

13. Speel strippoker

Om je partner te verleiden zonder een woord te zeggen, geef je je over aan een rondje poker met een twist. En zorg ervoor dat je meer verliest voordat je gaat winnen. Ga creatief te werk!

14. Neem een douche met hem

plekken-vrouwen-aanraken

Als hij het niet verwacht, sluip dan met hem de badkamer in. Een douche is een perfecte plek om een man lichamelijk te verleiden, zeker als hij het het minst verwacht. Het zal jullie beiden aansteken. Rommel met hem, geef je misschien over aan wat voorspel en zeg hem die gedachte de rest van de dag vast te houden. Wij beloven dat de beste seks van je leven op je wacht als jullie beiden aan het eind van de dag bij elkaar komen.

15. Rollenspel

Vraag hem naar zijn fantasieën en deel de jouwe. Vraag hem welke filmster hij de mooiste vindt. En verras hem door zijn droomvrouw in het echt te spelen. Je hebt hier al je acteervaardigheden nodig. Bereid zijn om de grenzen van je seksuele ervaringen te verleggen en openstaan voor experimenten in bed is het geheim om een man naar je te laten verlangen.

16. Raak hem in het openbaar aan

Niet iedereen van ons kan de liftscène van Christian Grey in Vijftig Tinten Grijs waarmaken. Maar als jullie samen zijn, probeer dan zijn been te schampen met je blote voeten. Raak hem aan onder de tafel en raak daarna jezelf subtiel aan. Dat is sexy, indicatief en uitnodigend. Hij zal de hint snappen. Dat is de manier om je partner te verleiden zonder een woord te zeggen.

17. Probeer een nieuw standje in bed

Mannen houden ervan als vrouwen de leiding nemen in bed. Dus blaas hem omver met wat nieuwe en gewaagde bewegingen op bed. Hij zal zeker bij je terugkomen voor meer. Vraag je vrienden om aanbevelingen, lees je in over seksstandjes of zoek online zijn favo filmpjes op en steel daar wat moves van. Probeer dit en je zult hem versteld doen staan.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten