35 Tips om Bekend en Beroemd te Worden

tips-bekend-beroemd-worden

Als je bereid bent een beetje moeite te doen om het proces leuk te maken voor jezelf, kun je binnen een paar dagen beroemd worden. Laten we dus eens kijken naar de verschillende manieren om beroemd te worden.

We zullen het hebben over 35 interessante manieren om beroemd te worden en tips die je kunt gebruiken.

Zo krijg je diepgaande kennis over hoe je beroemd kunt worden in het internettijdperk.

Dus laten we er meteen in duiken!

1. Door met veel mensen om te gaan

discussie-groep-vrouw-spreken

Een publiek creëren is hetzelfde als interactie met mensen. Door interactie met veel mensen kun je een beroemdheid worden door hun reacties te lezen en mensen met vergelijkbare interesses aan te trekken.

2. Public relations (PR)

Public relations is een onderwerp dat in het huidige tijdperk niet zo populair is, maar als je daadwerkelijk een grote kans hebt ga je het ermee redden.

Aangezien de publiciteit gebruikt kan worden om je producten, diensten, online winkels enz. te promoten.

Het is een belangrijk onderwerp dat veel aandacht krijgt door alle beroemdheden die geholpen hebben om publiciteit over de hele wereld te verspreiden.

3. Risico’s nemen

Je moet risico’s nemen en je teksten/video’s/inhoud op internet zetten.

Dit is de eerste stap om beroemd te worden en het stelt je in staat je bekendheid aan potentiële lezers te geven en uit te breiden. Het belangrijkste is om te beslissen aan wie je je schrijfsels wilt geven.

Je kunt naar goede blogsites gaan, blogs met een grote aanhang of je schrijven invoeren in flashfictiewedstrijden. Plaats daarnaast eventueel gepubliceerde schrijfsels online. Vergeet niet om ook wat zelfverwijzingen toe te voegen.

4. Adverteren

leider-eigenschappen-discussieren-werk

Advertenties zijn niet de snelste weg naar roem, maar ze zorgen wel voor meer exposure voor je schrijfsels. Hoeveel hangt af van de hoeveelheid volgers van die bepaalde website.

Adverteren is niet de beste manier om beroemd te worden. De betere gok zou zijn om een meer organische manier te gebruiken om je naam bekend te maken, bijvoorbeeld public relations.

5. Door voortdurend anderen te inspireren

Door anderen voortdurend te inspireren
Inspiratie kan in zoveel vormen komen. Als je een meme maakt en op Twitter zet, kunnen mensen niet anders dan een impact op je leven hebben. Het beste van sociale media is dat mensen niet alleen kunnen kijken naar de dingen die je deelt, maar ook kunnen helpen bij het maken ervan.

Een van de beste dingen van mensen die andere mensen helpen is dat degene die hen helpt ook geholpen wordt. Als je echt beroemd wilt worden, help dan iemand die minder beroemd is en zij kunnen zelf beroemd worden.

6. Door je eigen inhoud te creëren

Het creëren van je eigen inhoud hoeft niet ingewikkeld te zijn. Iets goeds creëren kan de beste manier zijn om beroemd te worden.

Het maken en verspreiden van je eigen inhoud zijn twee vormen van interactie met je publiek. Er is heel weinig voor nodig om een goede post te maken op een van de platforms, dus waarom zou je die niet gebruiken om de inhoud te maken die je wilt maken.

Houd een blog bij waar je je creaties plaatst en heb een goede steungroep om kritiek te leveren en je goede feedback te geven.

7. Door je te engageren met een groot aantal mensen die een soortgelijke interesse hebben

waarom-luie-mensen-succesvol-zijn

Door je in te laten met een groot aantal mensen met vergelijkbare interesses, kun je een bepaald publiek bereiken dat gebruikt kan worden voor promotie.

Dit kan door inhoud te delen op Facebook en Twitter, mensen te volgen op Facebook, hen te mailen om te vragen om updates, of de pagina van de persoon te bezoeken.

8. Door verkeer naar je website te sturen

Het kost minder dan een minuut om mensen naar je website te drijven. Het is een stap die je nu of in de toekomst kunt nemen om een beroemd persoon te worden.

Als je beroemd wilt worden, kun je een tactiek gebruiken als het weggeven van een gratis product van hoge kwaliteit aan een specifieke groep mensen.

9. Door virtual reality werelden te creëren

Virtual reality is de volgende generatie in internetmarketing. Bij de komst van dit nieuwe medium creëren grote bedrijven als Facebook en Google nu virtuele werelden. Ik ben er vrij zeker van dat er een enorme gemeenschap is met een grote aanhang die mee wil doen met deze nieuwe digitale marketingtrend.

Maak dit onderwerp onderdeel van je sociale media strategie, en je kunt de jackpot winnen. Als je kunt zien hoe het echte leven eruit ziet binnen de virtuele wereld, kun je een beroemd persoon worden, een mogol of gewoon een nerd.

10. Door video’s en foto’s van je te delen

betere-selfies-maken-tips

Deze techniek is niet zo nieuw. Het was algemeen bekend als de groepsfoto’s toen de meeste sociale media platforms in ontwikkeling waren.

In plaats van je te richten op hoeveel je eigen lichaam lijkt op een mythisch wezen, richt je je op al je sterke punten.

Een geweldige foto van jezelf maken op een van de sociale media platforms en die delen met volgers is een geweldige manier om dat te doen. Elke keer dat je het post, zal het je volgers en zichtbaarheid vergroten.

11. Schrijf een gastblog. Stuur een artikel in voor iemand die al met je publiek praat

12. Organiseer een webinar en vraag mensen die je al kennen om een vriend uit te nodigen

13. Interview iemand die groot is is in jouw markt en vraag of hij/zij het wil delen met zijn/haar fans

14. Schrijf een boek (lange termijn doel, deze!) en laat je boek uitgeven

15. Podcast: dit brengt je op iTunes en zo krijg je een heel nieuw publiek

16. Begin (of versterk) je YouTube-kanaal.

17. Bel je plaatselijke radiostation en geef ze jouw kijk op een actueel verhaal (zelfs als ze je deze keer niet gebruiken kom je in hun ‘boek’)

18. Sponsor iets – een sportteam, een dansgroep, vechtsporten, een auto in een race, een evenement (wat voor jou zinvol is).

19. Organiseer een evenement (alles van een volledige conferentie tot een afternoon tea) om op te vallen.

20. Wees liefdadig-sponsor, werk voor, doneer aan, raak betrokken bij een goed doel naar keuze.

21. Zing een liedje (of mime er een) – het heeft voor veel virale video’s gewerkt….

22. Kom op de televisie – sluit je aan bij een panel, word geïnterviewd in het nieuws, presenteer een show, doe mee aan een spelshow.

23. Krijg bekendheid in de branche – doe mee aan awards en verzamel onderscheidingen, wees een case study voor uitmuntendheid.

selfie-achtergrond-vrouw-betere-selfies

24. Koop een plaats aan tafel – neem deel aan een diner of evenement met de ‘grote jongens’ en claim je VIP-status.

25. Verzin een artiestennaam (en gebruik hem)

26. Verstuur ansichtkaarten – soms kan de postbode je helpen beroemd te worden

27. Werk samen met iemand anders en bied een gezamenlijke promotie aan – je wordt beroemd bij jouw publiek en zij worden beroemd bij het jouwe.

28. Organiseer prijzen – stel je op als gastheer van prijzen en vraag je markt om mee te doen.

29. Houd een wedstrijd – jij (of niet) kunt de prijs zijn, en je zult meer aandacht trekken dan bij verkoop alleen.

30. Schrijf een artikel – een zwaarwegend rapport in je bedrijfstak – een witboek of een onderzoeksproject

31. Vind iets uit – een nieuwe manier of proces om dingen te doen – laat het merken of patenteren als je kunt

32. Houd een feest – een viering van je ding of iets dergelijks en vraag mensen om een gast of 5 mee te nemen (dit kan een letterlijk feest zijn of een online feest)

33. Neem een manager (een beetje valsspelen) maar als je iets goed wilt doen…

34. Claim je bekendheid – weet dat je alles hebt wat nodig is en straal vertrouwen uit

35. Vraag om verwijzingen – waarom vraag je je huidige klanten niet om je bekender te maken door je te delen met mensen die ze kennen?

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten