30x Tekenen dat je Ex over je Heen is (De Pijnlijke Waarheid)

tekenen-dat-je-ex-over-je-heen-is

Op zoek naar tekenen dat je ex over je heen is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het kan echt moeilijk zijn om te weten of je ex over je heen is (en niet doet alsof), maar er zijn een paar cruciale tekenen waar je op kunt letten en die je een hint kunnen geven!

Een van de meest voor de hand liggende is dat hij of zij met iemand anders aan het daten is, maar er zijn ook minder voor de hand liggende subtiele aanwijzingen waardoor je kunt weten of je ex-vriend of -vriendin over je heen is – dus blijf lezen!

1. Ze kunnen met jou in dezelfde kamer zijn zonder zich verdrietig te voelen

Uit elkaar gaan kan ondraaglijk zwaar zijn, vooral als jullie lang samen waren. Het duurt even voordat je over het verdriet van je verloren relatie heen bent en verder kunt met je leven.

In dezelfde ruimte zijn met iemand bij wie je wilt zijn, maar niet kunt zijn, kan veel emoties met zich meebrengen. Het is te pijnlijk om bij hun ex in de buurt te zijn en ze kunnen het niet verdragen.

Aan de andere kant, als jij in de kamer bent met iemand bij wie je niet meer wilt zijn, heeft dat geen invloed op jou. Dus, als je ex met jou in dezelfde kamer kan zijn zonder zich verdrietig te voelen, dan zijn ze over je heen.

2. Het stoort ze niet dat je aan het daten bent

Als we gevoelens voor iemand hebben, willen we niet dat ze met iemand anders zijn dan met ons. Het is vreselijk om hun foto’s op social media te zien of ze uit te zien op een date, omdat we willen dat wij dat zijn. Als je geen gevoelens meer voor iemand hebt, stoort het je niet om ze met iemand anders te zien. Het maakt hen niet uit met wie je bent, omdat ze jou niet langer als de hunne zien.

3. Ze blokkeren je

Iemand blokkeren is een enorme deal, dus het is zeker een van de 30 tekenen dat je ex over je heen is. Als je ex je blokkeert, betekent het dat ze niet langer geïnteresseerd zijn in contact met je. Ze weten dat je blokkeren een zekere manier is om je zo lang als ze willen uit hun leven te houden. Dit kan zijn omdat de relatie slecht eindigde of omdat je hen lastig viel. Als je ex je blokkeert, zijn ze over je heen.

4. Ze geven je spullen terug

Je spullen teruggeven is een ultieme afsluiting van de relatie. Ze hebben geen reden om aan je favoriete trui of extra tandenborstel te blijven hangen omdat ze weten dat de relatie voorbij is, voorgoed. Ze willen het niet bij zich houden om aan je herinnerd te worden omdat ze klaar zijn om verder te gaan met hun leven, en in hun leven horen jij en je spullen niet thuis.

Het is mogelijk dat ze klaar zijn om te daten en niet willen dat de spullen van hun ex rondslingeren. Als je ex je spullen teruggeeft, zijn ze helemaal en echt over je heen.

5. Ze hebben een serieuze relatie

date-jong-koppel

Als je ex al een tijdje met iemand is en het wordt serieus, dan is dit een duidelijk teken dat hij verder is gegaan. Je bent gewoon een deel van hun verleden en ze zien geen toekomst meer met jou, tenzij het gewoon vriendschap is, dus je moet verder gaan.

6. Ze proberen je aan iemand anders te koppelen

Dit is een enorme indicator dat je ex verder is gegaan. Als je ex je aan iemand probeert te koppelen, is dit een duidelijke boodschap dat ze je hebben losgelaten en je gelukkig willen zien. Niet alleen stoort het ze niet om je met iemand anders te zien, maar het stoort ze ook niet als die “iemand anders” een vriend van hen of een collega is. Zelfs als ze je aan een kennis proberen te koppelen, betekent het nog steeds dat ze verder zijn gegaan.

Ze kennen je beter dan wie dan ook en ze willen iemand anders voor je vinden omdat ze weten dat zij het nooit zullen zijn.

7. Ze vertellen je dat ze niet opnieuw willen beginnen

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar als ze je vertellen dat ze niet weer bij elkaar willen komen, dan menen ze dat. Hen pushen om jullie nog een kans te geven of hen constant bellen zal hen niet van gedachten doen veranderen. Als hij je vertelt dat er geen kans is voor de toekomst, betekent dit dat hij eerlijk probeert te zijn en niet met je emoties speelt. Als je ex je vertelt dat hij/zij niet meer wil beginnen, dan is hij/zij over je heen.

8. Ze stoppen met flirten

We flirten om een band met een ander op te bouwen, normaal gesproken romantisch. Nadat een relatie is beëindigd, kan één van jullie of allebei nog steeds de hoop koesteren dat jullie weer bij elkaar komen en flirten om de mogelijkheid te peilen. Als je ex met je flirt, willen ze nog steeds bij je zijn. Als ze echter helemaal gestopt zijn met flirten, is dit een duidelijk teken dat je ex over je heen is.

9. Ze vragen hun spullen terug

Als ze hun spullen terugvragen, dan is het waarschijnlijk voorbij. Als ze je hun spullen laten houden, geeft dat aan dat ze nog steeds om je geven en de hoop koesteren dat jullie weer bij elkaar komen. Ze zullen jouw spullen ook bij zich houden zodat ze aan je kunnen denken. Als ze hun spullen terugvragen, weten ze dat er geen kans is op hereniging in de toekomst en dat ze niet het risico kunnen lopen om hun spullen voor altijd kwijt te raken.

Als je ex zijn spullen terug wil, geef ze dan. Je hoeft niet te vragen of hij over je heen is. Dat is hij.

10. Ze zijn niet enthousiast als ze je zien

Vroeger vonden ze het spannend om je tegen te komen, waar ze ook waren. Als ze je in de supermarkt zagen of in de koffieshop een latte zagen halen, konden ze niet wachten om naar je toe te rennen.

Nu jullie uit elkaar zijn, zijn de dingen heel anders in dit soort situaties. Natuurlijk zal het in het begin extreem ongemakkelijk zijn, maar na verloop van tijd wordt alles rustiger. Hier ligt de waarheid. Als ze je tegenkomen terwijl je boodschappen aan het doen bent en ze zien er enthousiast uit om je te zien, dan is er een kans dat de dingen weer oplaaien. Als ze je echter aankijken en er helemaal niet door geraakt lijken, dan zijn ze verder gegaan..

11. Ze bellen je niet meer

man-telefoon-bericht

Als ze je niet meer bellen, is dat waarschijnlijk omdat ze over je heen zijn. Het betekent dat je geen prioriteit meer voor ze bent en dat ze verder zijn gegaan. Als ze niet over je heen waren, zouden ze nog steeds het verlangen hebben om met je te praten. Ze zouden nog steeds vaak aan je denken en bellen om je stem te horen. Als je ex van vaak naar helemaal niet meer bellen is gegaan, dan zijn ze over je heen.

12. Ze zeggen dat je verder moet gaan

We weten dat dit nogal voor de hand ligt, maar het is belangrijk om te onthouden. Als je ex tegen je zegt dat je verder moet gaan, dan menen ze dat. Ze zijn eerlijk tegen je en vertellen je dat er geen kans is op een toekomst samen. Dit kan pijn doen… heel veel pijn. Maar het is beter dat je het nu weet, zodat je verder kunt gaan en de persoon kunt vinden met wie je je leven zou moeten doorbrengen. Als je ex je vertelt dat je verder moet gaan, zijn ze over je heen.

13. Ze zijn kortaf met hun berichtes

Als mensen korte berichtjes sturen, is dat omdat ze geen interesse hebben om met je te praten. Het zullen neutrale teksten zijn zonder flirterige emoji’s waar heel weinig energie in gestoken is. Dit komt omdat ze niet onbeleefd willen zijn door je te negeren, maar ze willen ook niet de verkeerde boodschap sturen.

Wat je ook doet, push ze niet om je meer aandacht te geven. Dit zal ze wegjagen en de kans op een vriendschap in de toekomst verpesten. Als ze korte berichten terugsturen, is dat een teken dat ze over je heen zijn.

14. Ze zien er gelukkig uit

Als je het uitmaakt met je liefde, is er een rouwperiode. In deze periode zijn jullie allebei gebroken en hebben jullie tijd nodig om te genezen. Als ze nog steeds gevoelens voor je zouden hebben, zou dat hun leven genoeg beïnvloeden om jou op te merken. Jij bent alles waar ze aan kunnen denken en ze zullen er alles aan doen om je terug te winnen.

Na de rouwperiode, als ze er echt gelukkig uitzien, is het waarschijnlijk echt voorbij. Ze zijn verder gegaan en hebben er geen last meer van dat jullie niet meer samen zijn. Als ze er gelukkig uitzien, is dat een van de 30 tekenen dat je ex over je heen is.

15. Ze daten iemand anders

Als ze iemand anders daten, is dat niet altijd een teken dat ze verder zijn gegaan, maar het is wel waarschijnlijk.

Er zijn situaties waarin ze alleen iemand anders zien om jou jaloers te maken, dus het is belangrijk om naar de individuele situatie te kijken. Lijken ze echt geïnteresseerd in deze persoon? Als je ja hebt geantwoord, zijn ze waarschijnlijk verder gegaan. Het beste wat je in beide scenario’s kunt doen, is de dingen hun gang laten gaan en je niet bemoeien met hun nieuwe relatie. Ze zullen je daarvoor respecteren.

16. Ze willen geen ruzie maken

vrouw-huilt-koppel-ruzie-liegen

Als je nog steeds verliefd op iemand bent, hang je aan die passie. Zonder passie zijn relaties nogal saai.

Als je met je ex praat na een relatiebreuk en je brengt een onderwerp ter sprake waar jullie vaak ruzie over hadden en hij/zij maakt er geen punt meer van, zijn ze verder gegaan. Ze geven er niet genoeg om om de energie te nemen om zichzelf te verdedigen en het kan ze niet meer schelen wat je van ze vindt of wat ze te zeggen hebben. Als je ex geen ruzie wil, is hij over je heen.

17. Ze pronken niet met hun nieuwe relatie

Als ze pronken met een nieuwe relatie waar jij bij bent, dan is dat omdat ze je jaloers willen maken. Ze willen dat je weet dat ze andere mensen hebben die bij hen willen zijn.

Aan de andere kant, als ze een nieuwe relatie hebben en daar niet mee pronken waar jij bij bent, dan zijn ze verder gegaan. Als je ex niet pronkt met zijn nieuwe relatie, dan is dat omdat het hem niet kan schelen wat jij ervan vindt. Ze vinden de persoon met wie ze zijn leuk en ze hebben niet het gevoel dat ze jou iets moeten bewijzen. Als je ex niet pronkt met zijn nieuwe relatie, dan is hij over je heen.

18. Ze hebben je ontvolgd op sociale media

Als ze je ontvolgen op sociale media, kan het ze niet meer schelen wat er in je leven gebeurt.

Vroeger keken ze ernaar uit om te zien wat je van plan was en te lachen om de grappige memes die je postte, maar nu maakt het ze niets meer uit. Ze hebben niet langer de behoefte om op de hoogte te blijven van jouw leven en ze willen verder met hun eigen leven.

Als je ex je niet meer volgt op sociale media, zijn ze over je heen.

19. Ze veranderen hun nummer

Als je ex zijn nummer verandert, is dat een van de 30 tekenen dat je ex over je heen is. Dit betekent dat ze geen interesse meer hebben om met je te praten en dat ze niet willen dat je contact met ze opneemt. Dit gebeurt meestal als de breuk slecht was of als je ze te vaak belt. Je ex te vaak bellen na een breuk kan je kansen om ooit nog vrienden te zijn in de toekomst verpesten, dus dit moet je vermijden. Als je ex een nieuw nummer krijgt, zijn ze over je heen.

20. Ze veranderen hun uiterlijk

Het kan een knipbeurt zijn, een andere haarkleur of een nieuwe garderobe; als ze hun uiterlijk veranderen na een relatiebreuk, is dat een teken dat ze verder willen naar de toekomst en het verleden achter zich willen laten. Het is ook een manier om de controle over hun leven terug te nemen. Zelfs als jullie relatie geweldig was, hebben ze bepaalde delen van zichzelf verloren toen jullie samen waren. Door hun uiterlijk te veranderen kunnen ze een grote stap zetten om verder te gaan en zelfvertrouwen te krijgen.

21. Ze halen geen herinneringen op aan jullie relatie

Als je ex naar je verlangt, zullen ze constant over jullie relatie beginnen. Ze willen dat je je herinnert hoe gelukkig jullie samen waren, zodat je overweegt om de draad weer op te pakken. Maar als je ex verder is gegaan, zullen ze niet meer aan jullie relatie terugdenken. Ze willen het verleden niet ter sprake brengen omdat ze weten dat het niet relevant is voor hun toekomst. Als ze niet aan de relatie terugdenken, is je ex over je heen.

22. Ze willen dat je gelukkig bent los van hen

blij-gelukkig-trampoline-sport

Vriendschap is een belangrijk onderdeel van een relatie. Het dient als basis als de romantische gevoelens verdwijnen, wat op een gegeven moment zeker gebeurt.

Als jullie beste vrienden waren in jullie relatie, zal je ex die vriendschap altijd dierbaar blijven, zelfs als jullie geen vrienden meer kunnen zijn. Als alle gevoelens voorgoed vervagen, geeft hij oprecht om jouw geluk vanwege de vriendschap tussen jullie twee.

Als ze nog steeds romantische gevoelens hadden, zouden ze willen dat je gelukkig bent in hun armen. Als je ex wil dat je gelukkig bent los van hen, dan zijn ze over je heen.

23. Ze zeggen dat jullie beter af zijn als jullie uit elkaar zijn

Als je ex zegt dat jullie beter af zijn als jullie uit elkaar zijn, dan zijn ze echt klaar met de relatie. Ze erkennen hoeveel beter ze zich voelen nu jullie niet meer samen zijn en ze zijn niet van plan om terug te gaan naar de plek die niet hun beste zelf naar boven bracht.

Dit betekent niet per se dat je iets verkeerd hebt gedaan, het betekent alleen dat jullie twee niet goed samenwerkten en daar is niets mis mee. Als je ex zegt dat jullie beter af zijn als jullie uit elkaar zijn, dan zijn ze over je heen.

24. Ze willen niet meer met je omgaan

Het lijkt wel gisteren dat jullie nog met z’n tweeën de wereld aankonden. Jullie konden niet wachten om elkaar te zien en jullie waren onafscheidelijk. Maar nu zijn de dingen veranderd.

Ook al zijn jullie uit elkaar, je verlangt misschien naar de vertrouwdheid van dezelfde routines. Je wilt gewoon chillen op de bank met je favoriete junkfood en samen misdaaddrama’s kijken. Maar je ex denkt daar misschien anders over.

25. Hun vrienden praten niet meer met je

Misschien was je close met de vrienden van je ex, maar je ex zal je altijd overtroeven omdat ze vrienden waren voor jou en dat zullen ze nog lang na jou zijn. Soms houden hun vrienden contact met je nadat jullie uit elkaar zijn omdat ze denken dat het waarschijnlijk tijdelijk is. Hun vrienden kunnen je vertellen dat je ex zich ellendig voelt en dat jullie weer bij elkaar moeten komen. Ze doen dit alleen als ze zien dat jullie weer bij elkaar kunnen komen.

Als de vrienden van je ex helemaal niet meer met je praten, is dat omdat ze weten dat jullie relatie echt voorbij is. Ze weten dat vrienden blijven met jou de dingen ongemakkelijk zou maken, dus, helaas; ze snijden je de pas af. Als de vrienden van je ex niet meer met je praten, is je ex over je heen.

26. Ze verloven zich

Als je ex zich met iemand verlooft, ongeacht hoe lang hij of zij bij die persoon is geweest, dan is hij of zij verder gegaan. Dit betekent dat ze een toekomst met iemand anders zijn gaan plannen en dat ze jou voorgoed uit hun leven beschouwen.

In sommige zeldzame situaties kunnen ze zich met iemand anders verloven omdat ze denken dat ze over je heen zijn, maar dat niet zijn. Als dit gebeurt, zullen ze die gevoelens waarschijnlijk erkennen voordat ze de deal bezegelen. Maar houd je adem niet in. Je moet de dingen hun gang laten gaan en wat je ook doet, bemoei je niet met hun relatie.

Het is veilig om te zeggen dat als je ex zich verlooft, je ervan uit moet gaan dat ze over je heen zijn.

27. Ze vertellen je dat ze niet van je houden

ruzie-koppel-discussie

Als je ex je vertelt dat ze niet van je houden, is de kans groot dat ze het menen. Ze weten dat door je dit te vertellen, je verder kunt gaan met je leven en iemand anders kunt vinden. Als ze nog steeds gevoelens voor je hadden, zouden ze je niet vertellen dat ze niet van je houden. Ze zouden niets willen zeggen dat de mogelijkheid om weer bij je terug te komen zou schaden.

28. Ze openen de communicatie met een partner die ze voor jou hadden

Deze kan zeer pijnlijk zijn. Als je ex praat met iemand met wie ze voor jou gedate hebben, is de kans groot dat ze nooit echt over die persoon heen zijn geweest. Dat kan een enorme klap in je gezicht zijn, want dat betekent dat je ex de hele tijd dat jullie samen waren gevoelens had voor iemand anders. Misschien hielden ze nog wel van je, maar niet meer zoveel als van hun verloren liefde. Als je ex de communicatie met een vroegere partner opent, is hij zeker over je heen.

29. Ze verhuizen de stad uit

Verhuizen is heel wat, vooral na een relatiebreuk. Als je ex uit de stad verhuist, betekent dit dat ze een nieuw hoofdstuk in hun leven willen beginnen. Eentje waar jij niet bij hoort. Ze hebben het gevoel dat ze nergens meer door worden tegengehouden, dus ze zijn vrij om te vliegen en alles te ontdekken wat de wereld te bieden heeft.

Als je ex buiten de stad gaat wonen, kan dat ook zijn om jou te ontvluchten. Dat is ook geen prettig scenario. Als je ex de stad verlaat, is hij of zij over je heen of is er een kans dat hij of zij nog steeds over je heen probeert te komen. Dit kan ook een teken zijn dat je ex doet alsof hij over je heen is.

30. Ze gaan trouwen

Dit is de laatste van de 30 tekenen dat je ex over je heen is, want dit is het eindspel. Als je ex gaat trouwen, is alles voorbij. Je moet hun nieuwe huwelijk respecteren en leren blij te zijn dat ze iemand hebben gevonden om de rest van hun leven mee door te brengen, zelfs als jij dat niet bent. Als je ex trouwt, is hij 100% over je heen en moet je verder. Hij is echt klaar met jou.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten