Alles over de relatie tussen Sylvia en Joris

Sylvia-Geersen-Joris
Bron: Instagram – captain_joris

Sylvia Geersen (38) en Joris (36), het was het droompaar uit de Bachelorette van vorig jaar. Heel Nederland was getuige van de opbloeiende liefde tussen de beeldschone Sylvia Geersen en Joris uit Breda. Sylvia gaf in een interview aan dat de relatie in sneltreinvaart begon. Dat maakte het moeilijk voor de twee om samen de juiste balans te vinden.

De meest gestelde vraag is, zijn Sylvia en joris nog samen? De tweede vraag is of Sylvia Geersen zwanger is. Het antwoord op beide vragen is helaas nee. Lees hier alles over de korte turbulente relatie van Sylvia Geersen en haar vriend Joris.

Sylvia en Joris, hoe het begon

sylvia-joris-vakantie

In 2023 besloot Sylvia Geersen zich op te geven voor het Videoland-programma, De Bachelorette. Het datingprogramma bestaat al sinds 2003 en wordt in verschillende landen uitgezonden. In het programma wordt ofwel een man (De Bachelor) of een vrouw (De Bachelorette) geholpen bij het vinden van de ware liefde.

De Bachelorette, Sylvia Geersen

In 2023 was het de beurt aan het model Sylvia Geersen. Tijdens het programma moest ze een keuze maken uit 17 verschillende mannen. Om te bepalen met wie ze verder wilde ging ze elke keer met een andere man op date. Aan het einde van elke aflevering moest Sylvia rozen uitdelen aan de mannen waarmee ze verder wilde, de zogenaamde rozenceremonie. Uiteindelijk bleef Joris, een kapitein uit Breda over.

Liefde in Zuid-Afrika

Het programma werd gepresenteerd door Monica Geuze en speelde zich af in het mooie Zuid-Afrika. Ondanks dat Sylvia een paar mooie dates had met Joris bleef haar uiteindelijke keuze tot het laatste moment spannend. Het programma had dit jaar wat minder spanning, ruzies en passie. Het was dan ook niet direct duidelijk welke wie Sylvia Geersens vriend zou woorden. Naast Joris wist ook Samé wist het tot de finale te schoppen, maar haalde het net niet.

Sylvia zei over Samé dat hij haar hart had geraakt en ze samen een mooi avontuur hebben beleefd. De laatste roos ging uiteindelijk naar Joris met de vraag: “Joris, wil jij de laatste roos van mij aannemen? The first and the last”. Joris reageerde daarop dat hij een blij man was en de missie geslaagd was.

Wat gebeurde er na de opnames met Sylvia en Joris

sylvia-joris-selfie

Tijdens De Bachelorette gaf Sylvia Geersen aan dat ze meestal voor toxic relaties gaat. Het feit dat ze eigenlijk nog getrouwd is met iemand die in Mexico woont die weigert te scheiden, toont dat wel aan. De vraag is dus of Joris die lieve man is waarmee ze een gezonde relatie aan kan gaan.

Sylvia en Joris moesten hun relatie geheim houden

Je moet je allereerst realiseren dat de tortelduifjes hun liefde niet direct van de daken mochten schreeuwen. Er zaten zeker zes maanden tussen de opnames en de uiteindelijke uitzendingen. In de tussentijd moesten de twee hun relatie geheim houden. Dat lijkt ons al niet het beste begin van een relatie.

Stiekem samenwonen in Rotterdam

Sylvia en Joris besloten stiekem twee weken met elkaar door te brengen bij haar thuis in Rotterdam. Dat geeft je meteen antwoord op de vraag, waar woont Sylvia Geersen. Volgens Sylvia was dit een behoorlijke uitdaging waar beide een beetje paranoïde van werden. Overal hadden ze het gevoel dat ze bekeken werden. Daardoor gingen ze zelden samen de deur uit, niet eens om boodschappen te doen. En als ze de deur uit gingen dan was dat met een grote sjaal en muts op.

Sylvia werd gesnapt op weg naar Joris

Door Joris zijn werk als kapitein moest hij overigens al na twee weken weer op reis. Sylvia vond dat duidelijk te lang duren en besloot hem op te zoeken in Sint-Maarten. Aangezien alle ogen op Sylvia waren gericht duurde het niet lang voordat dit uitlekte. Hierdoor heeft ze Joris nooit ontmoet op Sint-Maarten. Ze kreeg een bericht van de productie dat ze direct rechtsomkeer moest maken.

Uiteindelijk bleek dat iemand bij haar in businessclass ze ‘Jor’ had horen zeggen. Ze maakte via de weerspiegeling van het beeldscherm een foto en dat was het einde van Sylvia’s trip naar Sint-Maarten. Joris en Sylvia besloten toen tijdelijk uit elkaar te gaan. Dit in de hoop dat de geruchten af zouden nemen. Tijdens de reünie-uitzending waren de twee overigens gewoon weer bij elkaar.

De liefde is sterk, maar gaat niet over rozen

Even leek het erop dat Sylvia en Joris een mooi liefdesverhaal zouden schrijven. Toch gaf ze al snel aan dat het na De Bachelorette niet altijd over rozen ging. Een jaar na het uitdelen van de laatste roos gaf ze aan dat hun ontmoeting haar leven verander heeft. De liefde is sterk en brengt ze zowel mooie als uitdagende momenten.

Is Sylvia nog met Joris?

sylvia-joris-feest

Helaas was het geen eind goed, al goed met Sylvia en Joris. Een tijdje geleden verwijderde Sylvia Geersen al een groot aantal foto’s van haar en Joris. Velen gingen er dan ook vanuit dat ze uit elkaar waren.

In januari 2024 gaan Sylvia en Joris uit elkaar

Het hoge nieuws kwam er in januari 2024 uit. Sylvia en Joris zijn uit elkaar. Sylvia plaatste een bericht op Instagram waarin ze aangaf dat ze met gemengde emoties moest laten weten dat Joris en zij besloten niet samen verder te gaan. Ze geeft daarnaast aan dat er veel liefde, groei en mooie herinneringen zijn. Ze kijken allebei met respect en genegenheid terug op een mooie tijd.

Het model, woonachtig in Rotterdam, gaf eerder al aan dat het moeilijk is om een langeafstandsrelatie in stand te houden. Uiteraard wist ze dat Joris voor zijn werk als kapitein vaak weg moest, maar in de praktijk viel het toch flink tegen.

Sylvia Geersen kinderwens

sylvia-joris-zoenend

De afstand was niet het enige wat het koppel parten speelde. Sylvia is ondertussen 38 en ze wil graag kinderen. Ze is zich er goed van bewust dat haar biologische klok aan het tikken is. Om kinderen te kunnen krijgen moet ze eigenlijk zo snel mogelijk beginnen.

Sylvia is dan ook echt op zoek naar huisje-boompje-beestje. Iets waar Joris 36 volgens haar nog niet aan toe is. Haar droom was om binnen vijf jaar met Joris, kinderen en een paard in het buitenland te wonen. Helaas is Sylvia Geersen niet zwanger en dat zal nog wel even zo blijven.

De Bachelorette is anders dan de echte wereld

Daar kwam nog bij dat de wereld er tijdens De Bachelorette en erna heel anders uitziet. Tijdens het programma werden ze heel erg geleefd en gepusht tot het snel maken van keuzes. Volgens Sylvia hebben ze daardoor een paar stappen overgeslagen. Normaal gesproken heb je meer tijd om naar elkaar toe te groeien. Bovendien staan er geen camera’s op je gericht in de echte wereld.

Hoe gaat het nu met Sylvia Geersen?

We weten nu het antwoord op de vraag, zijn Sylvia en Joris nog samen? En, is Sylvia Geersen zwanger? Maar hoe gaat het nu met haar. Sylvia Geersen is altijd bezige bij geweest en dat is ook zo gebleven. Niet alleen tijdens haar relatie met Joris, ook daarna.

Holland’s Next Top Model

Wat doet Sylvia Geersen voor werk vraag je je misschien af. Allereerst is ze al jaren model bij Max Models. In 2006 eindigde ze zelfs op de tweede plek in Holland’s Next Top Model. Daarnaast heeft ze aan heel veel tv-programma’s meegedaan. Zo wist ze het in tv-programma Sabotage tot de finale te halen.

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

In 2014 deed ze daarnaast mee aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS. Sylvia Geersens vriend op dat moment was Ashur Thomas. Het andere koppel waren Manuela Kemp en Tjerk Lammers. Het was een bijzondere match, want Ashur was degene in de relatie die bij Sylvia thuis kookte. Dat werd direct een probleem toen Sylvia Geersen bij Tjerk Lammers in Amsterdam in huis kwam. Ook hij kon net als Sylvia namelijk niet koken.

Stars on Stage 2024

Na De Bachelorette heet Sylvia Geersen aan meerdere tv-programma’s meegedaan als deelnemers. Het perfecte plaatje, The Big Bang en Stars on Stage. Het programma Stars on Stage is een musicaltalentenjacht. In de eerste aflevering kwam Sylvia al in de gevarenzone, maar wist toch door te gaan naar de tweede aflevering. Toen kwam ze met Gerard Joling in de gevarenzone. Ze wist toen eigenlijk al dat ze dat niet zou winnen. Ze ging dan ook in aflevering twee naar huis.

Veelgestelde vragen over Sylvia Geersen en Joris

sylvia-joris-selfie-strand

Heel wat mensen willen nu weten of Sylvia en Joris nog samen zijn en of Sylvia Geersen zwanger is. Hier het antwoord.

Is Sylvia nog met Joris?

Je wil weten zijn Sylvia en Joris nog samen zijn? Helaas heeft het koppel aangekondigd niet meer met elkaar verder te gaan. Ze hebben in het afgelopen jaar mooie herinneringen gemaakt, maar hebben toch een andere kijk op het leven. Ze gaan respectvol uit elkaar.

Is Sylvia Geersen zwanger?

Sylvia Geersen is niet zwanger en heeft ook geen kinderen. Ze heeft overigens wel een kinderwens. Het liefst zou ze binnen vijf jaar kinderen krijgen.

Waar woont Sylvia Geersen?

Sylvia Geersen is geboren en getogen in Rotterdam. Ze woont nog steeds in deze bekende havenstad.

Wat doet Sylvia Geersen voor werk?

Sylvia Geersen is model bij Max Models. Ze werd in 2006 zelfs tweede in het programma Holland’s Next Top Model. Ze doet ook regelmatig mee aan tv-programma’s zoals De Alleskunner, Ik hou van Holland, Shopping Queens VIP en Het perfecte plaatje.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten