Een Slim Huis met Smart Schakelmateriaal

slim-huis-smart-schakelmateriaal

Het is één van de nieuwste trends als het gaat over wonen. We hebben het natuurlijk over slim schakelmateriaal! Met deze producten maak jij het wonen in je huis nog veiliger, comfortabeler en gemakkelijker. En je kunt helemaal zelf bepalen hoe ‘slim’ jij je woning wil maken, door meer of minder producten toe te passen. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van slim schakelmateriaal.

Meer gemak in je huis

Soms zijn traditionele lichtschakelaars niet het meest praktisch. Kom je bijvoorbeeld in het donker thuis en wil je het licht aan doen, maar heb jij je handen vol? Koppel je verlichting dan aan een bewegingssensor in de hal. Je hoeft dan nooit meer in het donker thuis te komen. Verlichting met bewegingssensoren worden ook vaak toegepast in de badkamer, op het toilet en bij de trap. Of kies ervoor om gebruik te maken van slimme stopcontactschakelaars. Hiermee kun je apparaten of verlichting via een afstandsbediening of via een app in- en uitschakelen.

Bespaar eenvoudig energie

huis-interieur-woonkamer-bank

Het voordeel van slimme verlichting is dat je de verlichting ook automatisch kunt laten uitschakelen. Dit betekent dat lampen niet langer branden dan nodig is. Handig als je nog wel eens vergeet de verlichting uit te schakelen. Je kunt dit het beste toepassen bij kleine, afsluitbare ruimten, zoals het toilet, de voorraadkast en de slaapkamers.

Voor een veilig gevoel

Wil je ongewenste bezoekers rondom het huis afschrikken? Maak dan gebruik van een bewegingssensor die gekoppeld is aan de buitenverlichting. Mocht er iemand langs het huis lopen of door de tuin, dan wordt deze persoon afgeschrikt door het licht. Ook kun je camera’s ophangen om bepaalde plekken rondom het huis goed in de gaten te houden.

Wil je graag zelf je huis slimmer maken? Probeer dan eens de producten van het merk KlikAanKlikUit. Dit merk biedt onder andere slimme dimmers, inbouwschakelaars, camera’s en draadloze bewegingssensoren aan.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten