Alles Over Selma Omari (Afkomst, Vriend, Vermogen)

selma-omari-wiki

Selma Omari (30) is een Marokkaans-Nederlandse influencer met een grote schare volgers. Deze charismatische vrouw heeft al heel wat mooie dingen gedaan. Niet alleen is ze heel populair op YouTube en Instagram, ze is ook regelmatig op tv te zien en maakt haar eigen muziek. Ontdek wie Selma Omari is, hoe het zit met haar relaties en waar ze zich nu mee bezighoudt.

  • Volledige naam: Selma Omari
  • Leeftijd van Selma Omari: 30 jaar
  • Beroep: Vlogger, zangeres
  • Vriend van Selma Omari: Selma Omari is single
  • Kinderen: Amaya (0)

Wie is Selma Omari?

selma-omari-spiegel

Selma Omari werd op 29 mei 1994 geboren in het Rotterdamse Crooswijk. Haar vader is afkomstig uit Irak en haar moeder uit Marokko. Selma Omari groeide op met haar zusje Marwa en hun moeder, want haar ouders gingen al op jonge leeftijd uit elkaar. Ze hadden het thuis niet breed en er was zelden extra geld voor een ijsje en soms kon de verwarming niet eens aan. Desondanks deed hun moeder er alles aan om de kinderen een goede jeugd te geven.

Selma werd vaak gepest

Selma Omari ging ook in Rotterdam naar school, een periode waar ze eigenlijk niet graag aan denkt. Van groep twee tot de brugklas werd Selma Omari gepest door haar klasgenoten. Dat pesten ging van het strooien van jeukpoeder tot regelrechte vechtpartijen.

Die periode was allesbehalve leuk en heeft haar leven echt getekend. Ze voelt zich nu veel sterker en geniet van het feit dat ze voor zichzelf een mooie carrière heeft op weten te bouwen. Het is een dikke middelvinger naar iedereen die haar ooit gepest heeft.

Het begin van Selma’s carrière als vlogger

selma-omari-petje

Selma Omari volgde de hbo-opleiding International Business & Entrepreneurship in Rotterdam. In haar vrije tijd begon ze met vloggen op YouTube en het plaatsen van foto’s van haar kleding. Die kleding wist ze te kopen met geld dat ze bij elkaar wist te sprokkelen met allerlei bijbaantjes. De positieve reacties die ze op die posts kreeg was een goede motivatie om door te gaan.

Het leven van een influencer

Selma Omari heeft ondertussen een flinke schare volgers op social media. Op Instagram bekijken 568.000 regelmatig haar posts en op YouTube heeft ze 132.000 abonnees. Op Instagram deelt ze voornamelijk foto’s van haar prachtige outfits, vaak van bekende designermerken.

Op YouTube laat ze het leven achter de mooie foto’s zien. Van haar beautyroutine tot vlogs over haar avonturen in het buitenland, ze deelt het allemaal met haar volgers. Ze geeft je een kijkje achter de schermen tijdens events, vertelt of ze wel of niet iets aan haar lijf heeft laten doen en gaat in op haatcommentaar.

Selma Omari’s muziek

selma-omari-jurk

In 2020 en 2021 bracht Selma Omari regelmatig muziek uit. Een van haar populairste singles is Lose My Mind. Dit nummer heeft meer dan 6 miljoen luisteraars op Spotify. Andere nummers van Selma Omari zijn Het Spijt Me Niet, Cazador, Real Life en All You Need To Know.

Na het uitbrengen van deze nummers werd het opeens stil rondom Sema Omari. In een interview in 2023 zegt Omari hierover dat ze het gevoel heeft dat je als influencer niet meerdere dingen mag doen. Ze voelt geen support waardoor ze heeft besloten voorlopig geen nieuwe muziek meer uit te brengen.

Het vermogen van Selma Omari

Veel mensen zijn benieuwd naar het vermogen van Selma Omari. Helaas is dat iets waar de meeste mensen zich niet graag over uitlaten, dat geldt ook voor Selma Omari. Toch kunnen we wel een schatting maken. Met haar activiteiten op YouTube en Instagram weet ze maandelijks zeker een paar duizend euro binnen te halen.

Ze verdient onder andere geld door views, maar ook door samenwerkingen met bedrijven. Daarnaast heeft Selma Omari een paar muzieknummers uitgebracht waarvoor ze royalty’s krijgt. In totaal schatten we het vermogen van Selma Omari op 250.000 euro.

Selma Omari op het witte doek

selma-omari-gezicht

Het charisma van Selma Omari is onmiskenbaar en is ook opgevallen bij filmmakers. In 2021 werd ze gevraagd om een rol te spelen in de film Liefde Zonder Grenzen. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Yolanthe Cabau, Abby Hoes en Jim Bakkum.

Hassan Slaby uit GTST speelt ook in de film en moet van zijn moeder trouwen met het karakter van Selma Omari. Hij wil dat niet, want hij is verliefd op Lieke die gespeeld wordt door Abby Hoes.

Selma Omari wordt vermoord in De Verraders

In 2023 deed Selma Omari mee aan het tv-programma De Verraders bij RTL. In de serie nemen 18 bekende Nederlanders het op tegen elkaar. Ze voeren allerlei opdrachten uit, maar er zijn drie verraders die proberen het spel te saboteren. Andere deelnemers aan dit seizoen waren auteur Sunny Bergman, oud-voetballer Nathan Rutjes en voormalig model Irene van de Laar.

Selma Omari was zonder twijfel een van de meest interessante figuren in het programma. Ze was fanatiek en was niet van plan om de verraders een kans te geven. Dit zorgde meerdere malen voor flinke confrontaties. Iets wat door de verraders niet in dank af werd genomen. Selma Omari werd daarom vroegtijdig vermoord.

Omari; geen gezeik

in 2023 wordt Selma Omari gevolgd voor de documentaire Omari; geen gezeik. Hierin zie je hoe Selma Omari probeert om haar droom om haar eigen imperium op te bouwen probeert te verwezenlijken. Selma Omari probeert te ontsnappen aan het arme bestaan waarin ze is opgegroeid. Dit gaat niet zomaar, maar Selma Omari lijkt haar weg toch gevonden te hebben.

Documentaire over Selma Omari’s zwangerschap

sexy-selma-omari

Selma Omari was al een veel besproken persoonlijkheid in Nederland, maar door haar docuserie Selma: Op mijn manier van BNN VARA kan niemand meer om haar heen. In de docuserie zie je dat Selma bewust kiest voor een zwangerschap zonder partner.

Ondanks haar vele volgers op social media wist Selma Omari haar zwangerschap geheim te houden. Dat had ook te maken met het feit dat ze alles alleen ging doen, hiervoor heeft ze gekozen omdat haar wens om moeder te worden zeer groot is.

Kritiek op Selma’s keuzes

Selma Omari heeft veel fans, maar niet iedereen is blij met de manier waarop ze haar leven leid. Selma Omari heeft een Marokkaanse achtergrond en is moslima. Veel jonge moslims vinden dat je als moslima niet alleen een kind mag krijgen. Dat is overigens niet het enige commentaar.

Op Instagram deelt Selma Omari regelmatig sensuele foto’s in mooie kleding. Ook dat vinden deze jongeren niet kunnen. Daar komt ook nog bij dat Selma Omari regelmatig praat over maatschappelijke onderwerpen en een zeer liberale kijk heeft op de wereld. Dat is iets waar velen haar om prijzen, maar niet iedereen is hierover te spreken.

Medewerker ziekenhuis geschorst

De bevalling van Selma Omari vond plaats in het Franciscus Gasthuis & Vlietland-ziekenhuis in Rotterdam. Omari zelf wilde nog even wachten met het bekend maken van de geboorte van haar dochtertje Amaya, toch kwam het al snel naar buiten.

Een medewerker van het ziekenhuis lekte informatie over de geboorte van Selma Omari’s kindje. Zowel het geslacht als de naam en zelfs de geboortetijd. De naam van de medewerker is nooit naar buiten gekomen, wel is bekend gemaakt dat de medewerker is geschorst.

De vader van Selma Omari’s dochter

De vraag die bij veel mensen op de lippen brand is, wie is de vader van de dochter van Selma Omari? Selma wil niet vertellen hoe de vader heet. Wat ze wel wil vertellen is dat de man een hele gewone lieve man is die woonachtig is in Londen. Hij is geen crimineel en ook geen voetballer, gewoon een leuke vent. De twee leerden elkaar een tijdje geleden kennen en van het een kwam het ander.

Selma en de vader van Amaya hebben geen liefdesrelatie, maar Selma Omari zal wel regelmatig met haar dochter naar Londen gaan. Elke maand gaan ze minimaal een week zodat Amaya een band kan opbouwen met haar vader. De vader van Amaya heeft een mooi kamertje voor Amaya ingericht, inclusief allerlei speelgoed waar ze nog niet mee kan spelen. Maar dat maakt niet uit, hij laat in ieder geval zien dat hij een betrokken vader is.

Selma wil nog een baby

selma-omari-selfie

In de docuserie zie je niet alleen een zwangere Selma Omari, je ziet haar ook na de bevalling. Tegen de programmamakers vertelt ze dat haar droom is om nog een kindje te krijgen en dan het liefst binnen twee jaar. Het liefst ook met dezelfde vader als haar dochter. Wie weet mogen we ook dit avontuur weer volgen op tv.

Selma Omari’s relatiestatus

Selma Omari is dus niet samen met de babydady van haar dochter, maar is er dan iemand anders in de picture? Selma is hier zelf heel stellig over “Ik blijf gewoon voor altijd single”. Ze moet op dit moment niet aan een relatie denken, daarbij vind ze zichzelf een heel moeilijk mens. Ze zegt dat ze moeilijk met andere mensen kan samenleven, dus het is beter dat ze single blijft.

Relatie met rapper Boef

In het verleden had ze onder andere een relatie met Boef. De twee kregen in 2019 een relatie en waren zelfs verloofd. Helaas was de liefde niet sterk genoeg. Eerder zei rapper Boef nog dat elke man een powervrouw nodig heeft en dat Selma Omari die van hem is.

Selma Omari en Sofiane Boussaadia zoals Boef echt heet, leerden elkaar in 2017 kennen en waren lange tijd vrienden. In 2019 werden de twee steeds vaker samen gespot en uiteindelijk maakten ze bekend dat ze samen waren.

Rodney en Selma Omari al snel weer uit elkaar

In 2022 werd bekend dat Selma Omari een relatie zou hebben met ene Rodney. Rodney was in 2022 net weg bij de moeder van zijn kind toen Selma en hij een relatie kregen. Zijn ex Nicole Aimely gaf Selma voor een groot deel de schuld van hun relatiebreuk.

Selma Omari reageerde hier weer op dat zij de breuk niet had veroorzaakt. De relatie met Rodney duurde overigens niet zo lang. Hij zou hele nachten doorhalen en het liefst met andere vrouwen.

Veelgestelde vragen over Selma Omari

selma-omari-funny

We kregen een groot aantal vragen binnen over Selma Omari. Van haar leeftijd tot haar vermogen en zelfs over haar afkomst. Hier het antwoord op al je vragen.

Wat is de leeftijd van Selma Omari?

Selma Omari is 30 jaar oud.

Is Selma Omari zwanger?

Selma Omari was zwanger en is ondertussen bevallen van een dochtertje Amaya (0). Hoe ze de maanden tijdens en na haar zwangerschap doormaakte, kun je bekijken in de docuserie Selma: Op mijn manier. Ze geeft in deze serie ook aan dat ze graag nog een kindje wil, dus wie weet is ze binnenkort weer zwanger.

Wie is de vriend van Selma Omari?

Selma Omari heeft momenteel geen vriend. Na de geboorte van haar dochter in augustus 2023 geeft ze aan hier absoluut geen behoefte aan te hebben. Ze zegt dat een relatie niet voor haar weg is gelegd, ook niet met de vader van haar dochtertje.

Ze zegt over hem trouwens wel dat ze het een hele lieve man en vader vind, maar een romantische relatie zit er niet in. In het verleden had Selma Omari een relatie met rapper Boef. Met hem was ze zelfs verloofd.

Wat is het vermogen van Selma Omari?

selma-omari-billen

Het geschat vermogen van Selma Omari is 250.000 euro. Dit heeft ze verdiend met posten op YouTube en Instagram. Ze krijgt niet alleen geld voor het aantal views, maar ook voor gesponsorde posts. Daarnaast krijgt Selma Omari ook royalty’s van de muziek die ze heeft uitgebracht.

Wat is de afkomst van Selma Omari?

Selma Omari is geboren in Nederland. Haar vader is van Irakese afkomst en haar moeder van Marokkaanse afkomst. Omdat ze opgroeide met haar moeder heeft ze meer connectie met Marokko dan met Irak. Ze heeft sinds kort overigens wel weer contact met haar vader.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten