Alles Over Rose Bertram (Leeftijd, Afkomst, Relaties, Vermogen)

rose-bertram-wiki

Rose Bertram 29 is een Vlaams topmodel die al voor vele bekende merken model heeft gestaan, zoals H&M, Dior en Hunkemöller. Maar velen zullen haar vooral kennen omdat ze jarenlang de vriendin was van topvoetballer Gregory van der Wiel (36). Lees hier alles over Rose Bertram en ontdek wat ze nu allemaal doet.

  • Volledige naam: Stephanie Rose Bertram
  • Leeftijd van Rose Bertram: 29 jaar
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Beroep: Model
  • Partner Rose Bertram: Gregory van der Wiel (36) (het is weer aan)
  • Kinderen: Naleya Rose (4) en Zaylee Rose (2)

Wie is Rose Bertram?

rose-bertram-selfie-met-kind

Rose Bertram werd op 26 oktober 1994 geboren in het Belgische Kortrijk. Haar vader is een Belg met Schotse roots en haar moeder is Portugees en Angolees en komt uit Senegal. Die unieke combinatie is waarschijnlijk een van de redenen dat de Belgische zo mooi en aantrekkelijk is. Dat viel haar moeder ook direct op, waarop ze besloot haar dochter aan te melden bij een modellenbureau.

Bedrijven staan in de rij voor Rose Bertram

Toen Rose 16 jaar oud was werd ze voor het eerst gecast. Dit bleek ook direct de doorbraak in haar carrière, want daarna stonden bedrijven in de rij om met haar samen te werken. Ze werkte onder andere met Hunkemöller, H&M, Dior als L’Oréal samen. Ze werd later ook het gezicht van het Nederlandse kledingmerk SuperTrash van Olcay Gulsen en werd gefotografeerd voor een herfstcollectie van Guess. Haar carrière bracht Rose ook naar de Verenigde Staten.

Bikinispecial van Sports Illustrated

rose-bertram-vakantie

In de Verenigde Staten werd ze gevraagd om te poseren voor de lingerielijn van Rihanna. Ze stond ook op de cover van een aantal vooraanstaande modebladen waaronder Women’s Health, Grazia en Vogue.

In de Verenigde Staten werd ze ook gefotografeerd voor de bikini special van Sports Illustrated. Voor modellen is het een grote eer om hiervoor gevraagd te worden. Andere topmodellen zoals Kate Upton, Tyra Banks, Heidi Klum en Rebecca Romijn stonden eerder al op de cover.

Probleemjeugd

Afgezien van het feit dat Rose Bertrams moeder haar hielp met haar modellencarrière was haar jeugd niet al te best. Je kunt rustig zeggen dat Rose Bertran uit een probleemgezin komt. Allebei haar ouders hadden periodes dat ze verslaafd waren. Dit zorgde ervoor dat Rose Bertram een aantal keren uit huis geplaatst is.

Als Rose Bertram wel thuis was nam ze voor een groot deel de zorg van haar halfzusje over omdat haar ouders daar niet toe in staat waren. Haar vader werd later overigens clean, maar haar moeder is nog steeds verslaafd. Tot op de dag van vandaag probeert Rose Bertam haar moeder te helpen. Ze praat met haar, probeert haar naar een kliniek te sturen en heeft contact met hulpverleners. Helaas is haar moeder nu al meer dan dertig jaar verslaafd, wat het moeilijker maakt om hieruit te komen.

Rose Bertram begrijpt overigens wel hoe het zover is kunnen komen. Haar moeder had een onbeschrijfelijk slechte jeugd. Als kind maakte ze dingen mee die niemand ooit mee zou moeten maken. De drugs is een manier om te ontsnappen aan deze herinneringen. Rose zegt in een interview ook dat haar ouders eigenlijk nooit kinderen hadden moeten krijgen.

Ook haar vader was af en aan verslaafd aan drugs, iets wat waarschijnlijk ook met zijn jeugd te maken heeft. Hij was dan ook vaak niet in Rose haar leven. Ergens hoopte ze dat zij en haar vader in de toekomst een betere band zouden krijgen. Dat is helaas nooit gebeurd, want haar vader overleed een paar jaar geleden.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel

gregory

Nog voordat Rose Bertram naar de Verenigde Staten vertrok ontmoette Rose Bertram topvoetballer Gregory van der Wiel. Ze besloot om hem achterna te reizen naar Parijs. Gregory voetbalde op dat moment bij Paris Saint-Germain. Maar dat is niet de enige plek waar ze gewoond hebben. In 2016 verhuisden ze naar Istanbul waar Gregory voor Fenerbahçe ging spelen.

De volgende bestemming was Canada waar ze in Toronto gingen wonen. Dit is ook de stad waar hun eerste dochter werd geboren, Naleya. Na het voetballen in Canada besloot Gregory van der Wiel een einde aan zijn voetbalcarrière te maken. Ze vertrokken richting Nederland waar ze in Amsterdam gingen wonen en hun tweede dochtertje Zaylee kregen.

Luxe woning in Amsterdam

Rose Bertram woont overigens nog steeds in Amsterdam. Ze woont in een luxe appartementencomplex waar ze een driekamerappartement huurt. Het prijskaartje van deze woning is 4600 euro per maand. Daar komt maandelijks ook nog 650 euro servicekosten en 295 euro parkeerkosten bij.

Voor dit bedrag krijg je een appartement van 190 vierkante meter met een riant balkon. Daarbij biedt het appartementencomplex extra services zoals beautybehandelingen, een persoonlijke assistent, fysiotherapie, een sportschool en massages.

Einde voetbalcarrière Gregory van der Wiel

Van der Wiel kwam in 2020 overigens nog even kort terug in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk. Toen hij gestopt was kreeg hij last van angstklachten door gebrek aan een doel. De terugkeer was overigens maar tijdelijk, een jaar later stopte hij definitief. Hij richtte daarna het kledingmerk BALR op en is werkzaam bij het socialmediabedrijf 433.

Breuk Rose Bertram en Gregory van der Wiel

De mentale klachten van Gregory hadden ook hun effect op Rose Bertram. Vanwege haar lastige jeugd waarin ze altijd voor iedereen moest zorgen kon ze dit simpelweg niet aan. Ze wilde zich een keer op zichzelf richten en niet alleen in dienst staan van anderen. In 2022 besloten Gregory van der Wiel en Rose Bertram uit elkaar gegaan. Ze waren acht jaar bij elkaar geweest. Ze besloten in het belang van hun kinderen een gemoedelijke relatie met elkaar te onderhouden.

Rose Bertram doet mee aan Expeditie Robinson

rose-bertram-naakt

Toen Rose haar relatie met Gregory op de klippen liep besloot ze met Expeditie Robinson mee te doen. Dit was voor haar een fijne plek om de relatiebreuk te verwerken en zich volledig op zichzelf te focussen. Ze had overigens niet het idee dat ze ver zou komen. Ze wist eigenlijk vrij zeker dat ze het niet kon, maar ze besloot zichzelf uit te dagen en vetrok naar de jungle van Maleisië.

Alleen op een eiland is ook heel confronterend

Op bepaalde momenten was het heel fijn dat ze even weg was van alles zonder telefoon en bekenden. Maar het was ook wel confronterend en ze had heel veel tijd om na te denken. Uiteindelijk werd ze door de andere eilandbewoners weggestemd. Iets wat ze overigens niet zo erg vond, want ze had ondertussen een blaasontsteking opgelopen. Die wilde ze liever in de gewone wereld behandelen.

Pasta bolognese en snacken

Het eerste wat ze deed toen ze in een normale hotelkamer was is haar familie en vrienden bellen. Daarna bestelde ze een heerlijke pasta bolognese en verorberde alle snacks die ze op de heenweg in haar tas had gestopt.

Single life voor Rose Bertram

rose-bertram-selfie

Sinds de breuk met Gregory van der Wiel heeft Rose Bertram niet stilgezeten. Zo werd er gespeculeerd dat ze samen met Thijs Boermans van Goede Tijden Slechte Tijden een avontuurtje heeft beleefd tijdens Expeditie Robinson waar ze beiden aan meededen. Iets wat op zich verwonderlijk is, want de meeste deelnemers aan dit tv-programma zeggen naderhand dat ze geen seconde aan seks gedacht hebben. Daar waren ze simpelweg te hongerig voor. Geen van beiden heeft ooit bevestigd dat de geruchten op waarheid berust waren. Rose ontkende stellig, maar Thijs doet er wel een beetje geheimzinnig over.

Kylian Mbappé

Na de opnames van Expeditie Robinson was het tijd voor het volgende avontuur. Het ging om Kylian Mbappé, een van de beste voetballers ter wereld. Tijdens hun relatie werd Rose Bertram regelmatig door Mbappé in zijn privéjet naar Parijs gevlogen. Dat is de stad waar Mbappé woont en werkt. Tot voor kort speelde hij bij Paris Saint Germain, maar binnenkort zal hij naar Madrid verhuizen, omdat hij een contract getekend heeft met Real Madrid. Een andere voetballer waar Rose Bertram wel eens mee werd gespot is de Italiaan Mario Balotelli.

Rose Bertram en Leonardo DiCaprio samen gespot

In 2023 waren Rose Bertram en Leonardo DiCaprio allebei in Parijs voor Fashion Week. Toevalligerwijs waren ze allebei in hetzelfde restaurant en verlieten het restaurant ook gelijktijdig. Waarschijnlijk is er niet meer dan dat gebeurd, toch ging de roddelpers er direct mee aan de haal.

We achtten de kans niet heel waarschijnlijk dat de twee een liefdesrelatie hadden, Leonardo DiCaprio staat er namelijk om bekend dat hij het uitmaakt met zijn vriendinnetjes voordat ze 26 worden. Rose Bertram is ondertussen ouder dan 26, de kans dat Leo voor haar valt, is dus niet zo groot.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen

Rose Bertram en Gregory van der Wiel zijn al een tijdje uit elkaar, maar ze zien elkaar nog regelmatig. Zo werden ze een tijdje geleden met de kinderen gespot op het Spaanse eiland Ibiza. Dat is niet voor alle exen gebruikelijk, maar Rose en Gregory deden dat regelmatig.

Toch was deze vakantie anders, want het koppel werd al zoenend in het water gespot. Het gaat niet om vage geruchten, want er is fotografisch bewijs van. De foto’s laten zien dat het niet om een verdwaald kusje op de wang gaat maar om een halve vrijpartij in het water. Er is dus een kans dat het gezinnetje weer compleet is.

Rose Bertram op social media

rose-bertram-bikini

Tot een jaar geleden plaatste Rose Bertram regelmatig vlogs op YouTube waar ze 30.000 volgers heeft. Het ging hierbij onder andere om filmpjes over haar dagelijkse leven, maar ook vrolijke filmpjes met de kinderen. Sinds een jaar heeft ze echter geen YouTube video’s meer geplaatst.

Waar Rose Bertram wel heel actief is, is op Instagram. Hier heeft de Belgische blondine maar liefst 1,1 miljoen volgers. Met haar volgers deelt ze prachtige foto’s van haar leven en van fotoshoots die ze gemaakt heeft.

Rose Bertram brengt een kookboek uit

In 2019 besluit Rose Bertram om een kookboek uit te brengen. De titel Chubby in Shape: Jouw skinny en tasty meal prepping guide spreekt voor zich. Rose Bertram schreef het boek samen met een goede vriendin, Mary Cruz da Luz.

Het is een kookboek met daarin recepten voor meal prepping, oftewel het voorbereiden van maaltijden voor meerdere dagen. Volgens Rose bespaar je op deze manier tijd en geld en het resultaat is dat je toch lekker en gezond eet. Het idee is dat je maar een keer hoeft te koken voor drie maaltijden.

Eigen sieradenlijn Rose Bertram

Rose heeft sinds een tijdje ook haar eigen sieradenlijn met de naam Gould Since 21. De lijn bestaat uit sieraden die volgens Rose bedoeld zijn om te dragen tijdens zonnige dagen. Het gaat om gouden sieraden met een eigenzinnige trendy look. De sieraden zijn voor sterke krachtige vrouwen met een eigen identiteit. De prijzen zijn redelijk, voor 35 euro heb je al een gouden chocker.

Veelgestelde vragen over Rose Bertram

rose-bertram-rode-lippen

We kregen heel wat vragen binnen over Rose Bertram. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Rose Bertram?

Rose Bertram is 29 jaar oud.

Wat is de afkomst van Rose Bertram?

Rose Bertram is geboren in Kortrijk in het Vlaamse deel van België. Toch heeft Rose roots op vele plekken over de hele wereld. Haar moeder is Portugees en Angolees afkomstig uit Senegal. Haar vader heeft de Belgische nationaliteit, maar is van Schotse afkomst. Die unieke combinatie is waarschijnlijk een van de redenen van het unieke uiterlijk van Rose Bertram.

Wat is het vermogen van Rose Bertram?

Net als vele andere bekende mensen zegt Rose Bertram zelden iets over haar inkomen. We kunnen dan ook niet met zekerheid zeggen wat het vermogen van Rose Bertram is. Wel weten we dat ze met haar modellenwerk meer dan genoeg geld verdiend.

Daar komen ook nog de inkomsten vanuit social media en haar eigen sieradenlijn bij en we hebben het al snel over een miljoen. Gezien het feit dat Rose Bertram maandelijks bijna 5000 euro voor het huren van een woning betaald weten we vrijwel zeker dat haar vermogen prima is.

Zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel gingen in 2022 na 8 jaar uit elkaar. Ondertussen zijn ze weer samen in een innige positie gespot in het water op Ibiza. We weten niet of ze officieel weer samen zijn, maar het lijkt er wel een beetje op.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten