Refurbished iPhones? Wat zijn dat nu precies?

refurbished-iphones-wat-zijn-dat

Goedkope iPhone, is dat een optie? Ja zeker! Refurbished is de uitkomst. Maar hoe zit dat precies? Waarom zijn refurbished iPhones goedkoper en waarom is een refurbished aankoop goed voor het milieu? In dit artikel gaan we je dat uitleggen, maar we kunnen je alvast verklappen dat refurbished iPhones kopen loont.

Wat is refurbished?

Refurbished lijkt misschien een lastig, complex woord, maar betekent eigenlijk gewoon ‘gereviseerd’ of ‘gerenoveerd’. Een refurbished iPhone is dus eigenlijk een gebruikte iPhone die van A tot Z gecontroleerd is en hierdoor ook een stuk interessanter is dan enkel tweedehands. Daarnaast ben je ook zeer milieubewust bezig, omdat je bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot.

Waar moet je op letten bij een refurbished aankoop?

Bij het kopen van een refurbished iPhone, is het verstandig om te letten op het keurmerk Refurbished. Wanneer je een refurbished iPhone bij een partij met een dergelijk keurmerk koopt, ben je verzekerd van de beste kwaliteit. En dat is in de refurbished-markt zeker aan te raden. Je kan al heel voordelig een iPhone 11 refurbished kopen bij Forza. Deze partij beschikt over het keurmerk Refurbished en bovendien krijg je nog eens twee jaar garantie bij je aankoop. Ook worden er gratis laadaccessoires meegeleverd.

Nog meer interessante iPhones?

man-bellen

Op dit moment is de iPhone XS refurbished een zeer interessante keuze. Dit toestel beschikt over een 5,8-inch OLED-beeldscherm. Dankzij deze OLED-techniek worden kleuren op een schitterende wijze weergegeven. De kleuren spatten van je scherm. Hierdoor wordt films kijken en gamen een unieke ervaring. Daarnaast beschikt de iPhone XS refurbished over de A12 Bionic chip, waardoor gamen ook nog eens razendsnel gaat.

Nog even over dat milieu, hoe zit dat?

Ja, een refurbished aankoop is beter voor het milieu. Waarom? Er komen bijna geen nieuwe onderdelen kijken bij de ‘productie’ van een refurbished iPhone. Er hoeft dus ook niet gegraven te worden naar schaarse ertsen voor de realisatie van deze onderdelen. En omdat er niet gegraven hoeft te worden, scheelt dat ook enorm in de CO2-uitstoot die de graafmachines uitstoten. En wat denk je van de liters water die nodig zijn voor de productie van een nieuwe iPhone. Bij refurbished is dit in ieder geval niet het geval.

Conclusie

Refurbished iPhone zijn de toekomst. In een tijd waarin we gewoon steeds duurzamer moeten gaan leven en we ons zorgen moet maken over onze ecologische voetafdruk, is refurbished een belangrijk onderdeel. Door de oplopende inflatie is de voordelige prijs van een refurbished iPhone natuurlijk ook zeer welkom. Er is een ruim assortiment aan refurbished iPhones beschikbaar. Let alleen wel op het keurmerk. Met een keurmerk sta je een stuk sterker en kan je de betere kwaliteit Refurbished verwachten.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten