10 Plekken waar Vrouwen graag Aangeraakt worden

plekken-vrouwen-aanraken-waar

Aanrakingen spelen een cruciale rol in de communicatie tussen mensen.

Romantische relaties met vrouwen zijn een gebied waar aanrakingen bijzonder belangrijk zijn. Weet je dat het succes van een man bij vrouwen grotendeels afhangt van de vraag of hij weet hoe hij het lichaam van een vrouw goed moet aanraken? Dit is immers een hele kunst. Met behulp van aanrakingen kun je een vrouw verschillende signalen geven over wat je van haar wilt. Vandaag gaan we het hebben over de 10 meest gevoelige delen van een vrouwenlichaam en geven we enkele nuttige tips over hoe je haar kunt aanraken.

Typisch zijn vrouwen kinesthetisch van aard. Dat betekent dat hun tastzin het wint van zicht, gehoor en andere zintuigen. Het lichaam van een vrouw is bedekt met een veel groter aantal receptoren dan het lichaam van een man. En het aantal van deze receptoren is groter in bepaalde delen van het lichaam die erogene zones worden genoemd. Vrouwen, die hun gevoeligheid voor aanrakingen kennen, raken hun gesprekspartners onbewust gemiddeld tot zes keer vaker aan dan mannen.

Aanrakingen zijn een speciale taal waarmee mensen hun gevoelens en emoties aan elkaar tonen en overbrengen. Voor vrouwen zijn aanrakingen de hoofdrol in ontspanning en de uiting van tedere gevoelens en zorg. Door de aanrakingen van een geliefde of gewoon een aantrekkelijk persoon kan een vrouw zich begeerd voelen, haar gevoel van eigenwaarde vergroten en een gevoel van vrede en welzijn creëren.

Daarom is het onmogelijk een romantische relatie met een vrouw op te bouwen zonder zachte aanrakingen. Het houdt niet alleen een emotionele band in stand, maar vestigt en ontwikkelt die ook. Daarom raden we aan om de gevoeligste delen van een vrouw te verkennen en te leren hoe je een vrouw kunt aanraken en haar opgewonden kunt krijgen voor seks met condooms. De meeste vrouwen weten het antwoord op de vraag: “Waar worden mannen graag aangeraakt tijdens het zoenen?”. Maar mannen hebben wat problemen als ze zich hetzelfde afvragen met betrekking tot vrouwen. Dus waar worden vrouwen graag aangeraakt?

1. Haar

koppel-intiem-zoenend-lachend

Veel vrouwen vinden het heerlijk als iemand hun haar aanraakt. En als je deze truc nog steeds niet hebt toegepast, dan is het nu tijd! Het aanraken van het haar helpt een vrouw je zorg, genegenheid en tederheid te herkennen. Maar er is één addertje onder het gras, een vrouw kan het ook niet leuk vinden als iemand haar haar aanraakt. Dus allereerst moet je dat nagaan. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat haar natuurlijke haarkleur is. En dan – raak gewoon haar haar aan en maak een compliment. Als de reactie van haar positief is, kun je overgaan tot de volgende stappen – haal je hand door haar haar en raak het langzaam aan, of trek gewoon een lok haar terug uit het gezicht.

Al deze handelingen zijn bedoeld om je sympathie te tonen aan een vrouw dat je haar leuk vindt. Zulke aanrakingen dragen geen seksuele toespeling in zich. Maak je daarom geen zorgen dat ze zal denken dat je op seks zinspeelt. Integendeel, ze zal zulke acties juist waarderen.

2. Benen

Heupen zijn een van de meest gevoelige delen van het vrouwelijk lichaam. Maar je moet ze pas aanraken als jullie relatie al een bepaald stadium van intimiteit heeft bereikt. Als dit pas je eerste of tweede afspraakje is, sta jezelf dan in geen geval zulke aanrakingen toe. Hoe raak je de heupen aan van een vrouw die je leuk vindt? Om te beginnen kun je langzaam met je hand langs haar been omhoog lopen en dan langs de heup naar beneden gaan.

Vrouwen vinden het heerlijk om te bedenken wat een man hierna gaat doen. Je moet haar heupen strelen, maar haast je niet om het genitale gebied aan te raken. Elke keer dat je hand haar privédelen nadert, raakt een vrouw meer en meer opgewonden.

3. De oren zijn supergevoelig

koppel-intiem-bed-seks

De oorlellen zijn een van de krachtigste erogene zones, dus houd rekening met dit feit. Vergeet ook het gebied achter de oren niet. Je moet echter alles voorzichtig en niet heel snel doen. Je kunt met één hand over het haar van een vrouw gaan en met de tweede haar oor strelen. Heel weinig mannen besteden aandacht aan de oren en laten deze zone bijna ongemoeid.

Als jullie elkaar al enige tijd kennen en al naar een nieuw niveau van intimiteit zijn gegaan, kun je met je lippen de lellen van haar oren strelen. Ze zal een flinke opwinding krijgen van zulke aanrakingen. Maar je moet dit niet doen als jullie elkaar pas hebben ontmoet.

Zorg er bovendien voor dat ze deze aanrakingen echt prettig vindt. Sommige vrouwen hebben te gevoelige oren en houden er niet van wanneer ze aangeraakt worden.

4. Knieën

Een heel klein aantal mannen besteedt aandacht aan dit specifieke deel van het vrouwenlichaam, en geeft de voorkeur aan de heupen. Maar vrouwen vinden het erg prettig als mannen hun knieën aanraken. Als een dame gesorteerde jurken en rokken draagt, maak dan gebruik van deze kans en raak haar knieën aan.

Merk trouwens op dat de knieën een van de erogene zones van het vrouwelijk lichaam zijn. Laat dit lichaamsdeel dus niet buiten beschouwing als je het lichaam van een vrouw aanraakt.

5. Onderrug

koppel-knuffelen-liefde

Een andere plek waar je een vrouw kunt aanraken is de onderrug. Je kunt dit doen terwijl je haar omhelst. In het algemeen zijn knuffels erg belangrijk voor vrouwen, omdat ze zo je genegenheid en zorg voelen. Probeer speciale aandacht te besteden aan knuffels en maak zo’n gebaar zo vaak mogelijk.

Dus, als je een vrouw die je leuk vindt knuffelt, leg dan een hand op haar onderrug en begin die langzaam en zachtjes te strelen. Als jullie samen ergens lopen, kun je als bij toeval je hand op haar onderrug leggen en verder lopen. Single vrouwen houden echt van deze aanrakingen.

6. Sleutelbenen en schouders

Als een vrouw op een afspraakje een jurk, blouse of T-shirt draagt dat haar schouders en sleutelbeenderen ontbloot houdt, raak ze dan zeker aan. Raak eerst met je vingertoppen teder haar schouder aan. Daarna kun je zachtjes met een vinger van haar schouder naar haar sleutelbeen lopen – dat zal haar licht opwinden. Je kunt zelfs deze delen van haar lichaam kussen. Het zal haar nog meer genot brengen.

7. Haar handen

Als jullie relatie net begonnen is, dan zijn handen de meest ideale en ongevaarlijke optie voor strelingen. Er is een enorm verschil tussen het feit dat je de hand van haar gewoon traag in de jouwe neemt en dat je haar handpalm en vingers zachtjes streelt en masseert.

Door haar handen aan te raken laat je je vriendin zien dat je geen haast hebt en niet aandringt op iets serieuzers, maar geniet van de relatieperiode die je nu hebt. Vrouwen waarderen zulk gedrag.

Bovendien zal zelfs een toevallige aanraking met de rug van je hand zeer aangenaam zijn voor een vrouw. Geloof ons, het doet de haren in haar nek overeind staan.

8. Het achterhoofd en de nek

koppel-bed-intiem

Zelfs de oude samoerai’s wisten dat het achterhoofd een van de geheime erogene zones van een vrouw is. Maar ook moet je de strelingen van de nek niet vergeten. Die kun je niet alleen aanraken tijdens een kus, maar ook als je gewoon met een vrouw praat of naast elkaar zit in een café of bioscoop. Het belangrijkste is te onthouden dat je aanrakingen teder en bijna gewichtloos moeten zijn. Het is niet nodig om aan het haar van een vrouw te plukken.

Wil je weten hoe je een vrouw moet aanraken om haar op te winden voor seks met condooms? Je kunt bijvoorbeeld een lok van haar haar naar achteren trekken en je vingers gewoon van het achterhoofd naar de schouders bewegen en dan omgekeerd. Ook kun je achter een vrouw gaan staan en haar je adem laten voelen. Het zal meer intimiteit en romantiek toevoegen aan je aanraking. Maar je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat ze hier echt blij mee is.

9. De binnenste delen van het lichaam

Er zijn basale binnenste delen van het lichaam waar je een vrouw kunt aanraken: pols, voeten en navel. Als je een vrouw bij de hand vasthoudt, dan kun je haar pols zachtjes en langzaam strelen. De huid van vrouwen is erg teer, dus je aanrakingen moeten niet te agressief en uitdagend zijn. Je kunt beginnen met het strelen van haar handpalm en dan verder gaan met de pols. Daarna kun je de rest van haar hand aanraken zonder je te concentreren op de pols.

Bovendien worden veel vrouwen opgewonden bij het masseren van hun voeten. Het zal je verbazen, maar de voeten zijn echt een plek waar je een vrouw moet aanraken om haar op te winden. Het is duidelijk dat dit alleen moet gebeuren als je samen thuis bent. Als ze zit, neem dan haar voet in je handen en masseer die zachtjes. Maar na enige tijd kun je overgaan tot wat sterkere aanrakingen.

Ook kun je de navel van een vrouw strelen. Dit is een heel intieme aanraking die suggereert dat jullie relatie vrij hecht is. Je kunt met je vingers over haar navel gaan, en dan lichte bewegingen maken met je op en neer. Zo zal ze nog meer genot krijgen.

10. Het onderste deel van de romp

Als je denkt dat je de taille van een vrouw alleen kunt aanraken als je haar omhelst, dan zit je er ver naast. We gaan je vertellen hoe je een dame moet aanraken om haar maximaal genot te geven. Allereerst moet je haar niet vastpakken als een lantaarnpaal bij de uitgang van de kroeg. Je moet alles zachtjes en sensueel doen.

Je kunt bijvoorbeeld achter een vrouw gaan staan, voorzichtig haar haar verwijderen, haar nek kussen en haar middel aanraken, waarbij je je vingers zachtjes op en neer beweegt en dit gebied licht masseert.

Het aanraken van de taille is nogal intiem, dus je moet ervoor zorgen dat ze het niet erg vindt. Onthoud dit feit als je een vrouw wilt ontmoeten.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten