10 Plekken waar Mannen graag Aangeraakt worden

hand-aanraken-man-plekken

Als het over sensualiteit gaat, denken we eerder aan vrouwen dan aan mannen. Maar al die kleine aanrakingen, knabbeltjes, strelingen en kusjes waar dames dol op zijn, hebben ook de kracht om mannen wild te maken. Dus, waarom zou je je beperken tot het voor de hand liggende, als je weet hoe graag hij aangeraakt wordt door de vrouw die hij aanbidt?

Klaar om het mannelijk landschap van erogene zones te verkennen? Hier zijn 10 plekken waar mannen graag aangeraakt worden en tips om dat te doen.

1. Fluister in zijn oor

koppel-fluister-in-zijn-oor

Fluisteren in het oor van je man klinkt misschien als iets rechtstreeks uit een roman, maar de oren zijn echt ongelooflijke erogene zones. Behalve verbale prikkels zijn er ook sexy kleine plekjes die smeken om aangeraakt te worden.

Flik met je tong achter zijn oorlel, in de spleet tussen de hals. Knabbel, zuig en ruk zachtjes aan zijn oorlel met je lippen. Zeg hem dat hij lekker ruikt of hoeveel je ervan houdt hem te kussen. Zoek uit welk oor gevoeliger is en concentreer je daarop.

Een waarschuwing: je tong in zijn gehoorgang steken, of hem direct kussen, kan een averechts effect hebben.

2. Let op zijn tepels

Yep, ook mannen hebben tepels en veel daarvan houden van je aanraking! Om uit te vinden of hij dat doet, begin je met langzame, zachte aanrakingen en peil je zijn reactie, of vraag je hem rechtuit of hij het lekker vindt. Hoewel zijn tepels misschien niet zo gevoelig zijn als die van jou, is het waarschijnlijk dat ze wel in zijn voor een goede tijd.

Probeer verschillende soorten aanrakingen met je vingers en tong. Cirkel rond zijn tepel, beweeg met je tong heen en weer of probeer zachtjes te bijten. Als je echt een tandje bij wilt zetten, wrijf er dan ijs over en blaas op het natte oppervlak. In principe, als het voor jou werkt, is de kans groot dat het ook voor hem werkt.

3. Zoek de F Plek

Tenslotte is er nog een plekje waar elke vrouw zich bewust van moet zijn. Zijn F Spot, of frenulum, is het losse stukje huid aan de onderkant van zijn penis, waar de kop de schacht ontmoet. Het lijkt op een kleine ‘v’ en het is op het puntje van die ‘v’ dat het genot hoogtij viert.

Het is heel gevoelig, dus behandel het zoals je zou willen dat hij je clitoris behandelt – met een lichte aanraking – tot je weet hoe hij het prettig vindt gestimuleerd te worden. Vaak is dit gebied onontgonnen terrein, zoals veel mannelijke erogene zones.

4. Knabbel aan zijn nek

knuffel-koppel-man-vrouw

Het is geen geheim dat de menselijke hals boordevol zenuwuiteinden zit, maar dit specifieke gebied van het lichaam van een man wordt vaak jammerlijk verwaarloosd. Hij houdt er net zoveel van als jij, dus ontketen je innerlijke (maar zachte) vampier en bekijk zijn hals met nieuwe ogen.

Kom achter hem staan en kus hem vlak onder zijn oor. Knabbel lichtjes aan de achterkant van zijn hals. Laat je tong langzaam langs de voorkant omhooggaan en streel met je vingertoppen zachtjes rond zijn haargrens. Of je het nu doet terwijl je allebei in de keuken het eten staat te maken, of nadat je naar bed bent gegaan, dit is iets waar hij gewoon niet genoeg van zal kunnen krijgen.

5. Prikkel zijn tong

Er is niets sensueler dan met elkaars tong te spelen, vooral als jij het initiatief daartoe neemt. Het is intiem, plagerig en gegarandeerd opwindend voor hem. Begin door op het bed te gaan liggen en lichtjes zijn onderlip te likken.

Vraag hem zijn tong uit te steken en maak je klaar om creatief te zijn. Cirkel je tong om de zijne, zuig er zachtjes op en trek je iets terug. Hij zal smeken om meer en als je je zoenleven opleukt door zijn tong te prikkelen, zal hij dat ook doen.

6. Ga met je vingers door zijn haar

Is het niet verbazingwekkend verleidelijk en vreemd intiem, als een man met je haar speelt? Stel je nu voor dat je hem bent, terwijl je kijkt naar de vrouw die hij leuk vindt en naar hem opkijkt, terwijl ze verleidelijk met haar vingers door zijn haar gaat? Ook al heeft hij geen haar, de hoofdhuid is supergevoelig en het gebaar is vertederend, hoe dan ook.

Je bent niet de enige die het heerlijk vindt wanneer je haar aangeraakt wordt…

Waarom? Omdat het haar van elke man anders is en uniek voor hem. Het zegt iets over hem, vult zijn stijl aan en geeft uitdrukking aan zijn individualiteit. Als je hem laat merken dat je zijn haar aanbidt, voelt hij dat op een speciale manier, want je waardeert een heel uniek deel van hem. Voeg daar de intense lichamelijke stimulatie van een hoofdmassage aan toe en je bent goed op weg naar vuurwerk.

7. Verleid zijn heiligbeen

plekken-waar-mannen-graag-aangeraakt-worden

Als een man met je vrijt in een positie waarin je naar hem toe staat, denk dan aan de delen van zijn lichaam die je graag vastpakt in dat moment van hartstocht. Zijn heiligbeen, of onderrug, en kont komen in gedachten.

Als je dit willekeurig overdag doet, of tijdens het voorspel, zal hij enkele van dezelfde gewaarwordingen ervaren, terwijl zijn geest zich vult met beelden van seks met jou. Dit soort aanrakingen creëert die heerlijke anticipatie, want hij hunkert naar wat er daarna gebeurt.

8. Spelen met het perineum

Ongetwijfeld heb je al eens van het perineum gehoord, maar heb je al eens een poging ondernomen om daar te komen? Veel vrouwen hebben dat niet gedaan, maar als je het doet, staat hem een aangename verrassing te wachten. Dit gebied, tussen zijn anus en testikels, is uiterst gevoelig en een top erogene zone, als je eenmaal weet hoe hij het prettig vindt dat het gebied gestimuleerd wordt.

Je kunt een aantal manieren proberen, zoals er zachtjes met je vingers op drukken of zachtjes met je vingertoppen over het gebied wrijven. Sommige mannen houden van een rollende beweging van de platte delen van je knokkels ertegenaan. Ga er langzaam in en let op zijn reacties – misschien heeft hij nog niet eerder het geluk gehad om de sensaties te ervaren.

9. Plaag zijn vingertoppen en zijn voeten

Masseren van en spelen met elkaars handen en voeten kan al snel uitlopen op verhitte seks, zelfs als je het aanvankelijk doet ter ontspanning of genegenheid terwijl je op de bank Netflix zit te kijken. Vingertoppen, vooral, zijn uiterst gevoelig, en niet te vergeten perfect gereedschap om te plagen.

Als je met zijn handen speelt, staar dan in zijn ogen en breng zijn vingers langzaam naar je mond. Begin zijn vingers te likken en te zuigen en je brengt de anticipatie al gauw tot een punt waar geen weg meer terug is.

10. Raak zijn binnenste dijen aan

koppel-kussen-zoenen

Soms kan het achterhouden van aanraking net zo sexy zijn als het aanraken, zoals je ongetwijfeld weet. Zijn binnenste dijen liggen niet alleen dicht bij zijn favoriete seksuele streek, ze zijn ook een gevoelige erogene zone.

Wrijf er langzaam met je nagels langs als je tv kijkt, of lik, knabbel en bijt er zachtjes op als je in bed ligt, tijdens het voorspel. Hoe dichter je bij elkaar komt, hoe meer hij zal willen dat je voor goud gaat (bij wijze van spreken).

Total
1
Shares
Gerelateerde berichten