Wie is Pauline Wingelaar? (Leeftijd, Playboy, Vermogen)

Pauline Wingelaar (35) werd jaren geleden bekend vanwege haar deelname aan Echte Gooische Meisjes. Sindsdien is er veel gebeurd met Pauline. Ze is nu zowel moeder, als vlogger, influencer en bekende Nederland. Sinds een tijdje is de moeder van twee kinderen weer met haar vriendinnen te zien op de buis in Echte Gooische moeders. Lees alles wat je wilde weten over Pauline Wingelaar.

  • Volledige naam: Pauline Bisschop van Tuinen – Wingelaar
  • De leeftijd van Pauline Wingelaar: 35 jaar
  • Beroep: Vlogger, momfluencer en tv-persoonlijkheid
  • Partner Pauline Wingelaar: Harmen Bisschop van Tuinen (51)
  • Kinderen: Reinier (6) en Diederik (3)

Wie is Pauline Wingelaar?

Pauline Wingelaar werd geboren in het Gooi. Niet alleen is dit een prachtig gebied om te wonen, het is ook de favoriete woonplaats voor mensen die het niet slecht getroffen hebben. Ook het gezin van Pauline Wingelaar is zeer welvarend. Dat was te danken aan de inkomsten uit het feestcafé van haar vader. Dat zorgde ervoor dat ze als kind alles kreeg wat haar hartje begeerde.

Desondanks is Pauline Wingelaar nooit naast haar schoenen gaan lopen. Ook dat heeft misschien wel met het feestcafé van haar vader te maken. Daar was altijd iedereen welkom en werd iedereen hetzelfde behandeld. Pauline, die als enig kind opgroeide, werd door haar ouders ook heel vrij gelaten. Dit heeft haar geholpen zelf het juiste pad te vinden.

Opleiding van Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar ging na de basisschool naar de havo in Laren. Daar bleek dat ze heel goed was in schrijven. Ze nam daarop de rol van redacteur van de schoolkrant op zich. Na het behalen van haar diploma ging Pauline naar de Hotelschool in Amsterdam, om na twee jaar over te stappen naar de opleiding Media informatie & Communicatie.

Daar bleek al dat ze een neusje had voor televisie. Niet alleen liep ze stage bij Eyeworks, ze schreef ook haar afstudeerscriptie over RTL Telekids en deed ondertussen een aantal workshops acteren.

Echte Gooische Meisjes

Pauline Wingelaar werd op slag bekend door haar verschijning in het tv-programma Echte Gooische Meisjes. In het programma dat werd gelanceerd in 2008 werden vijf vriendinnen uit het Gooi gevolgd, Bo, Leslie, Florine, Kimberly en Pauline. Het gaf de rest van Nederland een kijkje in de wereld van luxe villa’s, dure auto’s en chique vakanties.

Mijn vader zegt altijd, beter verwend dan verwaarloosd

Een van de eerste dingen die we Pauline Wingelaar horen zeggen is “Mijn vader zegt altijd: beter verwend dan verwaarloosd”. De uitspraak werd later gebruikt als reclameslogan voor de serie. Het is dan ook niet voor niets dat de uitspraak is blijven hangen. Tot de dag van vandaag gebruiken mensen de uitspraak nog, er werden zelfs T-shirts van gemaakt.

Het programma was een groot succes en werd dan ook vervolgd. Pauline Wingelaar studeerde op dat moment Media, Informatie en Communicatie en liep stage bij Eyeworks. Tijdens haar stage verzorgde ze onder andere de casting van nieuwe deelnemers.

Pauline Wingelaar is niet van de buis te slaan

Pauline Wingelaar houdt ervan om in de spotlight te staan. Dat zie je wel aan al het televisiewerk dat ze na Echte Gooische Meisjes 1 deed. In 2009 lanceerde RTL 5 ook het programma Echte Gooische Meisjes in de Bijstand. In dit programma proberen de vijf vriendinnen een maand lang van de bijstand te leven.

Maar daar hield het niet op voor Pauline, ze deed in 2010 ook mee aan Echte Gooische Meisjes 2 en trok een jaar later voor Echte Meisjes in de Jungle naar Suriname. In deze reality-serie gaat een groep meiden de jungle in waar ze verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Dit programma is razend populair vanwege de interessante dynamiek en flinke dramatische momenten.

Van reisleider tot schoonspringen, Pauline Wingelaar kan het allemaal

De jaren die volgen op Echte Gooische Meisjes laat Pauline geen kans voorbij gaan om op televisie te verschijnen. Zo reist ze voor RTL5 af naar Amerika waar ze een groep reizigers gaat begeleiden in het programma Wie is de reisleider? Ook nam ze het in Sterren Springen op Zaterdag op als schoonspringer tegen Yuri van Gelder en Patty Brard.

In 2012 liet Pauline Wingelaar in Topchef tegen Sterrenchef haar kookkunsten zien. Samen met Inge Ipenburg, Sander Janson en andere bekende Nederlanders nam ze het op tegen sterrenchef Rik Jansma. Pauline wist de finale te bereiken.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS

In 2013 deden Pauline Wingelaar en haar man Harmen mee met het programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Pauline ruilt met Pascale Harren, de vrouw van volkszanger Mick Harren. Voor Pauline is dat wel even een omslag, want familie Harren woont in een rijtjeshuis in Purmerend. Ook voor Pascale is het even schakelen naar het chique Naarden-vesting waar Pauline en Harmen toen woonden.

Echte Gooische moeders

Jaren nadat Echte Gooische Meisjes werd opgenomen kwamen de dames weer samen voor een nieuw programma, Echte Gooische Moeders. De jonge meiden zagen elkaar na Echte Gooische Meisjes niet zo vaak meer. Iedereen ging zijn eigen weg. Maar nu zitten de vrouwen weer in dezelfde fase, die van huisje-boompje-beestje.

Zowel Bo als Pauline hadden al kinderen en Leslie was in verwachting van haar eerste. Florine was pas net getrouwd, maar had ook een kinderwens en Kimberly was druk in de weer met haar eigen beautysalon. Ondertussen zijn er al vier seizoenen van Echte Gooische Moeders. Wil je ook weten wat de dames allemaal meemaken dan kun je de afleveringen bekijken op Videoland.

Pauline Wingelaar en haar gezin

Pauline Wingelaar was al als Goois meisje samen met Harmen Bisschop van Tuinen (Invalid date of birth format. Please use YYYY-MM-DD.). Hij was in 2008 al te zien in Echte Gooische Meisjes. Pauline en Harmen zijn dus zeker al 16 jaar samen. Ondertussen zijn de twee al jaren getrouwd en hebben twee zoons, Reinier en Diederik.

De twee gaven elkaar op 26 juli 2014 het ja-woord en zijn nu al meer dan 9 jaar getrouwd. Tijdens de trouwerij had Pauline Wingelaar maar liefst twee jurken. Een prachtige lange witte jurk voor de ceremonie en een speelse korte witte jurk voor het feest.

Pauline, Harmen en de kinderen woonden tot een paar jaar geleden in Naarden-vesting. In 2021 kochten ze een klushuis in Bussum waar Harmen zelf alles aan ging verbouwen. Wat het koppel voor het huis heeft neergelegd is niet bekend, maar aangezien Harmen makelaar is zullen ze vast goed hebben onderhandeld.

Pauline Wingelaar verliest kindje

In 2022 was Pauline Wingelaar nogmaals zwanger. Ondanks dat Pauline blij was met deze zwangerschap had ze er een slecht gevoel over. Bij elke echo vreesde ze dat ze slecht nieuws zou krijgen en als ze naar de wc ging keek ze angstvallig naar het toiletpapier omdat ze bang was om bloed te zien. Gedurende de hele zwangerschap bleef ze bezorgd en dat bleek uiteindelijk niet zonder reden. Het meisje met de naam Belle werd geboren met 22 weken en overleed kort na de geboorte.

Verlies op 22 weken

Het gebeurde tijdens de opnames van Echte Gooische Moeders in september. Nadat ze vruchtwater begon te verliezen ging ze naar het ziekenhuis, ze was toen 20 weken zwanger. Toch werd ze toen alweer snel naar huis gestuurd. Twee weken later is het dan toch echt mis. Pauline gaat naar het ziekenhuis en bevalt op het toilet van haar dochtertje.

Sterrenkindje Belle

Pauline krijgt het kleine kindje nog op haar borst gelegd, maar Pauline moet al snel naar de operatiekamer omdat de placenta niet mee wil komen. Belle overlijdt na drie kwartier. Pauline zegt in een interview dat ze het een plekje wil geven, maar dat soms, maar moeilijk gaat.

Als Pauline samen met haar Gooise vriendinnen in Italië is, steekt ze in een kerkje een kaarsje op voor Belle. Voorheen deed ze dat ook altijd, maar toen was het in de hoop om zwanger te raken. Nu is het ter nagedachtenis aan Belle.

De kinderwens van Pauline Wingelaar en Harmen

Zowel Pauline als haar man Harmen willen graag nog een kindje. Toch vindt Pauline Wingelaar het een beetje spannend. Ze denkt dat ze nooit meer ontspannen een zwangerschap in kan gaan. Haar man heeft het liefst dat ze direct nog aan een Ivf-behandeling begint. Harmen tikt de vijftig al aan en vind dat al vrij oud om nogmaals vader te worden. De tijd zal leren of ze nogmaals in verwachting raken.

De toekomst voorspellen in Chateau Meiland

In april 2024 gaan Pauline Wingelaar en zanger Dave von Raven in Chateau Meiland VIPS logeren bij Martien. Erica en Montana gaan met haar naar een waarzegster om in blik te werpen op de toekomst. De paragnost zegt dat Pauline nog in een afsluitende fase zit, maar vol vertrouwen heeft in een nieuw begin. Daarbij zegt ze dat het zieltje van Belle nog om Pauline heen hangt. Pauline laat een traantje bij deze woorden en bedankt de paragnost.

Het vermogen van Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar is altijd een bezige bij geweest. Dat begon al toen ze nog studeerde, ze werkte toen in een kroeg. Later kreeg ze betaald voor haar deelname aan tv-programma’s. In begin leverde dat misschien een paar honderd euro per aflevering op, maar nu de vijf vriendinnen zo bekend zijn zullen ze hier heel wat meer voor krijgen.

Pauline Wingelaar heeft bovendien een zeer grote following op Instagram waardoor bedrijven maar wat graag met haar samenwerken. Haar 336.000 volgers kunnen dan ook regelmatig posts verwachten waarin onder andere AirUp, Nivea, Almhof en de Staatsloterij worden gepromoot.

Daar komt bij dat haar man Harmen makelaar is en natuurlijk ook een salaris mee naar huis neemt. Toch weten we niet met zekerheid te zeggen wat het vermogen is van Pauline Wingelaar. We schatten het vermogen van Pauline Wingelaar zeker € 500.000.

Veelgestelde vragen over Pauline Wingelaar

Dit zijn vragen die jullie ingezonden hebben en waar jullie graag antwoorden op willen.

Wat is de leeftijd van Pauline Wingelaar?

Pauline Wingelaar is 35 jaar oud.

Wanneer stond Pauline Wingelaar in Playboy?

In 2009 stond Pauline Wingelaar op de cover van Playboy. Ze stond als sexy tennisspeelster op het voorblad van het tijdschrift. Pauline was zelf heel trots op haar reportage. De enige die er niet zo blij mee was is haar moeder, die was bang voor de reacties. Ze zag er prachtig uit dus haar moeder hoefde zich geen zorgen te maken.

Is Pauline Wingelaar zwanger?

Pauline Wingelaar is momenteel niet zwanger. De bekende Gooise moeder heeft al twee kinderen met haar man Harmen en was zwanger van een derde. Dat meisje werd te vroeg geboren en overleed kort na de geboorte. De man van Pauline Wingelaar heeft aangegeven dat hij zo snel mogelijk nog een kindje wil en wil graag weer ivf proberen. Pauline Wingelaar wil liever de natuur zijn werk laten doen, omdat ze moeilijk met het verlies van haar dochter om kan gaan.

Wat is het vermogen van Pauline Wingelaar?

Het is moeilijk in te schatten wat het vermogen van Pauline Wingelaar is. We schatten in dat zij en haar man zeker een vermogen van 500.000 euro hebben, maar dat kan stiekem nog veel meer zijn. Ze heeft dit inkomen vergaard met tv-optredens en gesponsorde posts op Instagram.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten