Over World’s Best News

World’s Best News (WBN) is een Nederlandstalige lifestyle magazine voor de moderne man en vrouw.

WBN is een krachtige bron van inspiratie en ontdekking van lifestyle. Je kunt je hier uren vertoeven door onze blog categorieën af te spitten, waar je zult genieten van de meest inspirerende en uiteenlopende artikelen. Zo schrijven wij over de meest up-to-date trends, originele restaurants en bestemmingen, fashion, health, living, business, greenlife en nog veel meer.

Fascinerende artikelen zijn de nieuwe valuta geworden nu men zich bezighoudt met inhoud die meeslepend, oprecht en waardevol is – op het gebied van zowel entertainment als informatie.

Met onze gevarieerde content hopen wij mensen te inspireren, motiveren en te helpen om het optimale uit hun leven te halen. Veelzijdig, up-to-date, eerlijk, inspirerend en bovenal gericht op elke man en vrouw die net even wat meer op de hoogte wil zijn dan de rest.

Kortom World’s Best News is hét actuele platform voor man en vrouw dat vol staat met inspirerend lifestyle nieuws. Houd ons daarom in de gaten via ons lifestyle-platform en blijf op de hoogte.

Team World’s Best News

Ilse – Oprichter & Hoofdredactie

ilse-oprichter-worldsbestnews

Ilse is een yoga freak, parttime werkend in de gezondheidszorg. Met haar interesse voor het menselijk lichaam en geest schrijft ze met plezier informatieve artikelen die lezers kunnen helpen hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Onder het mom van: ‘sharing is caring’ heeft ze haar dagboek ingeruild voor deze website om haar kennis en ervaringen met je te delen!

Lisa – Redactie

laura-redactie-worldsbestnews

Master psychologie student Lisa is een gigantische filosoof. Je kunt haar wakker bellen met de meest grondige vragen en ze zal je urenlang vermaken met verschillende, compleet uitgedachte, hypotheses. Ze is een echte avonturier die houdt van mensen leren kennen, grenzen verleggen en zichzelf ontdekken, wantja, ‘a smooth sea never made a skilled sailor’.

Rick – Redactie

rick-redactie-worldsbestnews

Creative content creator Rick, is onze online marketing specialist. Hij is een liefhebber van luxe (en terecht), die altijd up-to-date is van de laatste trends. Je doet hem vooral plezier met een 5-sterren hotel, high-end merkkleding, Rolex horloges en culinaire gerechten. Je eerste indruk klopt: een echte levensgenieter, met als motto ‘the sky is the limit’. Gelukkig deelt hij maar al te graag zijn laatste nieuwtjes met jou!

Afbeeldingen via Depositphotos.com