Zo kun je als Ondernemer een Nieuwe Auto Kopen!

ondernemer-nieuwe-auto-kopen

Heb jij een middelgroot bedrijf? Of juist een klein bedrijf? Wellicht ben je een zelfstandig ondernemer en ben je toe aan een nieuwe bedrijfsauto. Wat jouw situatie ook is, het kan voor jou een goede optie zijn om een auto op afbetaling te nemen. Een andere benaming hiervoor is financial lease. Met financial lease kun je als zelfstandig ondernemer genieten van een prachtige bedrijfsauto voor jouw onderneming. Op deze manier kun je investeren zonder meteen een groot bedrag te verliezen. Wil je meer weten over financial leasen? Lees dan snel verder!

Leasen voor ondernemers

beste-manier-bedrijfsautoverzekeringen-vergelijken

Ondernemers kunnen een zakelijke auto leasen met financial lease. Dit is een goede oplossing voor ZZP’ers en midden-klein bedrijven die bedrijfsauto’s nodig hebben, zonder dat zij grote bedragen uit hoeven te geven. Het fijne aan een financial lease is dat het niet moeilijk is om af te sluiten, omdat het makkelijk online geregeld kan worden. Uiteraard is het een grote stap om een financial leasecontract af te sluiten. Om deze reden is het raadzaam om in gesprek te gaan met een betrouwbare financier die je van de juiste informatie kan voorzien en op een transparante manier kan ondersteunen. De juiste financier doet wat zij beloven en informeren je over alle lease garanties.

Voordelen van financial lease

Tegenwoordig zijn er veel zelfstandig ondernemers die als ZZP’er aan de slag gaan. Voor deze groep ondernemers is financial lease zzp een populaire keuze. Dit komt voornamelijk door de voordelen die financial lease te bieden heeft. Zoals eerder is besproken, kun je je vermogen behouden, maar daarnaast zijn er ook andere fiscale voordelen. Het eerste voordeel is dat ondernemers middels financial lease meteen de economische eigenaar van de auto worden en komt dit op de balans van onderneming. Hierdoor kun je als ZZP’er in aanmerking komen afschrijvings- en investeringskosten en renteaftrek. Daarnaast kun je ook BTW terugkrijgen. Een ander groot voordeel van financial lease is dat de gewenste financiële samenstelling zelf bepaald kan worden en mag er zelfs eerder ingelost worden. Dit komt goed uit wanneer je na een bepaalde tijd toch liever een andere auto wilt.

In het kort, het maakt niet uit of je een middel- klein bedrijf hebt of zelfstandig ondernemer bent, kun je toch een bedrijfsauto nodig hebben. Gezien de bedragen van nieuwe auto’s op kunnen lopen, is het fijn om in maandelijkse termijnen te betalen. Zo kunnen ondernemers een grote investering doen, terwijl zij hun vermogen behouden.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten