Alles Over Nina Warink (Leeftijd, Vriend, Vreemdgaan)

nina-warink-wiki

Nina Warink (27) is een bekende influencer, YouTuber en auteur. Deze Groningse dame werd jaren geleden bekend met haar eigen YouTubekanaal, maar doet ondertussen veel meer. Zo heeft ze bijvoorbeeld drie kookboeken uitgebracht en heeft ze zelfs in een film gespeeld.

Nina is al meer dan tien jaar samen met haar jeugdliefde Kelvin Boerma (27) die als YouTuber beroemd is onder de naam Kalvijn. De twee worden getergd door geruchten over vreemdgaan. Ontdek wat waar is van die geruchten en lees alles over Nina Warink.

  • Volledige naam: Nina Warink
  • Woonplaats Nina Warink: Amsterdam en Groningen
  • Leeftijd van Nina Warink: 27 jaar
  • Vriend van Nina Warink: Kelvin Boerma (Kalvijn) (27)
  • Beroep: Influencer en auteur

Wie is Nina Warink?

nina-warink-foto

Nina Warink werd op 20 juli 1996 geboren in Loppersum. In dit gehucht in het noorden van Groningen groeide ze op in een fijn gezin. Ze komt uit een lekker nuchter gezin bestaande uit vader, moeder en een broer. Nina Warink zegt in een interview dat ze zich nog goed kan herinneren dat ze eigenlijk altijd buiten was, samen met haar beste vriendin. Alleen voor het eten kwam ze naar binnen.

Nina Warink kreeg op haar vijftiende verkering met Kelvin Boerma (27). Hij was iemand die zijn eigen plan trok en zijn dromen na wilde jagen. Hij besloot dan ook om op 17-jarige leeftijd om naar Amsterdam te verhuizen. Nina durfde toen nog niet zo goed en besloot eerst te gaan studeren.

Ze begon de opleiding Facility management aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ze ook ging wonen. Toch besloot ze uiteindelijk om Kelvin achterna te reizen en in Amsterdam te gaan wonen. Hier schreef ze ook haar scriptie.

Nina Warink breekt door op YouTube

nina-warink-vriend

Van Kelvin leerde Nina Warink hoe leuk en interessant het was om YouTube filmpjes te maken. Haar vriend Kelvin brak namelijk al snel door onder de naam Kalvijn en heeft 1,37 miljoen YouTube abonnees. In 2018 besloot Nina daarom om haar eigen YouTubekanaal te starten. Ze probeerde verschillende concepten uit zoals Draaien met Nina.

Dit zijn filmpjes waarin Nina in gesprek gaat met influencers zoals Koen Kardashian, Queen of Jetlags en Stefan de Vries. Veel van deze video’s krijgen meer dan 100.000 views. Het filmpje met Stefan de Vries had zelfs 307.000 weergaven.

Andere concepten van Nina Warink op YouTube zijn Nina op Reis en Life After. In Life After interviewt ze deelnemers aan realityshows zoals Temptation Island, Love Island en Ex on the Beach. Nina Warink heeft momenteel 144.000 abonnees op YouTube.

  • Instagram @ninarwarink – 600.000 volgers
  • TikTok @ninawarink – 208.000 volgers
  • YouTube @NinaWarink – 144.000 volgers

Nina Warink auteur van kookboeken

nina-warink-kookboek

Nina Warink is niet alleen een bekende YouTuber, ze is van nog veel meer markten thuis. Ze is gek op kokkerellen. Ze vindt het heerlijk om in de keuken te staan en iets lekkers voor haarzelf en haar geliefden klaar te maken. Het zal zelden voorkomen dat Nina Warink eten bestelt, ze vindt het namelijk zelf veel te leuk om te koken.

Kookboek Mijn tweede liefde

In november 2020 bracht Nina Warink een kookboek uit onder de naam Mijn tweede liefde. Hierin deelt ze haar favoriete recepten. Dit zijn recepten die haar terug doen denken aan mooie momenten in haar leven. Van haar jeugd, tot haar relatie met Kelvin en de studententijd van Nina Warink.

Kookboek Simpel & Sexy

nina-warink-influencer

Haar eerste kookboek was een daverend succes. Daarom besloot Nina Warink om een tweede kookboek uit te brengen in 2021. Kookboek Simpel & Sexy laat je recepten zien die makkelijk klaar te maken zijn, maar wel heerlijk smaken. Ook in dit boek vertelt Nina Warink over haar leven, haar werk en relaties.

Kookboek Tafelen

Het was slechts een kleine stap naar een derde kookboek. Het nieuwste kookboek van Nina Warink heet Tafelen. Niet alleen zit het boek boordevol heerlijke gerechten, je krijgt ook tal van tips om tafelen nog leuker te maken. Dankzij de tips en trucs in dit boek hoef je nooit meer stress te hebben voor een etentje.

Nine Kitchenware

In 2024 zal Nina Warink haar eigen kitchenwear lanceren. Dankzij haar liefde voor kokkerellen weet ze precies wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Het is dan ook niet zo gek dat ze besloten heeft om haar eigen lijn kookgerei op de markt te brengen. Je kunt de producten vinden in haar eigen webwinkel onder de naam Nine Kitchenware.

Nina Warink het leven van een influencer

nina-warink-sexy

Sinds Nina Warink doorbrak als YouTuber heeft ze de smaak van het leven als influencer te pakken. Ze werkt regelmatig samen met bedrijven, zit in tv-programma’s en is ambassadrice van Cure ADOA Foundation. ADOA is een aandoening waarbij de vezels die in de oogzenuw zitten krimpen. Dit zorgt ervoor dat het gezichtsvermogen steeds verder achteruit gaat. 1 op de 50.000 mensen heeft deze aandoening.

Ambassadrice van ADOA

Nina Warink kent de aandoening ADOA van dichtbij, daarom wilde ze graag ambassadrice worden. Voor de stichting maakte ze onder andere de documentaire Wazig – Leven met ADOA. Nina ging vol passie en doorzettingsvermogen aan de slag met het project. Ondertussen is de film 283.000 keer bekeken. Nina’s doel om bekendheid voor ADOA te creëren is dan ook zeker gelukt.

Nina Warink in bikini

bikini-nina-warink

Als je op Instagram Nina Warink in bikini ziet dan is die waarschijnlijk van haar eigen collectie die ze gemaakt heeft met Beachlife. In 2020 kwam ze met een eerste lijn, die bestond uit drie items. Een jaar later bracht ze een bikinilijn met 5 items uit. Voor de bikinilijn heeft Nina Warink zelf ideeën verzameld samen met haar vriendinnen. Ze maakten verschillende moodboards met stijlen, kleuren en ideeën. Die zijn vervolgens door Beachlife tot leven gebracht.

Nina Warink en Loavies

Loavies was een van de eerste merken waar Nina Warink ooit mee samenwerkte. Toen ze net begonnen was met YouTube filmpjes maken en nog studeerde, kreeg ze wat producten opgestuurd. Dat vond ze helemaal te gek, helemaal omdat het merk helemaal naar haar smaak is. Bovendien zijn zowel Loavies als zijzelf klein begonnen en binnen no-time groot geworden.

Nina Warinks garderobe bestond al voor een groot deel uit Loavies kleding, dus het was niet zo moeilijk om elkaars ideeën af te stemmen. De collectie die ze samen gemaakt hebben is een najaarscollectie met lekkere warme jassen, comfortabele truien, rokjes en broeken. Nina Warink is zeer trots op dit project.

Nog meer succes voor Nina Warink

Dat Nina Warink van alle markten thuis is, blijkt wel uit haar rol in de Nederlandse bioscoopfilm Just Say Yes. In de film waarin ook Yolanthe Cabau, Jim Bakkum en Winston Post in zitten speelt Nina de rol van Mandy. De film behaalt 4,6 sterren op IMDB. In hetzelfde jaar wordt Nina Warrink uitgeroepen tot Social media Queen van het jaar door mannenblad FHM.

De podcaster Nina Warink

nina-warink-vrouwmibo

Nina Warink heeft een nieuw medium ontdekt, de podcast. Momenteel is ze in twee podcasts te beluisteren Vrouwmibi de podcast en Kibbeling. Vrouwmibo de podcast wordt elke vrijdagmiddag wordt opgenomen. Iris Enthoven, Nina Warink en Sophie Milzink bespreken in deze podcast alles wat er de voorgaande week is voorgevallen.

Dit doen ze op ruwe, eerlijke en grappige wijze. In 2022 werden de drie genomineerd voor de Dutch podcast awards in de categorie lifestyle. Met haar vriend Kalvijn maakt ze ook de podcast Kibbeling.

De vriend van Nina Warink

nina-warink-kelvin

Nina Warink is al sinds haar jeugd samen met Kelvin Boerma. Ze leerden elkaar in Groningen kennen en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nina en Kelvin wonen ondertussen samen in Amsterdam en maken regelmatig content met elkaar. Er lijkt dus niets te zijn wat deze relatie kan verstoren, of toch wel.

De veelbesproken stage op Aruba

Toen Nina Warink 19 jaar oud was ging ze voor haar studie zes maanden stage lopen op Aruba. In eerste instantie wilde ze helemaal niet naar Aruba want Nina heeft vaak last van heimwee. Maar haar begeleider raadde aan om naar Aruba te gaan. Hier kon ze aan de slag als Event Supervisor bij een resort.

Ze koos er net als vele andere studenten voor om in Blue Village te gaan wonen. Dit was een paar waar maar liefst 70 studenten woonden en ze ook haar drie beste vriendinnen heeft ontmoet. Die zijn tot de dag van vandaag goede vriendinnen die ze regelmatig ziet.

Nina Warink gaat vreemd met mariniers

Met 70 studenten bij elkaar is het niet verwonderlijk dat Nina Warink regelmatig op stap ging. Verschillende roddelkanalen kregen berichten dat Nina Warink er in Aruba een behoorlijk losbollig leven op nahield. Volgens de berichten heeft ze meerdere seksuele avontuurtjes beleefd met mariniers en andere mannen. En dat terwijl Kelvin thuis op haar zat te wachten.

Kelvin gaat vreemd met oude vriendin

Dat zijn overigens niet de enige roddels die over het koppel naar buiten zijn gebracht. De roddels over Nina Warink en vreemdgaan zijn van 2016. In 2022 kwam Kelvin onder vuur te liggen. Hij zou zijn vreemdgegaan met iemand die ze nog kennen van hun middelbare school.

Huwelijk voor Nina Warink en kelvin Boerma

nina-warink-huwelijk

Nina Warink en Kelvin Boerma zeggen overigens dat de geruchten niet waar zijn. Beide zeggen dat ze nog nooit zijn vreemdgegaan en dat ze nog steeds dolverliefd zijn op elkaar. Sterker nog Kelvin heeft Nina ten huwelijk gevraagd.

In 2022 ging Kelvin op een knie een vroeg Nina Warink ten huwelijk. Dit gebeurde allemaal op een romantisch plekje in de Italiaanse streek Toscane. Het koppel is ondertussen al meer dan tien jaar samen en Nina zegt nog steeds gek te zijn op Kelvin. Bovendien zegt ze dat ze dankbaar is dat Kelvin in haar leven is en geniet van de avonturen die ze samen beleven. Er staat overigens nog geen datum gepland voor hun huwelijk.

Ninna Warink woont in Groningen en Amsterdam

Dat het goed gaat met Nina Warinks carrière wisten we natuurlijk al. Het gaat zelfs zo goed dat ze naast haar woning in Amsterdam ook een appartement in Groningen heeft aangeschaft. Nina besloot tot de aanschaf over te gaan, omdat ze Groningen simpelweg heel erg miste.

De woning in Amsterdam is vrij donker, Nina is dan ook volledig in haar nopjes met hun zonnige appartement in Groningen. Het appartement heeft een balkon aan het water en je hebt direct zicht op de Martinitoren. Ze heeft bovendien specifiek gekozen voor een wit interieur met gouden accenten zodat het geheel nog lichter lijkt.

Veelgestelde vragen over Nina Warink

nina-warink-sneeuw

We kregen heel wat vragen binnen over deze bekende YouTuber. Dit zijn de meest gestelde vragen over Nina Warink.

Wat is de leeftijd van Nina Warink?

Nina Warinks leeftijd is 27 jaar. Ze werd geboren in Loppersum in het noorden van Groningen. Sinds een paar jaar woont ze afwisselend in Amsterdam en Groningen.

Wie is de vriend van Nina Warink?

De vriend van Nina Warink is Kelvin Boerma die ook wel bekend is onder de naam Kalvijn. De twee hebben elkaar meer dan tien jaar geleden ontmoet in Groningen en zijn sindsdien altijd samen geweest. Beide zijn YouTubers, Kalvijn heeft zelfs meer dan 1 miljoen volgers op het kanaal.

Met wie ging Nina Warink vreemd?

Bij de roddelkanalen kwamen berichten binnen dat Nina Warink tijdens haar stage in 2016 op Aruba vreemdging. Naar verluidt ging Nina Warink vreemd met meerdere mariniers. Zelf ontkent ze deze aantijgingen en zegt dat ze nooit vreemd is gegaan.

Hoe heet het kookboek van Nina Warink?

Nina Warink heeft maar liefst drie kookboeken uitgebracht en zal binnenkort ook met haar eigen lijn kookgerei komen onder de naam Nine Kitchenware. Mijn Tweede Liefde, Simpel & Sexy en Tafelen zijn de drie kookboeken van Nina Warink.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten