3x Musthaves voor Auto-Eigenaren

auto-amsterdam

Nederland is een echt fietsland. Toch verruilen veel volwassenen hun stalen ros graag voor een auto zodra dit kan. Hoewel een auto veel voordelen met zich meebrengt, neemt het ook verantwoordelijkheden met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de kosten: je legt maandelijks best veel geld neer voor een auto. Ook zijn er bepaalde dingen waar je rekening mee moet houden. Je wil namelijk dat je auto zo lang mogelijk mooi blijft. Ben je benieuwd welke items jij echt niet kunt missen als auto-eigenaar? Lees dan vooral verder.

Wd-40, ook goed voor de auto

man-auto-rijden-stuur

Iedereen die een auto heeft, wil ervoor zorgen dat de auto zo lang mogelijk in nieuwstaat is. Juist daarom is wd40 een musthave voor iedereen met een auto. Je kunt de buitenkant van de auto een opfrisbeurt geven met dit middel. Maar wist je al dat je Wd40 ook als een antiroestmiddel kunt gebruiken? Dit doe je door een tweede laagje op de auto te spuiten. Door de dubbele laag Wd40 kunnen roest- en vuildeetljes zich niet aan de auto hechten. Je auto is na een Wd40 behandeling een paar maanden beschermd tegen roest.

Een winterpakketje

Het is alweer bijna winter. Dat betekent dat iedereen zich weer kan voorbereiden op de afgekoelde temperaturen. Ook voor mensen met een auto is het van belang dat zij rekening houden met veranderingen in het weer. Daarom is het slim om een autosetje samen te stellen. Deze items mogen niet ontbreken aan jouw winterset: een ruitenkrabber, een ijsdeken voor de voorruit en warme dekens. Zorg daarnaast ook dat je ruitontdooier koopt. Deze hoort natuurlijk niet thuis in de auto; je kunt hem beter in je huis bewaren. Zo kun je in elk geval de sloten openen wanneer ze vastgevroren zijn. Lees hier meer tips om jouw auto winterklaar te maken.

Speciaal voor de bezige bijtjes: klusmateriaal

Als jij het leuk vind om te klussen en dit ook regelmatig voor anderen doet, zou het een idee kunnen zijn om een extra kluspakket in de auto neer te leggen. Op deze manier hoef je niet constant met de spullen te sjouwen. Een ander voordeel is dat je niet meer in een situatie komt waarin je zelf wil gaan klussen om er vervolgens achter te komen dat je jouw favoriete materialen bij iemand anders hebt laten liggen. Zorg bijvoorbeeld voor een kabelhaspel, een goede boor, wat schroeven en natuurlijk een aantal schroevendraaiers. Stop alles in een handige tas, koffer of doos en leg dit in de achterbak van jouw auto.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten