Dit zijn de Mooiste Zilveren Oorbellen in 2022

de-mooiste-zilveren-oorbellen-2022

Ja, it’s happening – zilveren oorbellen maken een comeback.

In ons steeds evoluerende digitale landschap heeft de goud trend zijn soortgenoten met gemak overleefd, en staat hij in het middelpunt van de belangstelling. Zoals altijd het geval is met mode, trommelt het eindeloze streven naar frisheid voort.

Het moment dat goud zijn hoogtepunt bereikte (en oversteeg) sloot het eigenlijk alleen maar de terugkeer uit van een vertrouwde trend: zilveren oorbellen.

Nu is de stijl weer helemaal terug, en vormt de perfecte aanvulling op zowel opvallende feest-outfits als eenvoudige basics. Hoogste tijd dus om ze weer toe te voegen aan je garderobe!

 

Het mooiste aan zilveren oorbellen? Het kan je look in luttele seconden verheffen. Of je nu een eenvoudig T-shirt en spijkerbroek, een zomerse strandlook of een formeel ensemble afwerkt, zodra je een setje zilveren oorbellen toevoegt, kan de sfeer onmiddellijk veranderen.

En nu we de zomer in gaan, is het tijd om je collectie oorbellen op te frissen. Gelukkig voor jou hebben we je gedekt met de mooiste zilveren oorbellen in 2022. Hoe je deze oorbellen ook stylet, iedereen zal er naar vragen. (Graag gedaan!)

1. Zilveren oorringen/creolen/hoops

zilveren-oorringen-creolen-hoops

Nog nooit werd er iemand niet sexyer en eleganter bij het indoen van prachtige zilveren hoops. Ze zijn licht en moeiteloos, maar hebben een element van gedurfdheid dat je eenvoudig of als statement kunt dragen. Je merkt ze nauwelijks op als je rondloopt en je dagelijkste bezigheden uitvoert.

Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en vormen. Traditioneel zijn ze rond, maar naarmate ze aan populariteit hebben gewonnen, zie je allerlei verschillende vormen, zoals vierkanten, ovalen, of driehoeken. Ongeacht de vorm hebben hoops een klein staafje zilver dat het oor binnendringt en aan het andere eind van de hoepel op de achterkant van het oor aansluit, waardoor de volledige cirkel ontstaat.

2. Zilveren mix-en-match oorbellen

Famous People With Earrings Hotsell, 59% OFF | www.quadrantkindercentra.nl

Rechtstreeks van de catwalks (en lookbooks) van ontwerpers als Gucci en Paco Rabanne, kan de microtrend van asymmetrische oorbellen op weg zijn naar “macro” terrein. Veel van het succes is waarschijnlijk te danken aan de creativiteit die het uitlokt – de dualiteit van de look geeft je outfit een gevoel van individualiteit en flair, of het nu gaat om een stud met een hoepel of een paar hangende oorbellen van gemengde lengte.

Natuurlijk kun je de look zelf maken door losse oorbellen te kopen in plaats van paren, of door te spelen met zilveren stijlen die je al in je collectie hebt. Hoe dan ook, je zult ze willen dragen met iets dat net zo edgy is als een bikerjasje, een bijpassende leren broek, en laarzen met vierkante tenen.

3. Zilveren oorbellen met edelstenen

zilveren-oorbellen-met-edelstenen

Zonder over de top te gaan, kunnen edelsteen versieringen zilveren snuisterijen meteen van “meh” tot gespreksstof maken. En het mooiste is? Veel van deze juwelen komen over als opvallende stukken, maar kunnen gemakkelijk terloops gedragen worden, zeker als je wegblijft van oversized of ultra-flashy ontwerpen.

Te midden van de voortdurende heerschappij van parelmoeren accessoires combineren ontwerpers de neutraal gekleurde steen met zilverkleurige metalen en andere kleurrijke edelstenen. Het eindresultaat? Stukken die zachte knallen van kleur bieden, maar passen bij zowat alles in je garderobe.

 4. Zilveren abstracte statement oorbellen

zilveren-abstracte-statement-oorbellen

In de mode van dit moment draait alles om risico’s nemen (vooral na een jaar van op veilig spelen), en dat experimentele karakter strekt zich uit tot de trend van zilveren oorbellen.

In plaats van sierlijke, klassieke stijlen, daag je jezelf uit om zilveren oorbellen te dragen die een groter statement maken. Deze wijnrankachtige, getextureerde vormen zullen ook de komende maanden je feed blijven domineren. Combineer ze met een geribd topje, jeans en hakken voor een edgy avondlook.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten