De Mooiste Vrouwen ter Wereld in 2023

mooiste-vrouwen-wereld-2023

Ongeacht onze leeftijd krijgt de schoonheid om ons heen onze aandacht het meest. De lijst met mooiste vrouwen is er. En we weten dat je die niet wilt missen. Kijk wie we in de laatst bijgewerkte lijst hebben.

De Mooiste Vrouwen van de Wereld zijn onder ons, die fysiek en mentaal aan zichzelf werken om op hun best te zijn. Zoals we allemaal weten: schoonheid is wat schoonheid doet. De vrouwen die we op de lijst hebben staan doen op de een of andere manier prijzenswaardig werk voor de groei van de samenleving. Ze tillen de vrouwen op door leiding te geven in een patriarchale samenleving.

We delen de namen volgens de “Golden Ratio of Beauty Report.” De verhouding is volgens de Egyptische verhouding die in de piramides te vinden is. De verhouding heet Phi, en het getal van de gulden snede is 1,618.

1. Jodie Comer

De Britse actrice staat bovenaan in de lijst van Mooiste Vrouwen ter Wereld. Volgens de verhouding bleek haar gezicht voor 94,52% te kloppen. De actrice is 29 jaar oud en heeft meerdere onderscheidingen gewonnen, waaronder de British Academy Television Award, Golden Globe Award en Screen Actors Guild Award. Haar werk is te zien in films als the Free Guy, Help, The White Princess, Doctor Foster, Killing Eve, enz.

2. Zendaya

De gezichtsnauwkeurigheid van onze favoriete actrice en model is 94,37 procent. De 26-jarige Amerikaanse schoonheid staat tweede op de lijst. Ze staat bekend om haar veelzijdige rollen in Euphoria, The Greatest Showman, Dune, Malcolm & Marie, Spider-Man: Homecoming en andere Spiderman-series. In 2022 drong ze door tot de top 100 van meest invloedrijke mensen ter wereld. Ze heeft 2 Primetime Emmy Awards gewonnen voor haar werk.

3. Bella Hadid

Het mooiste, wetenschappelijk bewezen gezicht dat we hebben is van Bella Hadid. Het Amerikaanse supermodel bezit 94,35% nauwkeurige gelaatstrekken. In korte tijd heeft het 26-jarige model internationaal 27 verschijningen gemaakt op de covers van Vogue-magazines. Ze werd in 2016 uitgeroepen tot het model van het jaar. Ze is de zus van Gigi Hadid. Ze heeft gewerkt met enorme campagnes met de merken als Versace, Fendi, Dior en Michael Kors.

4. Beyonce

Queen Bey kreeg 92,44 procent accurate schoonheidskenmerken, volgens het rapport. De zangeres, actrice, songwriter en danseres staat vierde op de lijst. Ze is 41 jaar oud. Ze is een van de meest invloedrijke vrouwelijke muzikanten van de 21e eeuw. Ze heeft drie prachtige baby’s op de wereld gezet, Blue Ivy en een tweeling Rumi en Sir.

5. Ariana Grande

De Amerikaanse zangeres, actrice en liedjesschrijfster staat vijfde op de lijst. Haar eigenschappen behaalden 91,81%, volgens Phi. Van de 29-jarige is bekend dat ze een stembereik van vier octaven heeft. Ariana Grande zingt liedjes in het Pop en R&B genre. Ze brengt creatieve videoalbums uit. Haar track Thank you next was onlangs erg beroemd. Ze heeft populaire prijzen behaald zoals de New Artist of the Year bij de American Music Awards. Haar nummer Yours Truly stond op nr. 1 op de Amerikaanse Billboard 200 chart.

6. Taylor Swift

Zangeres, songwriter en actrice Taylor heeft prachtige ogen en scherpe gelaatstrekken. Met 91,64 procent is Taylor weer bij ons, bekend om haar veelzijdige talenten. De vrouw heeft een unieke verhalende stijl van songwriting die haar uniek maakt onder de anderen. Ze is genomineerd en bekroond met meerdere titels.

7. Jourdan Dunn

Het Britse model behaalde 91,39 procent en haalde de lijst. Van het model is bekend dat ze Prada runaway heeft gelopen; ze was het eerste zwarte model dat dat deed in 10 jaar. Ze werd in 2014 benoemd tot het gezicht van de Maybelline New York. Het model heeft gewerkt met H&M, Burberry, DNKY, Marcus, Gap, en nog veel meer.

8. Kim Kardashian

Zij is een mediapersoonlijkheid, zakenvrouw en socialite. Ze kreeg 91,28% op de schoonheidstest. Ze heeft een nettowaarde van 180 Crores USD. De 42-jarige is te zien in de show, Keeping Up With the Kardashians.

9. Deepika Padukone

De mooiste Bollywood actrices kreeg 91,22 procent in de schoonheidsindex van de Golden Ratio. Ze is 36 jaar oud en een van de best betaalde actrices in India. Ze heeft zich ingezet voor geestelijke gezondheid via haar Live Laugh Love Foundation. Ze is nationaal en internationaal onderscheiden met diverse prijzen.

10. HoYeon Jung

Het Zuid-Koreaanse model en actrice behaalde 89,63 procent om in de lijst geteld te worden. Je kent haar vast wel van de beroemde serie Squid Games. Ze heeft prijzen gewonnen als Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series, enz.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten