Top 20 Mooiste Vrouwelijke Gezichten ter Wereld

vrouw-gezicht

Het beroemde gezegde “schoonheid is in het oog van de toeschouwer” suggereert dat schoonheid subjectief is. Hoewel, veel anderen geloven in “schoonheid is eeuwig”. Of schoonheid nu objectief of subjectief is, hier komen we met een lijst van de mooiste gezichten ter wereld. Een lijst van twintig mooie vrouwen die worden beoordeeld op hun uiterlijk. De beeldschone vrouwen, die met hun bijzondere looks een blijvende indruk maken.

De lijst van de mooiste gezichten in de wereld:

20. Camilla Belle

Camilla Belle - Films, Bio en Lijsten op MUBI

Amerikaanse actrice, Camilla Belle komt op nummer 10 in onze lijst. Belle maakte haar professionele debuut toen ze slechts 9 maanden oud was en verscheen in een gedrukte advertentie. Op 5-jarige leeftijd verscheen ze als een hoofdrol in haar eerste film, NBC’s thriller, Trapped Beneath the Earth. Sindsdien heeft ze de volgende beroemde werken op haar naam weten te zetten; The Ballad of Jack and Rose, When a Stranger Calls, 10.000 voor Christus, The Quiet, Push en Breakaway. Ze is vooral bekend van haar rollen als Sydney Miller in Rip Girls en Lizzy Buscana in Back to the Secret Garden.

19. Nana (Im Jin-Ah)

Nana Im Jin-ah (Worlds most beautiful Girl) | Wiki, Boyfriend, Korean drama, & Surgery

Dit mooie Zuid-Koreaanse meisje is uitgekozen voor het 19e mooiste gezicht ter wereld. Nana, is ook uitgeroepen tot een van de mooiste vrouwen van de afgelopen vier jaar. Bovendien is ze op dit moment uitgeroepen tot het ‘Mooiste meisje’ ter wereld. Vanwege haar aantrekkelijke en onschuldige uiterlijk sierde ze veel tijdschriftomslagen en werd ze het gezicht van vele campagnes. Verder is ze zangeres en danseres.

18. Golshifteh Farahani

Deze Iraanse actrice, muzikante en zangeres staat op de 18e plaats tussen de mooiste gezichten. Farahani, woonachtig in Parijs, Frankrijk, heeft in meer dan 25 internationaal erkende films gespeeld. Ook heeft ze de prijzen ‘Meest veelbelovende actrice’ en ‘Beste actrice’ in Frankrijk gewonnen.

17. Banita Sandhu

Banita Sandhu

Banita Sandhu, afgestudeerd aan King’s College London, is een 19-jarige, in het Verenigd Koninkrijk geboren actrice met Punjabi-Indiase roots. Ze is een mooi bruin meisje met een lang en slank lichaam. Ze is actrice en model. Ze is verschenen in verschillende Indiase tv-commercials zoals voor: Vodafone, Double mint Chewing Gum etc.. Banita begon met acteren toence ze 11 jaar oud was. Ze is nu echter getransformeerd tot een fulltime model en actrice. Het lijkt erop dat ze in de toekomst een perfecte Bollywood-actrice zou worden.

16. Ju Jingyi

Ju Jing Yi (鞠婧祎) - MyDramaList

De Chinese zangeres en actrice Ju Jingyi staat op nr. 16 in onze lijst van de mooiste gezichten. Chinese fans noemden haar sinds 2014 een “eens in de 4000 jaar idool”. Dit alles leidde ertoe dat ze enorm populair werd. Ze staat ook bovenaan de lijst met mooiste Chinese vrouwen.

15. Antonia Iacobescu

De Roemeens-Amerikaanse zangeres, performer en model komt op nummer 18. Antonia zingt al sinds ze 10 jaar oud was.

14. Sonia Ben Ammar

Sonia Ben Ammar

Sonia Ben Ammar is een Frans-Tunesisch fotomodel, zangeres en actrice. Sonia heeft vanaf haar vroege jeugd dans, zang, piano en theater gestudeerd. Ze speelde de rol van Fairy in de film “Winx Club“, toen ze nog maar 8 jaar oud was.

13. Adelaide Kane

Op de 13e plaats, ingenomen door een charmant Australisch gezicht, Adelaide Kane. Kane, vooral bekend van haar rol als Mary, Queen of Scots in de CW-dramaserie Reign. Ze stond ook bekend om haar rollen in de Australische soap Neighbours als Cora Hale en in het derde seizoen van MTV’s Teen Wolf, als Lolly Allen. Je kunt haar nu zien in de ABC-serie Once Upon A Time.

12. Jourdan Dunn

Jourdan Dunn - Films, Bio en Lijsten op MUBI

Het Engelse fotomodel en actrice Jourdan Dunn is uitgeroepen tot het 7e mooiste gezicht ter wereld. Eens het gezicht van Maybelline New York, werd Dunn door models.com uitgeroepen tot icoon. Dunn stond ook op de lijst met best verdienende modellen van Forbes – het eerste zwarte Britse model dat op de lijst stond. Bovendien verscheen ze op de cover van de Britse Vogue en werd ze het eerste zwarte solomodel dat de cover sierde.

11. Emma Watson

Emma Watson verstopt opnieuw boeken in de metro - Metrotime

Engelse actrice, model en activiste staat op nummer 11 in onze lijst. Emma Watson is de meest getalenteerde en bestbetaalde actrice in Hollywood. Naast acteren werkte ze als UN Women Goodwill-ambassadeur en hielp ze bij het lanceren van de UN Women-campagne HeForShe, waarin mannen worden opgeroepen om te pleiten voor gendergelijkheid.

10. Lisa (Lalisa Manoban)

Lisa werd geboren op 27 maart 1997 in Bangkok, Thailand. Ze is zangeres, rapper, danseres en model. Ze is lid van de Zuid-Koreaanse meidengroep Black Pink. Lisa staat op nummer 10 in onze lijst.

9. Yaya (Urassaya Sperbund)

Urassaya Sperbund - Wikipedia

De 25-jarige Thaise actrice en model Yaya staat op nummer 9 op de lijst. Naast haar acteercarrière heeft ze bekende merken gesteund, waaronder Maybelline, Pantene en Uniqlo. Ze is ook de eerste Thaise beroemdheid ooit die in de Amerikaanse Vogue te zien was.

8. Sarah Gadon

Deze Canadese actrice is uitgeroepen tot het 9de mooiste gezicht ter wereld. Sarah Gadon kreeg haar eerste erkenning met haar rollen in David Cronenberg’s A Dangerous Method en Cosmopolis. Ze is nu het meest waardevolle gezicht van Canada.

7. Oktyabrina Maximova

Oktyabrina | Most beautiful faces, Beautiful face, Black top women

De 22-jarige Russische vrouw, Oktyabrina Maximova, wordt gezien als mooier dan Margot Robbie en Cara Delevingne! Maar wie is zij? Er is heel weinig over haar bekend, maar ze is prachtig. Ze studeert aan de St. Petersburg University of Management and Economics. Oktyabrina Maximova, een inwoner van St. Petersburg, nam onverwacht een hoge plaats in op de wereldranglijst van mooiste gezichten. We zijn trots en bewonderd.

6. Hande Erçel

Hande Erçel vuelve a televisión con dos nuevos proyectos con registros con  los que sorprenderá

Hande Erçel is een prachtige actrice en een model. De jonge Turkse actrice is een van de meest getalenteerde vrouwen van het land. Met het schattigste gezicht ooit is ze ook een van de mooiste meisjes ter wereld. Ze is sinds 2013 actief in de showbizz. Daarnaast is ze modeontwerpster.

5. Yael Shelbia

Yael Shelbia is een orthodox-joods meisje. Geboren in Nahariya, Israël, studeert ze aan een religieuze Ulpana. Tijdens haar studie uploadde ze selfies die ze zelf maakte op Instagram. Als gevolg hiervan werd ze opgemerkt door de professionele fotograaf Marina Moskowitz, die haar later een aanbod deed. En zo begon ze haar modellencarrière die al snel leidde tot controverse en oppositie in haar Ulpana. Ze heeft het moeilijk om haar religieuze levensstijl te combineren met haar carrière. Hoewel ze beweert religieus te zijn, handelt ze seculier.

Daarnaast is ze verschenen in een aantal internationale modellencampagnes. Ze kreeg enormveel succes, zowel in Europa als in Israël, waar ze vergeleken wordt met Shlomit Malka, Dorit Revelis en Sofia Mechetner. Shelbia wordt hier vermeld als het 7e mooiste gezicht ter wereld.

4. Liza Soberano

De Filipijns-Amerikaanse actrice en model Liza Soberano liet zien dat Filippijnse schoonheid echt opvalt. Ze staat bovenaan de lijst van mooiste gezichten ter wereld. Campagne Azië-Pacific’s meest populaire endorser van 2018, deze Filippijnse jongedame stond de afgelopen vijf jaar bovenaan de lijsten met mooiste gezichten. Haar schattige, onschuldige en onstuimige uiterlijk is een HOT cake voor veel endossementbedrijven. Ze sierde ook de cover van verschillende wereldberoemde tijdschriften, en ze is het gezicht van veel advertentiecampagnes van merken. Ook heeft ze de eerste plaats in de lijst van de mooiste vrouwen aller tijden.

3. TZUYU (Chou Tzu-yu)

Tzuyu, is een Taiwanese zangeres uit Zuid-Korea. Het lid van de K-pop meidengroep, TZUYU, staat op de vijfde plaats tussen de mooiste gezichten ter wereld. Geboren in Tainan, Taiwan en verhuisd naar Zuid-Korea, waar ze in 2015 te zien was in de Zuid-Koreaanse realityshow Sixteen. Misschien vind je het ook leuk om de lijst van de tien mooiste Koreaanse vrouwen te zien.

2. Thylane Blondeau

In de loop der jaren namen Nicole Kidman, Keira Knightley, Emilia Clarke en andere ongelooflijke knappe vrouwen de top 5 plaatsen in de ranglijst in. En dit jaar won deze prachtige Franse model en actrice.

Wie is de mooiste vrouw van Frankrijk? De mooie dochter van profvoetballer Patrick Blondeau en de Franse actrice en televisiepresentator Véronika Loubry staan op nummer 5 in onze lijst. Blondeau is een Frans model en actrice. Ze begon met modellenwerk in 2005, op vierjarige leeftijd.

1. Taylor Hill

Het mooiste Amerikaanse model en huidige Victoria’s Secret Angel, Taylor Hill is de nummer 1 van de mooiste gezichten. Ze is meerdere keren vermeld in de ranking van schoonheid. Taylor Hill werd gekozen om de Victoria’s Secret Fashion Show van 2018 te openen. Ook is ze een van de meest gevolgde modellen op Instagram.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten