Top 10 Mooiste Vrouwelijke Fitnessmodellen in 2023

mooiste-vrouwelijke-fitnessmodellen

Gezondheid en fitness zijn al lang populaire onderwerpen, maar de laatste jaren heeft de opkomst van vrouwelijke fitnessmodellen een nieuw niveau van bewondering gebracht voor sterke en fitte vrouwen. Zij die streven naar een esthetisch mooi lichaam hebben de titel “fitnessmodel” verdiend en het wordt steeds gewoner om ze te zien op tijdschriftcovers, in advertenties en op sociale media.

Hier zijn de 10 mooiste vrouwelijke fitnessmodellen die je zullen inspireren om je doelen te bereiken. Van hun ongelooflijke lichaamsbouw tot hun toewijding aan hun vak, deze dames zullen volgend jaar zeker enkele van de grootste sterren in de fitnesswereld zijn.

10. Candice Keene

Candice Keene is een van de beste vrouwelijke fitnessmodellen ter wereld. Ze heeft de covers gesierd van tijdschriften als Fitness Rx, Women’s Health, en Muscle & Fitness Hers. Candice was ook te zien in campagnes voor grote merken als Nike, Adidas en Under Armour.

Candice staat bekend om haar geweldige lichaamsbouw en haar toewijding aan gezondheid en fitness. Ze is gecertificeerd personal trainer en voedingscoach, en ze heeft ook haar eigen lijn trainingsspullen en supplementen gecreëerd. Candice is een inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld die fit en gezond willen worden.

Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Candice Keene geschat op 1 miljoen euro.

9. Katie Crewe

Katie Crewe is een Canadees fitnessmodel, personal trainer en voedingscoach. Ze is ook schrijfster en heeft in verschillende tijdschriften en online publicaties gestaan. Katie staat bekend om haar sterke arbeidsethos, toewijding aan haar vak en verbazingwekkende resultaten

Katie begon haar fitnessreis nadat ze als kind overgewicht had. Ze worstelde jarenlang met lichaamsbeeldproblemen en zelfvertrouwen. Maar door hard werken en vastberadenheid kon Katie haar lichaam en haar leven transformeren. Tegenwoordig is ze een succesvol fitnessmodel en personal trainer die anderen helpt hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Als je inspiratie zoekt om fit te worden, kijk dan niet verder dan Katie Crewe. Deze badass babe bewijst dat alles mogelijk is met toewijding en hard werken. Bekijk haar website of volg haar op sociale media om meer te weten te komen over haar verhaal en tips te krijgen over een gezonde levensstijl.

Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Katie Crewe geschat op €5 miljoen.

8. Jena Frumes

Jena Frumes is een populair fitnessmodel met meer dan 4,8 miljoen volgers op Instagram. Ze staat bekend om haar gespierde lichaamsbouw en post vaak workout video’s en foto’s van haar gezonde maaltijden. Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Jena Frumes geschat op €3 miljoen.

Jena komt oorspronkelijk uit San Diego, Californië en woont nu in Los Angeles. Ze heeft samengewerkt met merken als Nike, Lululemon en Adidas. Naast fitnessmodel is Jena ook gecertificeerd personal trainer.

7. Anita Herbert

Anita Herbert is een Hongaars fitnessmodel, personal trainer en online coach. Ze is vooral bekend om haar gespierde lichaamsbouw en inspirerende aanwezigheid op de sociale media.

Herbert begon haar fitnessreis in 2011 nadat ze ongelukkig was met haar gewicht en uiterlijk. Ze verloor 30 pond (14 kg) en transformeerde haar lichaam door dieet en lichaamsbeweging. Nadat ze de verbazingwekkende veranderingen in haar eigen lichaam had gezien, besloot ze personal trainer te worden en anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Naast personal trainer is Herbert ook online coach. Ze biedt aangepaste trainings- en voedingsplannen om haar klanten te helpen de gewenste resultaten te bereiken. Haar klanten variëren van gewone mensen die fit willen worden tot professionele atleten die net dat beetje extra nodig hebben om wedstrijden te winnen.

Met wie ze ook werkt, het doel van Herbert is altijd hetzelfde: hen helpen hun volledige potentieel te bereiken en zich zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid. Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Anita Herbert geschat op €1 -€10 miljoen.

6. Valentina Lequeux

Valentina Lequeux is een sexy fitnessmodel en social media ster. Ze heeft meer dan 1,8 miljoen volgers op Instagram, waar ze vaak foto’s en video’s deelt van haar trainingsroutines en gezonde maaltijden.

Lequeux is ook een populaire YouTube-persoonlijkheid, met meer dan 300.000 abonnees. Ze uploadt vaak workout video’s en vlogs over haar dagelijks leven. Naast fitnessmodel en social media ster is Lequeux ook gediplomeerd personal trainer. Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Valentina Lequeux geschat op 1 miljoen euro.

5. Krissy Cela

Krissy Cela is een Albanees fitnessmodel, Instagram-sensatie en personal trainer. Ze is een van de populairste fitnessmodellen ter wereld met meer dan 3,1 miljoen volgers op Instagram. Krissy stond in tijdschriften als Women’s Health, Shape en Muscle & Fitness Hers.

Krissy staat bekend om haar killer abs en booty. Ze plaatst vaak workout video’s en foto’s op haar Instagram account om haar volgers te motiveren. Krissy is ook gecertificeerd personal trainer en voedingscoach. Naast haar werk als fitnessmodel is Krissy ook ondernemer. Ze heeft haar eigen lijn van fitnesskleding genaamd Tone It Up Apparel.

Krissy is een inspiratie voor veel vrouwen die fit en gezond willen worden. Ze bewijst dat je een geweldig lichaam kunt hebben zonder mager te zijn. Vanaf 2022 is Krissy Cela’s geschatte nettowaarde ongeveer € 5 miljoen.

4. Stephanie Sanzo

Stephanie Sanzo is een Frans fitnessmodel en social media ster. Ze heeft meer dan 2,6 miljoen volgers op Instagram, waar ze regelmatig foto’s en video’s plaatst van haar work outs, gezonde maaltijden en reizen.

Sanzo is al model sinds haar tienerjaren, en heeft de covers gesierd van tijdschriften als Women’s Health, Muscle & Fitness Hers, en Shape. Naast succesvol model is ze ook gecertificeerd personal trainer en voedingsdeskundige.

Als je op zoek bent naar trainingsinspiratie of gewoon wat eye candy, volg Stephanie Sanzo dan zeker op Instagram! Vanaf 2022 wordt de nettowaarde van Stephanie Sanzo geschat op €5 miljoen.

3. Kayla Itsines

Kayla Itsines is een van de populairste fitnessmodellen ter wereld. Ze heeft meer dan 15,3 miljoen volgers op Instagram en staat bekend om haar Bikini Body Guide programma. Kayla Itsines komt uit Australië en is 31 jaar oud. Eind 2022 heeft Kayla Itsines een geschatte nettowaarde van €68 miljoen.

Kayla Itsines is een Australische personal trainer en medebedenker van de Bikini Body Guides (BBG) en de SWEAT app. Itsines staat bekend om haar high-intensity interval training (HIIT) workouts, die door haar sociale media platforms en BBG programma aan populariteit hebben gewonnen. Itsines heeft ook verschillende boeken geschreven over fitness en gezondheid, waaronder “The Bikini Body 28-Day Healthy Eating & Lifestyle Guide” en “Sweat with Kayla”.

2. Anllela Sagra

Anllela Sagra is een Colombiaans fitnessmodel, trainer en social media ster. Ze heeft meer dan 16 miljoen volgers op Instagram en is een van de meest gevolgde vrouwelijke fitnessmodellen ter wereld. Ze is ook een populaire YouTuber, met meer dan 1 miljoen abonnees.

Sagra begon haar carrière als modemodel, maar ze stapte al snel over op fitnessmodel nadat ze zich realiseerde dat ze meer passie had voor gezondheid en fitness. Ze verscheen sindsdien in tal van tijdschriften en online publicaties, waaronder Women’s Health, Shape, en Muscle & Fitness Hers.

Naast haar modellenwerk is Sagra ook gecertificeerd personal trainer en voedingscoach. Ze heeft verschillende trainingsprogramma’s en e-books uitgebracht, en ze deelt vaak tips en adviezen op haar sociale mediakanalen. Eind 2022 wordt de nettowaarde van Anllela Sagra geschat op €5 miljoen.

1. Sommer Ray

Sommer Ray is een van de populairste fitnessmodellen ter wereld. Ze heeft meer dan 26,3 miljoen volgers op Instagram en staat bekend om haar ongelooflijke lichaamsbouw. Eind 2022 wordt de nettowaarde van Sommer Ray geschat op 8 miljoen euro.

Sommer begon haar carrière als bikinimodel en werd snel beroemd dankzij haar prachtige lichaam. Sindsdien is ze overgestapt naar de fitnesswereld en is ze een inspiratie geworden voor veel vrouwen die in vorm willen komen.

Sommer is uiterst gepassioneerd over fitness en leidt een gezonde levensstijl. Ze plaatst regelmatig workout video’s en gezonde recepten op haar social media kanalen, zodat haar fans gemotiveerd en op koers kunnen blijven met hun eigen fitnessdoelen.

Of je nu op zoek bent naar trainingsideeën of gewoon wilt lonken naar een prachtige vrouw, Sommer Ray is zeker de moeite waard om te volgen!

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten