Alles Over Merel Ek (Leeftijd, Partner, Bikini)

merel-ek-foto

Merel Ek (29) is een graag geziene gast bij Vandaag Inside. Doordat ze als politiek verslaggever niet bang is voor een discussie met Johan Derksen is ze bij veel kijkers populair. Maar wie is toch die blonde dame daar aan tafel, het lijkt alsof ze haar privéleven graag geheim wil houden. We duiden in het leven van Merel Ek en proberen al jullie vragen te beantwoorden.

  • Volledige naam: Merel Ek
  • Leeftijd van Merel Ek: 29 jaar
  • Woonplaats: Den Haag
  • Beroep: Journalist
  • Partner Merel Ek: Onbekend

Wie is Merel Ek?

merel-ek-wiki

Merel Ek werd geboren in het Noord-Hollandse Hoorn. Toen ze vier jaar oud was verhuisde Merel met haar familie naar Hoogeveen in de gemeente Drenthe. In een interview zegt ze dat ze als klein meisje de droom had om musicalster te worden. Ze ging als kind vaak naar musicals en zag het wel voor zich om op de bühne te staan. Die droom werd al snel in de kiem gesmoord omdat Merel Ek naar eigen zeggen helemaal niet kan zingen.

Merel Ek speelt dwarsfluit

merel-ek-fluit

In acteren was ze overigens wel goed en ze heeft als kind geleerd om dwarsfluit te spelen. Je zou denken dat Merel nu weinig aan die kwaliteiten heeft, toch opende ze Vandaag Inside een keer met een fluitsessie. Hier was ze vrij zenuwachtig over en ze had er weken voor geoefend, maar het resultaat was indrukwekkend.

De andere hobby’s van Merel Ek

Andere hobby’s van Merel Ek zijn tennissen, hockeyen en gamen. Voor tennis en hockey heeft ze vanwege haar werk momenteel geen tijd, maar gamen doet ze nog steeds. Ze speelt dan meestal Call of Duty. Dit doet ze om te ontspannen na een lange dag hard werken.

Opleiding

Na haar middelbare schoolopleiding ging Merel Ek naar Leiden om politicologie te studeren. Voor deze opleiding liep ze stage als campagnestrateeg bij Het Campagnebureau. Na het voltooien van haar bacheloropleiding koos ze voor een master in media, culture en society. Die opleiding voltooide ze aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Politiek verslaggever Merel Ek

merel-ek-presenteren

Tijdens haar studie ging Merel Ek al aan de slag als verslaggever en presentatrice bij Unity.NU. Dit is een nieuwssite die dagelijks via tv, radio en internetnieuws over Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest deelt. Na haar studie ging Merel Ek aan de slag als politiek redacteur bij het radioprogramma De Nieuws BV van BNNVARA. In 2022 werd Merel Ek aangenomen als politiek verslaggever bij Hart van Nederland.

Vandaag Inside

Merel Ek wordt regelmatig uitgenodigd bij het programma Vandaag Inside om te praten over politiek. In dit programma ligt ze regelmatig in de knoop met Johan Derksen. Iets wat op zich wel weer voor goede televisie zorgt. Johan Derksen staat bekend om een zeer uitgesproken mening. Merel Ek staat gelukkig haar mannetje. Dit heeft ervoor gezorgd dat Merel opvalt bij het grote publiek. Het leverde haar zelfs een nominatie op voor de Televizier-Ring Talent Award.

Daarnaast werd Merel Ek genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs voor jonge talentvolle journalisten. De winnaar van deze tweejaarlijkste stimuleringsprijs ontvangt 3500 euro om te besteden aan een opleiding. Eerdere winnaars waren onder andere Luuk Ikink en Wouter Zwart.

Akkefietje met Gideon van Meijeren

In 2022 werd Merel Ek geconfronteerd door Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie (FvD). Hij kwam met een camera haar werkkamer binnen om verhaal te halen over bepaalde uitspraken die ze had gedaan. Merel Ek wilde met draaiende camera niet met hem in gesprek. Nadat hij haar had verzekerd dat de camera uit was ging ze wel met hem in gesprek.

Ze wist echter niet dat de camera gewoon aan stond. Van Meijeren sprak haar aan op de uitspraken van Johan Derksen in Vandaag Inside. Hij zei in het programma dat ze FvD-leider Thierry Baudet zouden moeten liquideren. Derksen zei hierover later dat het een verspreking was. Volgens Merel Ek kan liquideren ook wegsturen betekenen. Van Meijeren betichte Merel Ek van riooljournalistiek.

Reactie van Mark Rutte

Veel politici reageerden verontwaardigd op de confrontatie van Gideon van Meijeren. Ook Mark Rutte kon zich niet vinden in zijn acties. Volgens hem moeten journalisten in een democratisch land vrij zijn om hun werk te doen. Ze moeten niet in diskrediet gebracht worden als iemand hun mening niet aanstaat. Mark Rutte durfde zelfs zo ver te gaan om te zeggen dat het Forum voor Democratie een nieuw dieptepunt heeft bereikt.

De vriend van Merel Ek

merel-ek-boot

Merel Ek duikt zelf maar wat graag in het nieuws, maar haar privéleven houdt ze liever voor zichzelf. Ze heeft wel aangegeven een vriend te hebben, maar over zijn naam en identiteit wil ze zich niet uitlaten. Het vreemde is dat ze vervolgens wel intieme details over haar seksleven wil delen.

Bij Vandaag Inside vraag Wilfred Genee haar of haar vriend mee wil doen met No Nut November. Mannen die daaraan meedoen beloven een maand geen seks te hebben. Er wordt gezegd dat dat goed zou zijn voor de gezondheid voor de man. Haar reactie op die vraag is “Dat hoop ik niet” gevolgd door “Nee, nee, nee dat gaan we niet doen!”

Het is duidelijk dat Merel Ek het niet ziet zitten als haar vriend een maand geen seks met haar heeft. Volgens Merel is het een goede manier om stoom af te blazen. Een maand zonder seks is dus geen optie. Wilfred Genee vindt haar uitspraken opmerkelijk.

Is Merel Ek zwanger?

Zoveel als we weten over de partner van Merel Ek weten we over haar kinderwens. Het lijkt er niet op dat ze op dit moment zwanger is, maar zeker weten we het niet. Als ze toch zwanger wordt is de kans groot dat haar plek bij Vandaag Inside zomaar vergeven wordt. Naar aanleiding van zwangerschapsdiscriminatie van omroepbaas Bert Huisjes praten ze hierover bij Vandaag Inside.

Johan Derksen vindt het maar heel normaal dat als een vrouw met zwangerschapsverlof gaan ze hun baan kwijtraken. Hij zegt dat als ze zes maanden weg zijn de vervanging mogelijk nog beter is. Het is zonde om die vervolgens weer weg te sturen. Merel vindt het schokkend dat ze bij een programma werkt waar zwangerschappen niet gewenst zijn.

Hoogevener van het jaar

Merel Ek groeide op in het Drentse Hoogeveen. Ondanks dat ze vanwege haar werk niet meer in deze stad in Drenthe woont werd ze in 2023 uitgeroepen tot Hoogevener van het jaar 2022. Ze heeft de verkiezing gewonnen omdat ze zich regelmatig positief uitlaat over Hoogeveen.

Johan Derksen maakt in het programma Voetbal Inside nog wel eens een grapje over de stad waar ze opgroeide. Merel Ek zal hier steevast een positieve draai aan geven. Merel Ek was overigens heel verbaasd dat ze de prijs had gewonnen. Ze werd door haar ouders verrast. Ze dacht dat ze een rondleiding kreeg door het theatergebouw toen plotseling haar naam werd omgeroepen.

Zullen we Merel Ek nog in bikini gaan zien?

merel-ek-bikini

Op internet heeft Merel Ek heel wat mannelijke fans. Die delen maar wat graag foto’s met haar. Maar een foto van Merel Ek in bikini zullen we niet zomaar voorbij zien komen. Merel weet heel goed dat ze als politiek verslaggever in de spotlight staat. Daarom probeert ze haar werk en privé strikt gescheiden te houden.

De enige foto’s die je van haar zal zien zijn die met een microfoon voor de camera. Hiervoor draag Merel Ek meestal een nette outfit met pantalon en blazer. Omdat haar schoenen in beeld meestal niet te zien zijn kiest ze vaak voor een paar hippe sneakers. Die zien er niet alleen hip uit, ze zitten ook nog eens heerlijk. Wel zo handig als je elke dag voor de kamer moet staan.

Veelgestelde vragen over Merel Ek

We kregen heel wat vragen binnen over Merel Ek. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Merel Ek?

Merel Ek werd geboren in het Noord-Hollandse Hoorn en is 29 jaar oud.

Wie is de partner van Merel Ek?

Merel Ek wil niet te veel kwijt over haar partner. We weten dat ze een vriend heeft en bij Vandaag Inside proberen ze regelmatig informatie over hem te ontfutselen. Maar wie hij is en wat zijn naam is wil Merel Ek niet kwijt.

Waar poseert Merel Ek in bikini?

Merel Ek heeft nergens in bikini geposeerd. De kans dat ze dat in de toekomst gaat doen is ook niet zo groot. Merel Ek laat meestal niet zoveel vrij over haar privéleven en deelt zelden persoonlijke kiekjes. Als we haar zien dan draagt ze kleding die geschikt is voor haar beroep als politiek verslaggever.

Is Merel Ek zwanger?

Het lijkt er op dit moment niet op dat Merel Ek zwanger is. Merel Ek houdt haar privéleven het liefst voor zichzelf, maar het zou uiteindelijk toch een keer gaan opvallen als ze wel zwanger is. Ze heeft overigens al wel een tijdje dezelfde partner, er is dus altijd een kans dat ze binnenkort zwanger wordt.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten