Alles over Merel Beks (Leeftijd, Beroep, Relatie)

Merel-Beks-aperol-spritz
Bron: Instagram – merelbeks

Het staat ons allemaal nog vers in het geheugen, Merel Beks (29) en Thomas van der Vlugt (31) die als stelletje De Bachelor 2022 verlieten. Het prille liefdesgeluk was echter niet bestand tegen de harde buitenwereld. Merel Beks en Thomas van der Vlugt gingen al snel weer uit elkaar. Wat doet Merel Beks nu, hoe kijkt Merel Beks terug op de Bachelor en is er alweer een nieuwe liefde in haar leven?

Merel Beks en Thomas van der Vlugt

thomas-bachelor-merel-beks

Wie Merel Beks in de Bachelor zag had al snel door dat zij en de bachelor, Thomas van der Vlugt elkaar wel zagen zitten. In eerste instantie gaf Merel zich voor de lol op, maar tijdens de opnames werd het toch serieus. Tijdens het programma had hij verschillende dates met tientallen vrouwen. Maar de meeste kijkers waren niet verbaasd dat hij uiteindelijk voor Merel koos. De vonken vlogen ervanaf. Ze besloten om elkaar in een rustig tempo te leren kennen.

Zo snel als de relatie opbloeide, zo snel was het ook weer over. Merel Beks plaatst hierover op Instagram een bericht. Hierin vertelt ze dat ze in een nachtmerrie is beland waar ze maar niet uit wakker lijkt te worden. Ze zegt dat zij en Thomas niet meer samen zijn nadat hij twee weken eerder aangaf dat hij niet meer kon. Iets wat voor Merel Beks als donderslag bij heldere hemel kwam. De dag ervoor zij hij namelijk nog steeds van haar te houden en zeer trots op haar te zijn.

Thomas zoent met een andere vrouw

Merel Beks was naar eigen zeggen tot over haar oren verliefd op Thomas. Ondanks de druk van buitenaf wilde ze vol voor de relatie gaan. De breuk kwam dan ook volledig vanuit Thomas. Ondanks de breuk gaf Thomas aan heel dankbaar te zijn voor zijn tijd met Merel. Hij zegt dat ze een speciaal plekje in zijn hart heeft en wenst haar al het beste. Eerder nog plaatste Yvonne Coldeweijer een video op haar juicekanaal waarin Thomas te zien zou zijn al zoenend met een andere vrouw. Thomas laat zich in zijn reactie op de breuk niet over deze video uit.

Het rommelde al eerder tussen Merel Beks en Thomas van der Vlugt

Thomas-van-der-Vlugt-badjas
Bron: Instagram – thooootje

Nu de relatie tussen Merel Beks en Thomas van der Vlugt voorbij is komen er ook andere verhalen aan het licht. Velen van ons hebben de laatste date van de twee wel gezien. Tijdens het zwemmen werd er wat afgezoend. Dat was het leuke deel van de date. Niet veel later op de dag wil Thomas Merel een paar foto’s laten zien. Hij laat ook per ongeluk foto’s van Maureen in bed zien.

Precies op dat moment wordt Merel door de productie meegenomen. Ze wilde ze eigenlijk vragen of ze even privé met Thomas kon praten, maar dat ging natuurlijk niet. Later hebben ze het er nog wel over gehad, maar Merel was niet per se tevreden met zijn reactie. Hij vond dat het een beetje bij het programma hoort. Merel vond het toch wel bezwaarlijk.

Half jaar geheimhouding

Wat kijkers van The Bachelor niet realiseren is dat het koppel hun relatie een half jaar geheim moet houden. Het duurt namelijk 6 maanden voordat het programma uiteindelijk uitgezonden wordt. Tot die tijd mag niet bekend worden met welke vrouw de bachelor eindigt. Voor Merel was dit een lastige tijd, want al vanaf het vroege begin waren er geruchten dat Thomas er andere vrouwen op na hield.

Merel Beks vader overleden

Merel-Beks-vader
Bron: Instagram – merelbeks

Merel Beks geeft in een interview aan dat zij en Thomas na de breuk niet echt contact meer met elkaar hebben gehad. Wel heeft Thomas haar een bericht gestuurd nadat de vader van Merel Beks plotseling overleed. Merel wilde liever een persoonlijk gesprek om de lucht te klaren, maar daar zag Thomas niets in.

Over Merel Beks

Merel-Beks-Selfie
Bron: Instagram – merelbeks

Merel Beks is meer dan alleen de ex-vriendin van Thomas van der Vlugt. Het is een gezellige dame die houdt van een feestje, veel vrienden heeft, regelmatig gaat skiën en sinds een tijdje tandarts is. In de zomer van 2022 behaalde ze haar diploma voor tandarts, een kinderdroom die uitkomt.

Merel Beks is tandarts

Merel-Beks-tandarts
Bron: Instagram – merelbeks

Merel zegt over haar tandartsdiploma dat de 6-jarige studie het absoluut waard was. Ze raadt het iedereen aan, ook als je twijfelt of je wel wil studeren. Ze werkt ondertussen al een tijdje bij een tandartsenpraktijk in Bussum. Merel komt in haar praktijk regelmatig patiënten tegen die onzorgvuldig met hun gebit omspringen. Dat komt niet altijd door een slechte verzorging, maar ook door onwetendheid

Zo zegt Merel Beks dat je nooit op ijs moet kauwen en al helemaal geen doppen open moet maken met je tanden. Iets anders wat je beter niet kunt doen is het gebruiken van charcoal tandpasta. Die tandpasta´s worden gebruikt om tanden witter te maken, maar wat ze eigenlijk doen is het verwijderen van je glazuur. Ze raadt overigens ook aan om je mond na het tanden poetsen even niet te spoelen. De fluoride heeft zeker 20 minuten nodig om in te trekken.

Merel Beks nieuwe liefde

Ondanks dat de breuk met Thomas van der Vlugt Merel zwaar viel, is ze langzaam aan het opkrabbelen. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe liefde bij. Met Koningsdag werd Merel Beks met een nieuwe vlam gespot. De locatie waar ze gespot werden was de McDonald´s. Dat is natuurlijk niet zo´n romantische plek om af te spreken, maar we moeten allemaal eten. De onbekende liefde van Merel Beks heeft net als Thomas halflang haar.

Merel Beks onzekerheden

merel-beks-selfie

Het meedoen aan een programma zoals de bachelor heeft ervoor gezorgd dat ze direct in de spotlight kwam te staan. Dat was enerzijds wel leuk, maar het zorgde er ook voor dat Merel meer zelfbewust werd. Volgens Merel kreeg ze heel wat leuke reacties van mensen, maar de negatieve reacties bleven veel meer hangen. Zo werd er veel gezegd over de neus van Merel Beks.

Zo vertelde iemand dat hij te groot was en een ander beweerde dat ze ervan overtuigd was dat Merel haar neus snel zou laten opereren. Dat was voor Merel Beks wel even moeilijk te verkroppen. Ze wil al haar imperfecties accepteren, maar met al dat commentaar is dat lastig.

De toekomst van Merel Beks

merel-beks-springt-uit-vliegtuig

Merel Beks heeft na haar deelname aan De Bachelor veel aandacht gekregen. Niet alleen van fans, maar ook van bedrijven die met haar een samenwerking aan willen gaan. Zo zien we op Instagram dat Merel een samenwerking is aangegaan met Air Up, de waterfles met een lekker luchtje. Ze plaatst ook regelmatig content over tandproducten, maar het is niet helemaal zeker of ze hiervoor ook daadwerkelijk betaald wordt.

Merel Beks heeft ongeveer 109.000 volgers op Instagram. Een aardig publiek dus om te informeren over tandzorg. Merel zegt dat ze over het algemeen volop geniet van de aandacht die haar bedeeld is na de deelname aan The Bachelor. Ondanks haar breuk met Thomas is ze toch blij dat ze meegedaan heeft. Ze zou het zeker niet hebben willen missen.

Veelgestelde vragen over Merel Beks

merel-beks-jarig-29

We hebben heel wat vragen ingezonden gekregen over Merel Beks, de voormalige vriendin van Thomas van der Vlugt uit de Bachelor. We zetten de belangrijkste vragen voor je op een rijtje.

Wie is Merel Beks?

Merel Beks is een van de dames die meedeed aan The Bachelor 2022. Samen met tientallen andere vrouwen probeerde ze het hart van Thomas van der Vlugt, de bachelor, te veroveren. Thomas koos haar uit wat resulteerde in een kortstondige relatie. Na een paar maanden gingen de twee weer uit elkaar.

Zijn Merel Beks en Thomas van der Vlugt nog samen?

Merel Beks en Thomas van der Vlugt zijn niet meer samen. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het programma The Bachelor. Na met heel wat andere dames gedate te hebben koos Thomas voor Merel. De twee hebben nog een paar maanden gedate, maar toen besloten ze uit elkaar te gaan.

Wie is de vriend van Merel Beks?

Merel Beks heeft een korte tijd een relatie gehad met Thomas van der Vlugt uit The Bachelor 2022. Deze relatie heeft echter maar een paar maanden geduurd. Een half jaar later werd Merel Beks met een andere man met halflang haar gespot in een MC Donalds. Over de identiteit van de man is verder niets bekend.

Hoe zit het met de vader van Merel Beks?

De vader van Merel Beks is niet zo lang geleden plotseling overleden. Dit is voor Merel een moeilijke periode geweest omdat ze een zeer goede band had met haar vader. Merel probeert ondanks het verdriet de draad weer op te pakken.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten