Top 3 meest voorkomende iPhone problemen

meest-voorkomende-iphone-problemen

De iPhone is een van de meest bekende en gebruikte smartphones op de markt. De iPhone is een betrouwbare smartphone. Maar net zoals elk apparaat gaat ook de iPhone kapot of heeft het last van veel voorkomende problemen. Wij hebben een lijst gemaakt van de 3 meest voorkomende problemen, inclusief een aantal handige oplossingen.

iPhone batterijproblemen

Een van de meest voorkomende problemen die iPhone-gebruikers ervaren is een batterij die slecht(er) presteert. Een slechte batterij herken je vaak aan de hand van de volgende problemen; iPhone laadt niet meer op, iPhone batterij die snel leegloopt of het toestel vertoond een verkeerd batterijpercentage.

Controleer de batterijconditie en het batterijgebruik via je app. Is de batterijconditie onder de 75%, dan is het vervangen van de batterij aan te bevelen. Is de batterijconditie nog goed, dan is het wijs om op zoek te gaan naar apps of locatievoorzieningen die batterij vreten.

iPhone schermproblemen

refurbished-iphones-wat-zijn-dat

Een ander veel voorkomend probleem is een beschadigd of een gebarsten scherm. Dit gebeurt vaak wanneer je de iPhone ergens tegen aan stoot of laat vallen. Om verdere schade te voorkomen is het belangrijk om het scherm snel te repareren. Dit kan je zelf doen met een handleidingen of je kunt het laten repareren. Tip: Laat je iPhone alleen repareren met goede kwaliteit onderdelen.

iPhone oplaadproblemen

Het niet meer opstarten van een iPhone komt volgens iPhone-gebruikers veel voor en dit kan meerdere oorzaken hebben. Hier volgen een aantal symptomen van een iPhone die niet meer oplaadt: iPhone gaat niet meer aan, iPhone laadt niet meer bij en iPhone laadt niet meer volledig op.

Om oplaadproblemen op te lossen is het raadzaam om eerst je oplader en oplaadkabel te testen, werken die wel goed? Probeer je iPhone op te laden met een andere lader. Wanneer dit niet de oplossing is, controleer dan de oplaadpoort op stof en viezigheid. Gebruik een sateprikker of dunpincet om de stof eruit te halen. De laatste veel voorkomende oplossing is het resetten van je iPhone. Via een speciale toetsencombinatie kan je de iPhone geforceerd herstarten.

Is je iPhone niet meer te redden of zie je het niet zitten op veel geld te betalen voor een dure reparatie? Om te besparen op de aanschaf kun je een refurbished iPhone kopen. Dit bespaart tot wel 50% op de aanschaf.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten