Top 10 Meest Bizarre Trends Ter Wereld

tong-schaar

De wereld heeft nogal wat unieke trendsetters die bijna niet te begrijpen zijn. Heb je ooit een raar kapsel of outfit zoals die van Lady Gaga gezien en je afgevraagd waarom ze daarvoor kozen? Vast wel, maar er zijn mensen die het naar een volledig ondoorgrondelijk niveau hebben gebracht. Je voelt je misschien heel normaal, maar er zijn een aantal bizarre trends die steeds populairder worden. 

1. Plastische chirurgie

Plastische chirurgie is een chirurgisch specialisme dat veelal geassocieerd wordt met het aanpassen van het uiterlijk. Het werd eerst veel gebruikt voor het herstellen van aangeboren of opgelopen verminkingen van het lichaam. Maar de laatste tijd is plastische chirurgie erg populair geworden en wordt het gebruikt om het uiterlijk te verbeteren. Van Sharon Osbourne tot Dwane Johnson, veel beroemdheden maken gebruik van plastische chirurgie om zichzelf mooier te maken. 

These are real-life Ken and real-life barbie. | Extreme plastic surgery, Barbie and ken, Barbie

Sommige mensen gaan wel een tikkeltje ver, deze twee hebben het doel om als een echte Barbie en Ken door het leven te gaan! Dat mag wat gekost hebben!

2. Face modifications 

Naast de reguliere plastische chirurgie, zijn er nog andere extreme ingrepen waar sommige mensen aan durven te beginnen.

Face Modifications

Stel je voor dat je slaapt en wakker wordt met een hondengezicht! Iedereen kan er rillingen van krijgen, behalve deze Braziliaanse man. Met het modificeren van het gezicht worden bizarre wijzigingen in het gezicht aangebracht.

3. Bagel Heads

We waren nog niet klaar met de zogenaamde lichaamsmodificaties. ‘Bagel hoofd’ is een lichaamsmodificatietechniek die van start ging in Canada. 

Sure Hope This New Bagel Head Trend In Japan Catches On

Hier wordt het voorhoofd opgezwollen door een zoute druppel en zoals de naam al doet vermoeden, wordt de zwelling gevormd in de vorm van een bagel of donut.  Dit werd een enorme sensatie over de hele wereld. De trend ontstond in Japan.

4. Nek ringen

Neck Elongation: Rare Facts & Stories About It You Haven't Heard

De nekringen zijn stijve ringen die als sieraad om de nek worden gedragen. In veel culturen wordt dit gedaan door mannen en vrouwen. Het wordt meestal gedragen door vrouwen en hiermee wordt al begonnen vanaf de leeftijd van 2 jaar! Ze beginnen met 1 ring en in de loop van de tijd word dit opgebouwd tot meerdere ringen. Zo kan het zo ver gaan dat sommige vrouwen wel 20 ringen om hun nek dragen! Veel mensen buiten deze stammen hebben geprobeerd de ringen om te doen, maar het kan schade aan de ruggengraat en het lichaam veroorzaken.

5. Nagelkunst

Nee, niet kunstnagels, wat behoorlijk normaal is tegenwoordig maar echt kunst maken van je nagels.

Nail Art

Dit is een van de leukere trends waar je snel verslaafd aan raakt, met veel nailart-ontwerpen en materialen is namelijk echt alles mogelijk! Het is een snelgroeiende trend waar veel beginnende en ervaren kunstenaars zich mee vermaken. Nagelkunstenaars brengen hun passie naar een fascinerend niveau en versieren hun nagels met verschillende mooie afbeeldingen en juwelen. Zoveel dat ze overboord gaan met grote kunstwerken op hun nagels om er mooi uit te zien.

6. Slangentong

Dit wordt gedaan door de tong van de voorste punt naar de achterkant tot 5 cm of minder af te snijden. 

Ugly...!

Serieus, waarom zou iemand dat doen? Zo zijn er nog honderd andere dingen die we niet helemaal begrijpen, maar toch zijn er wel mensen die ervoor kiezen om hun tong te splijten. Of ze het nu mooier of cooler vinden, wat hun reden ook is, het wordt een heel ander leven met 2 wriemelende tongen. Deze trend heeft verbazend genoeg veel groei en populariteit gezien.

7. Lange nagels

World's Longest Nails (longest nails, worlds nails) - ODDEE | World records, Guinness world records, Guinness book of world records

Ook iets wat erg normaal klinkt, veel vrouwen hebben namelijk graag lange nagels. Maar sommige mensen nemen het wel erg serieus. Die zien het als een wedstrijd, om de langste nagels te hebben. Wij vragen ons af hoe ze hun nagels nog niet gebroken hebben tijdens het huishouden. Dit moet wel ontzettend ongemakkelijk zijn om mee te leven. Frappant dat sommige mensen deze opoffering graag willen maken. Mensen zijn nou eenmaal bijzondere wezens!

8. Tattoo

Tatoeages zijn het afgelopen decennium enorm populair geworden; maar ze zijn al eeuwenlang beoefend. Sommige mensen zijn tevreden met slechts één of enkele tatoeages, maar voor weinig anderen is alleen volledige lichaamsbedekking voldoende. 

full-body-tattoo - RVCJ Media

Het volledig of grotendeels bedekken van de huid is erg populair geworden onder de jeugd, sportsterren, muzikanten, straat- en freakshowartiesten. Kiezen om voor altijd van je oorspronkelijke zelf af te komen en je toevlucht te nemen tot een geïnkt lichaam is een hele uitdaging om te begrijpen, maar zorg ervoor dat je zelfverzekerd bent wanneer je dit kiest, want aan spijt zal je niks hebben.

9. Lang haar

Heb je ooit verlangd naar lang haar? Misschien een kwart van deze lengte?

Het kan het grootste probleem zijn dat je met je mee kunt dragen, maar voor Asha Mandela en andere mensen zoals zij is het gewoon hun deel van vreugde en passie dat voor ons moeilijk te begrijpen is. 17 kilogram aan haar kan behoorlijk zwaar zijn om bij je te dragen, maar zij heeft er vrede mee; misschien kan jij dat ook. Daarnaast geven mensen er ook de voorkeur aan hun schaamhaar en gezichtshaar langer te laten groeien dan normaal.

10. Tanden slijpen

Pin on Products

Je tanden slijpen, dat is niet iets ongewoons voor de tandarts. Tanden slijpen is in veel culturen gebruikelijk, maar in andere delen van de wereld is dit een trend geworden. De tanden worden handmatig geslepen om hun verschillende lichaamsaanpassingen aan te vullen, zoals hagedisman, luipaardman, enz.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten