75x Beste Manieren om je Vriend of Man te Verrassen

vrouw-verrast-vriend-koppel

Geen inspiratie om je vriend te verrassen? Of je nu een pas ontluikende romance hebt of samenwoont met een langdurige partner, als je een relatie hebt is het gemakkelijk om aan te nemen dat je vriend precies weet wat je voor hem voelt.

Negen van de tien keer is dat echter niet het geval. Niemand is een gedachtelezer, en ook al vertel je regelmatig hoeveel je om hem geeft, soms spreken daden toch echt meer dan woorden. Door af en toe attente verrassingen voor je vriendje te plannen, kun je ze laten zien hoe bijzonder ze zijn en ze de aandacht geven waarvan je weet dat ze die verdienen.

Als je moeite hebt om het juiste cadeau te bedenken om te geven, helpt de onderstaande lijst van 75 manieren om je vriend te verrassen.

1. Recreëer het scenario van jullie eerste afspraakje

Soms vergeten we hoe magisch en mooi het was toen we met onze significante ander begonnen uit te gaan. Herinner hem eraan door het moment te herscheppen, hetzij thuis of op de plek waar de eerste date werkelijk plaatsvond.

2. Verras je vriend met een bezoek van zijn beste vriend, broer of zus die ver weg woont

vriend-verrassen-koppel

Als je vriend een goede vriend of vriendin heeft die verhuisd is, of misschien een broer of zus die aan de andere kant van het land naar de universiteit gaat, maak dan privé plannen voor die persoon om terug te reizen en je partner voor zijn verjaardag te verrassen. Als alles goed gaat, zal hij of zij oprecht verrast zijn door het lieve gebaar.

3. Koop zomaar een cadeau voor hem

De volgende keer dat je langs een etalage loopt en iets ziet waar je oog op valt, koop het dan voor hem, gewoon omdat het kan. Hij zal verrast zijn door dit kleine gebaar, en zich geliefd voelen door het feit dat je aan hem herinnerd werd.

4. Maak een lekkere soep als hij ziek is en thuis vastzit

Ziek thuis zitten is een van de irritantste dingen, dus maak zijn tijd in bed wat draaglijker door soep (of wat hij lekker vind als hij zich niet goed voelt) naar zijn bed te brengen. Je kunt ook stiekem een thuisbezorgd maaltijd bij hem laten bezorgen als je niet in de buurt bent!

5. Koop kaartjes voor zijn favoriete evenement

Koop hem kaartjes voor een concert van zijn favoriete band, een entree voor een stand-up comedy act, of voor zijn favoriete sportevenement. Concerten zijn moeilijk te vergeten, en ze zijn een geweldige manier om goede herinneringen achter te laten. Het live optreden van een band bekijken kan een onvergetelijke ervaring zijn, en een concertkaartje kopen kan een ongelooflijk attente manier zijn om je man te verrassen.

6. Stop een liefdesbriefje in zijn jaszak zodat hij die later op de dag vind

Niets verwarmt het hart op een kille ochtend meer dan op weg naar je werk in je zak te reiken en een lief briefje van je geliefde te vinden. Je laat zo een gewone dag buitengewoon aanvoelen met een paar eenvoudige woorden. Ideeën nodig? Vertel hem één ding dat je zo leuk aan hem vindt of spreek uit dat je niet kunt wachten om hem later weer te zien.

7. Bezoek hem op zijn werk of tussen zijn lessen door om samen te lunchen

partner-verrassen-koppel

Zorg er alleen eerst voor dat je zeker weet dat hij niet omkomt van de vergaderingen of zich aan het voorbereid is op een belangrijke presentatie, zodat je niet per ongeluk midden in de chaos opduikt. Zodra je dit zeker weet pak je een picknick lunch in of haal je zijn favoriete speciale traktatie.

8. Laat bloemen op zijn kantoor bezorgen om een promotie of zijn jubileum te vieren

De beste partners besteden aandacht aan belangrijke mijlpalen en belangrijke data buiten alleen verjaardagen en feestdagen. Wens je vriend een gelukkige werkverjaardag of feliciteer hem met een recente promotie door hem te verrassen met bloemen of Champagne die je naar zijn bureau stuurt.

9. Een diner bij kaarslicht

Na een lange dag werken verras je je man met een diner bij kaarslicht. Daar zou hij zeker van genieten. Kook iets eenvoudigs, steek de kaarsen aan en dim de lichten.

10. Maak samen kunst

Kunst maken is een geweldige manier om samen quality time door te brengen. Het is ook nuttig voor jullie. Je kunt je richten op doe-het-zelf projecten om het huis te repareren of op pronkstukken. Je kunt ook portretten van elkaar maken. Het is een mooie manier om souvenirs te maken als aandenken aan een belangrijke dag. Als je later allebei terugkijkt, zul je altijd terugkeren naar dat mooie en vredige moment van je leven.

11. Trek spontaan een hotelkamer sleutelkaart uit je zak

This Could Be Us Love GIF by MOODMAN

Als je uitgaat, stop dan bij een hotelbar voor een drankje na het eten. Nadat je een paar cocktails gedronken hebt, verras je hem door een sleutelkaart uit je zak te trekken.

12. Regel dat hij wat tijd voor zichzelf heeft

Niet elke romantische verrassing voor je vriend hoeft een ervaring te zijn die jullie samen doen. Als je je partner een cadeau wilt geven waarvan hij zeker zal houden, probeer hem dan wat tijd aan te bieden om alleen te zijn. Dit geeft je partner de kans om op te laden.

13. Zet zijn favoriete bier in zijn koelkast

Laat er een paar six-packs bier in liggen vlak voor er een grote wedstrijd op TV komt, of vul de koelkast met chips en snacks waar hij tussen de maaltijden door altijd naar omkijkt.

14. Pimp zijn appartement

Oké misschien waardeert niet elke man dit, maar heeft jouw vriend een man cave van zijn appartement gemaakt? Dan kan de frisse blik van een vrouw een groot verschil maken. Verander de inrichting van zijn appartement of geef het appartement een flinke schoonmaakbeurt en fleur het op met geurkaarsen en andere gezellige accessoires.

Heeft hij het toch liever zoals hij het had? Dan kun je dat natuurlijk altijd weer liefdevol voor hem terug veranderen. Hij zal het gebaar en de energie die je er ingestoken hebt sowieso waarderen.

15. Geef hem nieuwe kleren, schoenen, en accessoires

Happy Bang Bang GIF by Noovo.ca

Dit is altijd een top idee. Als vrouw heb je vaak net wat meer gevoel voor mode, dus een hip nieuw kledingstuk is altijd leuk om te geven. Bonus: hij zal aan je denken elke keer als hij het weer aan trekt.

16. Stuur hem een sexy berichtje terwijl hij in een vergadering zit

Misschien doen jullie niet aan dirty talk, maar misschien moet je het eens overwegen. Er is niets opwindender dan een stomend heet berichtje van je partner te ontvangen. Al moet je wel even checken of hij niet op het punt staat zelf een belangrijke presentatie te geven. Je wilt niet dat je hem afleid terwijl hij gefocust moet zijn. Het zal hem verrassen en hij zal naar je verlangen.

17. Steel zijn auto en vul hem met benzine

Je kunt ervoor kiezen om hem te vertellen wat je gaat doen, of hem te zeggen dat je het avondeten gaat halen en zijn auto meeneemt. Als hij er de volgende ochtend in stapt om naar zijn werk te gaan, zal hij zijn volle tank opmerken en je er liefdevol dankbaar voor zijn.

18. Diner in een restaurant aan het water

Een andere manier om de ketens van verveling te doorbreken is je man te verrassen met cadeautjes, film- of speltickets, of gewoon een verrassingsdiner te boeken in een restaurant aan het water.

19. Ga samen zwemmen

romantische-plek-koppel-zoenen-verrassing

Afhankelijk van het weer, of juist niet, ga zwemmen! Zwemmen als het koud is, is tegenwoordig een hype omdat het ontzettend gezond voor je is. De adrenaline shock die jullie samen zullen ervaren zal een onvergetelijk moment worden.

Liever niet in de kou? Ga op een zomerse avond naar een afgelegen gebied en ga samen skinny-dippen! Ook dit zal een romantische en bijzondere ervaring uit jullie relatie worden.

Verbind je met zijn familie

Ga naar het huis van zijn familie en help zijn ouders een handje. Of ga een keer op stap met zijn moeder of zusje. Het zal hem heel erg goed doen als hij ziet dat jij moeite steekt in de relatie met je schoonfamilie. Dit toont hoe serieus jij de relatie neemt en hoe belangrijk jij het vind om geliefd te worden door zijn geliefden.

20. Stuur hem onverwachts een spraakbericht

Maak een opname van een lieve en romantische boodschap en stuur die naar hem terwijl hij op zijn werk is. Dit bericht kan gaan over hoeveel je van hem houdt en hem mist.

21. Verwen zijn adrenaline-junkie-kant

Is je vriend/man een adrenalineverslaafde? De kans is groot dat het een kant is waar hij zich niet vaak aan overgeeft. Verras hem met een buitenavontuur dat al lang op zijn bucket list staat. Je kunt hem je leuke kant laten zien, en zelf kun je ook meedoen aan de ervaring. Is hij dol op grote hoogten, dan kun je een uitje plannen met ziplinen of bungeejumpen. Houdt hij van mountainbiken, dan kun je een kijkje nemen bij de accessoires die hij nodig heeft.

22. Geef een barbecuefeest

Verras je man met een barbecue feestje. Mannen houden van kookfeestjes in achtertuinen, compleet met versnaperingen en goede makkers in de buurt, dus waarom zou je hem geen verrassingsfeestje geven?

23. Kijk een wedstrijd met hem of ga met hem mee naar zijn sport

Verras je man door bij hem te gaan zitten en samen naar de wedstrijd te kijken, of ga met hem mee als hij bijvoorbeeld gaat golfen.

24. Neem hem mee naar jullie favoriete plek en kijk samen naar de zonsondergang

the princess bride love GIF

Je hoeft de bank niet te overvallen om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Als je verdiensten op het moment niet zo hoog zijn, zal hij dat zeker begrijpen. Dus als je hem vraagt je te volgen naar een rustig, maar mooi plekje om naar de zonsondergang te kijken, zal hij de gedachte zeker waarderen.

25. Geef hem een mooi sieraad cadeau waar je naam op staat

We houden van aandenkens die ons aan onze partners herinneren als ze weg zijn. Hem gegraveerde manchetknopen geven, of een halsketting zou een mooie herinnering zijn dat je van hem houdt, ongeacht waar hij is.

26. Doe iets waar hij van houdt en dat jij haat

Een van de beste verrassingen die je hem kunt geven is iets wat hij lekker vindt waarvan hij weet dat jij het niet kunt uitstaan. Het zal opvallen dat jij het voor hem doet en dat zal hij waarderen.

27. Laat een bubbelbad vollopen als hij thuiskomt van zijn stressvolle week

Haal wat bad bommetjes, steek een stel kaarsen aan en schenk een royaal glas wijn in, net op tijd voor je partner op vrijdag thuiskomt van zijn werk. Hij zal zo dankbaar zijn voor de kans om te ontspannen na een lange week. Je kunt zelfs in het bad onder de bubbels wachten voor een extra speciale – en serieus sexy – verrassing.

28. Maak een lijstje van jullie favoriete herinneringen als stel en laat die op zijn kussen achter

Of de herinneringen nu grappig, sappig, of een mix van beide zijn, je partner zal het heerlijk vinden herinneringen op te halen aan jullie beste momenten samen als stel. Door de lijst op zijn kussen te leggen, zal hij ze vlak voor het slapengaan weer herleven en dromend van jou gaan slapen.

Je vriend betekent de wereld voor je, dus laat hem nooit het gevoel krijgen dat hij als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Verras hem af en toe met een vriendelijk gebaar en houd jullie relatie sterk.

29. Zet een strik op je hoofd

koppel-bed-vriend-verrassen

Eerlijk gezegd zijn mannen ongecompliceerde wezens met 2 hele basale behoeften – eten en seks. Over seks gesproken, wat is er sexyer dan jij, de vrouw van wie hij houdt, gewikkeld in lingerie en een strik? Je bent als het cadeautje dat hij altijd al wilde hebben, helemaal mooi opgemaakt en klaar om opengeklapt te worden. Jezelf een strik omdoen geeft zo’n beetje aan dat je voor hem alleen bent.

30. Leer over de gevoelige plekken van je vriend

Ken je alle gevoelige plekken van je man? Vraag naar wat hij fijn vind. Of lees er stiekem over zodat je hemt kunt verrassen. Lees: 10 Plekken waar Mannen graag Aangeraakt worden

31. Plastic muntjes/tokens

Koop een aantal plastic muntjes en schrijf op elk muntje een andere handeling die je voor hem zult voltooien, zoals knuffelen, kussen, rugmassage, chique eten koken of andere romantische handelingen die hij leuk vindt. Geef de muntjes in een zakje cadeau en hij kan ze inzetten wanneer hij wilt!

32. Organiseer een avondje uit met zijn vrienden, maar zonder jou

Wil je je man echt verrassen? Regel dan een avondje uit voor hem-zonder jou aan zijn zijde. Regel een datum of avond voor je man om samen te komen met zijn  vrienden. Door de avond uit te zitten en je partner toe te staan zijn andere relaties te voeden, laat je je man zien dat je veel om zijn behoeften geeft en bereid bent offers voor hem te brengen.

33. Schrijft een liefdesbrief

Pen op papier zetten kan aanvoelen als een verouderde praktijk in het digitale tijdperk – en dat is precies waarom een handgeschreven liefdesbrief zo’n attent en verrassend cadeau is. Het bevestigen of bekrachtigen van liefde en kwaliteiten van je man of vriend kan aanmoedigen en een band scheppen in de relatie, en ook helpen in tijden van stress wanneer een relatie uitdagingen doorwerkt.

34. Neem belangstelling voor zijn favoriete hobby

Zelfs als je nooit een persoonlijke passie voor puzzelen gevonden hebt, kan belangstelling tonen voor de favoriete hobby van je vriend – vooral als je daar in het verleden tegenop zag – een geweldige manier zijn om hem een romantische verrassing te geven.

35. Organiseer een romantisch uitstapje

koppel-fietsen-romantisch

Een tripje naar Parijs is misschien het eerste waar je aan denkt, maar je kunt je vriend nog steeds van de kaart vegen met een romantisch uitstapje dichter bij huis. Zet gewoon je zinnen op een plek die voor jullie als stel belangrijk is en boek je reis!

36. Tackle zijn to-do lijst voor hem

Klaagt je echtgenoot al een eeuwigheid over de loszittende trapleuning op je trap of over hun rommelige kast, wat wel een eeuwigheid lijkt? Als je hen op de beste manier wilt verrassen, regel dan dat het geregeld is tegen de tijd dat ze aan het eind van de dag thuiskomen.

37. Geef hem een eau de cologne of parfum

Stuur hem een verzorgingspakket met alle benodigdheden, en doe er je eigen signatuur eau de cologne of parfum bij, dat hij kan dragen, of misschien alleen even ruiken als hij het mist dicht bij je te zijn.

38. Speel zijn fantasie uit

Je bent al een fantastische partner, en hij is helemaal verliefd op je. Waarom zou je niet een stap verder gaan en al zijn dromen laten uitkomen? Vraag hem naar zijn fantasieën, wilde ideeën, of gedachten die diep in de gewelven van zijn hart verborgen liggen. Kijk of je ze kunt verwezenlijken of op z’n minst de basis kunt leggen voor jullie om ze samen te vervullen. Als het om fantasieën gaat, onthoud dan dat the sky the limit is!

39. Dubbeldate

Soms is het leuk om andere vrienden toe te staan je te vergezellen op een afspraakje. Nog beter: ga uit met zijn beste vriend en zijn vriendin. Dan heeft hij twee van de belangrijkste personen in zijn leven om zich heen. Win-win!

40. Kook zijn favoriete maaltijd

Yara Shahidi Love GIF by grown-ish

Er is letterlijk geen man op deze planeet die het niet heerlijk zou vinden als zijn favoriete maaltijd door zijn partner bereid wordt. Als je niet kunt koken, zorg er dan voor dat je het bestelt dicht tegen de tijd dat hij van zijn werk komt, zodat het nog vers en warm is.

41. Geef hem een onverwachts compliment

Het horen van “ik hou van je” is leuk, maar als je je vriend wilt verrassen, geef hem dan attente complimentjes bovenop die dagelijkse herinneringen aan je liefde voor hem. Van het gloedvolle “Je ziet er prachtig uit” tot het dankbare “Bedankt dat je me altijd vergeeft als ik mijn humeur verlies.” Ongeacht de aard ervan, elke opmerking die duidelijk uit een oprechte plaats komt en die laat zien hoezeer je hen waardeert, kan een grote impact maken.

42. Plan een dagje spa

Iedereen kan van tijd tot tijd wel wat ontspanning gebruiken – ook jij – dus waarom verras je je partner niet met een dag waarop jullie samen tot rust kunnen komen en je weer kunnen opladen? Je partner verrassen met een geplande dag van ontspanning samen geeft de sfeer en stemming voor een betekenisvolle herontmoeting.

43. Maak een van zijn bucketlist dromen waar

Heeft je vriend altijd al eens met dolfijnen willen zwemmen? Een menu in een Michelin-sterren restaurant willen proberen? Een weekend doorbrengen in dat prachtige bed and breakfast op het platteland? Wat het ook mag zijn, maak een plan om je partner te verrassen met iets waarvan je weet dat hij dat altijd al heeft willen doen of zien.

44. Houd een picknick thuis

Wie zegt dat je in een sjiek restaurant moet reserveren om je man met een onvergetelijke romantische maaltijd te verrassen? Probeer hem in plaats daarvan te verrassen met een picknick thuis. Bereid een maaltijd, haal zijn favoriete wijn en dessert, en laat het plezier zich ontvouwen.

45. Laat een leuke herinnering achter dat je aan hem denkt

man-verrassen-tips-koppel

Je hoeft geen ton geld uit te geven aan een romantisch cadeau om je partner te verrassen – creatieve en attente gebaren die hem of haar laten weten dat je aan hem denkt en hem waardeert, zullen zeker helpen om een hernieuwde passie in je relatie aan te wakkeren.

46. Doe zijn favoriete activiteit met hem

Samen dingen doen is een geweldig idee om romantische partners dichter bij elkaar te brengen. Dat kan zijn samen jullie favoriete eten koken of een spelletjesavond organiseren met kaas en een fles wijn. Laat hem weten dat je om zijn hobby’s geeft en graag aan zijn interesses deelneemt.

47. Schrijf korte berichtjes op de spiegel

Laat met je rode lippenstift een sexy berichtje achter op de badkamerspiegel. Dit kan een van de leukste manieren zijn om je partner te verrassen. Je kunt de liefdesboodschap ook met je vingers op een stomende spiegel krabbelen of plakbriefjes opplakken. Eenvoudige woorden als “dank je wel” of “ik hou van je” kunnen een diepgaande invloed op een relatie hebben. Je man moet weten dat hij gewaardeerd wordt.

Als alternatief kun je ook een romantische boodschap voor hem schrijven met stroop op je ontbijtpannenkoek. Welke methode je ook kiest, het hart van je man zal zeker smelten.

48. Geef hem een professionele massage cadeau

life in pieces massage GIF by CBS

Ook mannen vinden het heerlijk om verwend te worden. Schrijf hem in voor een kleine oliemassage of een dag in een kuuroord, waar hij zich kan laten verwennen. Het zal hem en jullie relatie verjongen. Een goede spa of massage vermindert stress, helpt hem tot rust te komen en te ontspannen. Hij zal je attentheid waarderen en verjongd aan zijn nieuwe week beginnen.

49. Plan een verrassingsdate avond

Je hoeft niet te wachten op een verjaardag of een jubileum om hem te verrassen. Verschillende stellen hebben verschillende ideeën voor de perfecte date. Het is een goed idee om een hotelkamer voor jullie tweeën te boeken om samen quality time door te brengen. Je kunt roomservice bestellen en knuffelen en praten. Je kunt hem ook meenemen naar een feest of disco en de hele nacht dansen.

50. Schrijf hem in voor een les die hij altijd al wilde

Schrijf je vriend/echtgenoot in voor een muziek- of kunstles die hij altijd al wilde volgen maar niet kon. Zo’n heerlijke verrassing zal je partner de adem benemen en hem helemaal opnieuw verliefd op je doen worden. Dit is de beste manier om de liefde van je partner voor muziek, kunst, of een andere speciale belangstelling opnieuw uit te vinden. Dit verrassingsgeschenk zal voor altijd in zijn geheugen gegrift staan.

51. Neem hem mee voor een geblinddoekte verrassingsdate

Een geblinddoekte verrassingsdate zie je meestal veel in rom-coms. Het voegt mysterie en aantrekkingskracht toe aan de date, vooral als hij de bestemming niet kent. Je kunt proberen hem aanwijzingen te geven die hem naar een prijs leiden. Bonustip: je kunt de nieuwe stropdas die je voor hem gekocht hebt gebruiken als de blinddoek lap!

52. Geef hem een huisdier cadeau

Dog Help GIF

Als je geliefde een dierenvriend is, zal deze verrassing zijn hart doen smelten. Bezoek je plaatselijke dierenasiel en adopteer een hond of kat. Als hij van vogels houdt, kun je overwegen hem een kudde gezelschapsvogels cadeau te doen. Deze verrassing is een van de snelste manieren om indruk te maken op een vriendje/echtgenoot die een zwak heeft voor dieren.

53. Geef hem een tegoedbon

Nee, dit is geen cadeaubon. Het is een tegoedbon van je tijd en onverdeelde aandacht. Het leven is drukker geworden, en stellen vinden vaak minder tijd voor elkaar. Verras hem met een “tijdbon”, die hij kan gebruiken wanneer hij meer tijd met je wil doorbrengen; er worden geen voorwaarden gesteld.

In relaties gaat het om de kleine dingen. De eenvoudige verrassingen die in deze lijst genoemd worden zijn gemakkelijk uit te voeren en leuk om te plannen. Laat hem zien hoeveel hij voor je betekent, en het zal jullie band beslist versterken. Deze kleine dingen zullen zijn dag goed maken en ook een glimlach op jouw gezicht toveren.

54. Maak een video, diavoorstelling, of ingelijste foto voor hem

Een video of diavoorstelling is meestal een geweldig jubileum- of verjaardagscadeau. Je zou een montage van jullie relatie kunnen maken met het juiste liedje op de achtergrond. Je kunt de grappige en dwaze momenten vastleggen samen met de romantische. Als dit als te veel aanvoelt of gewoon niet je stijl is, kun je ook overwegen hem een ingelijste foto van jullie tweeën cadeau te doen.

55. Organiseer een filmavond met projectoren en luidsprekers

Breng het concept van “Netflix and Chill” naar een ander niveau! Dit is een perfect low budget date idee, waarbij je in je pyjama kunt knuffelen. Je kunt zijn favoriete film uitkiezen of misschien sport met hem kijken. Je kunt een projector huren of kopen, die in je huiskamer kan opstellen, en wat snelle hapjes maken.

56. Hem wakker maken voor ontbijt op bed

Er is niemand die dit gebaar niet kan waarderen. Vrouwen vinden het heerlijk om wakker te worden met ontbijt op bed; mannen houden er nog meer van.

57. Plan een speurtocht

romantische-wandeling-koppel-verrassing

Het wordt altijd spannend met een leuke speurtocht. En het mooiste is, het hoeft niet per se buiten te zijn. Je zou kunnen beginnen met een briefje in zijn jaszak te stoppen, zodat hij weet wat hem te wachten staat als hij thuiskomt.

58. Verlicht de kamer met kaarsen en rozen

Fleur de slaapkamer op met lekkere geurkaarsen, rozenblaadjes en andere romantische versieringen. Dat zou de perfecte sfeer scheppen voor romantiek als hij thuis komt.

59. Doe zijn was en maak zijn kleren klaar voor het werk

Elke kerel zou dolblij zijn als hij beseft dat je al zijn was hebt gedaan, en zijn kleren voor het werk hebt klaargelegd.

60. Kies ervoor om de boodschap te doen die hij vermeden heeft

Je bedgenoot helpen om een paar boodschappen te doen is ook een leuk idee.

61. Geef hem kaartjes voor een voetbalwedstrijd

Sad Euro 2016 GIF

Hem kaartjes bezorgen om zijn favoriete team te gaan zien spelen zou geweldig zijn.

62. Organiseer een spelletjesavond en laat ook zijn vrienden komen

Je hoeft niet per se deel uit te maken van deze spelletjesavond. Hier heeft hij plezier met zijn vrienden, uit beleefdheid van jou.

63. Speel ondeugende spelletjes als jullie beiden alleen zijn

Er is geen vent die je zou negeren als je ondeugende dingen gaat doen.

64. Neem hem mee uit en betaal alle rekeningen tijdens het avondje uit

Ik ben er zeker van dat deze daad van welwillendheid zeker een glimlach op zijn gezicht zou toveren.

65. Zeg voor 1 dag ‘ja’ op alles wat hij voorstelt

Wil je hem echt de dag van zijn leven geven? Hij zal enorm veel lol hebben als jij 1 dag ja op alles moet zeggen wat hij voorstelt. Natuurlijk kun je een paar uitzonderingen van te voren afspreken. Op deze manier geef je hem de controle om een dag met jou te beleven waarin hij al zijn fantasieën kwijt kan. Het zal een enorme avontuurlijke dag worden die jullie nooit zullen vergeten!

66. Neem hem mee uit naar een strandfeest

couple love GIF

Je man is misschien het drukke type en heeft niet de luxe van tijd om vaak uit te gaan, neem hem mee naar een strandfeest en bezorg hem een leuke ervaring.

67. Wijnproeven

Samen aan wijnproeven doen is niet zo’n slecht idee als hij een wijnliefhebber is. Ga naar een officiële wijnproeverij met uitleg of doe het lekker thuis, stel zelf een aantal wijnen samen en maak er een gezellige avond van!

68. Laat zijn naam op je halsketting zetten

blij-koppel-man-verrast

Schenk jezelf een leuk halskettinkje of armbandje en laat zijn naam of voorletter erin graveren; elke kerel zou zich gevleid voelen.

69. Speel verkleedpartijtjes tijdens de seks

Dit is een andere manier om je man in bed te verrassen. Als je zijn seksuele fantasieën kent, verkleed je dan als die verpleegster, stripper, of wat hij maar verlangt. Hij zal je er zeker dankbaar voor zijn.

70. Maak gebruik van de radio

Bel een radiostation op waar je significante ander naar luistert en vraag een liedje aan hem opgedragen. Dit zou zo leuk zijn, vooral als de radio zijn favoriete liedje speelde.

71. Leer een paar woorden of zinnen in zijn tweede taal

A Different World Kiss GIF

Als je partner een andere taal spreekt, leer dan om “Ik hou van je” in die taal te zeggen of te schrijven. Als je extra woorden en zinnen wilt leren, kun je Duolingo gebruiken om je kennis te vergroten.

72. Koop een leuk cadeau voor hem op feestdagen

Misschien doen jullie niet aan Valentijn of is hij gewend aan de chocolaatjes of chique etentjes, wissel de zaken af en koop iets voor hem waar hij het al lang over heeft. Mannen zijn net zo dol op cadeaus als vrouwen!

73. Verander zijn wekker in iets schattigs

Wakker worden van een luide wekker kan iedereen in een chagrijnige stemming brengen. Als je vriendje vroeg moet opstaan, zijn we er zeker van dat hij veel liever wakker wordt door jou. Kijk of je zijn wekker kan veranderen in een spraakbericht van jou! Het kan een speciaal opgenomen boodschap zijn voor een super romantische ochtend, of iets geks en grappigs voor een beetje goofy fun.

Deze leuke ochtendherinnering aan jou zal een glimlach op zijn gezicht toveren die hij de rest van de dag zal dragen!

74. Bak een zoete, lekkere traktatie voor hem

Het is misschien een cliché en de meeste vrouwen haten de uitspraak dat vrouwen thuis horen in de keuken, maar de meeste mannen smelten van een vrouw die wat lekkers bakt. Dus bak zijn favoriete snack voor hem!

De weg naar het hart van een man zijn koekjes, brownies, en cupcakes. Bonus: deze verrassing blijft nog even hangen, want het huis zal daarna nog uren naar de oven ruiken.

75. Maak stiekem een lunchpakket voor hem

Als hij gewend is zijn lunch te kopen, kun je misschien een keer een lunch voor hem klaarmaken. Dit is een lief en verzorgend gebaar. Je steekt er tijd in om iets zinvols voor hem te doen. Je geeft hem het gevoel dat er voor hem gezorgd wordt, wat hij zo zal waarderen. En, hij krijgt een beetje van jou mee gedurende de dag.

Nog meer inspiratie nodig? Lees: 50x Date Ideeën voor tijdens Corona Lockdown

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten