10 Sexy Manieren van Mullet Kapsel bij Vrouwen

manieren-mullet-kapsel-vrouwen

De mullet heeft zijn comeback gemaakt en is niet langer een loutere herinnering uit de jaren 70 en 80. Als er een haarstijl is die een tweede kans verdient, dan is het de vrouwelijke mullet wel. Serieus, mullets zijn praktisch – niet alleen houdt de stijl je nek warm, maar ook houdt hij het haar uit je ogen en gezicht. Het wordt niet voor niets business aan de voorkant, party aan de achterkant genoemd.

De mullet is uitgegroeid tot een van de grootste haartrends van 2022 voor vrouwen, dankzij iconen als Zendaya en Miley Cyrus die de stijl nieuw leven inbliezen en hem beter dan ooit rocken. Fel en zeker om hoofden om te laten draaien, is de moderne mullet perfect voor een gedurfde en rebelse look. Terwijl de klassieke mullet nog steeds op de rode loper te zien is bij favs als Dolly Parton, is een nieuwe modernere stijl hier om te blijven, dankzij zijn sexy, coole en moderne randje.

Hier is alle inspiratie die nodig is om je te overtuigen deze iconische stijl bij je volgende knipbeurt te proberen.

1. Lange Mullet

Halsey Shows Off New Rainbow Hair: See Photos

Zangeres Halsey’s langer gestylde hairdo lijkt wel wat op een normaler kapsel, maar is helaas nog steeds een mullet. Meer aan de subtiele kant, is dit de perfecte mullet voor beginnelingen om te proberen.

2. Punk Mullet

Rihanna's full-on mullet hairstyle at New York Fashion Week. | Mullet hairstyle, Rihanna hairstyles, Hairstyle

Zangeres Rihanna gooit haar look steeds om, dus het mag geen verrassing zijn dat ze deze punk-stijl mullet meer dan prima kan hebben. Voeg er wat korte getextureerde pony’s aan toe en voila – ook jij serveert looks.

3. Stijle Mullet

Pin on My Style

Wie zegt dat stijl haar niet sexy is? De mullet van actrice en zangeres Taylor Momsen is super hot. De laagjes geven volume en textuur – hoewel een sluike stijl ook prachtig zou zijn.

4. Edgy Mullet met pony

Zendaya gets everyone talking with her blonde MULLET at Grammy Awards - Mirror Online

Actrice en zangeres Zendaya heeft de kappersscharen niet links laten liggen en slayed haar honingraat-kleurige mullet. Vergezeld van volle getextureerde pony’s is deze look een absolute showstopper.

5. Naar buiten geföhnde Mullet

10 Best Mullet Haircut Styles for Women - Shaggy Female Mullet Inspiration

Omgeklapte haarranden zijn o zo mooi en ze zagen er extra fantastisch uit op actrice Scarlett Johansson toen ze ze in de jaren 2000 droeg. Chique en een beetje flirterig, deze stijl is echt tijdloos.

6. Au Naturel Mullet

30 Gorgeous Ways To Rock The Female Mullet Hairstyle | Haircut Inspiration

Actrice Taraji Henson’s mullet ziet er moeiteloos uit en is nog een reden waarom dit kapsel zo’n goede go-to is: Gemakkelijk te onderhouden en eenvoudige kapsels die de menigte toch “WOW” doen denken.

7. Korte Mullet

Grammys 2021: Doja Cat Wore a Soft-Serve Mullet — Photos | Allure

Zangeres Doja Cat’s korte mullet met bakkebaarden omlijst het gezicht heel goed. Deze stijl schreeuwt jaren ’80 rock and roll, wat om eerlijk te zijn nog steeds zo’n vibe is.

8. Iconische mullet

Answer: Dolly Parton - The All 90s Music Quiz - Play Now - Smooth

Zangeres Dolly Parton baande de weg voor de vrouwen mullet en hoewel het misschien niet voor iedereen is weggelegd, is deze stijl toch echt iconisch. Laten we het erop houden dat haar kenmerkende mullet er een voor de geschiedenisboeken is.

9. Glam Mullet

Miley Styled Her Mullet Into Pigtails for Lollapalooza — See Video | Allure

In navolging van haar vader, Billy Ray Cyrus (die begin jaren ’90 het mullet posterkind werd), is zangeres Miley Cyrus het toonbeeld van hoe glam een mullet kan zijn. De franje verzacht haar gezicht en blaast het klassieke kapsel helemaal nieuw leven in.

10. Cropped en chique Mullet

Demi Lovato's New Mullet Is Turning Heads

Met de bovenkant geknipt als een pixie en langere lagen achteraan, ziet zangeres Demi Lovato er super cool uit “voor de zomer” en altijd. En niet te vergeten, de scherpe textuur maakt het een veelzijdige look van dag tot nacht.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten