7x Make-Up Tips voor Hazelnootkleurige Ogen

make-up-tips-hazelnootkleurige-ogen

De oorsprong van hazelnootkleurige ogen is nog steeds een mysterie voor alle onderzoekers. Vanwege een ongewone kleurencombinatie hebben vrouwen met hazelnootkleurige ogen moeite met het kiezen van de perfecte oogmake-up om die unieke kleuren naar voren te brengen. Als je het geluk hebt hazelnootkleurige ogen te hebben, let dan bijzonder goed op de volgende oogmake-up tips. We garanderen je dat je ze allemaal zult willen proberen.

1. Roze

make-up-trends-2022

Roze oogmake-up is niet de beste keuze voor je hazelnootkleurige ogen, vooral niet voor neontinten. Als je van deze kleur houdt en die in je oogmake-up wilt gebruiken, kies dan zachtroze voor een zacht lichtgevend effect. Kies bruine of zachtroze eyeliner en een bruinzwarte mascara om de look af te maken. Combineer je zachte oogmake-up met een nude lipkleur voor een meer romantische look.

2. Paars

Hazelnootkleurige ogen veranderen van binnen naar buiten, en paarse, lavendel- en pruimkleuren geven een fantastisch contrast met de hazelnootkleurige ogen, en het is perfect voor het creëren van rokerige ogen. Paars helpt om de groene tinten in je mysterieuze ogen naar voren te halen. Omlijn de ogen met een diepe pruim of paars potlood voor een ongelooflijk dramatisch effect.

3. Gouden kleuren

Gouden kleuren zijn geschikt voor bijna alle oogkleuren. Maar als het om hazelnootkleurige ogen gaat, kan spelen met de gouden kleuren verbluffende resultaten opleveren. Ga met een palet dat gouden tinten en glans heeft om die gouden vlekken te laten knallen. Als je ogen nog wat meer definitie nodig hebben, kies dan voor bruine eyeliner.

4. Blauwe kleuren

Veel vrouwen met hazelnootkleurige ogen denken ten onrechte dat blauw hun kleur is. Maar blauwe kleuren kunnen je hazelnootkleurige ogen er juist dof en ongenaakbaar uit laten zien. Als je je unieke kleur wilt laten knallen, vermijd dan het gebruik van blauwe oogschaduw. Pastelblauwe oogschaduw kan je inzet zijn als je blauwe ogen nodig hebt om je look aan te vullen.

5. Mascara

hazelnoot-kleurige-ogen-mascara

Bruine mascara is niet de enige perfecte mascara voor je hazelnootkleurige ogen. Paarse, pruimkleurige of violette mascara staat bijzonder mooi bij vrouwen met hazelnootkleurige ogen. Groene mascara is ook een goede optie, omdat het eventuele groene tinten in je hazelnootkleurige ogen naar voren haalt. Experimenteer met mascara kleuren om de beste te kiezen voor jouw unieke ogen.

Vrouwen met deze prachtige oogkleur hebben evenveel oogmake-up opties als vrouwen met bruine of blauwe ogen. Experimenteren met verschillende oogschaduwen, eyeliners en mascara’s is een trefzekere manier om je ogen te verfraaien.

6. Beige kleuren

Als je ogen meer groen zijn dan iets anders, zullen beige kleuren dat groen in je hazelnootkleurige ogen benadrukken. Karamelkleuren brengen ook de groene toon in de hazelnootkleurige ogen naar voren. Wil je het intense groen in je ogen versterken? Combineer dan een karamel eyeliner met een beige oogschaduw en maak je oogmake-up af met bruine mascara.

7. Neutraal bruin

Warme bruintinten helpen de rijkdom van de hazelnootkleurige ogen te versterken. Kies voor een bruine eyeliner en een zwarte mascara, en je zult versteld staan hoe prachtig je ogen eruit zien. Kies voor lichte bruintinten voor een overdag-look en donkere bruintinten voor een avondlook. Bij gebruik overdag kunnen donkere bruintinten je ogen er alleen maar vermoeid uit laten zien.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten