Lange Afstandsrelatie? Zo kan je toch Intiem Zijn met Elkaar

Sinds we elkaar tegenwoordig via het internet of datingapps kunnen leren kennen, is de kans op een langeafstandsrelatie een stuk groter geworden. Als jij in Groningen woont en je vriend in Maastricht dan kunnen jullie elkaar niet elke dag zien. Of als je geliefde zelfs in het buitenland woont is de kans om elkaar te zien vaak nog veel kleiner. Met deze tips kunnen jullie toch samen genieten van seks, ook als er honderden kilometers tussen jullie zitten.

Ondeugende speeltjes met afstandsbediening

Er zijn ondeugende speeltjes op de markt die met een app op afstand bediend kunnen worden. Een vibrerende buttplug of een vibrerend eitje bijvoorbeeld. Als je die inbrengt kan je partner via de app zorgen dat je optimaal geniet. Natuurlijk kun je daarbij ook videobellen, zodat jullie ondanks de afstand heerlijk samen kunnen zijn. Het zal het verlangen om elkaar in het echt te kunnen zien natuurlijk alleen maar groter maken. Maar hopelijk komt ook dat moment weer snel.

Erotische video’s maken voor je partner

Je kunt een erotische video maken voor je partner. Je kunt bijvoorbeeld filmen hoe je een vaginapomp of een masturbator gebruikt. Zorg er dan uiteraard wel voor dat jullie elkaar volledig kunnen vertrouwen en dat dit filmpje te allen tijde tussen jullie twee blijft. Het is niet aan te raden om dit te doen als je pas kort een relatie hebt. Het maakt je namelijk ook kwetsbaarder als de relatie stukloopt. Het zal niet voor het eerst zijn dat exen pikante filmpjes van elkaar delen of online zetten om wraak te nemen op een ex-geliefde. Je kunt er om die reden ook voor kiezen om de verzending van een filmpje ongedaan te maken zodra het door de ontvanger is bekeken.

Verras hem of haar met een onverwacht bezoekje

Als jullie elkaar al een lange tijd niet hebben gezien, dan is het des te leuker om je lief te verrassen met een onverwacht bezoekje. Zeker als je daarvoor naar het buitenland moet, is het handig om iemand in zijn of haar naaste omgeving in het complot te betrekken. Het zou jammer zijn als je na uren in het vliegtuig bij aankomst ontdekt dat je geliefde net op dat moment de stad uit is voor werk of familiebezoek. Het wordt natuurlijk extra leuk als je een fijne kamer in een goed hotel hebt geregeld of een romantisch diner of uitstapje. Na een paar fijne dagen samen kunnen jullie er weer een hele tijd tegenaan als jullie elkaar niet in het echt kunnen zien.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten