Koppel Tattoo’s (40x Ideeën, die Niet Afgezaagd zijn)

koppel-tattoo-ideeen

Net als bij elkaar passende outfits en koosnaampjes trekken koppel tatoeages nogal eens verdeelde meningen. Sommigen krimpen ineen bij het idee, terwijl anderen vinden dat er geen betere manier is om hun liefde voor hun partner te cementeren.

Maar als je samen met je liefde laten inkten voelt als de volgende stap in je relatie, dan maakt het echt niet uit wat een ander ervan vindt, toch? Aan het eind van de dag weet elk stel wat het beste voor hun is.

Dus als je een blijvende manier zoekt om die one-of-a-kind liefde te vieren, ben je hier op de juiste plaats. Wil jij je partner verrassen? Of willen jullie simpelweg jullie jubileum eren?

Van delicate vingerstempels tot grootschalige motieven, we hebben een aantal van de beste koppel tattoo’s op een rijtje gezet die jou en je partner elke keer weer zullen doen glimlachen.

1. Eenvoudige letters

Deze ultra-chique, minimale tatoeage doet denken aan de bedel ketting die je gewend bent op feestdagen en verjaardagen. Behalve dan dat jullie deze nooit meer af hoeven te doen.

2. Smiley’s

Maar hoe blij word je nou echt van elkaar? Deze smiley faces zeggen genoeg.

3. Een nieuwe traditie

Ringen zijn een leuke draai aan de traditie voor getrouwde echtparen. Waarom laten jullie ze niet gewoon tatoeëren? Ga voor sierlijke ontwerpen of een klassieke band.

4. Chrissy Teigen en John Legend’s koppel tattoo

Deze koppel tattoo van Chrissy Teigen en John Legend is zo’n geweldige celebrity-geïnspireerde keuze. Een lieve knipoog naar hun relatie en hun kinderen, Chrissy kreeg “John Luna Miles” terwijl John ging voor “Chrissy Luna Miles”.

5. Pizza!

Wie houdt er niet van pizza? Als we eerlijk zijn, houden we er misschien wel meer van dan van mensen…. Deel de liefde met deze bij elkaar passende schatjes.

6. Voor altijd

Eenvoudig en to the point, deze prachtige tatoeage met schrift zegt wat je denkt telkens als je diep in de ogen van je partner kijkt en je herinnert waarom je besloot je samen aan de toekomst te verbinden.

7. L-O-V-E

Liefde is echt een van de krachtigste, verenigende krachten. Als twee helften van een hart zal deze tatoeage dienen als een herinnering aan wat jullie elke dag samenbrengt.

8. Fruit als koppel tattoo

Koppeltatoeages hoeven niet super voor de hand liggend te zijn, zoals blijkt uit dit leuke bij elkaar passende fruitontwerp. Je partner en jij kunnen elk voor een andere vrucht kiezen om het wat unieker te maken.

9. Pols tattoo’s

Als je beide een unieke tattoo wilt hebben, kunnen jullie variëren in grootte, design of uitlijning binnen hetzelfde thema. Zoals in dit voorbeeld, waar is gevarieerd tussen de hoeveelheid vogeltjes en de grootte.

10. Mijn wederhelft

Natuurlijk is niet alle liefde romantisch. Bijpassende tatoeages zijn ook een mooie manier om je band met je moeder, broers en zussen, en dierbare vrienden te delen. Deze kleine avocado’s zijn geweldig voor grote fijnproevers.

11. Een Klassieker

Geen franje maar toch heel romantisch – deze bij elkaar passende omlijnde harten zijn gewoonweg goddelijk voor wie de voorkeur geeft aan eenvoudige koppel tatoeages.

12. Volle Cirkel

Voor een unieke draai aan de koppel tattoo’s kun je kiezen voor verschillende groottes die in elkaar kunnen “passen”. Het is een subtiele maar krachtige manier om te laten zien hoe verliefd jullie zijn.

13. Zoet als kersen

Deze sappige kersen zijn zo’n geweldige manier om met kleur te spelen en het toch romantisch en zoet te houden. Je kunt elk voor een enkele kers gaan om een paar te maken, of verdubbelen.

14. Jij geeft me vlinders

Vlinders kunnen staan voor wedergeboorte en transformatie en vormen een krachtig symbool voor de impact die een sterke relatie op ons kan hebben. Houd het eenvoudig met een omlijnde set of ga voor detail met toegevoegde kleur.

15. Koi vissen voor koppels

De ongelooflijke detaillering in deze bij elkaar passende koi tatoeages is meer dan indrukwekkend. Pro tip: maak je de look eigen door te kiezen voor iets andere arceringen.

16. Bijen

Vlinders zijn leuk, maar wat dacht je van bijen? Deze tattoo kan een prima bijvulling zijn op een al getatoeëerde arm, zo ook op een arm die nog helemaal leeg is.

17. Hartjes en nog eens hartjes

Laat het duidelijk zijn, hartjes als koppel tattoo is altijd goed. Zeker niet als jullie kiezen voor een ontwerp dat echt resoneert met jullie. Deze twee gingen voor vier harten die aan elkaar vastzitten.

18. Boemerang koppel tattoo

Een boemerang is zo’n geniaal symbool als koppel tattoo. In dit voorbeeld zijn de tattoo’s exact op dezelfde plekken gezet, wat nog meer gevoel van verbinding geeft.

19. Deel je cultuur

Zoek je een manier om je cultuur op een dieper niveau te delen, kijk dan naar een tattoo ontwerp dat een symbolische betekenis heeft. Je partner zal het op prijs stellen meer over je roots te leren en er een stukje van te kunnen delen.

20. Voor de liefde van het spel

Gamers, maak je klaar! Of jullie nu graag de strijd aangaan op het voetbalveld of met z’n tweeën op een avontuur buiten deze wereld, deze tatoeage is de perfecte manier om jullie liefde voor de vele gepixelde universums die er zijn te vieren.

21. Vinger tattoo’s

Een sleutel en een slotje is een leuke vanzelf sprekende koppel tatoeage. Op vingers is ook een gave, unieke locatie om deze symbooltjes te laten tatoeëren.

22. Samen één tattoo

Leg jullie handen naast elkaar en dit ontwerp vormt het mooiste gevleugelde hart. Je hebt in dit geval zeker een tatoeage lotion nodig om te zorgen dat dit goed geneest.

23. Een sprookje

Hou je van tatoeages die elke romanticus in zwijm doen vallen? De fijn gebogen lianen en glanzende bijpassende sleutel en slot zijn onderdeel van zo’n beetje elk sprookje.

24. Liefde & Citroenen

Of citroenen nu speciaal zijn voor jou en je sweetheart of niet, met een citroen op je arm kunnen jullie niet fout gaan. Het is leuk en speels. Zorg dat jullie voor gekleurde inkt gaan, het maakt de look echt af.

25. Jij bent mijn zonnetje

Sommigen zouden hun partner beschrijven als het licht in hun leven, even voedend en verkwikkend als de zon. Het leuke van bij elkaar passende koppel tatoeages is dat ze niet precies bij elkaar hoeven te passen – misschien kies je voor iets andere motieven of plek, zoals dit groovy paar hierboven heeft gedaan.

26. De zon en de maan

Een alternatief op de vorige optie, als jullie niet dezelfde tattoo willen zou een maan en een zon een mooi alternatief zijn. En kijk naar de details in deze tattoo’s, echt prachtig.

27. Fine-line tattoo

Zeker, iedereen kan een zon en maan tatoeage laten zetten, maar wat denk je van dit super-unieke handontwerp? En wat hier opvalt is de verschillende plaatsing tussen deze partners – de buitenzijde van de pols en elleboog zijn geweldige plekken.

28. Een zee van liefde

Er zijn veel bewegende delen in dit schip dat liefde heet. Gedenk het met een bij elkaar passende anker- en wielen set – de een stuurt, de ander ankert naar de bestemming van gelukzaligheid.

29. Lavalampen als koppel tattoo

Of het nu een inside joke is of dat je gewoon van het ontwerp houdt, jij en je partner zullen er zo schattig uitzien met deze bij elkaar passende lavalamp tatoeages. Wij raken niet uitgekeken op de kleuren.

30. Slangen

Een stel slangen om vast te leggen hoe verstrengeld jullie met elkaar zijn.

31. Soulmates

Deze spreekt voor zichzelf, en is één van de meest krachtige koppel tattoo’s.

32. Een sterrennacht

Dit is nog zo’n hemelse set die eenvoudig maar poëtisch is – laat de liefde die je met elkaar deelt je leiden als een leidende ster.

33. Eenvoudig en lief

Dit is een coole draai aan de vlinder tattoo. Vlinders die neerstrijken op prachtige bloemen is het beeld van sereniteit en rust. Door de twee te verdelen tussen jou en je partner kun je een uiterst poëtisch stuk maken.

34. Elkaars initialen

Simplistisch en sjiek, met elkaars initialen ga je nooit verkeerd.

35. Aquarel tattoo voor koppels

Vergeet niet dat jullie de optie hebben om een aquarel tattoo te laten zetten en dit ontwerp voor koppels is zeker geen saaie keus. De lichte variaties tussen beide ontwerpen zijn erg gaaf, het helpt echt om de look eigen te maken.

36. Koning en koningin

Oké misschien een beetje cliché, maar als je een sterk koppel tattoo wilt, is dit hem wel. Met deze kronen geven jullie aan verbonden te zijn op meerdere vlakken.

37. Een bij elkaar passende set

Hou je van royalty maar ga je liever niet voor de kronen? Kijk dan eens naar deze op speelkaarten geïnspireerde bijpassende tatoeages die discreet zijn maar toch boekdelen spreken.

38. Tegenpolen trekken elkaar aan

Laten we eerlijk zijn – soms kunnen jij en je partner als dag en nacht voelen. Maar dat is niet altijd een slechte zaak. Wie wil er nu een spiegelkopie van zichzelf daten? Vier de verschillen die jullie samenbrengen met complementaire tatoeages zoals dit rijzende maan en zon paar.

39. Simpele koppel tattoo

Jullie hoeven geen enorm statement te maken met jullie koppel tatoeages. Een eenvoudig persoonlijk voornaamwoord dat je significante ander voorstelt is perfect genoeg.

40. Minimalistisch

Wat zegt “voor altijd” beter dan trouwringen? Het antwoord is infinity symbolen op jullie ringvingers getatoeëerd.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten