Wie is Kaj Gorgels? (Leeftijd, Vriendin en Vermogen)

Kaj Gorgels, geboren in Rotterdam op 8 september 1990, heeft een opmerkelijke carrière als Nederlandse presentator en YouTuber. Het begon allemaal in 2012 met imitaties en sketches, en zijn kanaal, Kaj’s Typetjes, heeft nu meer dan 100.000 volgers. Gorgels maakte zijn televisiedebuut in 2017 als presentator voor “SOS: Mijn vakantie is een hel” en bracht het tot de finale in Expeditie Robinson. Met diverse programma’s, een Televizier Aanstormend Talent Award in 2018, en het presenteren van Temptation Island: Love or Leave sinds 2020, heeft Gorgels zijn veelzijdigheid bewezen en blijft hij een prominente figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Wie is Kaj Gorgels?

wie-is-kaj-gorgels-leeftijd

 • Volledige naam: Kaj Gorgels
 • Geslacht: Man
 • Lengte: 180 centimeter
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Geboortedatum: 8 september 1990
 • Geboorteplaats: Rotterdam
 • Woonplaats: Ibiza
 • Sterrenbeeld: Maagd
 • Beroep: Nederlandse presentator en Youtuber
 • Geschat vermogen: €1,5 miljoen
 • Instagram: @kajstypetjes
 • Relatie: Kaj is samen met Jessie Jazz Vuijk
 • Kinderen: Kaj heeft een zoon met Jessie genaamd Xavier

Vriendin Kaj Gorgels: Jessie Jazz Vuijk

kaj-gorgels-en-jessie-jazz-vuijk-vroeger

Kaj Gorgels en model Jessie Jazz Vuijk zijn al sinds 2018 een gelukkig paar. In deze tijd, toen Kaj 28 jaar en Jessie Jazz 23 jaar was, bevestigde het tweetal hun relatie met ❤️-emoji’s bij de liefdevolle kiekjes die ze plaatste op Instagram. De geruchtenmolen draaide al eerder destijds toen ze samen op elkaars Instagram-stories verschenen en het erg gezellig leken te hebben.

Drie jaar later, in september 2021 besloten ze hun liefdesnest op Ibiza te bouwen. Na jaren van samenzijn, deelden ze afgelopen maart op Instagram het prachtige nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Het liefdespaar omschreef dit grote wonder als de verzegeling van hun liefde. Een nieuwe en bijzondere fase in hun relatie is aangebroken.

kaj-gorgels-jessie-jazz-vuijk-xavier

Op 11-10-2023 is hun zoontje Xavier geboren. Kaj schrijft op zijn instagram dat zijn zoontje niet meer weg te denken is in zijn leven en dat hij bijna uit elkaar knalt van de liefde die hij voelt.

Kaj Gorgels in bed

Het stel heeft ook een sexy covershoot gedaan voor het Linda.Meiden magazine. Het duo deelde de covershoot, waarbij Jessie opmerkte: “Hij is heel goed in bed.” en “Alles is gewoon lekker aan hem.” In een interview met Grazia vertelde Kaj dat hij bewust koos voor deze relatie na vier jaar vrijgezel te zijn geweest. Hoewel hij voorheen genoot van de aandacht als vrijgezel, is hij nu volledig toegewijd aan zijn relatie met Jessie. Kaj deelde in een gesprek met Anna Nooshin dat hij eerder met ongeveer 200 vrouwen het bed had gedeeld. Voor Jessie was haar vorige relatie met zanger Tim Douwsma.

Waar woont Kaj Gorgels?

In 2021 nam het gelukkige stel een gedurfde beslissing: emigreren naar het betoverende Ibiza. Ze kochten een villa die ze omtoverden tot hun droomhuis. Op Instagram, met het account @casa.flore.ibiza, delen ze de prachtige transformatie van hun huis.

Casa Flora, zoals Kaj en Jessie hun huis noemen, is een oase van luxe. Met een panoramisch uitzicht, ruim balkon, en weelderige tuin met zwembad, biedt deze villa een exclusieve ervaring. Het huis heeft 4 slaapkamers, 3 luxe badkamers en een buitenkeuken voor BBQ-liefhebbers. De buitengym, inclusief ijsbad, maakt het plaatje compleet.

De voorzieningen in Casa Flora zijn niet te overtreffen. Van ruime slaapkamers tot een luxueuze buitengym, het stel heeft gezorgd voor alle comfort. Een buitenkeuken voor gezellige avonden en een zwembad met adembenemend uitzicht maken het tot een paradijselijk thuis.

@jessiejazzofficial

My safe haven 🥰 #ibiza #housetour #casaflore #jessiejazz

♬ It’s My House – Diana Ross

Nu, twee jaar later, genieten Kaj en Jessie van het eilandleven. In een recente TikTok-hometour deelde Jessie het prachtige interieur van Casa Flora. Met lichte tinten als basis straalt het huis een serene sfeer uit. Jessie benadrukt dat ze in haar droomhuis woont, wat duidelijk te zien is aan de zorgvuldig gekozen inrichting.

En goed nieuws voor dromers: Casa Flora is te huur voor €10.000 per week via het Instagram-account. Met ruimte voor 8 personen is het een ideale bestemming voor een luxe vakantie met vrienden.

Kaj Gorgels vermogen

Wat betreft het salaris van Kaj Gorgels, er is geen specifieke informatie beschikbaar. Het inkomen van personen die vooral actief zijn op sociale media hangt af van diverse factoren, zoals het type project waaraan ze werken en de aard van de onderhandelingen tussen Kaj en betrokken merken of mediabedrijven.

Kaj Gorgels wordt geschat op een vermogen van ongeveer 1,5 miljoen euro. Dit kan worden toegeschreven aan meer dan alleen zijn rol als presentator; zijn vlogs, boekverkopen en samenwerkingen met merken hebben ook bijgedragen.

Naast zijn media-carrière heeft Kaj Gorgels ook geïnvesteerd in onroerend goed. In 2019 kocht hij samen met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk een appartement in Amsterdam. Dit lijkt een verstandige investering te zijn geweest, gezien de aanzienlijke stijging van de huizenprijzen in Amsterdam in de afgelopen jaren.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten