4x iets Nieuws Uitproberen in Bed

iets-nieuws-uitproberen-in-bed

Of je nu samen of solo alles in bed aan het ontdekken bent, er is nog meer dan genoeg om uit te proberen. Van posities en woordgebruik tot het toevoegen van nieuwe toys, hieronder zetten we vier populaire trends voor in bed voor je op een rij. Zo kun je inspiratie opdoen voor jezelf of voor je partner en jij.

Posities maken het verschil

In bed lig je natuurlijk vaak op je rug. Toch zijn er voor fysieke activiteiten in bed meer dan genoeg posities die je kunt uitproberen om jezelf of je partner nog beter te verwennen. Wanneer je samen bent kun je posities als de missionaris waarschijnlijk wel dromen. Hebben jullie al eens de lotus of pretzel dip geprobeerd? Wanneer je een moment voor jezelf hebt, kun je bijvoorbeeld ook eens over een kussen liggen om zo je heupen en bekken omhoog te brengen. Ook kun je eens proberen om op je knieën jezelf te verwennen, dat geeft je heupen meer bewegingsvrijheid, waardoor je sneller de juiste plekken kunt vinden.

Toys

Mogelijk maak je al gebruik van sextoys in bed, of misschien is dit nog helemaal nieuw voor je. Hoe dan ook is het toevoegen van toys een goede manier om nieuwe sensaties te beleven en meer over je lichaam (en dat van je partner) te weten te komen. Je kunt met simpele stappen beginnen, denk dan bijvoorbeeld aan glijmiddel en een vibrator. Wil je een stapje verder? Dan kun je bijvoorbeeld een dildo of strapon proberen met je partner, of alleen. Er is meer dan genoeg te ontdekken op het gebied van toys, ga daarom op zoek naar dat wat perfect past bij je interesses en verlangens.

Zeg het

bed-vrouw-slapen-ontspannen-deken

In bed wel of geen stemgeluid horen kan een wereld van verschil maken. Ben je samen? Praat dan met je partner over wat je wel en niet wilt horen. Houd je van luidde bedpartners? Of heb je juist liever iemand die koel en kalm blijft? Ook zijn er mogelijk bijnamen die je zou willen uitproberen. Heb het hierover met je partner en wees vooral niet bang om je fantasieën samen te bespreken. Jullie kunnen daar samen van leren; niet alleen over elkaar, maar ook over jullie zelf. Wanneer je op een solomissie bent, betekent dit niet dat je nergens naar kunt luisteren. Onderhand zijn er dankzij de populariteit van ASMR meer dan genoeg video’s en geluidsopnames te vinden waar mensen een scenario in bed uitspelen alsof je bij hen in de kamer bent. Zet dit eens aan en luister naar iemand die precies zegt en doet wat je wilt horen.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten