Wie is de Huwelijkspartner van Patricia Paay?

Patricia Paay deelt al sinds 2016 een gelukkig huwelijk met Robbert Hinfelaar, een vermogende zakenman die op zijn beurt 39 jaar jonger is en die ze met zorgvuldige discretie buiten de schijnwerpers houdt. Het feit dat haar man bijna vier decennia jonger is dan zij, brengt volgens de bekende presentatrice tal van voordelen met zich mee.

Huidige huwelijkspartner: Robbert Hinfelaar

Patricia is al 7 jaar getrouwd met haar Robbert. Het begon allemaal toen Patricia Paay Robbert Hinfelaar in 2016 aan het publiek voorstelde. Ze beweerde destijds dat hij 32 jaar oud was. Echter, zoals later bleek, was hij op dat moment slechts 28 jaar oud, wat vier jaar jonger was dan wat Paay de wereld liet geloven.

Waarom besloot Patricia Paay om de werkelijke leeftijd van haar echtgenoot te verhullen? Volgens bronnen heeft ze beweerd dat ze Hinfelaar “ouder heeft gemaakt omdat dat beter klonk.” Dit verklaart echter niet volledig waarom ze dit deed. Het daadwerkelijke leeftijdsverschil tussen Patricia Paay en Robbert Hinfelaar bedraagt 39 jaar, wat een aanzienlijke kloof is, en niet 35 jaar zoals ze oorspronkelijk beweerde.

Minderjarig bij de eerste ontmoeting

patricia-met-robbert-huwelijkspartner
Bron: instagram @patricia_paay

Het verhaal gaat dat Patricia Paay haar huidige echtgenoot, Robbert Hinfelaar, leerde kennen in 2003. Destijds werden Robbert en zijn familie rondgeleid in de Belgische miljoenenvilla die Paay en haar toenmalige man, Adam Curry, te koop hadden staan. Dit bezoek was bedoeld om potentiële kopers te verwelkomen.

Opmerkelijk is dat Robbert Hinfelaar destijds slechts vijftien jaar oud was toen hij Patricia Paay voor het eerst ontmoette. Het zou het begin zijn van een onverwachte liefdesrelatie tussen de jonge Robbert en de ervaren Patricia. Een ontmoeting die uiteindelijk leidde tot hun huwelijk in 2017, ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil van 39 jaar. Deze bijzondere ontmoeting benadrukt het onverwachte en intrigerende karakter van hun relatie.

Een geschiedenis van jongere mannen

Leidt SEKSTAPE tot ontslag van Toyboy? | Entertainment | Telegraaf.nl

Dit is niet de eerste keer dat Patricia Paay jongere mannen aan haar zijde had. Voordat ze Robbert Hinfelaar ontmoette, had ze een relatie met Maurice Dix, een autoverkoper die 42 jaar jonger was dan zij. Vervolgens had ze een relatie met Nicky van Dam, een zakenman met een leeftijdsverschil van 35 jaar. Haar huwelijk met Adam Curry eindigde ook, gedeeltelijk vanwege het leeftijdsverschil van 16 jaar. Kortom, Patricia Paay lijkt een voorliefde te hebben voor jongere partners.

Patricia Paay maakt zich niet druk over vreemdgaan | Show | AD.nl

Opmerkelijk is dat Patricia Paay en Robbert Hinfelaar momenteel verwikkeld zijn in een juridische strijd. Het draait allemaal om een gelekt plasseksfilmpje dat in februari 2017 de aandacht trok. Paay eist een schadevergoeding van 4,5 ton vanwege het feit dat GeenStijl een link naar het filmpje op hun website plaatste. Paay wint de zaak en krijgt een schadevergoeding van € 30.000.

Geruchten breuk tussen Patricia en Robbert

Eerder ging het nieuws rond op internet dat Patricia Paay en haar man, Robbert Hinfelaar, uit elkaar zouden zijn. Het verhaal deed de ronde dat Robbert dit in een Rotterdams café aan iemand zou hebben verteld. Volgens hem zouden ze al een week gescheiden zijn, maar de reden hiervoor bleef mysterieus. De geruchten werden al snel de wereld in geholpen door een “juicekanaal” op social media. Ze beweerden dat Robbert Hinfelaar openlijk flirtte in het café en dit nieuws verspreidde.

BekendeBuren wilden de feiten verifiëren, dus namen contact op met Robbert Hinfelaar. Zijn antwoord was kort en krachtig: “Nee, dat verhaal klopt helemaal niet. Patricia en ik zijn nog steeds bij elkaar. Ik heb dit verhaal ook via vrienden gehoord, maar het is gewoon niet waar. Ik was gisteravond gewoon thuis.”

Patricia’s eerdere huwelijkspartners

patricia-paay-selfie
Bron: instagram @patricia_paay

Adam Curry (geh. 1988–2009)

In 1988 traden Adam Curry en Patricia Paay in het huwelijk, en hun verbintenis duurde maar liefst 21 jaar voordat ze in 2009 uit elkaar gingen. Gedurende hun huwelijk verwelkomden ze in 1990 hun dochter, Christina, wat hen onlosmakelijk aan elkaar bond.

Joey Fresco (geh. 1978–1988)

Patricia kreeg in 1977 een relatie met Joey Fresco, een modekoning uit Rotterdam. Ze trouwde met hem in 1978 en scheidde 10 jaar later van hem.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten