Hoe Kies je in de Winter Leuke Outfits?

hoe-kies-je-leuke-outfits

Zwierige rokjes en jurkjes: velen van ons vinden het in de zomer makkelijk om een leuke outfit te bedenken. Maar in de wintermaanden kan dit ingewikkelder lijken. De dagen zijn grauw en grijs, maar hoe voorkom je nu dat je outfits er ook zo uitzien? Dit zijn de beste tips!

Vrolijke kleuren dragen

vrouw-trui

Waarom zou je vrolijke kleuren enkel in de zomer dragen? Dit kan gewoon het hele jaar door! Doe dit dus ook vooral. Een rode jurk dames is een uitstekend voorbeeld, om maar iets te noemen. Al zijn paars, groen en geel net zo goed vrolijk! Of laat meerdere kleuren terugkomen in je kledingstukken, met een unieke print. Het mag allemaal. Je kunt zelfs aan ware knalkleuren denken, zoals zuurstokroze. Dat stukje vrolijkheid creëer je gewoon zelf in de winterse maanden.

Knusse winterse look

Uiteraard heb je in de winter soms ook zin om een knusse outfit te dragen. Kruip weg in een warme trui, het liefst met een capuchon erbij. Of kies juist voor een wollen vest om je warm te houden. Dit soort kledingstukken mogen niet ontbreken in je kast!

Luxe outfits

De winter leent zich uitstekend voor outfits met een luxe uitstraling. Met de feestdagen bijvoorbeeld, maar net zo goed daarbuiten. Haal dat stukje glamour in jezelf naar boven! Trek een mooie blouse dames aan, met daaronder een pantalon en een hakje. Of ga juist voor een rokje, als je je graag wat vrouwelijker kleedt. Kies voor luxe materialen, zoals wol, leer, satijn of linnen. Ook met kant pak je de aandacht, zoals een kanten body of top. Daarin ga je sowieso stralen! Kleed je dus eigenlijk alsof iedere dag een feestje is: ook als je gewoon naar je werk toegaat.

Glitter en glamour

Je kunt de vertaling van glitter en glamour ook nog een stukje letterlijker nemen: draag kledingstukken met een ware uitstraling van glam! Jurken met pailletten, truien die zijn gemaakt van glittergaren, het is er allemaal te vinden. De basiskleur van zo’n kledingstuk is vaak zwart. Dat is ideaal als je soms wel een donkere kleur kleding wilt dragen in de winter, maar wilt voorkomen dat het er saai uitziet. Een ideale middenweg, durven we ook wel te stellen.

Creëer laagjes

luxe-kleding-vrouw

Je maakt je outfit interessanter door meerdere laagjes te dragen. Combineer een blouse met een gilet, of een shirt met een vest. Een longsleeve met een col kan ook met een oversized trui erbij. Probeer hier creatief in te zijn! Praktisch is dit ook nog eens, aangezien het je heerlijk warm houdt.

Opvallende accessoires

Tot slot laten accessoires je look opvallen. Trek je een minijurk of -rok aan? Kies er een unieke panty bij uit, met stippen of in een kleur bijvoorbeeld. Een maillot met kabelpatroon is tevens een idee. Draag een bijzondere riem om je middel bij een jurk en kies voor een stijlvolle tas bij je outfits. Nu nog de juiste schoenen eronder – en jij komt die winter prima door.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten