Wie is Harrie Snijders? (Leeftijd, Lengte, Afkomst)

harrie-snijders-wiki

Harrie Snijders (27) uit Eindhoven is bij sommige mensen eerder bekend als Harrie van het kamp of Harrie de hengst. Harrie is opgegroeid op het kamp in Eindhoven en maakte behoorlijke indruk door zijn deelname aan het programma Ex On The Beach. Maar hoe zit het nu met deze hengst. Heeft Harrie Snijders een vriendin? En wat doet hij nu eigenlijk, je leest het hier.

  • Volledige naam: Harrie Snijders
  • Leeftijd Harrie Snijders: Harrie is 27 jaar oud
  • Beroep Harrie Snijders: Influencer
  • Vriendin Harrie Snijders: Single
  • Lengte Harrie Snijders: 1,78 m

Wie is Harrie Snijders?

harrie-snijders-tour

Harrie Snijders werd op 31 december 1996 geboren in Eindhoven. Hij is de zoon van Lilian Snijders en Sjef Snijders. Hij groeide samen met zijn zus Milana en zijn ouders op in het kamp in Eindhoven. Hij komt uit een hecht gezin waar ze heel veel samen doen.

Ook nu Harrie volwassen is, trekt hij er nog regelmatig met zijn familie op uit. Bijvoorbeeld voor een vakantie naar Dubai of om samen met zijn zus naar een première te gaan. De band is zo hecht dat Harrie Snijders zelf ook een stacaravan heeft gekocht op het kamp waar zijn ouders ook wonen. Zo zijn ze altijd bij elkaar in de buurt.

Wat Harrie Snijders deed voordat hij bekend werd

harrie-snijders-moeder

Voordat Harrie Snijders bekend werd, had hij een eigen bedrijf in zonneluifels. Hij startte dit bedrijf nadat hij afgestudeerd was als Vestigingsmanager Internationale Groothandel. Nadat Harrie het influencer leven ontdekte gooide hij het roer om. Hij is nog steeds ondernemer, maar niet meer in zonneluifels. Hij is nu onder andere influencer, personal trainer en dj.

Harrie Snijders in Ex On The Beach: Double Dutch

In 2018 kregen we Harrie Snijders voor het eerst te zien op televisie. Hij deed mee aan het programma Ex On The Beach: Double Dutch. In dit programma worden acht single mannen en vrouwen op vakantie gestuurd naar een mooi oord. Het doel is om liefde te vinden. Om het geheel wat interessanter te maken wordt er een blik exen open getrokken die op dezelfde droomreis gaan.

De rokkenjager Harrie Snijders werd als ex van Angelica uitgenodigd voor het programma. Hij was direct een van de meest besproken deelnemers van het programma. Er was nog nooit een deelnemer in het programma die zoveel vrouwen voor zich wist te winnen. Dat zorgde ervoor dat Harrie ook mocht terugkeren in Ex On The Beach: All Stars. Dat leverde hem de bijnaam Harrie de dekhengst op.

Alsof twee keer deelnemen nog niet genoeg was mocht hij ook aan het achtste seizoen van Ex On The Beach niet ontbreken. Traditioneel komen de exen uit zee gelopen. Ook dit keer kwam Harrie weer als ex uit de zee. Dit keer als ex van zowel Lynn, Romee als Ayleen.

Harrie: Van Het Kamp Naar de Ring

harrie-snijders

Aangezien het vinden van een echte relatie niet echt lukt besluit Harrie te gaan boxen. In 2020 is hij te zien in het programma Harrie: Van Het Kamp Naar de Ring. In de eerste aflevering die op Prime Video te zien is wordt het al direct interessant. Harrie tekent een contract met Boxing Influencers die willen dat Nieky Holzken hem gaat trainen. De bokslegende zit er echter niet op te wachten om iemand te trainen die leeft op drank en seks.

Uiteindelijk moet Harrie Snijders het opnemen tegen Danicio van Temptation Island. Het werd al snel duidelijk dat Danicio veel te sterk was voor Harrie Snijders. Twee keer sloeg hij Harrie hard tegen de grond en al snel was het een besloten zaak, Harrie verloor de wedstrijd. De twee wisten de spanning overigens wel op te bouwen. Een maand eerder hadden de twee al een staredown waarbij Danicio een kopstoot gaf aan Harrie.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Wie Harrie Snijders in Ex On The Beach heeft gezien weet dat hij van vrouwen houdt. Maar of hij echt op zoek is naar een relatie zullen veel mensen in twijfel trekken. Toch zei Harrie Snijders in 2022 dat hij er klaar voor was. Hij heeft hiervoor zijn eigen televisieprogramma gekregen met de titel Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw.

The Bachelor van het zuiden

In dit programma proberen 16 vrijgezelle vrouwen om Harrie aan de haak te slaan. Het programma lijkt een beetje op The Bachelor, maar dan met tiara’s. Krijg je die van Harrie dan mag je door naar de volgende ronde. De serie van TLC was onder andere op Prime Video, Apple TV en Discovery Plus te zien.

Harrie Snijders kiest voor Rilana Bierens

Het was een leuk programma om te zien en velen konden niet wachten totdat bekend zou worden wie over zou blijven. Uiteindelijk koos Harrie Snijders voor Rilana Bierens. In een interview zegt Rilana dat ze terughoudend was toen ze benaderd werd om deel te nemen aan het programma. Ze kon zich niet voorstellen dat zij zijn type was.

Toch koos Harrie Snijders uiteindelijk voor Rilana. Na afloop van het programma liep de relatie al snel spaak. De twee hadden elkaar tijdens het programma eigenlijk maar twee dagen gezien, dus van een echte relatie was sowieso geen sprake. Ze hebben nog wel telefonisch contact gehad, maar daarna verwaterde het. Dat had onder andere te maken met de drukke zomerperiode waarin ze het beide te druk hadden om elkaar te ontmoeten.

Harrie Snijders in Special Forces VIPS

harrie-snijders-naakt

in 2024 deed Harrie Snijders mee aan het programma Special Forces VIPS. Het is een programma waarin gekeken wordt welke BN’ers geschikt zijn om bij de Special Forces te werken. Harrie Snijders kreeg het tijdens het programma behoorlijk voor zijn kiezen. Het werd hem al snel duidelijk dat een baan bij de Special Forces heel zwaar is. Hij moest zelfs hier en daar een traantje wegpinken.

Naderhand vertelde Harrie Snijders in een interview dat hij het fysiek en mentaal nog prima trok. Toch werd Harrie twee dagen voor het einde naar huis gestuurd. Hij moest zijn band inleveren. De staf zei hierover dat Harrie een masker op heeft, dat moet af om een goede Special Forces Operator te worden.

Harrie was zeer teleurgesteld over het resultaat, maar had begrip voor het besluit. Daarbij vond Harrie het fijn dat hij een andere kant van zichzelf heeft kunnen laten zien.

Wat doet Harrie Snijders nu?

Harrie Snijders geniet volop van het leven als influencer en bekende Nederlander. Hij is ondertussen dj geworden en treed op heel wat plaatsen in Nederland op. Hij treedt onder andere op voor privéfeesten, maar ook in kroegen en clubs. Daarnaast heeft hij een webwinkel waar je producten kunt kopen om wittere tanden te krijgen.

Mocht je ondanks het verliezen van de bokswedstrijd tegen Danicio toch onder de indruk zijn van Harries sportprestaties dan kun je hem inhuren als personal trainer. Zijn personal training bedrijf heet HVK (Harrie van het kamp).

Wie is de vriendin van Harrie Snijders

harrie-snijders-moslim

De grote vraag is natuurlijk of Harrie Snijders ondertussen een vriendin heeft. In de eerste jaren na Ex On The Beach kwamen er vooral veel geruchten voorbij over zijn vele seksuele uitspattingen met vrouwen. Zo gaf hij in een interview toe dat hij na Ex On The Beach met twee van de dames nog een trio had in een hotel.

De laatste tijd merken we dat Harrie Snijders wat serieuzer naar het leven kijkt. Hij geeft regelmatig aan dat hij klaar is voor een echte relatie. Zo plaatste hij een tijdje geleden foto’s van hem met een mooie dame. Hij plaatste er de tekst habibi bij wat schatje betekent. Dat is overigens wel weer een tijdje geleden. De dame is daarna niet meer in zijn foto’s en video’s gespot.

Veelgestelde vragen over Harrie Snijders

Harrie Snijders uit Ex On The Beach heeft heel veel indruk gemaakt bij de kijkers. Er zijn dus ook genoeg vragen om te beantwoorden. Dit zijn de meest gestelde vragen over Harrie Snijders.

Wat is de leeftijd van Harrie Snijders?

Harrie Snijders is 27 jaar oud.

Wie is de vriendin van Harrie Snijders?

Ondanks dat Harrie Snijders regelmatig heeft geprobeerd een echte vriendin te vinden is het hem nog steeds niet gelukt. Harrie Snijders heeft de reputatie een rokkenjager te zijn. Het zal hem dan ook geen moeite kosten om een vriendinnetje te vinden, maar voor een vaste relatie moet hij eerst nog zijn wilde haren verliezen.

Wat is de lengte van Harrie Snijders?

We schatten dat de lengte van Harrie Snijders 1,78 m lang is.

Wat is de afkomst van Harrie Snijders?

Harrie Snijders is geboren in Nederland en ook zijn ouders zijn Nederlands. Hij groeide op het kamp in Eindhoven op en heeft daar nu ook zijn eigen woonwagen.

Wie zijn de ouders van Harrie Snijders?

De ouders van Harrie Snijders zijn Lilian Snijders en Sjef Snijders. Het koppel is al meer dan 10 jaar getrouwd en zijn al meer dan 28 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen toen ze nog pubers waren. Harrie Snijders heeft een sterke band met zijn ouders en zijn zus Milana Snijders.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten