Top 100 Grootste Twitch Streamers ter Wereld

grootste-twitch-streamers-ter-wereld

Twitch is zonder twijfel een van de populairste sociale media sites van dit moment. Vanaf 2022 heeft Twitch meer dan 9 miljoen actieve streamers. De populariteit van e-sports heeft zeker de hele wereld overspoeld, waardoor gaming influencers videogames kunnen spelen en een fulltime inkomen kunnen verdienen met hun hobby. Als je een merk bent, is dit platform zeker de moeite waard om aandacht aan te besteden, vooral omdat het dagelijkse kijkcijfer 15 miljoen is.

Omdat merken nu aandacht inzetten om bekendheid te krijgen voor hun producten, kan een twitch influencer je helpen deze zeer belangrijke troef naar je toe te trekken. Immers, als een klant jouw goederen niet koopt, is de kans groot dat hij die van iemand anders koopt.

Top twitch streamers leggen goede voorbeelden dat het mogelijk is om uit te blinken in gaming en de erkenning hebben gewonnen van een groot publiek dat wereldwijd miljoenen volgers omvat, waarvan je gebruik kunt maken om je bedrijf te laten groeien.

Zoals je weet is er geen succes zonder eigen verhaal. Dus, hier zijn de 100 beste twitch streamers ter wereld in 2022 (plus hoe ze bekend zijn geworden en hoeveel volgers ze hebben verzameld). Deze twitch supersterren staan erom bekend dat ze bijna elk aspect van hun leven documenteren (alles wat je nodig hebt is een geweldige tablet met een camera) en zijn niet uitsluitend gericht op gamen zoals velen misschien denken.

Dit is de lijst van de Top 100 Grootste Twitch Streamers ter Wereld:

1. NINJA | RICHARD TYLER BLEVINS | 16,8M

Red Bulletin Tyler Ninja Blevins feature/interview 2019

Ninja’s opkomst tot roem begon in maart 2018 toen hij Fortnite speelde naast Drake, Travis Scott en JuJu Smith-Schuster en daarmee het record met het hoogste aantal kijkers op Twitch verpletterde. Ninja is een van de top Twitch-streamers in 2022, een Amerikaanse Twitch-streamer, YouTuber en professionele gamer. Hij speelde vroeger voetbal voordat hij besloot professioneel videogames te gaan spelen. Hij pikte geleidelijk succes op toen hij eind 2017 voor het eerst Fortnite Battle Royale begon te spelen. In oktober 2018 werkte Blevins samen met de platenmaatschappij Astralwerks om Ninjawerks: Vol. 1, een album met originele tracks van elektronische muziekartiesten, dat werd uitgebracht op 201 8 december. In YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind, was hij een van de talrijke internetpersoonlijkheden die geprofileerd werden. Hij had ook een cameo verschijning tussen een aantal professionele voetballers in de “The 100-Year Game” commercial van de NFL, die werd uitgezonden tijdens Super Bowl LIII in 2019. Hij was de enige persoon in de reclame die op geen enkele manier met football te maken had. Richard is de auteur van vele romans uitgegeven door Random House. Clarkson Potter, een dochteronderneming van Random House, bracht Get Good: My Ultimate Guide to Gaming op 20 augustus 2019. In 2022 wordt zijn nettowaarde geschat op ongeveer 39 miljoen euro.

2. TFUE | TURNER TENNEY | 10,5M

Tfue, een van de top twitch streamers in 2022, is een Amerikaanse Twitch streamer en esports speler, competent bekend om het spelen van Fortnite. Tenney is sinds 2014 een actief twitch-lid en heeft voor verschillende teams gespeeld, zoals Faze clan, Rogue en Denial Esports. Tenney’s reis naar succes verliep niet zo soepel want hij werd vele malen verbannen van twitch. Begon echter spellen te streamen zoals Call of Duty, Destiny en H1Z1, maar stapte al snel over op Fortnite Battle Royale omdat het aan populariteit won. Volgens sommige internetbronnen werd Tenney in mei 2018 voor 30 dagen verbannen van Twitch omdat hij naar verluidt een racistisch scheldwoord gebruikte tijdens een van zijn shows. Twitch hief naar verluidt de beperking op nadat hij had vastgesteld dat het woord niet in een racistische context was gebruikt. Er werd gespeculeerd dat Turner’s Epic Games accounts op 2 juli 2018 ook permanent werden verboden, omdat hij naar verluidt Epic Games accounts verkocht en kocht, wat tegen de regels en voorschriften van Epic Games is. Een week later werd hij opnieuw van Twitch verbannen, dit keer voor 14 dagen om onduidelijke redenen. In 2022 is zijn voorspelde nettowaarde ongeveer €4 miljoen, en hij is nog steeds actief op sociale mediaplatforms.

3. RUBIUS | RUBEN DOBLAS GUNDERSEN | 9,5M

Ruben is een Spaans-Noorse Twitch streamer, YouTuber, een van de top twitch streamers in 2022, en acteur, zijn kanaal bestaat voornamelijk uit gameplays en blogs, hij beantwoordt vragen van fans en doet onder andere sketch comedies. Ruben’s kanaal werd in 2011 populair in veel Spaanstalige landen. Hij kreeg zijn publieke bekendheid toen hij een gameplay postte van The Elder Scrolls V: Skyrim. Vervolgens publiceerde hij video’s van hem op de website Chatroulette, waardoor hij een nog grotere aanhang kreeg. Rubius overtrof collega YouTuber Willyrex om in 2012 het meest geabonneerde Spaanse kanaal te worden. Hij debuteerde in januari 2013 een nieuwe rubriek genaamd “Meet The Rubius” en vertelde daar ervaringen uit zijn persoonlijke leven. Op 18 februari 2013 overtrof zijn kanaal één miljoen abonnees in minder dan twee maanden en werd daarmee een van de tien Spaanstalige kanalen met dat merk (of meer) op die datum. Twee maanden daarna had zijn kanaal twee miljoen abonnees. Ubisoft Spanje wierf hem ook aan als inhoudsontwikkelaar op de E3 in juni 2013. Zijn voorspelde nettowaarde in 2022 is ongeveer €7 miljoen.

4. SHROUD | MICHEAL GRZESIEK | 9,4M

Micheal is een van de top Twitch streamers uit Canada, bekend om het spelen van first-person shooter en battle royale spellen zoals Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant, en meer. Grzesiek wordt vaak erkend als een van de beste “aimers”. Sinds de overgang van een professionele CS:GO-speler naar een fulltime streamer op het streamingplatform Twitch, heeft zijn Twitch-kanaal vanaf april 2021 meer dan 9 miljoen volgers bereikt, waarmee hij op de derde plaats staat van meest gevolgde kanalen op het platform. Michael heeft een grote verscheidenheid aan spellen bewaard sinds hij van een professionele CS: GO-speler is overgestapt op een fulltime omroeper op het streamingplatform Twitch. Hij heeft meer dan 9.100 uur uitgezonden op het netwerk en heeft meer dan 455 miljoen totale views vanaf maart 2021. Hij bereikte 100.000 Twitch leden in 2019 en voegde daar de volgende dag nog eens 14.000 aan toe, waardoor hij een abonneetotaal had dat meer dan het dubbele was van dat van de runner-up broadcaster op dat moment, Timothy Betar. Grzesiek verklaarde op 11 augustus 2020 dat hij weer volledig op Twitch gaat streamen. De volgende dag had zijn debuut webcast bijna 516.000 gelijktijdige kijkers. Zijn Twitch-account heeft vanaf 2022 meer dan 10 miljoen gebruikers, en zijn geschatte nettowaarde is meer dan €21 miljoen.

5. AURONPLAY | RAÚL ÁLVAREZ GENEN | 9,1M

Alvarez is een van de top Twitch streamers en Youtuber uit Spanje. Zijn online alias, AuronPlay, is afgeleid van de naam van Auron, een personage in het videospel Final Fantasy X. Hij geeft satirisch commentaar op actuele zaken of op andere internetvideo’s.

6. POKIMANE | IMANE ANYS | 8,1M

Twitch Streamer Pokimane Calls On Platform to Ban Gambling Streams - Casino.org

Pokimane is een van de top Twitch streamers uit Canada. Ze is vooral bekend om haar livestreams op Twitch waar ze videogamecontent uitzendt, voornamelijk over League of Legends en Fortnite. Ze is ook lid van OfflineTV. Pokimane werd benoemd tot een featured honoree in de 2021 Forbes 30 onder de categorie “Games”, die wees op haar bekendheid als de grootste vrouwelijke streamer op Twitch en als een van de oprichters van OfflineTV. Anys had een verrassende verschijning in Bella Poarch’s “Inferno” muziekvideo, die in 2021 werd uitgebracht. Ze verklaarde in oktober 2021 dat ze RTS had helpen oprichten, een bureau voor talentmanagement en merkconsultancy, waar ze bedoelde op te treden als Chief Creative Officer. Ze maakt ook deel uit van OfflineTV, een YouTube-kanaal waar contentmakers samenwerken. In januari 2022 werd Anys’ Twitch-profiel na een DMCA-aanklacht van ViacomCBS 48 uur lang geblokkeerd halverwege een Avatar: The Last Airbender livestream. Anys’ feed werd later in de maand binnengevallen door JiDion-kijkers. Ze werd uiteindelijk verbannen, wat de aandacht trok van streamer Ninja, die beloofde zijn connecties te gebruiken om de ban te laten opheffen. Imane tekende in februari 2022 opnieuw bij Twitch en heeft nu meer dan 8,3 miljoen abonnees. Haar voorspelde nettowaarde in 2022 is meer dan € 3 miljoen.

7. THEGREFG | DAVID CÁNOVAS | 7,7M

Grefg is een van de top Twitch streamers uit Spanje. Zijn YouTube heeft bijna 17 miljoen abonnees, hij is medeoprichter van het esports-team – Team Heretics, opgericht in 2016. Hij begon op Twitch en werd binnen korte tijd een van de top 10 Spanjaarden met de meeste volgers. Na een tijdje op twitch stapte Grefg over naar Mixer, het live platform dat Microsoft verkocht aan Facebook. Nadat hij zijn contract bij Mixer had beëindigd, ging hij terug naar het livestreamen op Twitch en heeft nu meer dan 7 miljoen abonnees.

8. MYTHE | ALI KABBANI | 7,3M (10 GROOTSTE TWITCH STREAMERS)

Kabbani is is een van de top Twitch streamers en voormalig Fortnite Pro. Hij begon in 2016 te streamen op Twitch en streamde vooral Paragon. Vanaf december 2020 zou Mythe tot de populairste streamers op Twitch behoren met meer dan 7 miljoen volgers en meer dan 156 miljoen views.

9. TIMTHETATMAN | TIMOTHY BETAR | 6,8M (10 GROOTSTE TWITCH STREAMERS)

Timothy Betaris een van de top Twitch streamers uit Amerika. Hij begon zijn streamingreis op Twitch in 2012 en heeft meer dan 6,5 miljoen volgers vergaard. Hij zond spellen uit als Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite en World of Warcraft, wat dagelijks duizenden kijkers trekt. Hij is gecertificeerd Twitch-partner en is sinds 27 maart 2014 fulltime creator.

10. IBAI | IBAI LLANOS | 6,8M (10 GROOTSTE TWITCH STREAMERS)

Ibai is een van de top Twitch streamers uit Spanje. Hij is ook esports commentator voor G2 Esports. In 2014 begon Ibai zijn carrière met het streamen van League of Legends. Als maker heeft hij verschillende massa-evenementen geregeld, zoals “La Liga Santander Challenge”.

11. SUMMIT1G | JARYD RUSSELL LAZAR | 5,9M

Summit1g explains the moment when he “got lucky” and became a Twitch superstar - Dexerto

Jaryd, een van de top Twitch streamers in 2022, is een 34 jaar oude Amerikaanse actieve Twitch streamer die voorheen speelde voor professionele esports teams A51 en Mythic. Jaryd kwam in het jaar 2012 aan boord en werd een prominente streamer op Twitch door CS:GO en WarZ te streamen. Hij heeft enkele successen geboekt door andere topstreampers als Tom “syndicate” cassell en Riots Game te overtreffen qua volgers in respectievelijk 2017 en 2018. In mei 2020 erkende Jaryd een meerjarige deal met Twitch met betrekking tot content en partnerondersteuning.

12. XQCOW | FÉLIX LENGYEL | 6M

Lengyel is een 25-jarige School dropout Canadese Twitch streamer, voormalig professioneel Overwatch speler, en een internet persoonlijkheid. Lengyel, een van de top Twitch streamers in 2022, streamt elke dag gemiddeld 9 uur en heeft een kijkersaantal dat regelmatig boven de 60.000 uitkomt.

13. TOMMYINNIT | THOMAS SIMONS | 6M

Thomas is een van de jongste succesvolle Twitch streamers, en een van de top Twitch streamers in 2022. Deze 17-jarige Engelse Twitch-streamer en gaming YouTuber begon zijn Twitch-reis in 2018 en kreeg bekendheid door samenwerking met collega YouTuber en streamers in Dream SMP. Thomas streamt vooral Minecraft-gerelateerde video’s staat met name bekend als het meest gevolgde Minecraft-kanaal op Twitch.

14. NICKMERCS | NICHOLAS KOLCHEFF | 6M

Kolcheff is een in Michigan geboren, Amerikaanse Twitch-streamer. Hij is ook mede-eigenaar van Faze Clan, een van de top Twitch streamers in 2022, en een YouTuber. Kolcheff staat vooral bekend om zijn agressieve speelstijl, die hem op zijn beurt meer dan €125.659 aan Fortnite-prijzen opleverde. Zijn kanaal brak in populariteit toen zijn ploeg in 2018 met 54 het wereldrecord totale kills in Fortnite brak.

15. RIOT GAMES | RIOT GAMES | 5,1M

Riot Games is een van de top Twitch streamers, een Amerikaanse videospelontwikkelaar, uitgever en organisator van esports-toernooien. Met plannen om League of Legends te ontwikkelen werd Riot Games in september 2006 opgericht door twee vrienden; Brandon Beck en Marc Merill. Het bedrijf van Marc en Brandon, Riot Games, bracht League of Legends in 2009 uit na drie ruwe jaren van ontwikkeling. Het is de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een van de populairste pc-spellen aller tijden, met een bruto omzet van 1 miljard euro in 2019.

16. DREAMWASTAKEN | CLAY | 5,1M

Dream is een Amerikaanse Twitch-streamer en Youtuber die vooral bekend is om zijn Minecraft-content. Zijn YouTube-carrière begon in 2014 toen hij Minecraft-video’s uploadde die hem in 2019 en 2020 een aanzienlijke populariteit opleverden. Dream, een van de top Twitch streamers in 2022, wordt in de volksmond erkend voor zijn YouTube serie Manhunt, en speedrunning Minecraft. Zijn zeven YouTube kanalen hebben gezamenlijk meer dan 34 miljoen abonnees en meer dan 2,36 miljard views bereikt per juni 2019.

17. ALANZOKA | ALAN FERREIRA | 5M

Alan, een van de top Twitch-streamers in 2022, is een 31-jarige fulltime Twitch-streamer gevestigd in São Paulo, Brazilië, bekend om zijn EDGE-kanalen (Electronic Desire Gamers Entertainment). Hij begon zijn YouTube-reis op 26 april 2011, door video’s te uploaden van zichzelf terwijl hij een verscheidenheid aan spellen speelde, meestal horrorgames. Alan begon eind 2017 Fortnite te spelen en heeft tot nu toe een aanzienlijke aanhang vergaard.

18. SYPHERPK | ALI HASSAN | 4,8M

Profile: Get to know Ali Hassan, aka SypherPK, pro video game streamer in Central Texas - Austin Business Journal

YouTuber en Twitch streamer Ali, een van de top Twitch streamers in 2022, is in de volksmond bekend om zijn Fortnite educatief commentaar video’s – “Hoe te winnen”. Hij staat ook bekend om zijn High kill gameplay in Fortnite en zijn samenwerkingen met andere YouTubers en Twitch streamers.

19. DAKOTAZ | BRETT HOFFMAN | 4.7M

Hoffman is een 35-jarige Amerikaanse Twitch-streamer en YouTuber die afkomstig is uit Dearborn, Michigan, maar momenteel in Las Vegas, Nevada woont. Hij is een van de top Twitch streamers in 2022, en heeft ook een tweelingbroer die ook Fortnite streamt onder het alias Drnkie. Hoffman is een actieve Twitch streamer sinds 2012 en creëerde zijn YouTube kanalen in 2013, hij heeft sindsdien zoveel games gestreamd waaronder Fortnite.

20. MONGRAAL | KYLE JACKSON | 4,6M

Succes vond Mongraal op zeer jonge leeftijd. Hij was net 13 toen hij te zien was op BBC News. De 16-jarige Mongraal, een van de top Twitch streamers in 2022, speelt nu vooral Fortnite. Hij was een “Secret” Team speler maar verliet de groep in 2019 om zich aan te sluiten bij “Faze Clan”.

21. BUGHA | KYLE GIERSDORF | 4,5M

Giersdorf is een van de top Twitch streamers; met zijn 18 jaar is hij een Esport speler die vooral bekend is door het spelen van Fortnite. Hij werd aan Fortnite voorgesteld door zijn vader. Kyle werd internetberoemd na het winnen van de Fortnite World Cup in 2019, waar hij €2.899.812 aan prijzengeld won.

22. DRLUPO | BENJAMIN LUPO | 4,5M

DrLupo is een van de top Twitch streamers en YouTube streamer die sinds 2013 actief is. Hij begon zijn carrière met het streamen van Destiny voordat hij overstapte naar battle royale-spellen zoals H1Z1. Hij begon echter groei in zijn kanaal te zien nadat hij Fortnite had gestreamd. Het is bekend dat hij vaak streamt met Ninja, Myth en TimTheTatman.

23. JUANSGUARNIZO | JUAN GUARNIZO | 4,5M

Een van de top twitch streamers, Juan Guarnizo is een 24-jarige Colombiaanse streamer en YouTuber. Hij woont momenteel in Monterrey, Mexico. Hij begon zijn streaming op Twitch in 2016 en begon in 2018 video’s te uploaden naar YouTube. Guarnizo uploadt video’s en streamt over verschillende games en IRL’s

24. FRESH | HARLEY FRESH | 4,4M

Harley is een van de top Twitch streamers die 19 jaar oud is en in Australië opgroeit. Hij is een competitieve Fortnite: Battle Royale speler. Harley werd prominent eind 2018. Hij heeft Fortnite gespeeld met veel content creators, vooral LazarBeam, Lachlan en Muselk. Hij sloot zich aan bij Team Renegade maar vertrok later om zich aan te sluiten bij Luminosity Gaming. Tegenwoordig heeft hij een enorme aanhang van meer dan 4 miljoen fans.

25. ADINROSS | ADIN ROSS | 4,4M

Adin Ross announces Twitch return and upcoming stream - WIN.gg

Adin Ross is een Amerikaanse Twitch streamer, voorheen bekend als Adin2Huncho. Hij is een van de top Twitch streamers in 2022, en is het best bekend voor het streamen van Grand Theft Auto V en NBA 2K op zijn kanaal. Met zijn grote fanbase is het gemakkelijk te zien dat Adin een van de besten is op gamegebied.

26. LOLTYLER1 | TYLER STEINKAMP | 4,4M

Tyler is een van de top Twitch streamers en Amerikaanse internetpersoonlijkheid. Hij is een van de populairste Leagues of Legends online persoonlijkheden. Tyler heeft bewezen nogal problematisch te zijn, want hij werd van april 2016 tot januari 2018 verbannen van het spelen van League of Legends wegens storend gedrag tegenover andere spelers. Daardoor verdiende hij zichzelf de bijnaam “The Most Toxic Player in North America”.

27. ELDED | VICTOR CALDERÓN | 4,2M

Victor is een van de top Twitch streamers en een beroemde Youtuber. Hij begon in 2014 met spelen en streamen op Twitch, maar was al veel eerder met youtube begonnen. De meeste van zijn content draait om game highlights, leuke video’s, gaming setup, etc. Victor is nog niet getrouwd maar heeft 3 prachtige dochters: Angela, Amena en Emilia.

28. CLIX | CODY CONROD | 4.0M

Cody, ook bekend als Clix is een Amerikaanse Twitch-streamer, YouTube-ster en professionele gamer geboren op 7 januari 2005. Clix, een van de top Twitch streamers in 2022, begon in november 2017 te streamen op Twitch en youtube. Na kwalificatie voor de eerste jaarlijkse wereldbeker van Fortnite kreeg Cody erkenning. Hij sloot zich in 2019 aan bij de Misfits, wat een gaming community is. En op 1 juli 2020 werd Cody lid van de gaming organisatie NRG.

29. TUBBO | TOBY SMITH | 4,0M

Toby “Tubbo” Smith is een van de top Twitch streamers die vooral bekend is om zijn bijdragen aan Dream’s Survival-Multiplayer, hij is een Engelse Minecraft YouTuber & Streamer. Zijn content bestaat uit zijn stream-highlights, en video’s van hemzelf terwijl hij Minecraft speelt samen met zijn vrienden en medemakers.

30. GEORGENOTFOUND | GEORGE DAVIDSON | 3.9M

Minecraft fans disappointed as GeorgeNotFound goes 1 month without going live on Twitch

George Davidson is een linkshandige Twitch-streamer, die opgroeide met een zus. Hij ging naar de universiteit en studeerde af met een graad in computerwetenschappen. George lijdt aan ernstige protanopia (rood-groen kleurenblindheid bug die hem er niet van weerhoudt zich te vermaken met zijn videospelletjes. Met meer dan 3 miljoen volgers behoort George gemakkelijk tot de top twitch streamers die er zijn.

31. MONTANABLACK88 | MARCEL ERIS | 3,9M

Marcel Eris, een van de top Twitch streamers in 2022, is een 33-jarige Duitse populaire twitch streamer die zich actief bezighoudt met het produceren van Turkse webvideo’s. Zijn livestreams richten zich vooral op videogames, zoals Call of Duty, FIFA en Fortnite bezig. Marvel behoudt sinds 2018 de positie van de grootste Duitse gaming live streamer op Twitch.

32. AMOURANTH | KAITLYN SIRAGUSA | 3,8M

Amouranth is een van de top Twitch streamers, cosplayer, erotisch model en YouTuber die bekend staat om het streamen op Twitch. Deze twitch-ster is geboren in Houston, Texas. Ondanks dat Amouranth een autodidactische kostuumontwerpster is, slaagde ze erin ontdekt te worden door de Houston Grand Opera en het Houston Ballet. Nu is ze getrouwd met Nick Lee en heeft ze zichzelf prominent gemaakt op Twitch door riskante video’s en streams te plaatsen die afwijken van de regels van het platform.

33. QUACKITY | ALEXIS | 3.7M

Quackity staat bekend om het organiseren van wedstrijden op zijn Discord server (vooral zijn “Discord’s Got Talent” video’s). Hij is een van de top Twitch streamers in 2022, en heeft regelmatig andere YouTubers zoals KSI en MrBeast op zijn YouTube kanaal.

34. WILBURSOOT | WILGOUD | 3,6M

Will Gold is een 25-jarige Britse internetpersoonlijkheid, een van de top Twitch streamers, selderijboer, zanger en liedjesschrijver. Hij werd in 2017 eerst bekend door zijn werk met het groepskomedie YouTube-kanaal SootHouse, als redacteur en medeoprichter. Later begon hij zijn kanaal. Will bracht zijn eerste single, “The Nice Guy Ballad”, uit in januari 2018. Hoewel Will vooral bekend staat als Youtuber is hij ook muzikant en multi-instrumentalist.

35. SYKKUNO | THOMAS | 3,5M

Thomas een inwoner van Zuid-Californië, een broer van twee zussen. Bekend onder zijn online alias Sykkuno is Thomas een populaire Amerikaanse Twitch streamer en YouTuber. Zijn kanaal wordt beschouwd als een van de meest gevolgde kanalen op twitch en is uitgeroepen tot een van de top 10 meest geabonneerde kanalen op het platform.

36. BENJYFISHY | BENJAMIN FISH | 3.5M

Benjyfishy quits Fortnite competitive

Benjy is een 17-jarige Britse professionele eSports speler, YouTube ster en een van de top Twitch streamers. Hij kwam in de schijnwerpers als een van de topspelers in de allereerste wereldbeker van Fortnite, en hij won duizenden dollars door zich vier keer te kwalificeren in de Europese regio. Onlangs werd hij een van de jongste competitieve spelers in de Fortnite competitieve sfeer en heeft hij meer dan 3 Miljoen volgers verzameld.

37. FAKER | LEE SANG-HYEOK | 3,5M

Lee Sang-hyeok, een van de top Twitch streamers in 2022, is een Zuid-Koreaanse professionele League of Legends speler. Omdat hij de beste League speler aller tijden was, werd hij in 2013 opgepikt door LCK team SK Telecom T1 en speelt sindsdien als mid laner van het team. Lee staat bekend als de eerste speler die 1.000 en 2.000 kills heeft bereikt in het LCK, en heeft meer dan 600 wedstrijden gespeeld.

38. SYMFUHNY | MASON LANIER | 3.3M

Mason Lanier is een Amerikaanse Twitch streamer, professioneel gamer, een van de top Twitch streamers in 2022, en content creator die Call of Duty: Warzone speelt. Een interessant feit over Mason is dat hij vroeger met zijn toetsenbord ondersteboven speelde. Nu speelt hij er zijwaarts mee. Mason begon met gamen toen hij van zijn grootouders een Xbox 360 kreeg. Mason speelt met andere grote streamers zoals Tfue, TimTheTatman en CouRage.

39. NOBRU | BRUNO GAAT | 3,3M

Bruno is een van de top Twitch streamers, een Braziliaanse Free fire speler, eSport speler, Content creator en Game streamer. Hij is ook de oprichter en CEO van Fluxo. Op Twitch streamt Bruno verschillende games, voornamelijk Garena Free Fire, maar ook Grand Theft Auto V en Call of Duty: Warzone.

40. SLAKUN10 | SERGIO AGÜERO | 3,3M

Sergio is een 32-jarige voetbalster en een van de top Twitch streamers. Hij speelt als spits en is nu bezig met een buitengewoon bekende club genaamd Manchester City. Hij is ook een versierder van computerspellen. Sergio begon met computerspellen streamen; FIFA spelen en dat live streamen. Hij deed dit als tijdverdrijf tijdens de Lockdown.

41. RANBOOLIVE | 3,2M

RanbooLive's streaming setup: Mouse, keyboard, and more - Dot Esports

Ranboo is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde een van de top twitch streamers en YouTubers. Ranboo laat zijn gezicht liever niet zien, maar draagt in plaats daarvan een wit en zwart masker. Dat komt omdat hij ernstige gezichtsdysmorfie heeft; een psychische aandoening die iemands perceptie van zijn gezicht aantast en leed veroorzaakt. Ranboo is echter een uitstekende gamer en daarom heeft hij tegenwoordig meer dan 3 miljoen volgers.

42. PHILZA | PHILLIP WATSON | 3,2M

Phillip is een van de beste Twitch streamers wiens droombaan is om in een bakkerij te werken. Hij heeft echter naam gemaakt in de gamescene. Hij werd populair door vijf jaar lang een enkel continu Minecraft spel te spelen op de Hardcore modus. Nu heeft hij meer dan 3 miljoen volgers.

43. SYNDICAAT | THOMAS CASSELL | 3,1M

Cassell is een YouTuber, een van de top Twitch streamers in 2022, video game streamer, en vlogger bekend om zijn YouTube video content en Twitch live streams. In 2010 registreerde hij zijn YouTube-kanaal TheSyndicateProject. Later registreerde hij zijn Twitch-kanaal op 17 augustus 2014. In feite is hij de eerste gebruiker op de site die 1 miljoen volgers heeft bereikt. Vanaf juli 2021 heeft Cassells Twitch-kanaal meer dan 3 miljoen volgers, waarmee het een van de meest gevolgde kanalen op de website is.

44. GOTAGA | CORENTIN HOUSSEIN | 3,1M

Houssein is een gepensioneerde Call of Duty esports speler die in Europa woont. Deze streamer is tevens videograaf. Deze internationaal geprezen professionele videospeler is momenteel de meest succesvolle Franse Esport Vitality teamspeler op consoles. Als bijbaan runt Houssein een kledingmerk. Ook beheert hij een gamehuis genaamd het Scuf House,

45. SODAPOPPIN | CHANCE MORRIS | 3,1M

Morris is een Amerikaanse Twitch-streamer, online gokker en internetpersoonlijkheid. Hij heeft een van de grootste volgers op Twitch, met meer dan 3 miljoen volgers en meer dan 360 miljoen views.

46. NICKEH30 | NICHOLAS AMYOONY | 3,1M

NickEh30 accused of cheating during Fortnite Twitch Rivals charity event - Dot Esports

De 26-jarige Nicholas is een Canadese YouTube-gamer, live-streamer en professioneel Fortnite-speler. Hij woont momenteel in Halifax, Nova Scotia, Canada. Hij begon zijn content reis met het maken van ‘The Last Of Us’ video’s en het is goed geaccepteerd in de gemeenschap. De overstap naar Fortnite is echter wat hem viraal deed gaan.

47. CASTRO_1021 | EDWIN CASTRO | 2,9M

Edwin Castro is een Amerikaans/Mexicaanse Twitch streamer, een van de top Twitch streamers in 2022, en YouTuber. Hij is in principe populair vanwege zijn FIFA livestreams en liefdadigheidszaken. Castro’s streamingleven begon vanuit de keuken van zijn ouders. Hij begon voor de lol te streamen vanaf een laptop en hij verzamelde al snel veel volgers. Meteen had Castro genoeg abonnees, hij besloot zijn twee parttime banen op te zeggen, waarvan één bij een autowasstraat, om zich fulltime op het streamen te richten.

48. COSCU | MARTIN PEREZ DISALVO | 2,9M

Martín is zowel streamer, presentator, zanger als internetpersoonlijkheid. Hij is de oprichter en leider van de “Coscu Army”, een Spaanstalige gemeenschap van eSports spelers en streamers in Argentinië. Daarnaast is hij de bedenker en presentator van het evenement “Coscu Army Awards”, een evenement waarbij de meest opvallende Twitch-gebruikers in Argentinië worden onderscheiden.

49. MOISTCR1TIKAL | CHARLES WHITE | 2,9M

Charles White is een top Twitch streamer die in 2018 lid werd van het Twitch platform. Charles woont nu in Tampa, Florida, waar hij geboren is.

50. SQUEEZIE | LUCAS HAUCHARD | 2,9M

Hauchard wordt erkend als de bekendste Franstalige gamer met meer dan 16 miljoen abonnees en 8 miljard views. Op 15-jarige leeftijd creëerde hij zijn huidige YouTube-kanaal onder het pseudoniem Squeezie in 2011, toen hij zich begon te richten op het testen van videogames, begon zijn kanaal een vrij grote bekendheid te krijgen. Hij werd uiteindelijk de jongste Fransman die meer dan een miljoen abonnees op YouTube kreeg, op 17-jarige leeftijd.

51. GAULES | ALEXANDRE BORBA CHIQUETA | 2,84M

Chiqueta bij voorkeur bekend als Gaules, is een streamer, YouTuber, filantroop en voormalig professioneel speler van Counter-Strike Braziliaans.

52. MZBETRAYAL | 2,82M

Mzbetrayal is een andere vrouwelijke top twitch streamer met een enorme aanhang op het platform. Ze is gespecialiseerd in he’s zoals Grand theft auto V.

53. LUDWIG | LUDWIG ANDERS AHGREN| 2.82M

Ludwig Beats Ninjas Twitch Subscriber Record On Last Day Of Subathon - pokemonwe.com

Ludwig is een jonge Amerikaanse Twitch streamer, YouTuber en esports commentator en deelnemer. Hij is vooral bekend om zijn livestreams op Twitch, waar hij verslag doet van zowel videogame-gerelateerde als niet-videogame-gerelateerde content. Ludwig is een van de grootste streamers op Twitch geworden sinds hij fulltime begon te streamen op 16 februari 2019.

54. LIRIK | SAQIB ALI ZAHID | 2,8M

Zahid, sociaal bekend als Lirik, is een Amerikaanse streamer, en een van de meest gesubbede Twitch streamers in 2022. Hij begon met streamen op Twitch in 2011, waar hij aanvankelijk World of Warcraft speelde, maar na de release van het spel overstapte naar DayZ. Tijdens het regelmatig streamen in 2012 groeide zijn aanhang uiteindelijk tot gemiddelden van 20.000 tot 40.000 kijkers per stream.

55. KARLJACOBS | KARL JACOB | 2,8M

Karl is een 23-jarige Twitch-streamer en vriend van het Dream Team. Hij groeide op met een zus genaamd Corry en een broer genaamd Sean (ook bekend als ‘Jimmy Jacobs’) Karl, een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022, is bekend van de MrBeast crew en was te zien in veel van hun YouTube video’s.

56. NIGHTBLUE3 | RABIA YAZBEK | 2,74M

Rabia Yazbek, een van de meest gesubde Twitch streamers in 2022, is een Amerikaanse fulltime League of Legends Twitch streamer. Hij woont in Dearborn, Michigan, en staat in de volksmond bekend om het spelen van League of Legends met een hoge rang. In juni 2019 had hij meer dan 2 miljoen volgers en meer dan 211 miljoen totale kijkers.

57. JACKSEPTICEYE | SEÁN WILLIAM MCLOUGHLIN | 2,7M

Jacksepticeye's Biographical Documentary To Premiere On Moment House On February 28

McLoughlin, in de volksmond bekend als Jacksepticeye, is een Ierse YouTuber, en een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022. Zijn vlogs en komische ‘Let’s Play’-series zijn favoriet bij de fans. Het blijkt dat McLoughlin geen eenzijdige zakenman is, want hij is medeoprichter van het kledingmerk Cloak, samen met collega YouTuber Markiplier. Hij heeft ook het bedrijf Top of The Mornin Coffee opgericht.

58. ALEXBY11 | ALEJANDRO BRAVO YAÑEZ | 2,7M

De in Spanje geboren Alejandro is een beroemde twitch-ster. Fans kennen hem van de gameplays, tutorials en vlogs op zijn YouTube kanaal. Hij begon zijn Youtube reis in 2011. Nu heeft hij meer dan 8 miljoen abonnees op YouTube en meer dan 2,6 miljoen volgers op Twitch.

59. X2TWINS | JESSE ECKLEY EN JORDAN ECKLEY| 2,7M

Jesse Eckley en Jordan Eckley, online beter bekend als de x2Twins zijn geboren in Australië. Deze tweeling runt als team hun YouTube- en Twitch-kanalen. Ze zijn gespecialiseerd in het streamen van Fortnite. Hun reis begon in 2018, maar tot nu toe hebben ze de liefde van veel fans weten te winnen.

60. IMAQTPIE | MICHEAL SANTANA| 2,61M

Micheal is een Amerikaanse League of Legends speler, die vroeger professioneel speelde voor Team Dignitas. Hij woont momenteel in Californië. Michael stopte in 2014 als professioneel speler om fulltime Twitch streamer te worden. In een interview met Rolling Stone in 2017 werd onthuld dat hij jaarlijks 2 miljoen euro verdient met streamen.

61. CLOAKZY | DENNIS LEPORE | 2,61M

Cloakzy is een Amerikaanse YouTuber, streamer en professionele gamer die populair is als sterke speler van Fortnite: Battle Royale. Hij speelt vaak met zijn partner Tfue, vooral in toernooien. Cloakzy begon zijn carrière met het professioneel spelen van H1Z1. Zijn succes begon nadat hij een Wereldrecord had geslagen en een maand later lid werd van de FaZe-clan.

62. ANOMALY | LUDWIG LAGERSTEDT | 2,6M

CSGO streamer Anomaly accidentally reveals face during stream - WIN.gg

Ludwig Lagerstedt, beter bekend als Anomaly, is een 27-jarige Zweedse gamer, een van de meest gesubde Twitch streamers in 2022, YouTuber en streamer. Deze gamelegende heeft een van de meest bekeken content op twitch. Hij laat Counter-Strike: Global Offensive gameplays en heeft nu meer dan 2,9 miljoen abonnees op YouTube. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Ludwig ook nog eens 2,6 miljoen volgers op Twitch.

63. TRYMACS| MAXIMILIAN ALEXANDER | 2,59M

Alexander is een Duitse ras Twitch streamer geboren op 19 augustus 1994. Hij begon met streamen op Twitch in 2016, maar begon met content gebaseerd op de spellen Clash of Clans en Clash Royale. In 2016 begon hij video’s te uploaden naar YouTube. Hij heeft momenteel meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube en meer dan 1,6 miljoen volgers op Twitch

64. LOSERFRUIT | KATHLEEN BELSTEN| 2,58M

Loserfruit, een van de meest geabonneerde Twitch streamers in 2022, komt uit Australië. Ze is een populaire vrouwelijke Twitch-streamer. Ze zit ook op YouTube. Je zou haar zelfs een professionele gamer kunnen noemen, en een internetpersoonlijkheid. Loserfruit is uitgeroepen tot het op één na meest gevolgde kanaal op Twitch onder vrouwelijke gamers. Pokimane is de eerste.

65. S1MPLE | OLEKSANDR OLEGOVICH KOSTYLIEV | 2,5M

Oleksandr, een van de meest gesubde Twitch streamers in 2022, is een 18-jarige Oekraïense professionele Counter-Strike: Global Offensive speler voor Natus Vincere. Hij staat te boek als een van de beste spelers in de Global Offensive-geschiedenis, op vierjarige leeftijd begon Kostylie Counter-Strike te spelen op aanraden van zijn oudere broer. Nu is hij een van de grote namen als het om het spel gaat.

66. WTCN | FERIT KARAKAYA| 2.5M

Ferit is een Turkse social media ster geboren op 12 februari 1993. Deze gamer werd populair door zijn @wtcn genoemde Twitch-kanaal, bekend om het streamen van FPS en Moba. Hij begon zijn streaming levensstijl in 2011 en heeft meer dan 2,1 miljoen volgers vergaard. Hij is ook populair bekend op Instagram onder de gebruikersnaam @wtcn, evenals een YouTube-kanaal met de naam ‘wtcNFerit’ waar hij gaming-gerelateerde video’s publiceert.

67. AYDAN | 2,5M

Ayden is een van de meest prominente Fortnite professionals en streamers op Twitch. Zijn toernooiwinsten hebben hem meer dan €144.991 opgeleverd. Ayden, ook een van de meest gesubde Twitch streamers in 2022, heeft een agressieve speelstijl, iets wat hem uniek maakt. Vandaag de dag heeft hij meer dan 2,4 miljoen fans.

68. SAPNAP | NICHOLAS “NICK”| 2,4M

Minecraft |YouTube Quizzes | Beano.com

Sapnap is een Twitch Streamer die bekend staat om zijn Minecraft challenge video’s en samenwerkingen met Dream. Deze gamer is een college dropout, maar hij heeft een passie gevonden in gaming en heeft besloten die na te streven. Naast het streamen koestert Nicholas ook een liefde voor muziek.

69. ELRAENN | TUĞKAN GÖNÜLTAŞ | 2,4M

Tuğkan is een Turkse fulltime variétéstreamer en een YouTuber geboren in 1987 in Istanbul, Turkije. Hij runt succesvolle Twitch en YouTube kanalen. En hij streamt een grote verscheidenheid aan games.

70. IAMCRISTININI | CRISTINA LÓPEZ PÉREZ | 2,3M

Als content creator, entertainer en esports presentator werd IamCristinini beroemd door het hosten van het programma ‘The Gaming House’. Dat is niet alles, haar geweldige uiterlijk, stijl, glimlach en fantastische persoonlijkheid maken haar ook gemakkelijk beminnelijk. Ze is razend populair op Twitch, waar ze spellen als League of Legends streamt naar haar 2,3 miljoen volgers, en wordt beschouwd als een van de meest gesubde Twitch streamers in 2022.

71. MR SAVAGE | MARTIN FOSS ANDERSON | 2,3M

Anderson is een 17-jarige Noorse Twitch-streamer en professionele gamer die vooral bekend is door het spelen van Fortnite: Battle Royale. Deze top twitch streamer blijkt een van de jongste bekende competitieve spelers in Fortnite te zijn. In 2018 begon hij zijn Twitch-account en dat is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 2 miljoen volgers.

72. FERNANFLOO | LUIS FERNANDO | 2,3M

Luis a.k.a Fernanfloo is een gaming YouTuber, en een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022. Op 1 mei 2011 maakte Luis een YouTube-account aan onder de naam Fernanfloo, een combinatie van zijn tweede naam en zijn achternaam. Nu heeft hij in totaal meer dan 8 miljard views, meer dan 570 video’s en 40 miljoen abonnees op YouTube. Hij begon in april 2018 ook te gamen op Twitch en heeft ook daar veel fans.

73. ASMONGOLD | ZACK | 2,3M

Zack is een 32-jarige Amerikaanse Twitch-streamer en YouTuber, bekend van het spelen van World of Warcraft. Hij is medeoprichter van One True King, een groep online content creators. Zack werd populair door zijn YouTube-kanaal. Hij is echter al sinds 2014 actief op Twitch en kreeg een cult following als World of Warcraft streamer.

74. STABLERONALDO_ | RONALDO| 2.2M

Deze 18-jarige online gamer streamt vooral Fortnite op zijn Twitch-kanaal. In 2019 lanceerde Ronaldo zijn YouTube-kanaal, begon in maart met streamen en kreeg in augustus 2019 erkenning toen hij en zijn partner goed begonnen te presteren in cash cups.

75. LILYPICHU | LILY KI | 2,2M

Lilypichu bekommt ekelhafte Nachrichten über Rust Twitch Drops | Komponenten PC

Lily is de zoveelste Amerikaanse internetpersoonlijkheid. Ze dubbelt als muzikant en stemactrice. Lily is lid van OfflineTV; een online social entertainment groep van content creators. Ki begon populair te worden in 2011 toen haar parodielied “I’ll Quit LoL” viraal ging op YouTube. Haar internetcontent omvat echter gaming, kunst en muziek.

76. NIHACHU | NIKITA | 2,2M

Nikita is een YouTuber en Twitch streamer die bekend staat om haar gaming en chat content. Niki, een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022, werd populair toen ze verscheen op de Twitch show “Rajjchelor,” nu bekend als “Love or Host,”. Niki is ook lid van het “Dream Team SMP”.

77. LOUD_CORINGA | 2,2M

Het Loud_coringa team heeft een van de grootste fans in de Braziliaanse e-Sports vergaard. Om deze reden hebben ze de bijnaam “Braziliaanse FaZe Clan” verdiend vanwege hun sterke concentratie op het creëren van inhoud.

78. TSM_HAMLINZ | 2,14M

TSM Hamlinz is een professionele Fortnite speler, Twitch partner, en lid van Team SoloMid, een professionele eSports organisatie. Hamlinz heeft meer dan 788k YouTube-abonnees en 2 miljoen plus Twitch-volgers. Zijn reputatie groeide door zijn deelname aan het spel Fortnite, en hij werd in 2018 een succesvolle streamer. Een opmerkelijke eigenschap over Hamlinz is dat hij elke keer als hij een nieuwe volger krijgt freestyle rapt, wat een humoristisch element toevoegde aan zijn gamen.

79. LOLITOFDEZ | MANUEL FERNÁNDEZ | 2,14M

Manuel Fernández, een 30-jarige Spaanse YouTuber, staat bekend om zijn Fortnite, Grand Theft Auto en Minecraft gaming content op zijn LOLiTO FDEZ kanaal. Zijn YouTube-kanaal heeft nu meer dan 6 miljoen abonnees. Op TikTok is hij een beroemdheid met meer dan 700.000 volgers, en wordt hij ook beschouwd als een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022.

80. ROBLEIS | TOMÁS ARBILLAGA | 2,13M

robleis - Twitch

RobleisIUTU is een bekende YouTuber die bekend staat om zijn reactievideo’s, gameplay en challenge-overwinningen. Hij is geboren in Argentinië, maar woont nu in het Vorstendom Andorra.

81. COURAGE JD | JACK DUNLOP | 2.11M

Jack Dunlop is een YouTube-ster en streamer uit de Verenigde Staten. Dunlop is niet alleen mede-eigenaar van 100 Thieves, een online social entertainment en Esports team, maar hij streamt ook zijn game-avonturen op YouTube.

82. MARKIPLIER | MARK EDWARD FISCHBACH | 2,1M

Markiplier Fischbach is een Amerikaanse YouTuber, een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022, en podcast host die zich voordoet onder de naam Markiplier. Liefdadigheids-livestreams zijn een terugkerend kenmerk van Fischbachs kanaal. Tijdens de streams speelt hij games terwijl hij geld inzamelt voor verschillende organisaties.

83. YODA FELIPE NORONHA | 2,1M

Felipe Noronha is online populair als Yoda. Hij was vroeger een League of Legends streamer en heeft gewerkt als mid laner van de RED Canids groep. Yoda behoort nu tot de twitch streamleiders in Brazilië. Bovendien lanceerde Yoda het SehLoiro Network, een netwerk van streamers en digitale contentmakers. Hij is ook eigenaar van het programma YoTalkShow en een aan gaming gerelateerde kleding- en accessoirelijn

84. BADBOYHALO | DARRYL NOVESCHOSCH | 2,1M

Darryl Noveschosch, vaak bekend als BadBoyHalo (voorheen SaintsofGames), is een Amerikaanse gaming YouTuber die vooral bekend is vanwege de MunchyMC Minecraft server hosting. Hij behoort tot de Dream SMP. Zijn kanaal bestaat voornamelijk uit Minecraft en Story Time video’s, en hij wordt beschouwd als een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022.

85. KENDINEMUZISYEN | KEMAL PARLAK | 2,1M

In 2016 begon KendineMuzisyen met het uploaden van video’s naar YouTube. Zijn output was aanvankelijk gericht op muziek, maar hij breidde uiteindelijk uit met gameplays van vele games. In 2017 begon hij te streamen op Twitch. Nu heeft KendineMuzisyen een groot aantal YouTube abonnees en meer dan 2 miljoen Twitch volgers, waardoor hij een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022 is.

86. CELLBIT | RAFAEL LANGE | 2,1M

Cellbit - Stream Apr 23, 2022 - Stats on viewers, followers, subscribers; VOD and clips · TwitchTracker

Rafael Lange, de maker van het CellBit YouTube-kanaal, is een bekende YouTuber. Hij is beroemd om zijn gamevideo’s en videoblogs. Zijn YouTube-kanaal heeft bijna 6 miljoen abonnees. Ondertussen heeft zijn Twitch-kanaal CellBit, momenteel meer dan 2 miljoen volgers.

87. CIZZORZ | 2,04M

Cizzorz is een YouTuber en Twitch streamer uit de Verenigde Staten. Hij is geboren in Minnesota en woont nu in Los Angeles. Jack staat erom bekend dat hij Fortnite speelt naast nieuwkomers die de “Victory Royale” nog moeten bereiken. De deathruns van Jack hebben hem ook veel aandacht opgeleverd.

88. YASSUO | HAMMOUDI ABDALRHMAN| 2.02M

Yassuo is een fulltime streamer en een Amerikaanse League of Legends speler. Yassuo, een van de meest gesubde Twitch-streamers in 2022, speelt meestal League of Legends als onderdeel van het partnerprogramma van Riot Games, maar hij speelt ook Jump God en I Wanna Be The Boshy. Yassuo draagt bij aan podcasts als Rajj Royale en Scuffed.

89. CDNTHE3RD | CAESAR NORIEGA| 2M

Caesar Noriega, vaak bekend als CDNThe3rd (of Ceez) op Twitch, is een Amerikaanse Twitch-streamer gevestigd in New Jersey. Caesar is een professionele eSports-speler in de genres Battle Royale en First-Person Shooter. Sinds de release van het spel is Fortnite de bron van het grootste deel van zijn succes. Caesar staat ook bekend om zijn rappende vaardigheden.

90. MISSASINFONIA | ÁNGEL MISSAEL CASTAÑEDA VEGA | 2M

MissaSinfonia is een Mexicaanse YouTube-ster die bekend staat om zijn komische en videogame-gerelateerde video’s. Zijn YouTube-kanaal heeft nu meer dan 11 miljoen abonnees. YoSoyMissa en JugandoConMissa zijn twee van zijn andere YouTube-kanalen.

91. DISGUISEDTOAST | JEREMY WANG | 2M

Disguised Toast leaves Twitch to stream exclusively on Facebook Gaming | The Loadout

Wang, een Taiwanees-Canadese streamer, YouTuber en internetster. Hij maakt video’s over het digitale kaartspel Hearthstone op YouTube. In november 2019 begon hij te streamen op Twitch en werd genomineerd voor Twitch streamer van het jaar in de 11e jaarlijkse Shorty Awards.

92. JELTY | JELLE VAN VUCHT | 2M

Jelly is een volleerde YouTuber met een kanaal genaamd Jelly waar hij comedy gaming video’s en vlogs uploadt. Hij gebruikt soms de artiestennamen Jelle Bay, of Jelly Bay. Meer dan 21 miljoen mensen zijn geabonneerd op zijn kanaal. Jelle Van Vucht is zijn echte naam.

93. CHICA | MARIA LOPEZ | 2M

Maria is een prominente eSports gamer en Twitch streamer uit de Verenigde Staten die vooral bekend is vanwege het spelen van multi-player shooter games zoals Fortnite. Maria, een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022, begon haar succesreis door fulltime te gamen terwijl ze op de universiteit zat en heeft nu meer dan 1,9 miljoen Twitch volgers vergaard, waardoor ze een van de meest succesvolle mensen op het platform is.

94. SWEET ANITA |ANITA | 1,7 M

Streamer Sweet Anita's Workout Stream

Anita is een Twitch-omroepster uit de Verenigde Staten die bij haar fans bekend staat als Sweet Anita. Op de streamingsite heeft ze ongeveer 2 miljoen volgers. Ze begon haar carrière met het uitzenden van Overwatch, maar is momenteel te vinden met spellen als Among Us en Poker. Tot nu toe heeft Sweet Anita zich met succes opgeworpen als een van Twitch’s meest invloedrijke en fascinerende on-screen streamer.

95. EVELONE192 |VADIM KOZAKOV. | 1.5M

Evelone192 is een internetster die het meest bekend is om zijn Twitch gaming uitzendingen, en wordt beschouwd als een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022. Evelone begon in 2016 met het streaming platform en is sindsdien niet meer gestopt. In vier jaar tijd heeft hij een aanhang van meer dan een miljoen mensen vergaard en de corporatie FREAK SQUAD opgericht.

96. LOEYA | OLIVIA| 1,4M

Loeya is een van de populairste vrouwelijke Twitch-sterren geworden, met ongeveer 1 miljoen volgers. Ze staat bekend om haar vaardigheden in spellen als Counter-Strike: Global Offensive en Fortnite, waar ze een aantal enorme kills heeft gemaakt. Ze is ook werkzaam als content creator bij de Esports groep FNATIC.

97. ITSHAFU | RUMAY WANG| 1.3M

ItsHAFU is een professionele Hearthstone speler en een van de beste ter wereld. Wangs Arena streams, een uniek Hearthstone speltype waarin spelers strijden met aangepaste decks, zijn bekend onder haar meer dan 1 miljoen volgers. Wang is bekend om meer dan alleen Hearthstone. Ze is ook een professionele World of Warcraft speler die een aantal toptitels in het spel heeft gewonnen.

98. KITTYPLAYSGAMES| KRISTEN | 1,1M

Kristen, beter bekend als KittyPlays, is een 26-jarige streamer uit British Columbia, en een van de meest gesubbede Twitch streamers in 2022. Ze is een van de top 100 broadcasters op het netwerk, met meer dan 1 miljoen volgers. Ze zendt twee keer per dag uit en verslaat verschillende populaire titels zoals CS: GO, Fortnite en PlayerUnknown’s Battlegrounds.

99. XCHOCOBARS | JANET ROSE | 891K VOLGERS

Janet Rose is een online gamer die het meest bekend is van haar xChocoBars Twitch live stream kanaal. Ze stopte met school en werkt nu fulltime als League of Legends broadcaster, waarbij ze vooral video’s van audio-commentaar voorziet. Ze heeft momenteel meer dan 260.000 Instagram volgers en 800.000 Twitch volgers.

100. DIZZYKITTEN | BRANDI | 649K VOLGERS

Op het YouTube-kanaal van DizzyKitten zijn verschillende spellen te zien, maar PUBG is het populairst. Dizzy, een van de meest gesubbed Twitch streamers in 2022, heeft een gepassioneerde gemeenschap van meer dan 600.000 volgers ontwikkeld sinds ze in 2013 begon te streamen, en ze deelt regelmatig haar persoonlijkheid en innemende energie met fans tijdens haar reguliere doordeweekse sessies.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten