Gianni van der Bruggen kan niet om de Verleiding heen

gianni-van-der-bruggen

Gianni van der Bruggen (30) deed in 2020 met zijn vriendin Melissa van de Vin (26) mee aan het programma Temptation Island. Hier bleek al snel dat ze vooral de verleiding om elkaar te bellen niet konden onderdrukken. Nadat ze weggestuurd werden leek het koppel even voor de wind te gaan. Nu blijkt dat Gianni van der Bruggen heel wat meer verleidingen niet kon weerstaan. Lees alles over Gianni van der Bruggen en zijn leven voor en achter de tralies.

  • Volledige naam: Gianni van der Bruggen
  • Leeftijd van Gianni van der Bruggen: 30 jaar
  • Woonplaats: Weert
  • Beroep: Ondernemer
  • Partner Gianni van der Bruggen: Melissa van de Vin (26)
  • Kinderen: Een jongen, Donder (3)

Wie is Gianni van der Bruggen?

gianni-van-der-bruggen-wiki

Gianni van der Bruggen werd in 1993 geboren in de Limburgse plaats Weert. Over zijn jeugd is niet zoveel bekend, maar we weten wel meer over zijn opleidingen. De eerste opleiding die hij deed was de opleiding voor technisch specialist in Venlo. Gianni wilde graag verder studeren en koos voor technische bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Noord-Brabant. Na zijn studie besloot Gianni als barman aan de slag te gaan.

Gianni van der Bruggen en vriendin in Temtaption Island

Gianni van der Bruggen werd bij het brede publiek bekend door zijn deelname aan Temptation Island. De toen 27-jarige jongeman uit het Limburgse Weert deed in 2020 mee met zijn toen 23-jarige vriendin Melissa van de Vin. De twee hadden op dat moment al twee jaar een relatie.

Melissa wilde Gianni testen

melissa-giani

Net als bij vele andere stellen die meedoen aan Temptation Island is er een gebrek aan vertrouwen van een van de partners. In dit geval was het Melissa van de Vin die weinig vertrouwen in haar vriend had. Hij is volgens haar een echt feestbeest en heeft in het begin van hun relatie wel eens een slippertje gemaakt. Ze wil Gianni dan ook voor eens en voor altijd aan deze relatietest onderwerpen.

Twee fitte knappe mensen

Het koppel was duidelijk goed in shape toen ze meededen aan Temptation island. Naar verluidt ging Gianni van der Bruggen bijna dagelijks naar de sportschool en ook Melissa van de Vin is hier regelmatig te vinden. Als ze in hun vrije tijd niet in de sportschool zijn liggen ze graag op het strand of zijn in de club te vinden.

De verleiding was anders dan verwacht

Het verblijf van Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin verliep anders dan we verwacht hadden. Tijdens hun verblijf probeert Melissa iets in het geheim aan medekandidaat Roshina te vertellen. Het geheimpje is dat ze een telefoon in haar koffer heeft meegesmokkeld zodat ze in contact kan blijven met Gianni.

Gianni en Melissa worden weggestuurd

Helaas voor het koppel blijft op Temptation Island niets verborgen. De microfoons van het tv-programma namen het gesprek op. Bovendien wordt Gianni op heterdaad betrapt met een telefoon in de badkamer. Daarna moesten de twee op het matje komen en vertrekken. Gianni van der Bruggen zegt later in een programma dat hij helemaal geen telefoon bij had. Iets wat een beetje vreemd is, aangezien hij met de telefoon in zijn hand gefilmd werd.

Baby voor Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin

baby-melissa-giani

Gianni van der Bruggen en zijn vriendin Melissa lieten het Temptation debakel snel achter zich en focusten zich op de rest van hun leven. De twee waren al trotse bezitters van een paar lieve honden, maar op 24 mei 2020 maakten het koppel bekend dat ze in december van dat jaar een kindje zouden krijgen.

Genderreveal

De datum waarop Melissa uitgerekend was is 7 december 2020. Dat maakten ze bekend met een paar vrolijke foto´s waarop ze elkaar innig zoenen en de echo´s bekijken. In juni hielden ze een genderreveal party samen met een groot aantal deelnemers van Temptation Island. Ze krijgen een jongetje.

Donder wordt geboren

In december was het zover Gianni van der Bruggen en Melissa kregen een gezonde jongen. Het kerngezonde jongetje werd op 3 december 2020 geboren. Ze noemde het kleine kereltje Donder. De reacties op de naam Donder waren overigens sterk verdeeld. Sommige volgers op Instagram vonden het een stoere naam, anderen vonden de naam maar vreemd.

Een korte blik op Instagram en het wordt bij iedereen duidelijk hoe dol Gianni van der Bruggen op zijn zoontje is. Ze brengen heel wat tijd samen door en Gianni geniet duidelijk van de tijd die hij besteed met zijn kleine Donder.

De commerciële kant van Gianni van der bruggen

gianni-bruggen

Een paar maanden na de geboorte van hun zoontje Donder openen Gianni van der Bruggen en Melissa hun eigen baby & kinderkledingmerk met de naam Donder. De kledinglijn heeft duurzame en zachte kleertjes met leuke trendy prints. Hun zoontje staat regelmatig model voor het kinderkledingmerk.

Lingeriemerk

Het hield voor de twee overigens niet op bij een kinderkledingmerk. Gianni en Melissa lanceerden ook een lingeriemerk met de naam Gooddy Fashion. De lingerielijn bestaat uit mooie sexy setjes voor een redelijke prijs. Naast lingerie verkopen ze via Gooddy Fashion ook badkleding.

Personal training

Een ander project van Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin is GYM een professionele trainingsstudio in Weert. Je kunt hier sporten met een personal trainer, groepslessen volgen of via een live verbinding trainen. Gianni en Melissa zijn zelf ook als personal trainer werkzaam in het bedrijf.

Gianni van der Bruggen hoofdverdachte grootste crystal meth-lab in Nederland

verdachte-crystal-meth-lab-gianni

Vanwege de vele bedrijven die Gianni en Melissa bezitten lijkt het alsof ze alles financieel op orde hebben en genoeg inkomen hebben. Toch lijkt het erop dat het voor Gianni niet genoeg was. In juli 2021 werd in Nederland het grootste crystal meth-lab in Nederland ooit ontdekt. De politie kwam op het spoor van het meth-lab door versleutelde berichten te ontcijferen.

Door de mand gevallen dankzij FBI-telefoons

Criminelen gebruiken tegenwoordig voor hun communicatie versleutelde telefoons. Gianni en zijn companen maakten hiervoor gebruik van ANOM cryptofoons. Wat ze echter niet wisten is dat deze telefoons beheerd werden door de Amerikaanse FBI. Op die manier kon de Nederlandse politie ze op het spoor komen.

Meer dan 100 kilo meth per dag

Het lab was gelegen in Nederweert. Toen de politie het gigantische lab binnenviel konden ze een Poolse man arresteren. Na onderzoek bleek dat het lab dagelijks meer dan 100 kilo crystal meth kon maken. De straatwaarde hiervan zou een veelvoud van een miljoen euro per dag zijn.

Gianni van der B. in voorarrest

In eerste instantie werd alleen de Poolse man verdacht, maar daar kwamen al snel drie hoofdverdachten bij Damien B., Frits R. en Gianni van der B. Terwijl Gianni met zijn gezin op vakantie was in Dubai werd zijn huis binnengevallen. Na thuiskomst moest Gianni zich samen met zijn advocaat melden bij de politie in Venlo. Hij zat tot eind juli 2022 in voorarrest.

1,5 jaar gevangenisstraf in andere zaak

Tot de dag van vandaag heeft de politie niet aan kunnen tonden dat Gianni van der Bruggen ook daadwerkelijk betrokken was bij het produceren en verkopen van methamfetamine. Wel werd Gianni van der Bruggen in 2021 veroordeeld voor iets anders. Gianni van der Bruggen werd veroordeeld tot 1,5 jaar gevangenisstraf voor voorbereiden en produceren van harddrugs en softdrugs.

Gianni van der Bruggen en zijn vriendin verdacht van witwassen

gianni-vriendin

Alsof zijn eerdere veroordelingen nog niet genoeg waren bleef Gianni van der Bruggen zich naar verluidt bezighouden met illegale praktijken. En deze keer is ook Melissa bij de zaak betrokken. Het koppel werd er in mei 2023 van verdacht van het witwassen van 500.000 euro.

Er is nog geen uitspraak in de witwaszaak

Of de twee zich hier ook schuldig aan hebben gemaakt moet nog blijken. Voor het onderzoek zijn meerdere computers en de administratie van de drie bedrijven die ze runnen meegenomen. Er moet nog uitspraak gedaan worden over de zaak. Gianni en Melissa zitten niet in voorarrest.

Veelgestelde vragen over Gianni van der Bruggen

We kregen heel wat vragen binnen over Gianni van der Bruggen. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Gianni van der Bruggen?

Gianni van der Bruggen is 30 jaar oud.

Wie is de partner van Gianni van der Bruggen?

De partner van Gianni van der Bruggen is Melissa van de Vin. Het koppel is sinds 2018 samen. In 2020 deden ze mee aan Temptation Island, maar werden vroegtijdig weggestuurd door het productieteam. In hetzelfde jaar kreeg het koppel een kindje, een jongen met de naam donder. Samen heeft het koppel een paar bedrijven opgericht, ze worden nu echter verdacht van het witwassen van 500.000 euro.

Is Gianni van der Bruggen vrij?

Gianni van der Bruggen is momenteel vrij. In 2021 zat hij een paar maanden in voorarrest omdat hij verdacht was van betrokkenheid bij het grootste meth-lab van Nederland. In datzelfde jaar werd hij veroordeeld tot 1,5 jaar gevangenisstraf voor productie en verspreiding van drugs. Die tijd heeft hij inmiddels uitgezeten In 2023 werden hij en zijn vriendin verdacht van witwassen van 500.000 euro. De uitspraak hierover volgt nog, Gianni zit hiervoor momenteel niet vast.

Is er een uitspraak in de witwaszaak tegen Gianni van der Bruggen?

In 2023 werden Mellissa de Vin en Gianni van der Bruggen beschuldigd van witwassen van 500.000 euro. Hierop werd hun administratie en computers in beslag genomen. Het onderzoek is nog niet afgerond. Wanneer de uitspraak zal zijn is op dit moment niet bekend.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten