15 Futuristische Huizen (Zijn dit de Huizen van de Toekomst?) 

futuristisch

Met de veranderingen die tegenwoordig plaatsvinden in korte perioden zou het kunnen zijn dat huizen in het jaar 3000 totaal anders zijn. Er bestaan al verschillende huizen die je naar de toekomst brengen! Aangenomen wordt dat er tegen het jaar 3000 drastische veranderingen zullen zijn in het ontwerp van woningen.

Onder water, onder de grond, in de ruimte en drijvende steden zijn mogelijkheden die zich eerder dan later zouden kunnen aandienen.

De volgende huizen, die hun jaren ver vooruit zijn, zijn nu nog niet bepaald op hun plaats, waardoor het lijkt alsof ze uit de toekomst komen.

Dit zijn 20 waanzinnige futuristische huizen die regelrecht uit het jaar 3000 lijken te komen.

1. Huis op het water

Water Nests and Floating Homes You'll Fall In Love With

Wie weet? Misschien zullen de huizen van de toekomst wel voornamelijk op water gebaseerd zijn. Zo veel van onze oceanen zijn nog niet verkend. Met een platform dat groot genoeg is, zouden mensen vrij kunnen lopen met water eronder. Hoe de mensen van de toekomst een trend zouden invoeren om huizen op het water te bouwen, is natuurlijk onbekend. Er zijn zoveel barrières, zoals de mogelijkheid dat iemand in zee valt en verdrinkt, dat waterwoningen niet van de grond zullen komen. Ook het feit dat mensen niet verbonden zijn met steden kan hen ervan weerhouden om bovenop meren of oceanen te gaan wonen.

2. Extra lang voor de esthetiek

Waterstudio. NL Villa New Water, Westland - Total Design Reviews

Er zijn niet veel voordelen aan het hebben van een huis in de vorm van het huis op de foto. We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar het is mogelijk dat huizen hoger en smaller zullen worden om ruimte te besparen. Zo’n breed huis zou in het jaar 3000 kunnen bestaan, maar het zou een dure woning kunnen zijn. Het lange ontwerp zou mensen in staat stellen binnen recreatieve sporten te beoefenen.

3. Prisma in het bos

Single Pole House / Primeval Symbiosis | Konrad Wójcik | Media - Photos and Videos - 3 | Archello

Worden huizen van de grond getild om de zombie mutanten die over de vloeren zwerven te vermijden? Vragen als hoe de huizen van de toekomst anders zullen zijn, en waarom hun ontwerpen werden veranderd, zijn het speculeren waard. Deze driehoekige prisma staat enkele meters boven de grond. Een huis hebben dat niet op de grond staat zou voordelig kunnen zijn om een verschuivende fundering te vermijden.

4. Huis in de zijkant van een klif

Recorre esta impresionante casa al borde de un acantilado | FOTOS | CASA-Y-MAS | EL COMERCIO PERÚ

Het is een huis gebouwd in de zijkant van een berg. Weinig mensen zouden denken dat de zijkant van een heuvel een aantrekkelijke plek zou zijn om een huis te bouwen. Het gevoel om hoog boven de grond te zitten naast een ravijn zou zenuwslopend zijn voor zowat iedereen.

Het is een cool concept dat in de praktijk geen zin heeft. Voor een huis dat midden in de woestijn staat, zijn kruidenierswinkels en andere benodigdheden ver buiten bereik. Best een cool concept, maar logisch gezien is het huis niet logisch.

5. Open grote huizen

House Birkensee | LABVERT | Archello | Futuristic home, Architecture house, Architecture

Hopelijk ontdekken meteorologen en klimatologen in de toekomst het geheim om het weer op aarde te beheersen. Stel je voor dat je in een stad woont waar het klimaat wordt gecontroleerd door de overheid. Weersvoorspellers zouden niet langer het weer voorspellen, maar in plaats daarvan het opkomende weer aankondigen. Als men er ooit achter komt hoe men het weer kan beheersen, zou het niet ongebruikelijk zijn om huizen te zien zonder dak of die grotendeels buiten staan. Een stad die altijd zonnig is, zou inspireren tot de creatie van nieuwe soorten huizen. Hoe wetenschappers het weer zouden kunnen beheersen is onbekend, en misschien wel onmogelijk. Een vooruitgang als door de mens beheerst weer bestaat misschien pas in het jaar 10.000.

6. Huizen van de toekomst zullen ondergronds zijn

A House in a Hill - WSJ

Veel huiseigenaren bouwen bunkers om zichzelf te beschermen in het geval van een noodsituatie. Ondergronds zijn heeft zo zijn voordelen. Ondergronds is men veiliger voor tornado’s, nucleaire aanvallen, aardbevingen en zombie-apocalypsen. Met de snelle vooruitgang van de kunstmatige intelligentie, is het potentieel voor een robot overname op een all-time high. In de toekomst zullen mensen misschien minder om het design geven en meer om de functie. Door de stijgende grondprijzen zou het bouwen van huizen ondergronds pragmatisch kunnen worden.

7. Huizen 3D-printen

Gallery of Istra Tennis Club / Za Bor Architects - 6

De prijs van huizen zou in de toekomst ofwel aanzienlijk kunnen stijgen ofwel drastisch kunnen dalen. Op dit moment is het mogelijk om hele huizen uit plastic te 3D-printen. De technologie van 3D-printen groeit snel. De 3D-print technologie maakt het mogelijk om aan de hand van blauwdrukken in een handomdraai een grote verscheidenheid aan voorwerpen te creëren. Het potentieel voor toekomstige 3D-geprinte huizen is schijnbaar eindeloos. Binnenkort zullen 3D-printers ook op scholen worden gebruikt. De revolutionaire technologie moet zijn potentieel nog bereiken.

8. Futuristisch Huis Architectuur

Projekti kuća u modernom stilu (77 fotografija): dizajn interijera vikendice, jednokatna zemlja vile, arhitektonske značajke, lijepi primjeri

Elk huis dat er anders uitziet dan de gewone ontwerpen van nu, zou wel eens uit de toekomst kunnen komen. Het is ontegenzeggelijk een prachtig huis waar velen wel in zouden willen wonen. Grote panoramische ramen zijn aantrekkelijk. Er zijn weinig redenen om de kans voorbij te laten gaan om dit huis te bezoeken.

9. Swinhay Huis

Designing Swinhay House in Gloucestershire — Austin Design Works

Misschien zal in de toekomst problemen zoals misdaad, armoede en weersrampen van de aarde zijn verdwenen, zodat mensen huizen kunnen maken die volledig uit glas bestaan. We hebben misschien een beperkte hoeveelheid bomen, maar we hebben een overvloed aan zand, dat wordt gebruikt om glas te maken. Er is opmerkelijk veel glas verwerkt in dit huis, dat Swinhay een “futuristisch huis dat zowel binnen als buiten een actieve levensstijl mogelijk maakt” noemt.

10. Futuristisch huis op het strand

Необычные дома будущего, которые могут защитить жителей от катаклизмов (ФОТО) » Новости GoGetNews

Dit huis is niet echt, maar het is te cool om niet te laten zien en het ziet eruit alsof het zo uit Star Wars zou kunnen komen. Hoewel Star Wars zich afspeelt in een sterrenstelsel ver, ver weg, is de technologie van het Star Wars-universum veel geavanceerder dan de onze. Het ontwerp van dit huis is vergelijkbaar met wat zou verschijnen in Star Wars, dat waarschijnlijk over duizend jaar nog steeds een populaire franchise zal zijn. Zullen de op films gebaseerde woningen in de 31e eeuw gangbaar worden?

11. Eigenaardig paddenstoelen huis

The odd and ornate Mushroom House in Cincinnati.: mildlyinteresting

Vreemd genoeg heeft dit huis een ontwerp dat bestaat uit afzonderlijke secties die van buitenaf met elkaar verbonden lijken te zijn. Dit paddenstoel-huis staat in New York, 15 minuten ten zuidoosten van Rochester. Voor sommigen is het een begeerlijk huis, voor anderen een bizar gezicht. Het lijkt niet alleen op een paddenstoel, maar ook op een buitenaardse UFO. Voor een alien ziet dit huis er misschien normaal uit. Wat vind jij van het paddenstoelen huis?

12. Futuroso Huis

Oregon's missing alternative housing: A portable, spaceship-like Futuro (photos) - oregonlive.com

Net zoals de mobiele woningen in de 21e eeuw, zou de toekomst ruimteschip huizen kunnen bevatten. Hopelijk hebben de mensen dan de meeste problemen op aarde opgelost, zoals de klimaatverandering, de bedreiging van dieren en de armoede. Zelfs met het bestaan van ruimteschip huizen, is het moeilijk te geloven dat mensen in het jaar 3000 niet in traditionele huizen zouden wonen.

13. Het huis van bouwblokken

Mobility, Connectivity – Construction

Liefhebbers van Jenga en LEGO zullen dit huis geweldig vinden. Het ongewone ontwerp geeft ons het gevoel dat het in deze eeuw niet kan bestaan. Kamers naast elkaar zijn met elkaar verbonden vanuit het centrum. Een gebouw dat gemaakt is van blokken zou voordelig kunnen zijn om de bouwkosten te drukken. Hoe dit huis is gebouwd is onbekend. Er moet een zorgvuldige planning voor nodig zijn geweest om te voorkomen dat het huis instortte.

14. Iron Man filmhuis

MARVEL: I CAN CONTROL METAL - 13-15 - Wattpad

We kennen Iron Man als de superintelligente Marvel-held die de meest vooruitstrevende technologie gebruikt om zijn inspanningen te ondersteunen. Tony Stark, de uitvinder, is eigenaar van een herenhuis in Malibu, Californië. In Iron Man 3 werd het herenhuis verwoest, maar uiteindelijk kon in het jaar 3000 een huis met een soortgelijke stijl en meer geavanceerde snufjes worden herbouwd. Wat voor snufjes zou een herenhuis van Tony Stark in het jaar 3000 hebben? Een tijdmachine, ruimtevaart mogelijkheden, en onmiddellijke 30-seconden Amazon levering zijn allemaal mogelijkheden voor de toekomst. Zelfs nu heeft het Stark herenhuis kwaliteiten die in het jaar 3000 zouden kunnen passen.

15. Huizen zullen in de toekomst misschien niet veel veranderen

70+ House design ideas | house design, house, design

Is het absurd om te geloven dat er in het jaar 3000 huizen zullen zijn die onze verbeelding te boven gaan? Een andere waarschijnlijkheid is dat huizen over duizend jaar niet veel veranderd zullen zijn, maar in plaats daarvan de technologie en andere verbeteringen zullen hebben. Het ontwerp van huizen is in de afgelopen 1000 jaar niet veel veranderd, maar houten huizen zijn veel populairder geworden. Hoewel houtskeletbouw voordelen heeft, zouden de branden in houten huizen een van de redenen kunnen zijn waarom huizen van de toekomst van nieuwe materialen gemaakt zouden kunnen worden.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten