Wie is Eleonora Wagtendonk? (Leeftijd, Relatie, Vermogen)

Eleonora-Wagtendonk-werk

Is Eleonara Wagtendonk (31), de vriendin van Jort Kelder (59), of niet? – Jort Kelder werd de afgelopen twee jaar regelmatig gespot met Eleonora Wagtendonk, of Noor voor de insiders. Deze rood-blonde dertiger schijnt het al een tijdje heel leuk te hebben met Jort Kelder, maar of ze echt een relatie hebben. We vertellen het je hier en alles wat je nog meer wil weten over Eleonora Wagtendonk.

Wie is Eleonora Wagtendonk?

sexy-Eleonora-Wagtendonk

Eleonora Wagtendonk (31) is een illustrator die woonachtig is in Amsterdam. De vrolijk ogende blondine maakt prachtige illustraties. Ze maakt onder andere geboortekaartjes, maar ook behang, posters en zelfs muurschilderingen. Haar illustraties zijn vrolijk, dromerig en stijlvol. Noor zoals ze zichzelf ook wel noemt, is de laatste tijd steeds vaker in het nieuws. Niet alleen vanwege haar bijzonder mooie werk, maar ook omdat ze regelmatig met Jort Kelder wordt gespot.

Eleonora Wagtendonks jonge jaren

Eleonora-Wagtendonks-zussen

Eleonora Wagtendonk groeide op in een gezin met twee dochters, samen met haar zus Florentine. De twee zussen groeiden samen met hun ouders op in het mooie Naarden. Noor ging van 2002 tot 2006 naar de havo aan het Christelijk College Nassau-Veluwe in Harderwijk.

Na het behalen van haar havo-diploma besloot Eleonora Wagtendonk om naar de TMO Fashion Business School in Doorn te gaan. Hier studeerde ze Fashion Management en Marketing. Noor Wagtendonk heeft deze studie later aangevuld met cursussen voor grafisch ontwerp en digitale vormgeving. Iets wat later in haar carrière zeker van pas zal komen.

De start van Noors professionele carrière

Voordat Eleonora Wagtendonk zich ging richten op illustreren heeft ze heel wat beroepen uitgeprobeerd. Ze was voor korte tijd model, hostess en promotor, maar besloot al op jonge leeftijd dat ze eigen baas wilde zijn. Zo richtte ze Amsterspots op, een website waarmee ze de leukste hotspots van Amsterdam uitlichtte.

Daarnaast had ze een goed bezochte Instagram-account met de naam Freckles & Food. Later doopte ze die om naar Freckles in Style. Op de pagina had ze meer dan 60.000 volgers. Ze plaatste posts over mode, reizen, eten en lifestyle.

Eleonora Wagtendonk als illustrator

Eleonora-Wagtendonk-schilderen
Bron: Instagram @studiofreckles

In 2017 kwam Eleonora Wagtendonk er tijdens een reis door Australië achter hoe verzot ze eigenlijk is op tekenen. Ze besloot het roer om te gooien en fulltime te gaan illustreren. Noor Wagtendonk is de eigenaresse van Studio Freckles en Atelier Florentien. Studio Freckles verwijst zonder twijfel naar de vrolijke sproeten op haar gezicht. Via de studio verkoopt ze postpapier en kaarten voor bijvoorbeeld bruiloften en andere partijen. Allemaal op maat.

Met Studio Florentine richt Eleonora Wagtendonk zich op het ontwerpen van kinderbehang, geboortekaartjes, posters en dekbedden. Ze richtte dit bedrijf op in de coronaperiode als dochteronderneming van Studio Freckles. De naam is geïnspireerd door haar zus, Florentine. Het unieke aan het behang is dat alles op maat wordt gemaakt. Dit voorkomt verspilling en levert je als koper minder gedoe op bij het aanbrengen.

In een artikel van Elle Decoration omschrijft Eleonora Wagtendonk haar kinderillustraties als fantasierijke kleurrijke afbeeldingen die zowel eigentijds als klassiek zijn. Het behang, de dekbedden en de posters verschijnen regelmatig in woontijdschriften zoals Residence, vtwonen, Kek Mama en Wonen landelijke stijl.

De ouders van Eleonora Wagtendonk

De ouders van Eleonora Wagtendonk woonden tot voor kort in Nederland waar ze een prachtig perceel met uitzicht op het bos hadden. Ze besloten echter niet zo lang geleden om te emigreren naar Zweden. Ze kozen hier een prachtig stekje in een kleine kustplaats. Een plek die Eleonora Wagtendonk regelmatig zal gaan bezoeken.

Ze kijkt uit naar fijne zomers in het nieuwe thuisland van haar ouders. Zweden is sowieso altijd een plek geweest waar Eleonora Wagtendonk zich thuis voelde. Dat haar ouders naar dit land gaan verhuizen maakt het alleen maar extra bijzonder.

Is Eleonora Wagtendonk de vriendin van Jort Kelder?

jort-kelder
Instagram @jort.kelder

Jort Kelder (59) is een bekende naam in Nederland. In 1990 werd hij redacteur van het zakentijdschrift Quote. Sindsdien is Jort met de bekende bretels en strepenblousejes ook regelmatig op televisie te zien, onder andere bij het programma Buitenhof, Dragons´ Den en Bij ons in de PC. Daarnaast heeft hij meerdere boeken uitgebracht en maakt hij radioprogramma´s.

Jort Kelder woonde een tijd lang samen met de Nederlandse actrice Georgina Verbaan. In 2008 kwamen beelden naar buiten van Georgina Verbaan die het net even iets te gezellig had met radiomaker Pieter van der Wielen. Toen die relatie op de klippen liep kreeg hij een relatie met Lauren Verster een bekende presentatrice. Helaas kwam ook die relatie tot een vroeg einde.

Lauren Verster is ondertussen gelukkig met haar vriend Jasper die ze achter de schermen heeft ontmoet. Jasper is namelijk cameraman. Samen hebben ze ook drie kinderen. Ondanks dat niet alle relaties van Jort Kelder op een goede manier over gingen heeft hij met al zijn exen goed contact. Dat is ergens ook wel weer pijnlijk zegt hij omdat hij elke keer weer ziet wat had kunnen zijn.

Jort Kelder en Eleonora Wagtendonk

Eleonora-Wagtendonk-blij

Sinds een paar jaar worden Eleonora Wagtendonk en Jort Kelder regelmatig met elkaar gespot in Amsterdam. Over de status van hun relatie is Jort Kelder heel eerlijk. Ze zijn niet meer dan friends with benefits. Jort Kelder zegt dat hij absoluut niet meer aan een relatie begint. Toch zegt hij dat ze regelmatig samen te zien zullen zijn in de toekomst.

Eleonora Wagtendonk en Jort Kelder samen op Terschelling

Ondanks dat Jort Kelder en Eleonora Wagtendonk officieel geen relatie hebben brengen ze stiekem toch best wel wat tijd met elkaar door. Zo is op de Instagram van Eleonora Wagtendonk te zien dat ze afgelopen zomer een paar dagen doorbracht op Terschelling. Jort Kelder is niet te zien op de geplaatste foto´s. Maar toch weten we dat ze samen waren.

Jort Kelder heeft een paar jaar geleden een hypermoderne ecovriendelijke villa laten bouwen op Terschelling. Foto´s van die villa zijn overal op internet te vinden. Op een van de foto´s die Noor op haar Instagram plaatst zie je een gedekte tafel met een flesje wijn. Door het raam zie je dat het gaat om de typische villa van Jort Kelder. Zo te zien hadden ze het samen heel leuk op het waddeneiland.

Jort Kelder en Eleonora Wagtendonk delen passie voor auto´s

Net als Jort Kelder is Eleonora Wagtendonk dol op auto’s en dan met name de klassiekers. Een half jaar geleden mocht ze van een kennis een Land Rover Defender lenen. Ze vond het heerlijk om in deze ultieme klassieker rond te rijden. Of die kennis Jort Kelder is liet ze in het midden. Ze rijdt trouwens ook in een klassieke Alfa Romeo. Hiermee maakt ze in de zomer prachtige toertochten.

Een paar maanden geleden waren Eleonora Wagtendonk en Jort Kelder samen bij de Formule 1 in Zandvoort. En ze hadden niet zomaar een plek, ze hadden toegang tot de VIP-area. Door deze geweldige plekken kon Noor de Formule 1 coureurs, waaronder Lewis Hamilton en Charles Leclerc van dichtbij bewonderen. Bovendien was het de perfecte plek om Max Verstappen te zien winnen.

Jort en Noor maken zich hard tegen dierenleed

Eleonora-Wagtendonk-vakantie
Bron: Instagram @studiofreckles

Jort Kelder is al jaren vegetariër en zet zich dan ook vaak in tegen dierenleed. Hij deed dit onder andere voor Wakker Dier waarmee hij aandacht vroeg voor het dierenleed dat gepaard gaat met de productie van ganzenlever. Volgens hem is het eten van ganzenlever een onnodige hobby voor mensen die rechts zijn.

In 2022 plaatst Jort Kelder een illustratie van Noor Wagtendonk op Instagram om aandacht te vragen voor de 600.000 dieren die jaarlijks op het bord van de consument belanden. De afbeelding laat twee varkens zien die zitten te dineren en bediend worden door een kat.

Vermogen Eleonora Wagtendonk

Het is Nederlander eigen om niet te veel te praten over het vermogen. Voor Eleonora Wagtendonk geldt hetzelfde. Deze schone Amsterdamse is op social media heel open over haar leven, haar werk en haar passies, maar over het vermogen van Eleonora Wagtendonk laat ze zich niet uit.

Eleonora Wagtendonk geniet van het leven

Als we afgaan op de dingen die Eleonora Wagtendonk doet en haar lifestyle dan krijgen we wel een beeld. Eleonora Wagtendonk vliegt nog steeds in Economy en droomt van dure schoenen die ze niet kan kopen. Maar helemaal op zwart zaad zit ze ook niet. Dat kunnen we onder andere zien aan de dure dinertjes met champagne, oesters en kaviaar. Maar ook aan haar vele vakanties naar onder andere Bali en Zweden.

Eleonora Wagtendonk woont in hartje Amsterdam

Eleonora-Wagtendonk-foto-thuis

Eleonora Wagtendonk woont sinds een tijdje op een boot aan de Amstel met uitzicht op de Blauwbrug en het operagebouw. We weten niet of ze deze boot gekocht heeft of huurt, maar voor een woonboot een paar ligplaatsen verder wordt € 900.000 gevraagd. Aangezien de boot van Noor Wagtendonk op een toplocatie ligt gaan we ervan uit dat we ook richting deze prijsklasse moeten denken.

Naast deze boot huurt Eleonora Wagtendonk ook kantoorruimte aan de Keizersgracht waar ze haar illustraties maakt en bedrijf runt. De huur van deze werkplek ligt rond de € 1.600 per maand. Kosten die ze deelt met twee huurders. Jort Kelder had vroeger ook een appartement aan de Keizersgracht. Als het gaat om Eleonora Wagtendonks vermogen dan kunnen we ervan uitgaan dat ze een boven modaal inkomen heeft.

Eleonora Wagtendonk relatie status

Het is duidelijk dat er iets gaande is tussen Jort Kelder en Eleonora Wagtendonk. Maar als we Jort mogen geloven zijn de twee niet op zoek naar een serieuze relatie. Ze beleven samen leuke momenten en daar lijkt het ook bij te blijven.

Als we de Instagram-pagina van Noor Wagtendonk bekijken kunnen we concluderen dat ze ook helemaal geen vaste relatie nodig heeft. Ze is druk bezig met haar eigen bedrijf, reizen en leuke dingen doen met vrienden. Eleonora Wagtendonk doet het in haar eentje meer dan prima.

Veelgestelde vragen over Eleonora Wagtendonk

Eleonora-Wagtendonk-bali
Bron: Instagram @studiofreckles

Dit zijn de meest gestelde vragen over Eleonora Wagtendonk de vrouw die de laatste tijd regelmatig met Jort Kelder wordt gespot.

Wie is de vriendin van Jort Kelder?

Jort Kelder heeft naar eigen zeggen officieel geen vriendin. Toch geeft hij toe dat hij regelmatig afspreekt met Eleonora Wagtendonk. Ze zijn vrienden die volgens hem samen ook wat jongensspelletjes spelen. Jort Kelder had eerder relaties met Georgina Verbaan en Lauren Verster.

Heeft Jort Kelder een relatie met Eleonora Wagtendonk?

Jort Kelder heeft geen liefdesrelatie met Eleonora Wagtendonk. De twee zijn al wel een paar jaar friends with benefits en worden regelmatig samen gespot. Dat gaat van een bezoekje aan de Formule 1 races in Zandvoort tot een weekendje weg in de villa van Jort Kelder op Terschelling. Jort Kelder zegt dat hij geen behoefte heeft aan een serieuze relatie.

Wat is het vermogen van Eleonora Wagtendonk?

Eleonora Wagtendonks vermogen is niet met zekerheid vast te stellen. Als we afgaan op haar levensstijl kunnen we er wel van uitgaan dat ze boven modaal verdient. Eleonora woont in een woonschip op de Amstel en huurt daarnaast apart kantoorruimte in hartje Amsterdam. Ze verdient haar geld met illustreren.

Wat is de leeftijd van Eleonora Wagtendonk?

Eleonora Wagtendonks leeftijd is momenteel 31. Ze is geboren in Naarden als zus van Florentine Wagtendonk. Ze groeide ook in Naarden op en verhuisde later naar Amsterdam.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten