Is je Burberry Trenchcoat Echt? (Snel Herkennen Tips)

echte-burberry-trenchcoat-herkennen

Heb je een Burberry Trenchcoat gespot in die tweedehandszaak om de hoek voor een spotprijsje? Dan wil je vast weten of je te maken hebt met een echt of nep exemplaar.

Het duurt ongeveer drie weken en meer dan 100 hooggeschoolde bewerkingen om de iconische Burberry Heritage trenchcoat te maken. Hij heeft zich meer dan een eeuw ontwikkeld en staat voor een tijdloos Brits design. Burberry trenchcoats worden gemaakt in Castleford, een stad in het noorden van Engeland door deskundige arbeiders, en als je waar voor je geld wilt krijgen, is het spotten van het echte werk een vaardigheid die je moet bezitten.

Lees ook: Nep Burberry Sjaal Herkennen

Wat zijn de dingen die de iconische Burberry Heritage trenchcoat waarmerken?

• De markt is verzadigd met neppe Burberry trenchcoats. Dus controleer als eerst het hangetiket, want een belangrijk element op het Burberry logo is de hoofdletter R die aan de linkerkant een klein horizontaal streepje heeft dat naar boven buigt.

• Een Burberry hanglabel is gemaakt met een touwtje dat niet losgetrokken kan worden zonder het kledingstuk te beschadigen. Je zou het touwtje moeten doorknippen om het label te kunnen verwijderen.

burberry-hanglabel-echte-trenchcoat

• Zoek het Burberry logo aan de binnenkant van de jas. Het moet vergezeld zijn met een klein symbool van een ridder op een paard dat altijd naar links gericht is. Het logo moet scherp afgetekend zijn, zodat het paard en de ridder gemakkelijk te onderscheiden zijn.

burberry-logo-ridder-op-paard-trenchcoat

• Het meest ingewikkelde stiksel is die van de kraag. Let op 11,5 piepkleine steekjes per 2,5cm over de hele lengte, die een vloeiende ronding maken.

Blog Timeless Design: Part III – The Burberry Trench

• De kenmerkende riem heeft precies vier lijnen stiksel, waardoor hij kernachtig en gestructureerd blijft.

• De meest makkelijke weggever of je met een echte of neppe te maken hebt kan de iconische Burberry voering zijn. De Burberry ruit heeft een kenmerkende kleurencombinatie van camel, ivoor, rood en zwart. De voering moet symmetrisch en ononderbroken zijn. Zorg ervoor dat de lijnen van de ruit elkaar in precies 45 graden ontmoeten.

echte-burberry-trenchcoat-herkennen

• Op alle knopen van de trenchcoat moet ‘Burberry’ geschreven zijn in hetzelfde lettertype en in hoofdletters waarbij de schreef op de letter R niet mag ontbreken.

Въображаем опропастявам нездравословен burberry buttons Дева Мария курс Разни

• Detail is belangrijk bij het maken van de trenchcoat. Inspecteer de manchetbanden en de ceintuur, die zo geconstrueerd en gestikt zijn dat hun randen schoon en vlak zijn. De stiksels en de voering mogen nooit gebobbeld of scheef zijn.

• De Burberry Heritage trenchcoat is alleen verkrijgbaar in drie pasvormen en vijf klassieke kleuren namelijk: honing, zand en zwart, waaronder het nieuwe parade rood en navy.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten