Echt en Nep Burberry Herkennen (met Vergelijkingstabel)

echt-en-nep-burberry-herkennen

Belangrijkste verschil: Echte Burberry gebruikt ontwerpen van hoge kwaliteit. Terwijl nep Burberry artikelen slechts een kopie zijn van het ontwerp van de originele/echte Burberry’s merken.

Burberry is een hoogwaardig designermerk die in 1856 in Engeland is ontstaan. Het is nog steeds een zeer beroemd merk en wordt vaak gekopieerd. Sommige winkeliers verkopen namaak Burberry en beweren dat het de echte is. Als koper moet je dus het verschil weten tussen echte Burberry en namaak Burberry, zodat je het echte merk kunt herkennen en niet bedrogen wordt met een namaakproduct.

Echt of nep Burberry?

verschil-echt-en-nep-burberry

Echte Burberry gebruikt stof van hoge kwaliteit en de lijnen van alle Burberry producten zijn perfect recht. De producten van Burberry hebben nauwkeurige stiksels en kwaliteitsgespen. De knopen en ritsen zijn ook van goede kwaliteit met een logo van een ridder die op een paard rijdt. Tegenwoordig is het Nova ruitontwerp de meest gebruikte Burberry-tas voor vrouwen en meisjes. Ze zijn heel uniek en de strepen zijn heel aantrekkelijk. Het verschil tussen een nep Burberry ontwerp en een echt Burberry ontwerp is dat de echte Burberry ontwerpen roze strepen gebruiken in plaats van rode strepen.

De namaak Burberry artikelen proberen alleen het ontwerp van een merk te kopiëren, maar ze zijn niet in staat om het uitstekende handwerk en de kwaliteit materialen te geven, die het originele merk geeft. Ze zijn het kopen niet waard, want als ze geanalyseerd worden, zou het gewoon geldverspilling zijn. In plaats van uit te geven aan nep Burberry zal het beter zijn om iets meer uit te geven en een echte te kopen. Het is natuurlijk al vele jaren bekend dat merkproducten of echte producten het beste zijn voor het geld en een schat voor jezelf.

burberry-jas-echt-nep-verschil

Vergelijkingstabel: verschillen tussen echt en nep Burberry

Echte Burberry

Neppe Burberry

StofHoogwaardige stof; sjaals en handtassen zijn gemaakt van andere stoffen zoals leer, zijde of canvas.Stof van lage kwaliteit; gebreken of scheuren in de stof.
SymboolRidder op een paard, net als het handelsmerk Burberry symbool op de officiële website van Burberry.De winkeliers proberen het symbool te kopiëren, maar krijgen het vaak niet goed voor elkaar.
LabelsEtiketten zijn netjes vastgezet met fijn stiksel en correcte spelling.Labels zijn verkeerd gespeld.
PatronenEr is geen breuk en de lijnen zijn perfect recht.Patronen worden vaak gekopieerd en de lijnen zijn niet perfect recht.
StrepenDe Nova check heeft slechts drie dikke lijnen en is altijd symmetrisch.Er is geen symmetrie in lijnen.
Kleine detailsDesigner kledingstukken en accessoires hebben een fijn detail in elk stuk, goede stiksels en kwaliteitsgespen, knopen en ritsen.Ze besteden geen aandacht aan details. Ritsen en knopen, en stiksels en gespen zijn niet van goede kwaliteit.
PrintAls de opdruk gelijkmatig en recht is, is het product authentiek.Als de opdruk ongelijk of rommelig is, is het product niet authentiek.
MerkIn gespen en ritsen zijn symbolen en namen verwerkt.In gespen en ritsen komen symbolen en namen niet voor.

Hoe herken je neppe burberry kleding?

burberry-rok-echt-nep-verschil

Om er zeker van te zijn dat je echte Burberry kleding koopt, moet je heel voorzichtig zijn en het kledingstuk goed bekijken om het te inspecteren. Volg vervolgens deze stappen:

  • Controleer het etiket van de kleding. Als je een online aankoop doet, vraag dan om afbeeldingen van het label en de labels. De tekst op het etiket zal overeenkomen met de tekst op het label als het echt is. Ook zal op het etiket duidelijk “Made in London” o “Made in Italy” staan, en niet een ander land.
  • Controleer het lettertype van het label en het logo. De R’s voor Burberry zullen puntige ribbels hebben en dan een naar buiten getrokken krul als het een authentieke is. Als er geen ribbel op de R staat, is het een vervalsing. Ook zal “Burberry” in hoofdletters en koude letters worden geschreven, zoals BURBERRY. Er zal ook een klein symbool met een ridder op een paard op het etiket of logo staan, “Equestrian Knight” genoemd, en de ridder zal naar links gericht zijn.
  • Controleer de knopen met een vergrootglas. Op een authentieke staat duidelijk en vetgedrukt “BURBERRY”, met hun symbolische gebogen Rs.
  • Inspecteer het materiaal van het kledingstuk, want een origineel zal gemaakt zijn van de fijnste stof die duur aanvoelt en het geld dat het kost waard is. Als het een Burberry jas is, zal de voering glad zijn en schone stiksels hebben. Het Burberry kenmerkende “nova plaid” patroon zal aan de binnenkant gespat zijn.
  • Inspecteer het nova plaid patroon op de kleding. De kleuren van de beroemde print zijn marineblauw, rood en zwart over een crèmekleurige achtergrond. De strepen zijn gelijkmatige verticale en horizontale lijnen. Een replica zal ongelijke lijnen hebben in doffe kleuren.
  • Controleer de prijsstelling van de kleding. Alle Burberry producten, zelfs in de uitverkoop, zullen gemakkelijk in de bovenste honderden dollars kosten. Alles wat erg laag geprijsd is, is beslist nep.
Total
0
Shares
Gerelateerde berichten