Alles over Djarno Hofland (de Neef van André Hazes)

djarno-hofland

Djarno Hofland (30) is recent weer regelmatig in het nieuws. Als neef en tourmanager van André Hazes jr. (30) heeft hij zelf vas ook zijn eigen ideeën bij de realityseries van André Hazes jr.

Maar Djarno Hofland is veel meer dan alleen de neef van André Hazes jr. Djarno was voorheen voetballer, onder andere bij PEC Zwolle en de jeugd van Ajax. Daarnaast is hij vader en partner van influencer Manon Kool (32). Lees hier alles over Djarno Hofland.

  • Volledige naam: Djarno Givano Hofland
  • Geboortedatum: 17 maart 1993
  • Beroep: Tourmanager André Hazes jr.
  • Partner: Manon Kool
  • Kinderen: Twee dochters, Jace (8) en Seven (2)

Wie is Djarno Hofland

djarno-hofland-foto-auto
Bron: instagram @djarnohofland

Djarno Givano Hofland werd op 17 maart 1993 geboren in Woerden. Hij komt uit een sportief gezin waar ze altijd bezig waren met sport. Zowel Djarno als zijn broer Diego Hofland (33) kozen voor een carrière in de professionele sport. Djarno werd op jonge leeftijd aangenomen op de jeugdopleiding van Ajax.

Voetballen bij Ajax

In 2012 werd Djarno te oud voor de Ajax-jeugd. Hij ging toen spelen bij AGOVV Apeldoorn in de Eerste divisie. Helaas ging deze club binnen het jaar failliet. Bij Jong PEC Zwolle wilden ze Djarno graag hebben en hij maakte ook wel eens een uitstapje naar PEC. Daarna speelde hij ook bij Ajax Zaterdag en SDC Putten. In 1015 kwam een einde aan zijn voetbalcarrière toen hij voor zijn neef André Hazes jr. ging werken.

Djarno Hofland en André Hazes jr.

djarno-hofland-andre-hazes

In 2015 besloot Djarno Hofland het voetbalveld te verruilen voor de concertzaal. Hij werd de tourmanager van zijn neef André Hazes jr. In de realityserie Andre Hazes: Crossroads die te zien is op Videoland kreeg je een kijkje in de wereld van Hazes.

Het werd bij de kijkers al snel duidelijk dat Hazes op een verschrikkelijke manier met Djarno Hofland omging. Na het terugkijken van de serie voelde Djarno Hofland dat hij een reactie moest plaatsen. Op Instagram zegt hij dat hij zich gezegend voelt met de vriendschap die hij met André Hazes jr. heeft. Hij gaat zelfs zover met te zeggen dat Djarno Hofland zijn leven voor André Hazes jr. zou geven.

Maar er is ook een kanttekening. Djarno Hofland zegt dat het moeilijk was om de dagelijkse strubbelingen van André Hazes jr. te zien. Het kostte hem steeds meer energie om grip te blijven houden op de situatie. Iets wat ten koste ging van de mentale gezondheid van Djarno. Hij kon de pijn en het verdriet van André Hazes jr. simpelweg niet meer aan.

Om zichzelf uit de put te halen overwoog Djarno Hofland om zijn vriendschap met Hazes jr. te verbreken. Hij had het idee dat hij geen vat meer had op Andre vanwege zijn alcohol- en drugsgebruik. Uiteindelijk besloot hij dat hij niet wilde opgeven. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de twee dichter naar elkaar toe groeiden.

De vriendin van Djarno Hofland

djarno-hofland-vriendin-manon-kool

Djarno Hofland heeft al een tijdje een relatie met Manon Kool. Manon Kool is danseres, model en influencer die haar hele leven deelt op social media. Djarno Hofland deelt in 2019 de eerste foto´s met Manon Kool op Instagram. Hij gaf toen aan tot over zijn oren verliefd te zijn. Ze wonen ondertussen samen in een moderne nieuwbouwwoning in Vinkeveen.

Manon Kool de influencer

djarno-hofland-vriendin-manon

Voordat Manon Kool en Djarno langzaam begonnen te denken aan gezingsuitbreiding zag je Manon regelmatig in sexy poses op Instagram. Op Manon Kools Instagram zag je regelmatig prachtige foto´s van haar voorbij komen. Van Manon op een feestje, tijdens een fotoshoot of Manon tijdens haar werk als danseres.

De laatste jaren zien we dat de plaatjes op Instagram langzaam veranderen. Eerst kwamen er de verliefde romantische kiekjes met Djarno Hofland bij. Daarna gezellige familiekiekjes met Jace, de dochter van Djarno en nu heeft ze momlife volledig omarmt.

Op Instagram geeft Manon Kool baby tips en geeft een kijkje in het leven van een jonge moeder. Daarnaast heeft ze in samenwerking met Didkleding een kledingcollectie gelanceerd. Kortom, Manon Kool is een bezige bij die het moederschap en ondernemerschap prima weet te combineren.

Dochtertje voor Djarno en Manon

djarno-hofland-kinderen

Samen met Manon Kool heeft Djarno Hofland in 2022 een dochtertje gekregen. De bevalling van Seven Rich (2) ging naar eigen zeggen niet zo makkelijk. Na een prima zwangerschap met weinig fysieke klachten was de bevalling een behoorlijke strijd. Het duurde 21 uur voordat Seven Rich geboren werd.

Op Instagram bedankt Manon Kool Djarno Hofland voor zijn steun. En dat zelfs toen ze hem uitschold en zijn arm net iets te hard vastgreep. Djarno en Manon Kool zaten samen op een roze wolk en beleefde het allermooiste moment van hun leven. Andere bekende Nederlanders zoals Nicolette van Dam, Sarah van Soelen en DJ Kelly Ross feliciteerden hen met de geboorte van hun dochter.

Moeilijke momenten voor Djarno en Manon

Voordat Djarno Hofland en Manon Kool een gezonde dochter kregen was Manon eerder zwanger. Toen ze een tijdje samen waren besloten ze dat ze samen ook een kindje wilde. Manon stopte met de pil, maar zwanger raken bleek nog niet zo makkelijk. Elke maand was ze weer teleurgesteld als ze ongesteld werd. Maar na een jaar was het eindelijk zover. Met kerst liet ze de positieve zwangerschapstest aan Djarno zien. Bij de echo bleek echter dat het hartje niet klopte.

Het was een flinke klap voor Manon en Djarno. Daarna moest het vruchtje nog verwijderd worden. Iets waar ze letterlijk slapeloze nachten van kreeg. Bovendien vroeg Manon Kool zich af of ze überhaupt wel een baby kon krijgen. Het was een moeilijke periode waarin Manon haar verdriet voor de buitenwereld verborg. Ook dat was vreemd, want als influencer deelde ze normaal gesproken alles met haar volgers.

De dochters van Djarno Hofland

djarno-hofland-vriendin

In 2022 werd Seven, het dochtertje van Manon en Djarno geboren. Maar Djarno had al een dochter uit een eerdere relatie. Jace Hofland (8) is heel vaak in huize Hofland te vinden. Zij en haar vader hebben een goede band. Een paar jaar geleden hebben ze zelfs samen een kledinglijn uitgebracht.

Spijbelen voor vakantie

In juni van 2023 gingen Djarno, Manon, Jace en Seven samen op vakantie naar Ibiza. Volgers van de Instagram van Djarno Hofland viel op dat ze buiten de schoolvakanties weg waren. Aangezien Jace al wat ouder is moet ze volgens de leerplichtwet gewoon naar school. Het is natuurlijk veel fijner om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan, maar Djarno zou toch beter moeten weten. Niet veel eerder moest André Hazes jr. voorkomen bij de rechter omdat zijn kinderen ook buiten de schoolvakanties op vakantie gingen.

Veelgestelde vragen over Djarno Hofland

We hebben heel wat vragen van jullie ontvangen over Djarno Hofland. We zullen ze hier zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Wie zijn Djarno Hoflands ouders?

De moeder van Djarno Hofland is Els van Galen. Zij is de zus van Rachel van Galen of Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes sr. De vader van Djarno Hofland is Frank Hofland. Djarno heeft ook twee broers. Diego Hofland die professioneel ijshockeyspelers is en Armani Hofland. Ze groeiden samen op in Almere-Stad.

Wie is de ex van Djarno Hofland?

De ex van Djarno Hofland is Ashley Raadsheer. Samen hebben ze een dochtertje, Jace. Nadat het stel uit elkaar ging kreeft Ashley nog een dochter met haar nieuwe vriend. Jace heeft er met Nové een halfzusje bij.

Wat is het vermogen van Djarno Hofland?

Djarno Hofland laat zich liever niet uit over zijn vermogen. We mogen hopen dat André Hazes jr. hem voorzag van een aardig inkomen. Zeker gezien de zware mentale belasting voor Djarno en de manier waarop Andre met hem omging.

Is Djarno Hofland de neef van Andre Hazes jr?

Djarno Hofland is de neef van André Hazes jr. Hun moeders Rachel en Els zijn zussen. Naast neven zijn Djarno Hofland en André Hazes jr. ook goede vrienden en Djarno is Hazes zijn tourmanager.

Wat is de woonplaats van Djarno Hofland?

Djarno Hofland woont samen met zijn vriendin Manon Kool en hun dochtertje Seven in een moderne woning in Vinkeveen.

Total
0
Shares
Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten