Dit vinden Vrouwen Sexy aan een Man

dingen-die-vrouwen-aantrekkelijk-vinden-in-mannen

Wat maakt een man onweerstaanbaar voor een vrouw?

Het is hun bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen, hun emoties te uiten en hun volwassenheid die moderne vrouwen van hun voeten veegt.

Wil je het hart van een vrouw stelen? Een gebeeldhouwd lichaam en een killerlook zijn misschien niet meer genoeg, want millennial vrouwen willen dat hun partner een verantwoordelijke, volwassen, empathische persoon is die ook effectief emoties kan uiten. En opgelet mannen, de meeste vrouwen geven de voorkeur aan mannen die romantisch zijn, afspraakjes regelen, bloemen geven en hen als een koning behandelen.

Hier zijn 10 van de vele eigenschappen van mannen die aantrekkelijk zijn voor vrouwen:

1. Volwassenheid telt

Vrouwen vallen op oudere mannen omdat ze denken dat ze volwassener en begripvoller zijn. Leeftijd heeft echter weinig te maken met volwassenheid; het kan gedijen op een verscheidenheid aan opgedane ervaringen. Oudere mannen zijn vindingrijk en erkennen de waarde van stabiliteit. Vrouwen waarderen stabiliteit en voelen zich aangetrokken tot mannen die voor hen kunnen zorgen.

2. Hoe bescheiden ben je?

Een van de belangrijkste eigenschappen die de meeste vrouwen zoeken is bescheidenheid. Niets spreekt een vrouw meer aan dan een man die te vertrouwen is en bescheiden is. Een man die zelfvertrouwen uitstraalt is autonoom en kan elke omstandigheid aan. De vrouw kan op haar echtgenoot vertrouwen en zich zelfs op de lange termijn veilig voelen.

3. Communicatief

De mens heeft het vermogen om emotioneel expressief te zijn nog niet onder de knie. De maatschappij verandert tegenwoordig echter heel snel. Om meer begrip te kweken, erkennen mensen hun emoties en conditioneren ze die. Een vrouw voelt zich het meest aangetrokken tot mannen die zich uitspreken en zeggen wat ze bedoelen. Zoals we allemaal weten, is communicatie de sleutel tot elke relatie.

4. Zichzelf stylen

Sjofel gekleed gaan en niet toonbaar zijn kan je kansen om een vrouw voor je te winnen verlagen. De aandacht van een vrouw gaat uit naar een goed geklede man, zijn stijl en de manier waarop hij zijn kleding zelfverzekerd draagt. Dit zal echter ook jouw gevoel voor mode verbeteren.

5. Humor

Relaties moeten niet altijd serieus worden genomen. Een andere eigenschap die de relatie automatisch plezierig maakt, is het hebben van gevoel voor humor en het maken van onverwachte grappen. Het relaxte aspect van je persoonlijkheid komt ook naar voren, wat een prijzenswaardige eigenschap is. Mopperen is een eigenschap bij mannen die vrouwen ongewenst vinden. Alles wordt geweldig door vrijuit met iedereen te kunnen communiceren, humor in omstandigheden waar te nemen en gemakkelijk naast haar te kunnen lachen.

6. Fouten erkennen

De eerste en belangrijkste verplichting die een man kan hebben is transparantie, en als een man zich ervan bewust is dat hij vaak verantwoording moet afleggen, kan hij zijn perspectief echt veranderen. Ze vindt deze eigenschap echt charmant omdat het een van de meest relevante dingen is voor een vrouw dat een man kan toegeven in zijn onvolkomenheden en mislukkingen.

7. Romantisch

Tot slot houden vrouwen van mannen die romantisch zijn, afspraakjes regelen, bloemen geven en hen als vorsten behandelen. Op vakantie gaan, je vrouw verrassen met kleine cadeautjes, haar prachtige brieven sturen en haar vertellen hoe gelukkig je bent dat je haar hebt, zijn maar een paar van de vele dingen die bovenaan de lijst staan. Het is instinct voor een man om een vrouw te verleiden tot intimiteit, en wij zijn geen uitzondering. Wakker daarom het romantische vuur aan en giet je liefde in een mooi gebaar voor haar.

8. Wees een leider

De meeste vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die verantwoordelijkheid nemen voor hun daden en standvastig zijn in hun overtuigingen. Iemands vermogen om leiding te geven is een indicatie van volwassenheid. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen met sterke overtuigingen die hun beslissingen doorzetten. Het maken van langetermijnplannen en vastberaden zijn in het nastreven van je doelen zal ervoor zorgen dat je meisje aan je blijft plakken als klittenband of dat je er een krijgt.

9. Fitnessfreak

Om indruk te maken op een dame hoeft een man niet per se een fitnessfanaat te zijn of six-pack abs te hebben. Vrouwen geven echter de voorkeur aan mannen die bezorgd zijn over hun gezondheid. Iemand die zich aan een schema houdt, een gezond dieet aanhoudt met af en toe een afwijking en weet hoe hij uit de buurt van slechte gewoontes kan blijven. Het vinden van een partner heeft weinig te maken met gezond zijn, maar een positieve instelling kan je helpen een bevredigend leven te leiden en meer zelfvertrouwen te hebben.

10. Boekenwurm

Vrouwen geven de voorkeur aan mannen die slimmer en inventiever zijn. Iemand die leest, brengt tijd door met leren en zijn horizon verbreden. Een man die graag nieuwe dingen leert en gepassioneerd is over het lezen van literatuur, wetenschap, goth, fictie of non-fictie, enz.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten