Alles Over Demi de Boer en haar Relatie met Ex Ronnie Flex

demi-de-boer-ex-ronnie-flex

Demi de boer is geboren op 2 december 1997 en is 25 jaar oud. Haar roots liggen in Nederland, en haar huidige thuisbasis is Capelle aan den IJssel, in de mooie provincie Zuid-Holland.

Demi de Boer is niet alleen een intrigerende persoonlijkheid vanwege haar familieachtergrond, maar ook vanwege haar eigen prestaties en unieke levensverhaal.

  • Volledige naam: Demi de Boer
  • Geboortedatum: 2 december 1997 (leeftijd 25 jaar)
  • Geslacht: Vrouw
  • Huidige woonplaats: Capelle aan den IJssel
  • Relatiestatus: Single
  • Kinderen: Demi heeft met Ronnie Flex een dochtertje genaamd Rémi

De familie van Demi de Boer

ronald-de-boer-dochter-demi-de-boer
Bron: instagram @demideboer

Demi de Boer, de charmante dochter van niemand minder dan Ronald de Boer, staat in het midden van de gezinslinie. De geschiedenis van haar familie is een kleurrijk verhaal op zich. Haar vader, de befaamde voetballer, deelde zijn leven en liefde met Sharon Cohen. Sharon is van beroep kapster, maar ze heeft altijd geprobeerd uit de schijnwerpers te blijven en heeft de publiciteit zorgvuldig vermeden. Samen verwelkomden Ronald en Sharon de wereld drie mooie dochters die te zien zijn in de instagram post hieronder: Maxime, Demi en Brooke.

Het leven nam echter een wending en de wegen van Ronald en Sharon scheidden… Ronald gaf toe meerdere malen vreemd te gaan omdat hij nieuwsgierig was. Hij had op jonge leeftijd al het gevoel niet de rest van zijn leven te kunnen spenderen met één vrouw. Uiteindelijk vond nieuwe liefde in de armen van Suze van Rozelaar, en hun liefde bloeide op met de komst van drie kinderen: Fenna, Linde en de jonge Boaz Samuel. Het gezin groeide en bloeide, te midden van het tumult van de voetbalwereld en de schijnwerpers van de media.

Demi’s relatie met Ronnie Flex

demi-de-boer-met-ex-ronnie-flex
Bron: instagram @demideboer

Demi’s persoonlijke leven nam ook een bijzondere wending. In juli 2019, toen ze 21 was, stapte ze in een liefdevolle relatie met niemand minder dan Ronnie Flex, een muzikaal talent dat net zo bekend staat om zijn muziek als om zijn charisma. Samen vormden ze een prachtig paar en verwelkomden ze hun eigen kleine wonder in de wereld, hun dochtertje Rémi.

Nog niet definitief uit elkaar?

demi-de-boer-selfie
Bron: instagram @demideboer

Enkele maanden geleden maakten Demi en Ronell bekend dat ze een punt achter hun relatie zetten. Maar Ronnie geeft aan dat hun wegen nog niet voorgoed zijn gescheiden. Ondanks dat ze niet meer onder hetzelfde dak wonen, benadrukt de rapper uit Capelle dat ze vastbesloten zijn om aan hun relatie te blijven werken: “We proberen er samen uit te komen en hopen dat het in de toekomst beter zal zijn. Ik heb in ieder geval de hoop dat de toekomst rooskleuriger zal zijn dan het heden.”

In een interview met het LINDA.Vakantieboek onthult Ronnie ook dat de gevoelens tussen hem en Demi niet volledig zijn verdwenen. Hij staat absoluut niet open voor een nieuwe relatie met een andere vrouw. “Demi en ik zijn misschien niet meer samen, maar dat betekent niet dat er helemaal niets meer is. Onze relatie heeft een andere gedaante gekregen.”

Ronnie opnieuw vader van een derde vrouw?

demi-de-boer-in-bed
Bron: instagram @demideboer

In Zoetermeer gonst het van de speculaties: Ronnie Flex staat mogelijk op het punt om opnieuw vader te worden. Volgens Yvonne Coldeweijer verwacht de rapper een dochter, wat zou betekenen dat hij voor de derde keer vader wordt van een meisje bij een andere vrouw.

“Het verhaal zingt al een tijdje rond in Zoetermeer, maar nu heb ik van betrouwbare bronnen vernomen dat Quentin (de voormalige partner van Channah Koerten) een kind verwacht met Ronnie Flex,” deelt Yvonne Coldeweijer op haar Juicekanaal.

Dat ze zwanger is, had de dame zelf al via haar Instagram gedeeld. “Maar blijkbaar wil ze nu ook haar hele omgeving op de hoogte stellen dat deze baby blijkbaar het resultaat is van de avonturen met niemand minder dan Ronell. Tenminste, dat beweren de bronnen uit Zoetermeer,” vervolgt Coldeweijer. “Dit zou betekenen dat Ronnie Flex voor de DERDE keer in zijn leven vader wordt van een dochter.”

Andere informanten hebben Coldeweijer laten weten dat de jongedame nog niet helemaal zeker weet of Ronnie Flex inderdaad de vader is. “Het zou zeker van Ronnie kunnen zijn, maar het zou ook een andere rapper kunnen zijn…,” voegt Coldeweijer later toe aan haar bericht.

Wat doet Demi de Boer?

demi-de-boer
Bron: instagram @demideboer

Haar jeugd was niet zonder uitdagingen, want de ouders van Demi gingen uit elkaar toen ze vijftien was. Maxime keerde terug naar Nederland, terwijl Brooke haar moeder volgde naar Barcelona. Demi bleef echter bij haar vader in Qatar, omdat ze haar school wilde voltooien. Haar vader, vaak op zakenreis vanwege zijn voetbalcarrière, liet Demi vaak alleen thuis. Het was een periode waarin ze volwassen werd en zelfstandigheid leerde.

demi-de-boer-in-bikini
Bron: instagram @demideboer

Demi’s pad leidde haar uiteindelijk naar de wereld van de mode. Ze studeerde Fashion Business in Amsterdam en werkte daarnaast in een kledingwinkel in Rotterdam. Momenteel schittert ze in haar professionele carrière als Brand Project Manager bij Oqium.

sexy-selfie-demi-de-boer

Bron: instagram @demideboerVerder heeft Demi de Boer het maken van YouTube video’s sinds kort ook weer opgepakt. Zie onderstaande video voor haar laatste blog.

Total
0
Shares
Gerelateerde berichten